"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
26/4/2024
Χθες 2905  Αυτόν τον μήνα 57139  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ν.Δ.:"Ο κ. Κασσελάκης , μας ενημέρωσε ότι έχει στόχο να ρίξει τις δαπάνες Υγείας στο 5% του ΑΕΠ από 5,8% που είναι σήμερα!!.."..-Νέα εξέταση σε μία μόνο σταγόνα αίματος ανιχνεύει τρεις τύπους καρκίνου μέσα σε λίγα λεπτά..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-Aπόδοση των ξενοδοχείων Ά τριμήνου 2024 ..-"Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ":ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ..ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

"ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ..ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ"

ΦΙΛΤΡΑ "ΟLΥΜPUS CENTER PLUS S.A.":Ένα απο τα πλέον ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ (και γι αυτό ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!


Με την πανέμορφη ΤΡΙΤΗ γενιά της Ελληνικής Εταιρείας OLYMPUS

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ:
Λαϊκό Προσκυνημα στα Αντιμικροβιακα Φίλτρα νερού OLYMPUS στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση.

Κοπή της πίτας 2020
Φίλτρα νερού OLYMPUS. Πετάει η ομάδα!!!


Μοναδικά επιτυχημένο προϊόν,και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ στην χώρα μας,το αντιμικροβιακό φίλτρο νερού "OLYMPUS" της Εταιρείας CENTER PLUS S.A., έκοψε την Πίτα 2020 με παρόντες τους Επιχειρηματίες και τους Συνεργάτες του.

Προϊόν πασίγνωστο και διαχρονικά επιτυχημένο, προχωρά διαρκώς "μπροστά", βάζοντας στην πρώτη θέση ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ της Επιχείρησης, τις εγγονές του κ. ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΩΤΗ.

Ο τελευταίος, εξαιρετικά αγαπητός στον Επιχειρηματικό κόσμο αλλά και ιδιαίτερα στον τόπο μας, αφού ένα απο τα Καταστήματα του βρίσκεται στην Λεωφόρο Καραμανλή εν Αχαρνές, επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ, με ένα αδιάψευστα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Αντιμικροβιακό Φίλτρο Νερού, με το οποίο δύσκολα κανείς θα ..αντιπαρατεθεί επιτυχημένα!

Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" του εύχεται απο καρδιάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ,αλλά και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Πάντα επιτυχίες..

(η ώδε καταχώρηση,ΔΕΝ είναι διαφημιστική)






"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" FAKE NEWS για την προστασία της πρώτης κατοικίας



Αθήνα, 3.2.2020

Fake News για την προστασία της πρώτης κατοικίας

(Πηγή: γραφεία τύπου και στελέχη αντιπολίτευσης, social media, ΜΜΕ)

Η παραγωγή fake news σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την προστασία της πρώτης κατοικίας αποδεικνύεται αγαπημένο σπορ για την αντιπολίτευση. Τον συγκεκριμένο χορό άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικές εβδομάδες ενώ τις τελευταίες ημέρες μπήκε σε αυτόν και το ΚΙΝΑΛ. Αφορμή στάθηκε ένα απόσπασμα από ομιλία του κ. Γεωργιάδη όπου δήθεν στρέφεται κατά της προστασίας της πρώτης κατοικίας:

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

“Προστασία ΑΠΟΛΥΤΗ της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχει σε καμία προηγμένη οικονομία ούτε και πρέπει να υπάρχει. Είναι και ζημία για την οικονομία να υπάρχει. Εγώ θέλω να έχουμε προστασία στην πρώτη κατοικία του ανθρώπου που πραγματικά και αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πληρώσει και δεν έχει άλλη λύση. Αυτός πρέπει να προστατευθεί. Σε αυτόν θα φτιάξουμε δίχτυ προστασίας γιατί ένα κεφάλαιο είναι να δουλεύει η οικονομία και η οικοδομή και όλα τα άλλα, ένα δεύτερο κεφάλαιο είναι να μην αφήσουμε κανέναν πίσω. Ναι αυτοί θα πρέπει να προστατευθούν. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε για ποιόν μιλάμε. Μιλάμε για αυτούς που χρήζουν προστασίας και οι οποίοι πρέπει να προστατευθούν”.

