ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτίον τύπου με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION :Council conclusions on EU-ASEAN relations..-ΕUROGROUP:Remarks by M. Centeno following the Eurogroup meeting of 21 January 2019..-SOS Ιατροί:ενημέρωση..-επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη..-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":πίτα στις 5 Φεβρουαρίου..-IMF:A Weakening Global Expansion Amid Growing Risks..-Council of Bars and Law Societies of Europe: press release..-Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος" κοπή πίτας ..-NAΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Τη Μακεδονία για ένα iPhone ..-ΑΑΔΕ:απαλλαγή απο ΦΠΑ των νέων μικρών επαγγελματιών..-H ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Αφράτο γλυκό ψωμί (σαν τσουρέκι) με κίτρινη κολοκύθα..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-"Aυτοδυναμία:αγαθό πολλαπλών απαιτήσεων" Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΚΡΗΤΗ της Προκοπής:ενημερωτικά δελτία της Περιφέρειας ..-"Πρώτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ"..πολιτικός σχολιασμός με την πένα του Γιάννη Γ. Βαβουρανάκη..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

Λ. Αυγενάκης«Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να ευτελίσουν τη συνταγματική αναθεώρηση»


Αθήνα, 1-11-2018
Λ. Αυγενάκης«Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να ευτελίσουν τη συνταγματική αναθεώρηση»
Ηχητικό: https://bit.ly/2JwktZQ
«Εάν η Κυβέρνηση δεν θέλει να ευτελίσει περισσότερο τη θεσμική αυτή διαδικασία θα δείξει πνεύμα συνεννόησης», δήλωσε μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 και στους δημοσιογράφουςΈλλη ΤριανταφύλλουκαιΣεραφείμΚοτρώτσο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, και συμπλήρωσε:«Ελπίζω αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας να μην λειτουργήσει σαν αρχηγός μιας παραπαίουσας πολιτικής συμμορίας, αλλά θα κρατήσει υπεύθυνη στάση ως ο Πρωθυπουργός της χώρας. Ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική».

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

· Στη διάρκεια της επικείμενης κοινοβουλευτικής συζήτησης θα αναδείξουμε, ως Παράταξη, όλες τις αναγκαίες συνταγματικές αλλαγές για την Ελλάδα που αξίζουμε και όλοι οι βουλευτές θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

· Για αυτό, την προσεχή Τρίτη, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα δημοσιοποιήσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος θα δημοσιοποιήσει τον νέο καταστατικό χάρτη.

· Η ΝΔ έχει επισημάνει από καιρό ότι οι συνθήκες είναι ώριμες στη χώρα μας για μια τολμηρή και ευρεία Συνταγματική Αναθεώρηση. Για τον λόγο αυτό ήδη από τις αρχές του 2016 ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα να ενταχθούν με συναινετικό τρόπο προς αναθεώρηση όλες οι βασικές προτάσεις της Κυβέρνησης,αλλάκαι της Αντιπολίτευσης και στη συνέχεια οι πολίτες να αποφανθούν, μέσω των εκλογών, για την κατεύθυνση των αλλαγών.

· Τον Νοέμβριο του 2006 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο βουλευτής που εισηγήθηκε να ενταχθεί στην αναθεώρηση η αλλαγή του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών. Κανείς από το Κόμμα του κ. Τσίπρα τότε δεν τη συνυπέγραψε. Το παραμύθι της Κυβέρνησης δεν έχει δράκο.· Είμαστε υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 και  την δημιουργία ιδιωτικών Πανεπιστημίων, όπως και του άρθρου 106 με στόχο να ενισχυθεί η ανάπτυξη με ασφαλές φορολογικό και ασφαλιστικό περιβάλλον και κίνητρα για την οικονομία.

·  Άλλο παράδειγμα αποτελεί το άρθρο 103 για τη ενίσχυση της οικονομικής αυτοτέλειας των Δήμων. Αυτό άλλωστε υπηρετεί και η πρόταση μας για την μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους Δήμους.

· Το  άρθρο 110 για την  απλοποίηση της διαδικασίας Συνταγματικής Αναθεώρησης πρέπει να αλλάξει, αλλά και το 101 προκειμένου να διασφαλιστεί Συνταγματικά όχι μόνον η αξιολόγηση, αλλά και η αξιοκρατία στο Δημόσιο. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτή την αλλαγή;

· Η σημερινή κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων. Πρόκειται για μια Κυβέρνηση σκανδάλων. Σας θυμίζω το πρόσφατο  σκάνδαλο των κατηγοριών γιαχρηματισμό Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών από τονΣόρος για τη στήριξη της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

· Έπειτα το σκάνδαλο της αγοράς της ζημιογόνου εταιρείας του κολλητού του κ. Ζάεφ  έναντι 4,8 εκατ. ευρώ, το σκάνδαλο της κατασπατάλησης του ποσού των 1,6 δις ευρώ για το προσφυγικό- μεταναστευτικό και των ερευνών που διεξάγει η OLAF,το σκάνδαλο της «εν κρυπτώ» εκχώρησης 10.119 ακινήτων του δημοσίου για 99 χρόνια στο Υπερταμείο, και πιο πρόσφατατο σκάνδαλο της σύμβασης παραχώρησης για την κατασκευή εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο!

