"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
27/4/2024
Χθες 2991  Αυτόν τον μήνα 60681  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: Council of the EU:Forward look..-IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ν.Δ.:"Ο κ. Κασσελάκης , μας ενημέρωσε ότι έχει στόχο να ρίξει τις δαπάνες Υγείας στο 5% του ΑΕΠ από 5,8% που είναι σήμερα!!.."..-Νέα εξέταση σε μία μόνο σταγόνα αίματος ανιχνεύει τρεις τύπους καρκίνου μέσα σε λίγα λεπτά..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-Aπόδοση των ξενοδοχείων Ά τριμήνου 2024 ..-"Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

"ΑΘΥΒΟΛΕΣ" σήμερα:....

  • Ω! EΣΥ ΣΥΜΠΑΝ!!Tί όμορφα που είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΙΑΤΑ.....-
  • Στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη του Νικολάου “GARE”..-
  • Οπτική απεικόνιση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης για το 2022, σε όλο το μήκος της κρητικής ακτογραμμής..-
  • 4η συνάντηση Πρυτάνεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου «Αθηνά» (Athena)..-
  • Κρητική γαστρονομία απο τον Βρετανό Jonathan Phang...-
  • Αεροδρόμιο Ηρακλείου: τιμήθηκε η μνήμη των ηρώων που συμμετείχαν στο μεγάλο σαμποτάζ κατά της γερμανικής κατοχής ..-
  • Αθλητικές διοργανώσεις -που πραγματοποιήθηκαν ή ακόμα πραγματοποιούνται-με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης..-
  • Συνεδρίαση ΣΟΠΠ Λασιθίου..-
  • Κ. Πιερρακάκης: «Από την Περιφέρεια Κρήτης ξεκίνησαν καινοτόμα προγράμματα ψηφιακής διακυβέρνησης και θα σχεδιάσουμε κι άλλα»..-
  • World Famous Samaria gorge in Crete..-
  • How the Battle of Crete Changed the Course of World War II..-Wittering travel counsellor discusses a recent trip to Crete..-
  • Greece Makes 11 Historic Wrecks Accessible To Recreational Divers..-




















http://athivolesinternational.blogspot.com



http://athivolesinternational.blogspot.com (Member "Bloggers Union 202")

SNF Nostos Health: Συζητήσεις, εκθέσεις, διαδραστικές εγκαταστάσεις και VR experiences!











SNF Nostos Health: Συζητήσεις, εκθέσεις, διαδραστικές εγκαταστάσεις και VR experiences!

Πώς θα είναι τα νοσοκομεία στο μέλλον; Θες να δοκιμάσεις να κάνεις surf στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), χωρίς να βραχείς; Γίνεται να νιώσεις τον παλμό ενός άλλου ανθρώπου χωρίς να τον αγγίζεις;

Όλα αυτά μπορείς να τα μάθεις μέσα από την ενεργή σου συμμετοχή στο SNF Nostos, την καθιερωμένη ανοιχτή εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που φέτος γίνεται SNF Nostos Health και επικεντρώνεται στο πιο σημαντικό ανθρώπινο αγαθό: την υγεία. Το φετινό SNF Nostos Conference πλαισιώνει ένα σύνολο από διαδραστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, και εμπειρίες VR.

Το πρόγραμμα του SNF Nostos Conference και το παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων έχουν σχεδιαστεί από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με τη συνεργασία του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).
Δείτε τις εκδηλώσεις του SNF Nostos Health










Φωτογραφίες: ΙΣΝ / Άγγελος Χριστοφιλόπουλος

SNF Nostos Arts

Περιηγήσου στην έκθεση A Template for Future Hospitals του Renzo Piano Building Workshop (RPBW) που παρουσιάζει τα τρία νέα νοσοκομεία της Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ, πάρε μέρος στις διαδραστικές εγκαταστάσεις του Μεξικανού εικαστικού καλλιτέχνη Rafael Lozano-Hemmer Remote Pulse και Recorded Assembly, παίξε τένις, χόρεψε, κάνε σερφ, yoga και αναρρίχηση σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας με τα VR experiences που προτείνει το φετινό SNF Nostos. Παράλληλα, επισκέψου την έκθεση φωτογραφίας Επί νοός ειρήνη του Θοδωρή Νικολάου, για μια πολυπρισματική θέαση του κόσμου της ψυχικής υγείας.

