"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"
"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
6/2/2024
 Τελευταίος μήνας 64917 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ..-Science for Impact Newsletter..- IMF Blog:The Fiscal and Financial Risks of a High-Debt, Slow-Growth World..-CCBE-Council of Bars and Law Societies of Europe,..- International Monetary Fund:New IMF Country Focus..-Νέο webinar Ε.Ε.Α. – ΠΑ.ΠΕΙ.: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο»..-Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter..-Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συζήτηση με τον επιχειρηματία Nik Nanos σε εκδήλωση του Economic Club of Canada..-Πότε παραγράφονται τα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-..για την καταβολή και πιστοποίηση της πληρωμής τελών, παγίων και αναλογικών, υπέρ του Φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AHEPA E-News..-EUROPEAN COMMISSION,Banking and Finance..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,think tank..QThink Tank Review - March 2024..-Άρθρο γνώμης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα..:«Οι προοπτικές της ελληνικής κεφαλαιαγοράς»..-Στα όρια όρια της ύφεσης η Γερμανία ..- ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις προσβλητικές δηλώσεις πολιτικού στελέχους.."..-Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη ομιλία Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Της Ένωσης Δικαστών Και Εισαγγελέων..-Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* :" Τουρκία 2024: Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!"..-Elysée:Votre condensé de bonne humeur est de retour !..-Παροχές Εγγραφής στο 14ο Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management..-NASA's Earth Observatory,update..-IMF update..-28η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΒΑΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, το Υπουργείο Παιδείας οριοθετεί....- Εuropean Media Freedom Act: Council adopts new rules to protect journalists and media providers..-Αναγνώσατε ώδε, το νέο νομικό πλαίσιο της Ε.Ε.για την ελευθερία των Δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε Ισχυρή στήριξη και των δύο, προστασία της Ελεύθερης Δημοσιογραφίας και στήριξη των Μ.Μ.Ε...-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE 11 June, Asset tokenisation,European Commission workshop..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Προς οποιοδήποτε ευήκοον ούς:..

Προς οποιοδήποτε ευήκοον ούς:το x γκουβέρνο,εξόντωσε κάθε επιχειρηματικότητα/παραγωγικότητα.Σκόπιμα κ στοχευμένα.Με βασικό όπλο την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.Αυτό το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ,πότε θα το εξοντώσετε,να αναδυθεί κ πάλι η ΠΡΟΚΟΠΗ;Μ αγάπη,γκουβέρνο μου..

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΓΚΗΡΗΣ γράφει και ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ...:Τα Ανταποδοτικά Τέλη που τελικά γίνονται φόροι!!

Τα Ανταποδοτικά Τέλη που τελικά γίνονται φόροι!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΓΚΗΡΗΣ:ο Επίκουρος Καθηγητής,αξιόπιστος Ερευνητής Δημοσιογράφος εν Αχαρνές(φωτο "ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ")

Posted by koszig στο 8 Φεβρουαρίου 2020
Τι ημέρες του μνημονίου ψηφίστηκαν διάφοροι νόμοι. Ένας από αυτούς ήταν : ‘‘Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10Α του ν. 3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρα 15 του ν. 4305/2014’’
Με το άρθρο 15 του νόμου 4305/2014 (ΦΕΚ 237/Α΄) ‘‘Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων,
πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα, τροποποίηση του ν. 3448/2006 (Α΄ 57), προσαρμογή της εθνικής
νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2013/37/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, περαιτέρω
ενίσχυση της διαφάνειας, ρυθμίσεις θεμάτων Εισαγωγικού Διαγωνισμού Ε.Σ.Δ.Δ.Α. και άλλες διατάξεις’’
προβλέπεται η υποχρέωση ανάρτησης στο πρόγραμμα Διαύγεια στοιχείων εκτέλεσης των προϋπολογισμών των
δημόσιων φορέων.
Η υποχρέωση δημοσίευσης της εκτέλεσης των προϋπολογισμών που εισάγεται με τις πρόσφατες διατάξεις καταλαμβάνει το Δημόσιο (ανά υπουργείο), τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού (ΟΤΑ), και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου
Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) αυτών.
Έτσι με καθυστέρηση 20 ημερών, λόγω αντικειμενικών συνθηκών αναρτήθηκε  στις 31 Ιανουαρίου η Εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Αχαρνών για το μήνα Δεκέμβριο 2019.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κρήτη.
Στις 11:15, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι Ηρακλείου.
Θα ακολουθήσει, στις 13:00, επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου.
Στις 17:30, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ακρωτήρι της Σούδας.
Στις 18:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Χανίων και στη συνέχεια το Δημαρχείο της πόλης.