Αθήνα, 01-11-2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Άλλο ένα σκάνδαλο στο ενεργητικό της Κυβέρνησης»

Βίντεο: YouTube: https://youtu.be/0Wre4BMCxGs

«Αντί,  να συζητάμε για την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να συζητάμε ένα ακόμη σκάνδαλο της Κυβέρνησης. …Έχετε γίνει η Κυβέρνηση των σκανδάλων!», τόνισε στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου «Κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης … για την “Ανάπτυξη Εμπορευματικού ΚέντρουΘριάσιου Πεδίου”» από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σημεία Τοποθέτησης:
·      «Ησύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή και λειτουργία εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο αποτελεί ένα σχέδιο που εμείς ως ΝΔ οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και διαμορφώσαμε.
·      Αντί να συζητάμε για ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής, που θα συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας και που θα λειτουργήσει ως μεγάλος εμπορευματικός σταθμός για τη χώρα και με σημαντικές διεθνείς προοπτικές, δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να συζητάμε ένα ακόμη σκάνδαλο της Κυβέρνησή σας!
·      Η μόνη σας ικανότητα είναι τα σκάνδαλα! Τι να πρωτοθυμηθούμε;
·      Τις πρόσφατες κατηγορίες Καμμένου προς Κοτζιά στο Υπουργικό Συμβούλιο, ότι κυβερνητικά στελέχη πήραν χρήματα από τον Σόρος για να υπερασπιστούν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Τη μνημιώδη και ύποπτη σιγή του Πρωθυπουργού; Την απόκρυψη της επιστολής παραίτησης Κοτζιά και τις απειλές του για δημοσιοποίησή της; 
·      Το θέμα της αγοράς από την ήδη ζημιογόνο ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρείας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων έναντι του ποσού των 4,8 εκατ. ευρώ;
·      Το θέμα  των 1,6 δις που έχουν κατασπαληθεί για το χειρότερο καταυλισμό που έχει φτιαχτεί ποτέ για το μεταναστευτικό, στη Μόρια, από τους υποτίθεται ευαίσθητους αριστερούς; Ακόμη δεν έχετε δώσει κάποια απάντηση στην έρευνα που διεξάγει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) για το θέμα. Δυστυχώς, διασύρετε τηχώρα διεθνώς!
·      Το περίφημο σκάνδαλο Καμμένου με τα 300.000 βλήματα στη Σαουδική Αραβία. Άλλο ένα δυσώδες σκηνικό με πρωταγωνιστή τον κ. Καμμένο, τον κ. Κοτζιά, μεσάζοντες, λαθρέμπορους και 300.000 βλήματα;
·      Την «εν κρυπτώ» εκχώρηση 10.119 ακινήτων κυριότητας του ελληνικού δημοσίου για 99 χρόνια στο Υπερταμείο;
·      Τις σοβαρότατες καταγγελίες του προσωπικού της ΕΡΤ, ότι βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή; 
·      Κι έρχεται ο κ. Σπίρτζης, να φέρει ένα ακόμη σκάνδαλο! Σας κληροδοτήσαμε μια σύμβαση επικερδή για το ελληνικό δημόσιο και καταφέρατε να την μετατρέψετε σε ένα ακόμη σκάνδαλο, όπου ζημιώνεται το ελληνικό δημόσιο.
·      Γιατί διαφοροποιήσατε τους όρους της προκήρυξης; Γιατί μειώσατε, με τη Σύμβαση Παραχώρησης, το εφάπαξ τίμημα (προκαταβολή) που θα πρέπει να καταβάλει ο παραχωρησιούχος, σε 10 εκ. ευρώ; Γιατί αλλάξατε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΓΑΙΑΟΣΕ (Διαύγεια, 21/3/2018)που όριζε ότι το εφάπαξ τίμημα που θα πρέπει να καταβάλει ο παραχωρησιούχος ανέρχεται στα 20 εκ. ευρώ; Και μάλιστα, την ίδια στιγμή, διπλασιάζετε, από 30 σε 60 χρόνια, τα έτη παραχώρησης! 
·      Τι μεσολάβησε άραγε και από την προκήρυξη του διαγωνισμού μέχρι την υπογραφή της Σύμβασης, το εφάπαξ τίμημα μειώθηκε κατά 50%, προς όφελος του παραχωρησιούχου και εις βάρος του ελληνικού δημοσίου κατά 10 εκατομμύρια ευρώ;
·      Γιατί αλλάξατε το συντελεστή δόμησης, από 0,4% που ίσχυε κατά την κατάθεση των προσφορών και το μέγιστο ποσοστό κάλυψης ήταν 40% το αυξήσατε στο 1,65% και το μέγιστο ποσοστό κάλυψης στο 60%; Γιατί υπερ-τετραπλασιάσατε τη συνολική δυνατότητα δόμησης, και από τα αρχικά 235.330 τ.μ. έφτασε τα 970.000 τ.μ.;
·      Γιατί αλλάξατε τη δυνατότητα που παρέχεται από τη Σύμβαση στον παραχωρησιούχο να κατασκευάζει και να εκμεταλλεύεται εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για την εξυπηρέτηση των Χρηστών αλλά και την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας σε τρίτους;
·      Γιατί ο παραχωρησιούχος απαλλάσσεται από τα Δημοτικά Τέλη, υφιστάμενα και μελλοντικά;
·      Γιατί κ. Υπουργέ δεσμεύετε το ελληνικό δημόσιο κατά τη διάρκεια της περιόδου παραχώρησης (δηλαδή για 60 χρόνια), δεν θα πρέπει να επέλθει καμία απολύτως τροποποίηση της ελληνικής νομοθεσίας, που τυχόν να βλάπτει τον παραχωρησιούχο;
·      Όλες οι αλλαγές που κάνατε στη Σύμβαση, είναι όλες προς το συμφέρον του παραχωρησιούχου και ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο, όλες οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν μετά την κατάθεση της δεσμευτικής προσφοράς και χωρίς καμία απολύτως μετατροπή του προτεινόμενου τιμήματος.
Κύριε Υπουργέ, συνεχίζετε επάξια το έργο των σκανδάλων και της ζημίας του ελληνικού δημοσίου που κάνει η Κυβέρνησή σας! Συνεχίζετε επάξια να είστε άξιο μέλος της Κυβέρνησης των σκανδάλων! Της κυβέρνησης που ζημιώνει τη χώρα και τον ελληνικό λαό». 
Αθήνα, 01-11-2018
«Η Κυβέρνηση των σκανδάλων: το νέο σκάνδαλο της σύμβασης παραχώρησης γιατο Θριάσιο»