Οι παραπάνω δράσεις ανοίγουν στο κοινό σήμερα, 17 Ιουνίου!
Έρχονται την επόμενη εβδομάδα:





SNF Nostos | Together we Play

Ένας αγώνας μπάσκετ για όλους –στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο πλαίσιο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Aυτός ο αγώνας μπάσκετ δεν μοιάζει με κανέναν αγώνα που έχεις ξαναδεί. Δεν θα πραγματοποιηθεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ, αλλά στην Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ). Κάποιοι μπορεί να προηγηθούν σε σκορ αλλά κανείς δεν θα είναι χαμένος. Γιατί σε αυτόν τον αγώνα για την ισότητα στον αθλητισμό, ανάμεσα σε αθλητές Special Olympics, κωφούς αθλητές και πρωταθλητές μπάσκετ, θα είμαστε όλοι μαζί.

Πέμπτη 23 Ιουνίου | 17.15-18.15

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ)
Είσοδος ελεύθερη

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις ΜΚΟ «Γήπεδο Ζωής» και Special Olympics.

Περισσότερες πληροφορίες



SNF Nostos Health | 23 & 24 Ιουνίου 2022

Δύο ημέρες γεμάτες μουσική, συζητήσεις, αθλητισμό και πολλά ακόμη.

To SNF Nostos Health όπως κάθε χρόνο θα έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά του: τον βραδινό αγώνα δρόμου SNF Nostos Run, το SNF Nostos Conference, και τους Διαλόγους του ΙΣΝ, καθώς και ένα παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα διαδραστικών εγκαταστάσεων, δράσεων, εκθέσεων και συναυλιών.

Η σκηνή του SNF Nostos στο Ξέφωτο θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υποψήφια με Grammy, Jorja Smith, τον Αυστραλό rapper Masked Wolf γνωστό από την επιτυχία του “Astronaut in the Ocean”, τον καλλιτέχνη-φαινόμενο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής Good Job Nicky, και το ξεσηκωτικό μουσικό σχήμα των Locomondo, ενώ τα decks του SNF Nostos θα αναλάβουν οι Λατέρνατιβ σε ένα closing party με εντυπωσιακά laser projections πάνω στο κτήριο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Λίγο μετά τα live στο Ξέφωτο, σε όποιο σημείο του ΚΠΙΣΝ κι αν βρίσκεστε, σηκώστε το βλέμμα ψηλά στον ουρανό: 350 φωτεινά drones θα ξανακλέψουν την προσοχή όλων μας από τα αστέρια του καλοκαιρινού νυχτερινού ουρανού!
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του SNF Nostos Health


Το SNF Nostos Health διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).




Oμιλία Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο συνέδριο Δημοκρατικού Συναγερμού





Αθήνα, 17 Ιουνίου 2022


Ενημερωτικό σημείωμα για την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού και τη συνάντησή του με μέλη της ΝΟΔΕ Κύπρου




Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε απόψε και μίλησε στο συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, στην Κύπρο. Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού:

Κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, αγαπητέ μου Νίκο, κ. Πρόεδρε του Δημοκρατικού Συναγερμού, συμμαχητή Αβέρωφ, κ. Πρόεδρε του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, my good friend dear Manfred, congratulations on your election, σύνεδροι, μέλη και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, είμαι σήμερα εδώ για να στηρίξω τον Πρόεδρο του αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, στον αγώνα του να εκλεγεί ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Fiscalité des entreprises: Conclusions sur les travaux du groupe "Code de conduite"

 

● Conseil de l'UE
 
17/06/2022 15:26 | Communiqué de presse |

Fiscalité des entreprises: Conclusions sur les travaux du groupe "Code de conduite"

 

Le Conseil a adopté ce jour des conclusions sur les travaux du groupe "Code de conduite (fiscalité des entreprises)" et approuvé le rapport semestriel de ce groupe.