Τι διαδόθηκε:

Από την παραπάνω τοποθέτηση, που ευτυχώς υπήρχε σε βίντεο, επιλέχθηκε μόνο η πρώτη πρόταση, η οποία αναρτήθηκε στα social media του ΚΙΝΑΛ συνοδευόμενη από το ακόλουθο κείμενο:
Ά. Γεωργιάδης: Υπέρ της απαίτησης των Funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α κατοικίας. ''Η προστασία είναι ζημιά". Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Ο κ Α. Γεωργιάδης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών. Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds. Μη τους ξεφύγει και κανένας” (https://twitter.com/kinimallagis/status/1224022017160220672?s=12)
Έτσι μαγειρεύτηκε ένα ακόμη fake news που έκανε τον γύρο των social media και των ΜΜΕ, ενώ φυσικά έσπευσε να το υιοθετήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπέγραψε και νομοθέτησε την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, με τον κ. Χαρίτση, (https://www.syriza.gr/article/id/87317/Al.-CHaritshs:-Oi-kynikes-dhlwseis-toy-ypoyrgoy-Anaptykshs-epibebaiwnoyn-oti-h-kybernhsh-Mhtsotakh-oramatizetai-mia-anaptyksh-poy-den-ypologizei-tis-anagkes-ths-koinwnias---binteo.html) τον κ. Παππά               
(https://www.syriza.gr/article/id/87309/N.-Pappas:-O-Mhtsotakhs-chrewnetai-tis-athliothtes-Gewrgiadh-peri-blaptikhs-prostasias-ths-a%CE%84-katoikias.html), την κα Πέρκα (https://www.syriza.gr/article/id/87330/P.-Perka:-Ideolhptikh-h-thesh-ths-ND-oti-h-prwth-katoikia-den-chrhzei-prostasias---binteo.html) και άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου να ανταγωνίζονται στην χυδαιότητα και την υποκρισία.

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥΛΑΚΕΛΛΗ

"ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
ΕΔΩ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ : Γιορτή κοπή ΠΙΤΑΣ- 2-2-2020 
ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ …. ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

Την Απουσία ανθρώπων και ιδιαίτερα εκπροσώπων (θεσμών-συλλόγων-κλπ) από τέτοια γεγονότα ακόμα και σε τέτοιες ιδικές περιπτώσεις δεν την θεωρούμε φάουλ την θεωρούμε πέναλτι σε βάρος μιας ολόκληρης συνοικίας 
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο ΑΞΟΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ της τεράστια προσπάθειας που καταβάλουν οι απλοί κάτοικοι και οι φορείς τους…!!! 
Η πρόσφατη πρόταση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κατοίκων ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ και η αποδοχή να κόψουν την πίτα τους σε συνεργασία Ο Σύλλογος ΝΗΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Ο Άγιος ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Μανταμάδου ο Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Μαίρης Κοχλιού και η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ BAILAR CON MARIA –Μαίρη Παπαδοπούλου ,αποδείχτηκε και εύστοχη και παραγωγική (τονίστηκε και από τον Βουλευτή) μα πάνω από όλα έστειλε το μήνυμα προς ΟΛΟΥΣ : Δήμο –Συλλόγους και κατοίκους ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ …!!! 

Μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των Κατοίκων της συνοικίας μας ο καθένας από το ΄΄ πόστο του΄΄ μέσα στην τοπική κοινωνία με απλωμένα χέρια , διορατική ματιά , ανοιχτή καρδιά και καθαρό μυαλό, Μπορούμε να τα καταφέρουμε μακριά από αγκυλώσεις, προκαταλήψεις και προσωπικά βιώματα…!!! 
Ο Αντώνης Σουλακέλλης εκ μέρους των συνδιοργανωτών καλωσόρισε και ευχαρίστησε ΟΛΟΥΣ τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε χρόνια πολλά καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ με ότι αγαπούν και σε ότι και να κάνουν …!!! 
Τόνισε επίσης ότι το εγχείρημα του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ καθημερινά αποδεικνύει ότι πραγματικά αν ενωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τουλάχιστον σε εκείνα που μας ενώνουν είναι βέβαιο ότι ο στόχος μας για καλύτερη ζωή με λιγότερα προβλήματα είναι εφικτός και κάλεσε τους συλλόγους και τους κατοίκους σε κοινή σύμπραξη έναντι ΟΛΩΝ εκείνων που μπαίνουν εμπόδιο στον παραπάνω στόχο και κοπό υπογραμμίζοντας βέβαια ότι σίγουρα υπάρχουν και εκείνοι που δεν μπορούν αλλά και εκείνοι που πιθανών να μην θέλουν ο καθένας για τον λόγο του και τους σκοπούς του, ωστόσο εμείς θα προχωρήσουμε γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας , στον εαυτό μας , στην ιστορία της περιοχής μας , για την ίδια την πόλη μας ,Και κοιτώντας προς τους εκπροσώπους του Δήμου και της πολιτείας έδειξε φανερά ενοχλημένος τονίζοντας ότι ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ θέλει πειστικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε διαχρονικά Γενικότερα ΤΟΠΙΚΑ προβλήματα και ιδιαίτερα όπως : Για την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ και την αποχέτευση- για τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ , για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τόσα άλλα και κλείνοντας κάλεσε τους τοπικούς συλλόγους , ιδιωτικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής του Κόκκινου Μύλου σε εγρήγορση και ετοιμότητα…!!! 


