"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
23/4/2024
Χθες 2390  Αυτόν τον μήνα 50531  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: "Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-WORLD TRADE ORGANIZATION's update..-ΕUROPEAN BANK's update..-Άρτεμις Ποταμιάνου: Ατομική έκθεση «I want to be the Hero of my story»..-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - "ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ"..-USDA,FOREIGN AGRICULTURAL SERVICE, update..-Αιτήσεις για το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας με 100% επιδότηση για ανέργους στη Βόρεια Εύβοια....-Παρασκευή 19 Απριλίου 2024,ξεκίνησε η προπληρωμή .....-Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Ειδικής Παροχής Προστασίας Μητρότητας των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτισσών..-Δικογραφία – «Δαμόκλειος Σπάθη» 3.000 σελίδων για τη διαπλοκή χουλιγκανισμού και οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα..-Prime Minister, Justin Trudeau,.....-NATO news..-NASA's Earth Observatory,update..-"24 Απριλίου: Μια πολύ σημαντική ημέρα μνήμης": του Λεωνίδα Κουμάκη*..-KREMLIN's Weekly information newsletter ..-ΝΟRWAY's latest news..- "ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-IMF:Latin America's Shifting Demographics Could Undercut Growth..-NOMOI KAI ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-SPD, update..-NASA's Earth Observatory,update..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ":Ο Ρ. Ρινάλντι συζητά με τον Λ. Αξελό για τον Γεώργιο Σκληρό..-EUROPEAN BANK's latest..-ΕΕΦΑΜ newsletter..-Δήλωση Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις σε πολιτικούς..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ..νεώτερα..-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ:Συνέλευσις την Πέμπτη.....-Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών και Ειδικής Διατροφής Ελλάδος:στο ΣτΕ για την ακύρωση του πλαφόν κέρδους στο παιδικό γάλα..-Oροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις:ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (λάβετέ το ολόκληρο)..-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE: 22 May 2024 - Technical workshop....-Ν.Δ. για τη συμπλήρωση 26 ετών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή..-OBAMA's latest news..-COUNCILOF THE EU update..-«SAVE THE BEE -The Parnitha Bee Project» με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής..- Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ......-30η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ Γαλάζια Οικονομία"..-Fashion Revolution Greece: Fashion Revolution Greece .....-OKE δελτίον τύπου..-ΓΣΕΕ:ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024..-ΑΑΔΕ: Δυνατότητα τακτοποίησης ρυθμίσεων με ανεξόφλητες δόσεις – ενημέρωση μέσω ειδικής εφαρμογής..-ΑΑΔΕ:Το Φορολογικό Μοντέλο 3.0 στο επίκεντρο της συνάντησης του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή με την Αν. Γενική Γραμματέα του ΟΟΣΑ F. Lapecorella..-ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:Έρευνα Τραπεζικών Χορηγήσεων: α΄ τρίμηνο 2024..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

"NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ,ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
"να κλείσει το ΑΕΜΥ". Δεν θα πω τίποτα άλλο..ΜΟΝΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ: Οποιος μου πει ΜΙΑ..1...Μ Ι Α επιτυχία των συνδικαλιστών στα τελευταία τριάντα χρόνια της πόλης, θα γράψω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΜΠΡΑΒΟ'. 
Αφού τελειώσατε τον ιδιωτικό τομέα πανελλαδικώς, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ των πανώ και των κραυγών χωρίς χρησιμότητα πλην της δωρεάν προβολής στα Μέσα, τώρα ζητάτε να κλείσει το ΑΕΜΥ;;

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ να περιγράψουν την ανικανότητα, την αχρηστία, την
ανωφελή ύπαρξη των σφραγίδων που κουβαλάτε εδώ και χρόνια στον τόπο και έχετε κάνει ΜΟΝΟ ζημιά..
Και κοντά τα χέρια σας απο την ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ...
..εκτός εάν μας πείτε τελικά: 
ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ;
ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ;
ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ; 
Απαντήστε ..για να σας απαντήσω ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ έχετε κάνει τα τελευταία 20 χρόνια.
Αντε γιατί δεν μας έχετε αφήσει καμιά υπομονή."


Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου

Δάνεια και αποπληρωμή δανείων Δήμου Αχαρνών από το 2003 έως σήμερα

Ανάρτηση στις: Jan 21, 2019 02:15 pm
Εφημερίδα ΑΧΑΡΝΑΙΚΗ 20/1/2019
Αν σε βάθος 15ετίας δούμε τα στοιχεία που αφορούν τα Οικονομικά του Δήμου Αχαρνών μπορούμε να διαπιστώσουμε ποιοι είναι οι πρεσβευτές και οι διάδοχοι των πολιτικών του ασύδοτου και αντι-αναπτυξιακού δανεισμού, των πολιτικών του "δεν πληρώνω" και των πολιτικών της μετακύλισης των οικονομικών βαρών στους επόμενους.