Le Conseil:

  1. SALUE les progrès accomplis par le groupe «Code de conduite» au cours de la présidence française, en particulier en ce qui concerne les notifications de gel et de démantèlement et la révision de la liste de l’Union des pays et territoires non coopératifs en février 2022; APPROUVE le rapport du groupe tel qu’il figure dans le document ST 9295/22 + ADD 1-9;
  2. APPROUVE les progrès accomplis par le groupe en ce qui concerne l’évaluation des notifications de gel et de démantèlement et DEMANDE au groupe de continuer à assurer le suivi de la question du gel et de l’application des mesures de démantèlement;
  3. SE FÉLICITE du suivi que le groupe continue d’assurer concernant la mise en œuvre de ses notes d’orientation passées et des progrès accomplis en matière de suivi de la mise en œuvre des lignes directrices de 2017 sur les privilèges fiscaux liés aux zones économiques spéciales;
  4. RAPPELLE la discussion sur la révision du code de conduite et DEMANDE au groupe de poursuivre ses travaux en vue de faire avancer la réforme;
  5. INVITE le groupe à poursuivre un dialogue efficace avec les pays et territoires et à un suivi afin que les pays et territoires continuent à remplir leurs engagements respectifs et à respecter les critères d’inscription sur la liste de l’UE conformément aux délais convenus; SE FÉLICITE en particulier du récent dialogue avec les pays et territoires engagés dans la réforme de leurs régimes d’exonération des revenus de source étrangère (FSIE), avec les pays et territoires qui ne prélèvent pas d'impôt ou un impôt insignifiant dans le cadre du suivi de la mise en œuvre des exigences en matière de substance économique au titre du critère 2.2, ainsi qu’avec les pays et territoires concernés par la mise en œuvre de la norme anti-BEPS minimale de déclaration pays par pays (critère 3.2);
  6. NOTE que le processus d’examen par les pairs mené par le Forum mondial sur la transparence fiscale et l’échange d’informations (Forum mondial) afin d’évaluer la mise en œuvre de l’échange automatique de renseignements sur les comptes financiers conformément à la norme commune de déclaration de l’OCDE (EAR NCD) est en cours et SE FÉLICITE des progrès accomplis par un certain nombre de juridictions dans la mise en œuvre de la norme internationale;
  7. RAPPELLE que le critère 1.1 relatif à EAR NCD devrait évoluer conformément au processus d’examen par les pairs du Forum mondial; APPROUVE en conséquence les orientations figurant à l’annexe I du rapport du groupe sur la mise en œuvre du futur critère 1.1 en se référant aux résultats des examens par les pairs menés par le Forum mondial sur l’EAR NCD, et ENCOURAGE les pays et territoires à mettre pleinement en œuvre la norme internationale sur l’EAR NCD;
  8. INVITE le groupe à poursuivre ses travaux sur l’évaluation de l’application par les États membres de mesures défensives dans le domaine fiscal à l’égard des pays et territoires non coopératifs, conformément aux orientations adoptées, et à faire rapport au Conseil sur les nouveaux progrès réalisés dans ces domaines;
  9. SE FÉLICITE de l’effet positif du Code de conduite et des travaux du groupe sur la réduction des pratiques fiscales dommageables et de la diminution des régimes fiscaux préférentiels, tant au niveau de l’Union qu’à l’échelle mondiale; SE FÉLICITE de l’état d’avancement, tel qu’il ressort du rapport du groupe, de la réflexion menée par le groupe en vue de renforcer encore l’efficacité de la liste de l’Union, tant en ce qui concerne les critères actuels que les procédures applicables aux pays et territoires, le cas échéant, compte tenu notamment de l’évolution de la situation au niveau international en ce qui concerne un niveau minimum effectif d’imposition; DEMANDE au groupe de poursuivre ces travaux et de faire rapport au Conseil sur les nouveaux progrès réalisés dans ces domaines;
  10. INVITE le groupe à rendre compte au Conseil de ses travaux au cours de la présidence tchèque.

Conclusions du Conseil

Groupe "Code de conduite (fiscalité des entreprises)"

Liste de l'UE des pays et territoires non coopératifs à des fins fiscales

ΙΜF update

 

Pierre-Olivier Gourinchas on Geopolitics and Dollar Dominance

June 17, 2022

The war in Ukraine and the rise of emerging market economies have opened a new chapter in international relations, with important implications for the global economic order. Like an earthquake, the war has an epicenter, located in Russia and Ukraine, but its seismic waves are impacting economies far and wide and revealing a shift in the underlying geopolitical tectonic plates. In this podcast, IMF Chief Economist, Pierre-Olivier Gourinchas discusses what fragmentation of the global economy might mean for the dominance of the US dollar in the international monetary and financial system.