«Άλλη μια σύμβαση με έντονη οσμή σκανδάλου της αριστερής Κυβέρνησης!
Η Κυβέρνηση άλλαξε την αρχική σύμβαση του 2006 προκειμένου να ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο, αφού το ελληνικό κράτος δεσμεύεται για διπλάσιο χρόνο, με μείωση 50% στη δεσμευτική εγγύηση (entryfee),με δεσμεύσεις του ελληνικού δημοσίου για εγγυήσεις και με δραστική μείωση της ετήσιας καταβολής υπέρ του ελληνικού δημοσίου έναντι της σύμβασης του 2006! 
Μετά το σκάνδαλο των κατηγοριών για το χρηματισμό Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών από το Σόρος για τη στήριξη της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών,
… μετά το σκάνδαλο της αγοράς της ζημιογόνου εταιρείας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων έναντι 4,8 εκατ. ευρώ,
… μετά το σκάνδαλο της κατασπατάλησης του ποσού των 1,6 δις ευρώ για το προσφυγικό- μεταναστευτικό και των ερευνών που διεξάγει η OLAF,
… μετά το σκάνδαλο της «εν κρυπτώ» εκχώρησης 10.119 ακινήτων του δημοσίου για 99 χρόνια στο Υπερταμείο,
… έρχεται το σκάνδαλο της σύμβασης παραχώρησης για την κατασκευή εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο!
Το «ηθικό πλεονέκτημα» των σκανδάλων της αριστεράς! Το «ηθικό πλεονέκτημα» των σκανδάλων του «καθεστώτος των Τσίπρα-Καμμένου»!

Αυτό το «καθεστώς» θα ανατρέψουμε σύντομα, με την εντολή του ελληνικού λαού».Αθήνα, 31-10-2018
«Αριβίστες εξουσιομανείς έχουν επιβάλλει ρόλο παρατηρητή στην Ελληνική Αστυνομία»

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκηαναφορικά με τα εντεινόμενα περιστατικά βίας στο Λεκανοπέδιο:

«Όσο οι επικεφαλής της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναλώνονται σε προσωπικές διαμάχες για την εφαρμογή ή μη ρουσφετολογικών διατάξεων, η ελληνική κοινωνία έρχεται αντιμέτωπη με εκτεταμένα και πολύ σοβαρά περιστατικά βίαςκαι ανομίας.
Αστυνομικά τμήματα γίνονται παρανάλωμα του πυρός, αστυνομικοί δέχονται δολοφονικές επιθέσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα μετατρέπονται σε γιάφκες κουκουλοφόρων, συμβόλαια θανάτου εκτελούνται ανεμπόδιστα σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.
Την ίδια στιγμή, ο φιλόδοξος επιχειρησιακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο δρόμο, υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «ΠΕΡΣΕΑΣ»αποδείχθηκε θνησιγενής, εξαιτίας των «τυφλών» καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιώνπου πραγματοποίησε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των σημαντικών ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Η ασφάλεια των πολιτών είναι εθνική υπόθεση και όχι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην αριβιστικήσταδιοδρομία εξουσιομανών.
Ας αφήσουν επιτέλους την  Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει δράση αντί να της επιβάλουν ρόλο παρατηρητή.
Οι πολίτες δεν μπορεί να είναι όμηροι της γενικευμένης ανομίας και των αδιέξοδων πολιτικών μιας υπό κατάρρευσιν κυβέρνησης».

AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.