Κατά την περίοδο 2013 2104 ο Δήμος Αχαρνών είχε την εξής "οικονομική" συμπεριφορά: 

Την περίοδο 2003-2006 επί δημαρχίας Σπύρου Στριφτού και με Αντιδήμαρχο Οικονομικών τον εκλιπόντα κ. Χρήστο Ντούρο ο Δήμος Αχαρνών έλαβε δάνεια 47.800.000 €

Την περίοδο 2007-2010 επί δημαρχίας Παναγιώτη Φωτιάδη και με διατελέσαντες Αντιδημάρχους Οικονομικών τους κ.κ. Νίκο Κολετζάκη και Θεόφιλο Αφουξενίδη (νυν υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών) ο Δήμος Αχαρνών έλαβε δάνεια 29.900.000 €,

Την περίοδο 2011-2014 επί δημαρχίας Σωτήρη Ντούρου και με Αντιδημάρχους Οικονομικών τους κ.κ. Θανάση Φυτά (νυν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο) και Σπύρο Βρεττό (νυν υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών) ο Δήμος Αχαρνών προέβη σε στάση πληρωμών στα δάνεια εξωτερικού και επιβάρυνε το συνολικό δανεισμό κατά 4.800.000 € λόγω επιμήκυνσης με την πρώτη δόση της επιμήκυνσης να ξεκινά μετά τον Σεπτέμβριο του 2104 (δηλαδή στον επόμενο δήμαρχο)

Την περίοδο 2014-2018 ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός παραλαμβάνει έναν υπερχρεωμένο δήμο και ταμειακό έλλειμμα 10.270.905,31 €. Με δραστική μείωση δαπανών, ο Δήμος Αχαρνών την περίοδο 2014-2018 με Δήμαρχο τον Γιάννη Κασσαβό πλήρωσε σε δόσεις δανείων και τοκοχρεολύσια ποσό ύψους 14.250.000,00 €.

Στη ίδια περίοδο, (δηλαδή 2014-2018) η διοίκηση Κασσαβού αντιμετώπισε κατασχέσεις από οφειλές προηγούμενων ετών ύψους άνω των 2.500.000 €, ενώ εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 19.848.744,65 €. 

Τα τελευταία 4 χρόνια η δημοτική αρχή υπό τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, με ισχυρή πολιτική βούληση, με συστηματική και επιμελή εργασία και με αποφασιστικότητα, ανακτά τα απολεσθέντα εδώ και πολλά χρόνια χαρακτηριστικά, της συνέπειας, της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας.

Σε σχετική ερώτηση που υποβάλαμε στον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό υποστήριξε: "Τον Σεπτέμβριο του 2014 έλειπαν από το Ταμείο του Δήμου 10.270.905,31 €. Προσθέστε τα δάνεια, της περιόδου 2003-2006 δάνειο 47.800.000 €, της περιόδου 2007-2010 δάνειο 29.900.000 €, και σχεδόν 4.800.000 €. της περιόδου 2011-2014 από την επιμήκυνση τους. Από το 2014 πληρώσαμε χρέη 19.848.744,65 €. εξοφλώντας προμηθευτές εντός και εκτός Μενιδίου. Πληρώσαμε 2.500.000 €. για να αποφύγουμε κατασχέσεις στην περιουσία του Δήμου. Πληρώσαμε σε δόσεις δανείων και τοκοχρεολύσια για να μην μας βάλουν λουκέτο 14.250.000,00 €.

Αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η επιτήρηση του Παρατηρητηρίου που σημαίνει ότι για κάθε ευρώ που δαπανάς ελέγχεσαι διπλά και τριπλά. Και αυτό φυσικά δεν είναι κακό. Αλλά το δυσάρεστο που σου δένει τα χέρια είναι ότι είσαι υποχρεωμένος πριν δαπανήσεις για έργα και δράσεις του Δήμου να ξοφλάς τα χρέη και τα δάνεια.
"Διαβάστε περισσότερα »
 

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αχαρνών

Ανάρτηση στις: Jan 18, 2019 02:17 pm
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αχαρνών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και σκοπός της ίδρυσης του, είναι να προστατεύσει και να μεριμνήσει για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες τόσο της κοινωνικής όσο και της οικονομικής κρίσης, καταπολεμώντας την φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και βοηθώντας τους έτσι στην ομαλή επανένταξη και επανασύνδεση με το κοινωνικό σύνολο.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποσκοπεί στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών ώστε να καταστεί εφικτή ή με αξιοπρεπείς όρους η διαβίωση τους.