Read the F&D article

Region of Attica - Newsletter June 2022







June 2022ATTICA PRESENTS

Vote for us!
Saronic Islands, in Attica are once again nominated
as Greece's Leading Island Destination at World Travel Awards!


Following the wins of 2018 and 2021 in the same category, the Saronic islands in Attica, are once again nominated as Greece's Leading Island Destination at World Travel Awards 2022!


Vote for us by clicking the following link:
https://www.worldtravelawards.com/vote-for-saronic-islands-region-of-attica-2022

Voting is open till August 8th 2022


Enjoy a variety of outdoor activities in Attica!



Are you a mountain or sea type of traveller? Do you enjoy trekking and mountain climbing or prefer to spend relaxing moments in nature, with picnic and endless fun activities in parks and lush green lands; Are you a mighty sailor and yachtsman or love water sports in crystal clear, blue sea with incredible sea life?

No matter what you enjoy doing in nature, no matter what your preferred outdoor activity is, Attica’s mainland and islands are here to astonish you!
More




During your stay in Attica, visit Aegina's Island "Agia Marina" Beach, awarded with a Blue Flag for 2022!

With a direct boat connection to Piraeus, Agia Marina is one of the main tourist resorts on the island of Aegina. An ideal holiday spot for families, it has a plethora of accommodation options, large organised beaches and shallow water.

More


During your stay in Attica, visit Poros' Island "Askeli" Beach, awarded with a Blue Flag for 2022!

Askeli is Poros’s most popular beach thanks to its fine sand and sparkling water. It is located on the northeastern shore of Kalaureia and is the island’s main beach resort.

Photo Credits: visitporos.com

More



Visit the awarded with a Blue Flag "Flisvos Marina", in Attica!With 300 mooring slips, some for vessels exceeding 70 metres in length, this marina is the safest shelter for VIP yachts. Its facilities have been awarded for their excellent quality and its services have won the significant 4-star distinction by the European Foundation for Quality Management (EFQM), for the marina’s “EFQM Committed to Excellence” programme.

Photo Credits:flisvosmarina.com
More
INTERVIEWS



Marianthi Vavoulaki:
“The coastline of Attica offers hospitality options for every visitor."
More





Diane Kochilas:
“Attica region is a complicated region with a multitude of gastronomical options, very high quality products, and equally good value for money with respect to quality”
More


Aris Sklavenitis:
“Retsina is the treasure of Attica's Vineyard”
Photo Credits Vaggelis Zavos
More

TOΠΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ/KYΠΑΡΥΣΣΙΑ: Το ταξίδι του δρόμου κάνει στάση.. στο Μέγαρο Μαξίμου!