Ομιλία Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια



Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2020

Ομιλία Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, κατά την τελετή κοπής της Βασιλόπιτας του Υπουργείου Εξωτερικών


Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά και από πλευράς μου και από πλευράς του Αναπληρωτή Υπουργού, του κ. Βαρβιτσιώτη και των υφυπουργών, του κ. Φραγκογιάννη και του κ. Βλάση, υγεία, προσωπική και οικογενειακή επιτυχία, σε όλους και στον καθέναν ξεχωριστά.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό και τους Υφυπουργούς για τη στενή συνεργασία και την κοινή προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει και για τους Γενικούς Γραμματείς και για την υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου.

Με την ευκαιρία αυτή θα μου επιτρέψετε να καλωσορίσω και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, που εντάσσονται στο Υπουργείο μας. Καλώς ήρθατε, απ’ την καρδιά όλων μας.

Πρωτίστως όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των υπαλλήλων όλων των κλάδων του Υπουργείου, για τη συνεργασία και την προσωπική συνεισφορά στο καθημερινό έργο της Ελληνικής Διπλωματίας.

Συμμετοχή δημοσίου υπαλλήλου σε εταιρεία-Τι ισχύει



Σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2 και 3 του άρθρου 32 του ν. 3528/07,
δεν επιτρέπεται στον υπάλληλο η κατ’ επάγγελμα άσκηση εμπορίας και απαγορεύεται σε αυτόν να μετέχει σε οποιαδήποτε εμπορική εταιρεία (προσωπική, περιορισμένης ευθύνης ή κοινοπραξία) ή να είναι διευθύνων ή εντεταλμένος σύμβουλος ανωνύμου εταιρείας ή διαχειριστής οποιασδήποτε εμπορικής εταιρείας.
Ειδικότερα σας τονίζεται ότι ενόψει της κερδοσκοπικής επιδίωξης οποιασδήποτε εμπορικής εταιρείας και της συνακόλουθης ανάπτυξης εμπορικών συναλλαγών, οι οποίες συνδέονται με την εμπορική ιδιότητα που ρητά απαγορεύεται στους δημοσίους υπαλλήλους, η κατά το νόμο απαγόρευση συμμετοχής του υπαλλήλου σε εταιρείες είναι γενική και σχεδόν απόλυτη.....
Πατήστε εδώ:

ΑΣΕΠ: Για ποιες προκηρύξεις έρχονται αποτελέσματα








Μέσα στον πρώτο 15θημερο του Φεβρουαρίου πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΣΕΠ, να ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων για 12 θέσεις ΠΕ (8) και ΤΕ (4) στη Βουλή των Ελλήνων (Προκήρυξη 1Κ/2019).
Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη προκήρυξη η οποία είχε εκδοθεί τον Μάρτιο του 2019, υποβλήθηκαν συνολικά 953 αιτήσεις (579 αιτήσεις για την κάλυψη των 8 θέσεων κατηγορίας Π.Ε. και 374 αιτήσεις για την κάλυψη 4 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.). Δηλαδή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι 1 προς 79 συνολικά (1 προς 72 για ΠΕ και 1 προς 93 για ΤΕ).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντός Μαρτίου ...

Αναγνώσατε πατώντας εδώ:
https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-gia-poies-prokiryxeis-erchontai-apotelesmata/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=oaed_ta_12_epidomata_pou_chorigi_kai_ta_posa_tous_lista&utm_term=2020-02-07

ΟΑΕΔ: Τα 12 επιδόματα που χορηγεί και τα ποσά τους


ΟΑΕΔ: Τα 12 επιδόματα που χορηγεί και τα ποσά τους

Πέρα από το τακτικό επίδομα ανεργίας, λοιπόν, ο ΟΑΕΔ χορηγεί μέχρι σήμερα πολλά επιδόματα σε ανέργους της χώρας, αλλά και σε εργαζομένους. Συνολικά τα επίδοματα που χορηγεί ο Οργανισμός είναι δώδεκα.
Τα 12 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ και τα ανάλογα ποσά είναι:
  1. Βασικό επίδομα ανεργίας399,25 ευρώ (+10% προσαύξηση για κάθε προστατευόμενο μέλος οικογένειας).Για να χορηγηθεί απαιτείται καταγγελία σύμβασης (απόλυση) και συγκεκριμένος αριθμός ημερών ασφάλισης.
  2. Επίδομα Μακροχρονίως Ανέργων200 ευρώ. Το δικαιούνται όσοι παραμένουν άνεργοι επί ένα μήνα μετά την λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας και δεν υπάγονται στις κατηγορίες του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 (οικοδόμοι , λατόμοι, ασβεστοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές κλπ)...
Αναγνώσατε πατώντας εδώ:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2020

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας».