Βασικό κριτήριο για την ένταξη, μεμονωμένων ατόμων ή οικογενειών στους δικαιούχους των υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η διαπίστωση της "απορίας", η οποία αποδεικνύεται από το εισόδημα σε συνδυασμό με την εξέταση και άλλων κοινωνικών κριτηρίων, όπως η ανεργία, η οικογενειακή κατάσταση, η ασθένεια, η αναπηρία, οι συνθήκες στέγασης και διαβίωσης, καθώς και τυχόν άλλα ιδιαίτερα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα ενταχθούν κατόπιν αιτήσεως με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που ορίζονται στον κανονισμό λειτουργίας, θα διανέμονται σε σταθερή και τακτική βάση τα παρακάτω είδη ανάλογα με τις ανάγκες του νοικοκυριού:
● τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας
● είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας
● είδη βρεφικής ανάπτυξης
● είδη ένδυσης και υπόδησης
● είδη οικιακού εξοπλισμού, σχολικά είδη, βιβλία κ.α.
● νωπά προϊόντα
Διαβάστε περισσότερα »
 


Επιπλέον άρθρα:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.







Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από την αναμενόμενη, η ανταλλαγή ευχών εγκάρδια, το κέφι διάχυτο και οι φιλοφρονήσεις συγκινητικές.
Τα παιδιά του Συλλόγου έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ο Πατήρ Στέφανος μας ευλόγησε, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, ο χαιρετισμός, οι ευχές και η και η αναφορά του Προέδρου στις δραστηριότητες και στις μελλοντικές επιδιώξεις του Συλλόγου.
Τα Κρητικά καλλιτεχνικά και χορευτικά συγκροτήματα, τα παραδοσιακά εδέσματα που παρατέθηκαν και η γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε, δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο και το Κρητικό γλέντι και ο χορός συνεχίστηκαν επί ώρες.
Παρόντες, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ι. Κασσαβός, οι βουλευτές της περιφέρειάς μας κ. Ι. Δέδες και Ε. Χριστοφιλοπούλου, υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου μας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι, εκπρόσωποι των κρητικών και άλλων σωματείων, πρόεδροι συλλόγων, πρόεδροι δημοτικών και άλλων φορέων, σύμβουλοι και εκπρόσωποι της περιφέρειας, υποψήφιοι βουλευτές και άλλοι.
Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και προσδοκούμε στη συμπαράστασή τους προς το σύλλογό μας. Ζητούμε επίσης την κατανόηση όσων, για την οικονομία του χρόνου, δεν απέδωσαν χαιρετισμό.
Ευχαριστούμε τα μέλη εκείνα του Συλλόγου που οικειοθελώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Επίσης όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που στήριξαν την προσπάθειά μας. Συγκεκριμένα: 
ΤΑΒΕΡΝΑ ‘’ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ’’, 
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ‘’O ΣΜΗΝΙΤΗΣ’’ (ΣΙΡΑΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ), 
ΑΦΟΙ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΣΙΔΗΡΙΚΑ, 
ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, 
ΑΦΟΙ ΣΗΦΑΚΗ’’ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ’’, ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΦΟΥΡΝΟΣ), 
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ‘’ΑΛΜΑ’’, 
ΚΑΖΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ), ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ‘’Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ’’, 
ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜ. (ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΆΤΩΝ), ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ), 
Γ. ΑΓΚΡΙΘΑΡΑΚΗΣ ΄΄ΔΙΕΣΗ’’ (ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ).


Χρόνια πολλά.
Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Φουκαράκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών και ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Παρασκευής Αχαρνών, διοργανώνουν διήμερη εκδρομή, Σάββατο & Κυριακή 16/2/19 & 17/2/19 στο Καρπενήσι.

Το κόστος συμμετοχής είναι 75€/άτομο και για 4μελείς οικογένειες 250€. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μονόκλινο δωμάτιο η τιμή ανέρχεται στα 110€.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
-Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
-Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MONTANA HOTEL SPA στο Καρπενήσι, με πρωινό, βραδινό, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα & υδρομασάζ, γυμναστήριο & αίθουσα ψυχαγωγίας.
Στην σχετική ανακοίνωσή μας μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής και τα μέρη που θα επισκεφθούμε.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για τον Σύλλογο Κρητών Αχαρνών: 6983-391357 κος Δημήτρης Γιαννούλης
Για τον Σύλλογο Αγ.Παρασκευής Αχαρνών: 6981-191210 κα Νίτσα Διακάκη & 6983-330941 κος Γιώργος Αρβανίτης.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή καθώς οι θέσεις εξαντλούνται.