Το ταξίδι διεκδίκησης του αυτονόητου από τον
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», την κατασκευή επιτέλους του αυτοκινητοδρόμου, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, που ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου 2022 στον Μυστρά της Λακωνίας, και την μη αναφορά καν, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στην εκεί συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), στο έργο Πύργος – Καλό Νερό – Τσάκωνα, στο προγραμματισμό και τις διεκδικήσεις έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και συνεχίστηκε,
- Στις 01/05 στα Κρέστενα του Νομού Ηλείας, με τον Εμπορικό Σύλλογο Κρεστένων,
- Στις 07/05 στην Ζαχάρω του Νομού Ηλείας, με τον Εμπορικό Σύλλογο Ζαχάρως,
- Στις 08/05 στον Πύργο του Νομού Ηλείας, με τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου,
- Στις 10/05 στην Κυπαρισσία, με την Ένωση Ξενοδόχων Τριφυλίας,
- Στις 11/05 στην Μεσσήνη, με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης,
- Στις 13/05 στου Γαργαλιάνους, με τον Εμπορικό Σύλλογο Γαργαλιάνων,
- Στις 17/05 στα Φιλιατρά, με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών,
- Στις 18/05 στην Καλαμάτα, με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας,
- Στις 20/05 στην Κορώνη, με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης,
- Στις 25/05 στην Καλαμάτα, με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας,
- Στις 05/06 στην Κυπαρισσία, με την διευρυμένη συνεδρίαση των 25 φορέων και συλλογών* και την έκδοση κοινού ψηφίσματος, το οποίο στάλθηκε σε 1186 παραλήπτες, σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού, (κυβέρνηση, περιφέρειες, δήμοι, κοκ)
Κάνει στάση στις 04/07 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πιο συγκεκριμένα, μετά την αρχική απογοήτευση, σε Ηλεία και Μεσσηνία, και την μη αναφορά καν του έργου, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, από τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψη του στην Καλαμάτα στις 16/06, ήρθε η χθεσινή ανακοίνωση της σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 04/07, με την παρουσία των δύο υπουργών Επικρατείας, των Περιφερειαρχών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, και των Βουλευτών Μεσσηνίας και Ηλείας, με μοναδικό θέμα, την κατασκευή του αυτονόητου, του αυτοκινητοδρόμου Πύργος –Καλό – Νερό – Τσακώνα.
Ευελπιστούμε η σύσκεψη αυτή, να γεννήσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα ενεργειών και δράσεων για την υλοποίηση του αυτονόητου, την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, και όχι ασαφείς μελλοντικές υποσχέσεις της λογικής, ότι θα συζητηθεί, μετά την ολοκλήρωση του Πάτρα – Πύργος.
Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί παρά να κριθεί ως θετική, και περιμένουμε, σε Μεσσηνία και Ηλεία, με μεγάλη προσμονή τα αποτελέσματα της.

(*- Εμπορικός Σύλλογος Πύργου
- Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων
- Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως
- Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας
- Ένωση ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας
- Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης
- Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων
- Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών
- Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας
- Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης
- Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας
- Εμπορικός Σύλλογος Μελιγαλά
- Εμπορικός Σύλλογος Ολυμπιάς
- Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών
- Σύλλογος Ιδιοκτητών Αγοραίων Ταξί Νομού Ηλείας
- Σύλλογος Εστίασης Πύργου
- Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας
- Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας
- Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας
- Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος
- Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας
- Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου
- ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας
- Επιμελητήριο Μεσσηνίας
- Επιμελητήριο Ηλείας )






TTB.gov:Newsletter for June 17, 2022

 

June 17, 2022

Proposal to Remove Restrictions on Labeling Wines Containing Added Distilled Spirits

We continue to seek new opportunities to reduce burden on industry members. This week, we issued a notice proposing to amend our wine labeling and advertising regulations to remove an existing regulatory prohibition against statements indicating that a wine contains distilled spirits. See Notice No. 211, Proposal Regarding Labeling Wines Containing Added Distilled Spirits, published in the Federal Register on June 13, 2022. 

This proposed deregulatory action provides guidance as to how wine makers and importers may use such statements to provide additional, non-misleading information to consumers about these types of wines. This rulemaking to modernize the wine labeling requirements is also consistent with the Treasury Department’s recommendations in its February 2021 report on competition

To view all documents and comments received related to this notice of proposed rulemaking, see Docket No. TTB­–2022–0005 at Regulations.gov.  See Notice No. 211 for complete instructions on how and where to comment.

To comment electronically, use the Regulations.gov comment form for this notice.

Comments are due by August 12, 2022.

Read Notice No. 211

FAQ on Digital Media Items Distributed by Industry Members

We recently published frequently asked question (FAQ) AD1: Are branded digital media items distributed by industry members subject to advertising regulations under the FAA Act?

 

Branded digital media items (such as digital works of art or other images or written materials) that are published or disseminated through electronic media, including items associated with transfers of non-fungible tokens (NFTs), may be subject to TTB’s advertising regulations, assuming all of the elements of the statute are met.

 

If the advertisements are electronic forms of consumer specialty items (a term that traditionally includes consumer items such as t-shirts and refrigerator magnets), the only mandatory information necessary is the company name of the responsible advertiser or the brand name of the product.  See 27 CFR 4.62(c)(2)5.233(e)(2), and 7.233(c)(2). These advertisements may not include statements or representations that violate the prohibited practices regulations for advertisements.  See 27 CFR 4.645.235, and 7.235.

 

Read FAQ AD1

Upcoming TTB Outreach Activities

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022