ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δημόσια Τηλεόραση της Σερβίας (RTS) ..-ΕU interesting latest..-Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας:ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"..-Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την ποινική δίωξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρου Κιτσάκου..-UK's Economic Outlook in Six Charts..-RUSSIA's interesting latest news..-Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση..-AHEPA e-News!..-"ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ":Κωδικοποίηση θέσεων και πολιτικών κατευθύνσεων ..-κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ, Συγγραφέως, Ιστορικού Ερευνητή,άρθρο:"Η «Συμφωνία των Πρεσπών», Μέρος Β."..-Γράφει ο κ. Λεωνίδας Κουμάκης,Mέλος ΙΗΑ: "Οι πειρατές και το ποντίκι που βρυχάται"..-ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:[IHA Greece] Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας..-Speech by Federal Chancellor Angela Merkel at the opening of the Paris Peace Forum on 11 November 2018..-"ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ":ζητείται περίσσευμα ψυχής....-

ΑΓΓΕΛΙΑ


Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται και φέτος για τη διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01.11.2018

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται και φέτος για τη διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο εστιάζοντας στα θεματικά τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Δυναμική συμμετοχή του πρώτου θεματικού συνεργατικού δικτύου τουρισμού (product club) “Attica Wine and Food Experience”


   Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για την τουριστική προβολή της, συμμετέχει στη World Travel Market 2018, μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού διεθνώς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, ως συνεκθέτης στο περίπτερο EU1000 του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο North Hall του εκθεσιακού κέντρου ExCel.

   Τρεις ημέρες γεμάτες δράσεις προβολής και επαφές προώθησης της Αττικής ως πολυδιάστατου συνόλου ελκυστικών και μοναδικών προορισμών για κάθε εποχή του χρόνου σε επαγγελματίες του τουρισμού από ολόκληρο τον κόσμο (αγοραστές ταξιδιών και επαγγελματίες, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εξειδικευμένους δημοσιογράφους, bloggers, κ.λπ.).
   Φέτος, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη δυναμική που παρουσιάζουν οι παρακάτω διαδρομές σε όλη την Αττική:
  • Πολιτιστικές διαδρομές που έχουν ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια, είτε αφορούν σε κλασσικά μνημεία, είτε στη νυχτερινή ξενάγηση κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, είτε με άρωμα γιορτής από τις δεκάδες συναυλίες, θεατρικές σκηνές, γιορτές και φεστιβάλ σε όλη την Αττική, στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Ελευσίνα, την Αττική Ριβιέρα, και όλα τα νησιά του Σαρωνικού.
  • Γαστρονομικές και οινικές διαδρομές στην Αττική, για μέρα και νύχτα, από food tour στην κεντρική αγορά προϊόντων της Αθήνας, μέχρι μαθήματα γευσιγνωσίας του παρθένου ελαιόλαδου, συμβόλου της θεάς Αθηνάς. Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στα γύρω κοντινά οινοποιεία, με γεύσεις αρχέγονων ποικιλιών της αττικής γης, και ολοκληρώνεται με κέφι στα πολλά wine bars στο κέντρο της Αθήνας. 
  • Νησιωτικές διαδρομές (island hopping) στα βραβευμένα ως κορυφαίος νησιωτικός προορισμός στην Ελλάδα από τα “World Tourism Awards 2018” νησιά του Σαρωνικού, για τους Βρετανούς λάτρεις της θάλασσας. Προτάσεις για ξεχωριστές αποδράσεις στα μοναδικά νησιά, που βρίσκονται μία ανάσα από την Αθήνα, για κοσμοπολίτικες, χαλαρές, καλλιτεχνικές, μποέμ και ξένοιαστες εμπειρίες. Νησιωτικές διαδρομές, που γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές, σε συνδυασμό με διακοπές πάνω σε σκάφος (sailing and yachting).

   Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής θα φιλοξενηθεί φέτος για πρώτη φορά το νεοσύστατο συνεργατικό δίκτυο τουρισμού (tourism product club) "Attica Wine & Food Experience", και θα προβάλλει τις οινικές και γαστρονομικές εμπειρίες και διαδρομές της Αττικής σε εξειδικευμένους επαγγελματίες.

   Η Περιφέρεια Αττικής δείχνει έτσι έμπρακτα τη μέριμνά της προς τους βραβευμένους οινοποιούς και τους επαγγελματίες του τουρισμού και της γαστρονομίας, όπως έχει επανειλημμένα προτείνει μέσω των δράσεών της.

   Με την εξειδικευμένη συμμετοχή του product club, και σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, παράλληλα με την Έκθεση, στοχευμένη παρουσίαση για τη γαστρονομία της Αττικής σε επιλεγμένους τουριστικούς επαγγελματίες και δημοσιογράφους, που θα δοκιμάσουν προϊόντα Π.Ο.Π. και βραβευμένα κρασιά από τη φημισμένη αττική ποικιλία κρασιού "Σαββατιανό".

   Τα τελευταία χρόνια, η Περιφέρεια Αττικής διαπιστώνει τη σταθερή αγάπη των Βρετανών επισκεπτών προς την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική, γεγονός που αποτελεί για τη Διεύθυνση Τουρισμού έναυσμα για πολύ στοχευμένη και δυναμική προβολή συγκεκριμένων τουριστικών προϊόντων, που κεντρίζουν περαιτέρω το ενδιαφέρον της βρετανικής αγοράς, επιτυγχάνοντας νέες, σημαντικές συνεργασίες.

ΠΑΛΕΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...συνεχίστε στον χυδαίο,πρόστυχο,σαθρό σας κόσμο.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...