ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτίον τύπου με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION :Council conclusions on EU-ASEAN relations..-ΕUROGROUP:Remarks by M. Centeno following the Eurogroup meeting of 21 January 2019..-SOS Ιατροί:ενημέρωση..-επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη..-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":πίτα στις 5 Φεβρουαρίου..-IMF:A Weakening Global Expansion Amid Growing Risks..-Council of Bars and Law Societies of Europe: press release..-Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος" κοπή πίτας ..-NAΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Τη Μακεδονία για ένα iPhone ..-ΑΑΔΕ:απαλλαγή απο ΦΠΑ των νέων μικρών επαγγελματιών..-H ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Αφράτο γλυκό ψωμί (σαν τσουρέκι) με κίτρινη κολοκύθα..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-"Aυτοδυναμία:αγαθό πολλαπλών απαιτήσεων" Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΚΡΗΤΗ της Προκοπής:ενημερωτικά δελτία της Περιφέρειας ..-"Πρώτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ"..πολιτικός σχολιασμός με την πένα του Γιάννη Γ. Βαβουρανάκη..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται και φέτος για τη διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01.11.2018

Η Περιφέρεια Αττικής ετοιμάζεται και φέτος για τη διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο εστιάζοντας στα θεματικά τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Δυναμική συμμετοχή του πρώτου θεματικού συνεργατικού δικτύου τουρισμού (product club) “Attica Wine and Food Experience”


   Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσης για την τουριστική προβολή της, συμμετέχει στη World Travel Market 2018, μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού διεθνώς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, ως συνεκθέτης στο περίπτερο EU1000 του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο North Hall του εκθεσιακού κέντρου ExCel.

   Τρεις ημέρες γεμάτες δράσεις προβολής και επαφές προώθησης της Αττικής ως πολυδιάστατου συνόλου ελκυστικών και μοναδικών προορισμών για κάθε εποχή του χρόνου σε επαγγελματίες του τουρισμού από ολόκληρο τον κόσμο (αγοραστές ταξιδιών και επαγγελματίες, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, εξειδικευμένους δημοσιογράφους, bloggers, κ.λπ.).
   Φέτος, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη δυναμική που παρουσιάζουν οι παρακάτω διαδρομές σε όλη την Αττική:
  • Πολιτιστικές διαδρομές που έχουν ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια, είτε αφορούν σε κλασσικά μνημεία, είτε στη νυχτερινή ξενάγηση κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, είτε με άρωμα γιορτής από τις δεκάδες συναυλίες, θεατρικές σκηνές, γιορτές και φεστιβάλ σε όλη την Αττική, στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Ελευσίνα, την Αττική Ριβιέρα, και όλα τα νησιά του Σαρωνικού.
  • Γαστρονομικές και οινικές διαδρομές στην Αττική, για μέρα και νύχτα, από food tour στην κεντρική αγορά προϊόντων της Αθήνας, μέχρι μαθήματα γευσιγνωσίας του παρθένου ελαιόλαδου, συμβόλου της θεάς Αθηνάς. Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στα γύρω κοντινά οινοποιεία, με γεύσεις αρχέγονων ποικιλιών της αττικής γης, και ολοκληρώνεται με κέφι στα πολλά wine bars στο κέντρο της Αθήνας. 
  • Νησιωτικές διαδρομές (island hopping) στα βραβευμένα ως κορυφαίος νησιωτικός προορισμός στην Ελλάδα από τα “World Tourism Awards 2018” νησιά του Σαρωνικού, για τους Βρετανούς λάτρεις της θάλασσας. Προτάσεις για ξεχωριστές αποδράσεις στα μοναδικά νησιά, που βρίσκονται μία ανάσα από την Αθήνα, για κοσμοπολίτικες, χαλαρές, καλλιτεχνικές, μποέμ και ξένοιαστες εμπειρίες. Νησιωτικές διαδρομές, που γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές, σε συνδυασμό με διακοπές πάνω σε σκάφος (sailing and yachting).

   Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής θα φιλοξενηθεί φέτος για πρώτη φορά το νεοσύστατο συνεργατικό δίκτυο τουρισμού (tourism product club) "Attica Wine & Food Experience", και θα προβάλλει τις οινικές και γαστρονομικές εμπειρίες και διαδρομές της Αττικής σε εξειδικευμένους επαγγελματίες.

   Η Περιφέρεια Αττικής δείχνει έτσι έμπρακτα τη μέριμνά της προς τους βραβευμένους οινοποιούς και τους επαγγελματίες του τουρισμού και της γαστρονομίας, όπως έχει επανειλημμένα προτείνει μέσω των δράσεών της.

   Με την εξειδικευμένη συμμετοχή του product club, και σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, παράλληλα με την Έκθεση, στοχευμένη παρουσίαση για τη γαστρονομία της Αττικής σε επιλεγμένους τουριστικούς επαγγελματίες και δημοσιογράφους, που θα δοκιμάσουν προϊόντα Π.Ο.Π. και βραβευμένα κρασιά από τη φημισμένη αττική ποικιλία κρασιού "Σαββατιανό".

   Τα τελευταία χρόνια, η Περιφέρεια Αττικής διαπιστώνει τη σταθερή αγάπη των Βρετανών επισκεπτών προς την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική, γεγονός που αποτελεί για τη Διεύθυνση Τουρισμού έναυσμα για πολύ στοχευμένη και δυναμική προβολή συγκεκριμένων τουριστικών προϊόντων, που κεντρίζουν περαιτέρω το ενδιαφέρον της βρετανικής αγοράς, επιτυγχάνοντας νέες, σημαντικές συνεργασίες.

AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.