Τέλος ευχαρίστησε ΟΛΟΥΣ όσοι συνέβαλαν στην πραγματικά όμορφη και ζεστή γιορτή , αρχής γενομένης ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα , και διάνθησαν μουσικά και χορευτικά την ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ –Μαίρη Κοχλιού, τον Αντρέα Αποστόλου και την ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ- BAILAR CON MARIA –Μαρία Παπαδοπούλου ΟΛΟΥΣ τους παρευρισκόμενους , τους επαγγελματίες της περιοχής για της απίστευτες προσφορές τους με διάφορα είδη για την ενίσχυση της λαχειοφόρου αγοράς , αλλά και την συμμετοχή τους με γαστρονομικές προσφορές, τους γονείς των αθλητών του Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ και τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ για τις απίστευτες γευστικές απολαύσεις κάνοντας πλουσιότερο τον μπουφέ. 
Και έκλεισε ενημερώνοντας ΟΛΟΥΣ τους παρευρισκόμενους για της άμεσα επόμενες εκδηλώσεις όπως 16 Φεβρουαρίου ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟς στο ταβερνάκι Νέος Αμβρακικός 22 Φεβρουαρίου ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ για μικρός και μεγάλους στην αίθουσα Εκδηλώσεων ΚΑΙ την καινοτόμο και πρωτόγνωρη ιδέα τους μια εκδήλωση ΜΕ ΘΈΜΑ : ΧΑΛΑΣΕ ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ και έχει να κάνει με τα παιδιά και τα χαλασμένα παιχνίδια τους (σύντομα περισσότερα) Οι 4 πίτες ευλογήθηκαν από το εφημέριο της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνο και Ελένης Μιχάλης Τσιρώνης ο οποίος ευχόμενος σε ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ και μακροζωία έστειλε και το μήνυμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της ΑΓΑΠΗΣ προς ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της ενορίας μας και όχι μόνο, τονίζοντας χαρακτηριστικά την διαχρονική δημοτική απαξίωση προς την γειτονιά μας … Χαιρέτισαν κόβοντας την πίτα εκπρόσωποι Βουλής-Δήμου-Συλλόγων , Στην γιορτή για την κοπή της πίτας παρευρέθηκαν οι : Από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Βασίλης Οικονόμου Σπύρος ΒΡΕΤΤΟΣ-Υποψήφιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ –ΠΑΣΟΚ E-Mail έστειλε αιτιολογώντας τους λόγους της απουσίας του ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ : Νικόλαος Δαμάσκος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Γιάννης Νίκας –ΠΡΟΕΔΡΟΣ –ΔΗΚΕΑ Κώστας Παπακώτσης-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Αχαρνών ( Αχαρνές μαζί μπορούμε) Θοδωρής Πολυμενέας –ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Μαρία Ναυροζίδου-ΠΡΟΕΔΡΟΣ τριτέκνων ΚΑΙ αντιπρόεδρος ομοσπονδίας ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ: Στεφανία Δουγκλιά- ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SHOTOKAN KARATE Αθηνά Ντούλη-Στέργιος Πεδιαδίτης : 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ Νίκη Κλεφτογιάννη –ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ) Καλατζής Δημήτρης-ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ –«ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Και φυσικά Εκπρόσωποι από ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ- Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ κατοίκων ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ - ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ- Μαίρη Κοχλιού- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους Γιώργο Νιώρα ΚΑΙ Γρηγόρη Καλέσση για τις φωτογραφίες και τα βίντεο της γιορτής Υ.Γ 1) Μέσα στην αίθουσα υπήρχε και ΕΚΘΕΣΗ καλλιτεχνικών δημιουργιών από τα μέλη του αυτού τμήματος Υ.Γ 2) Καθώς επίσης γινόταν ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ από την ΕΤΑΙΡΙΑ LR με προϊόντα υγείας & ομορφιάς Υ.Γ 3) Ο Πίνακας με τους ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ βρίσκετε αναρτημένος Στο ΣΤΕΚΙ μας Μετσόβου 34 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ , στον φούρνο ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΡΙ και στο 3ο ΚΑΠΗ-ΚΕΠ"











"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022