"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτίον τύπου με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή


Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2019

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και εν μέσω χειρισμού υποθέσεων μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Η παραίτηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρμοδίου για τα θέματα διαφθοράς κ. Ιωάννη Αγγελή -μόλις τρεις μήνες αφ' ότου ανέλαβε καθήκοντα- δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.  Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του προκατόχου του κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου, αλλά και η παραίτηση της εισαγγελέως διαφθοράς κ. Ελένης Ράικου.

Τι κοινό συνδέει τους τρεις ανώτατους δικαστικούς; Απλούστατα είχαν την “ατυχία” να ασχοληθούν με την υπόθεση της Novartis. 

Τελικά όντως υπάρχει ένα πρωτοφανές σκάνδαλο: Πρόκειται για την εξόφθαλμη προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
ΠΡΟΣ:
Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μιχάλη Καλογήρου

ΘΕΜΑ:
Ερωτήματα αναφορικά με την πρόσφατη παραίτηση του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου εποπτεύοντα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και εν μέσω χειρισμού υποθέσεων μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος

Κύριε Υπουργέ,
Η πρόσφατη παραίτηση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Αγγελή, από την εποπτεία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, μόλις τρεις (3) μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του και εν μέσω χειρισμού εξαιρετικά σοβαρών υποθέσεων μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, όπως αυτή της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκαλεί, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη εντύπωση και έκπληξη.
Κυρίως, όμως, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα ως προς το παρασκήνιό της και τους πραγματικούς λόγους που τελικά οδήγησαν τον κ. Αγγελή στη συγκεκριμένη απόφαση. Κι αυτό διότι μπορεί η παραίτησή του να έγινε μετά από αναφορά που υπέβαλε ο ίδιος στην Εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, στην οποία ζητούσε την αντικατάστασή του, ωστόσο η επιλογή του στην εν λόγω αναφορά να μην εστιάσει στους ουσιαστικούς λόγους που τον οδηγούν στην παραίτηση, αλλά στη διάψευση δημοσιευμάτων και δημοσιογραφικών διαρροών, δημιουργεί εύλογη καχυποψία και ανησυχία για την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης. 
Σε κάθε περίπτωση, η παραίτηση ενός ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού που άλλωστε αποτελεί επιλογή της φυσικής ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μόλις τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων εγείρει εύλογα ερωτήματα ως προς τον προβληματικό χειρισμό, λάθη και πλημμέλειες υποθέσεων μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος που ελέγχονται από τους αρμόδιους Εισαγγελείς Διαφθοράς, οι οποίοι τελούν υπό την εποπτεία του εν λόγω Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Δημοσιεύματα που αφήνουν υπόνοιες ότι η παραίτηση του Αντιεισαγγελέα σχετίζεται με τον τρόπο χειρισμού από μέρος του της υπόθεσης Novartis, και συγκεκριμένα αφορούν στην άρνησή του, μαζί μα άλλους Έλληνες εισαγγελείς, να παραλάβει στοιχεία που δόθηκαν από εισαγγελικό κλιμάκιο των ΗΠΑ για την εν λόγω υπόθεση και αφορούσαν σε πρώην Υπουργό,  τον περασμένο Νοέμβριο στη Βιέννη, ενισχύουν τον προαναφερόμενο προβληματισμό και εντείνουν την εύλογη ανησυχία.
Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόκειται για την τρίτη αλλαγή ανωτάτου εισαγγελικού λειτουργού που χειρίστηκε, έμμεσα ή άμεσα, την υπόθεση Novartis, μετά την παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ράϊκου και την αντικατάσταση του Αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Παπαγεωργίου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός,
Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και εποπτεύοντα της Εισαγγελίας Διαφθοράς σε παραίτηση;
Δεν προβληματίζει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης η εν λόγω παραίτηση, μόλις τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του και εν μέσω χειρισμού εξαιρετικά σοβαρών υποθέσεων μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος;

                                                                                                                                                    Ο Ερωτών Βουλευτής

                                                                                                                                                 Νίκος Παναγιωτόπουλος

COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest

COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION :Council conclusions on EU-ASEAN relations

ΕUROGROUP:Remarks by M. Centeno following the Eurogroup meeting of 21 January 2019


"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022