Δημήτρης Γέρος Ατομική έκθεση



 


Δημήτρης Γέρος

Ατομική έκθεση


Ζωγραφική 1993-2019

 
6 Μαρτίου - 11 Απριλίου 2020

 
Ο διεθνής εικαστικός μας Δημήτρης Γέρος εκθέτει 30 έργα  ζωγραφικής που έγιναν τα τελευταία 27 χρόνια στην Ελλάδα και στην Αμερική, από τις 6 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου 2020,  στην κεντρική Αίθουσα του Εικαστικού Κύκλου ΔΛ, Ακαδημίας 6 στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για ακουαρέλες σε χαρτί, σε μικρά και μεγάλα μεγέθη, που τα διακρίνει μια λεπτομερής και ρεαλιστική γραφή. Όλα τα έργα είναι πολύχρωμα, αφού αφορούν παλαιότερες ζωγραφικές περιόδους του και όχι ασπρόμαυρα, σαν τα έργα που έδειξε πριν 3 χρόνια στην Αθήνα τα οποία είχαν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με την θεματολογία τους. Στα περισσότερα από τα έργα της έκθεσης  επικρατεί το γνωστό ανθρωπάκι των πινάκων του, που λειτουργεί και ως ετεροπροσωπία του υπερρεαλιστή καλλιτέχνη,  και το οποίο, αενάως κινούμενο, ανάμεσα στο πραγματικό και το μεταφυσικό, συνεχίζει να αφηγείται με αινιγματική κριτική και αφυπνιζόμενη συνείδηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Παράλληλα, η οικολογική ευαισθησία του καλλιτέχνη, σ’ αυτά όπως και στα προηγούμενα έργα του, παραμένει ακόμα προφητική.
Λόφοι, αχανή τοπία, πουλιά, δέντρα, σύννεφα σαν σπερματοζωάρια, λεκέδες, ηφαίστεια συνυπάρχουν προκειμένου να δημιουργήσουν αυτό που οι σουρεαλιστές ονομάζουν «Θείο Τέχνασμα».



Homage to Miro, 2012, ακουαρέλα σε χαρτί, 70x50εκ.

Ο γνωστός Αμερικανός τεχνοκριτικός Dominique Nahas γράφει, μεταξύ άλλων, στον κατάλογο της έκθεσης: Ο Δημήτρης Γέρος  δημιουργεί εικόνες που καθηλώνουν όλες μας τις αισθήσεις. Αυτή η εικονογραφία, με τη διαμεσολάβηση του τυχαίου και της ονειροπόλησης, είναι μια δύναμη ποιητική και συνάμα συμφιλιωτική. Μέσα από αυτήν ο  καλλιτέχνης συμβιβάζεται με τον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα έργο-
δημιούργημα της φαντασίας του το οποίο προσλαμβάνει προσωπικές και παγκόσμιες διαστάσεις. Στο πλαίσιο των οραμάτων του, ανακαλύπτει εκπληκτικές ποιητικές σχέσεις μεταξύ αντικειμένου και  περιεχομένου. Από αυτή την άποψη η άσκηση της τέχνης του αποτελεί μέσο, συνάμα και σκοπό, για την αυτοανανέωση μέσω της αυτοαποκάλυψης. Για τον θεατή η τέχνη του Δημήτρη Γέρου  θα μπορούσε  καλύτερα να εκληφθεί σαν πολιτιστικό  δώρο με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τέχνη σαν τη δική του πλουτίζει τον κόσμο, παρέχοντάς του ένα διαφορετικό και μοναδικό όραμα  γοητείας και περισυλλογής.
 
Η επόμενη έκθεση του Δημήτρη Γέρου θα πραγματοποιηθεί στην Throckmorton Fine Arts της Νέας Υόρκης, από αρχές Ιουνίου έως τέλος Σεπτεμβρίου 2020, όπου ο  καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έκανε τα τελευταία 35 χρόνια στη Λέσβο. Θα εκτεθούν τοπία, σκηνές με ανθρώπους και γυμνά φωτογραφημένα σε διάφορα μέρη του νησιού.


Στη συνεχεία, το Νοέμβριο 2020,  θα εκθέσει στη γκαλερί Tintera στο Κάιρο ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που έκανε στην Αίγυπτο πριν από 20 χρόνια, και το Δεκέμβριο θα παρουσιάσει καινούργια έργα ζωγραφικής στην γκαλερί «Καπάταης» της Λευκωσίας.


Ο Δημήτρης  Γέρος  έχει πραγματοποιήσει 58 ατομικές εκθέσεις των έργων του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό : Κολωνία, Ντίσελντορφ, Κάσελ,  Στρασβούργο, Μίσιγκαν (Kelsey Museum of Art) Νέα Υόρκη, Οξφόρδη  (Oxford University), Ντάρμστατ, Λευκωσία, Ινδιάνα-ΗΠΑ (National Gallery),  Χαϊδελβέργη, Μπόχουμ (Museum Bochum), Μπαραγκίγια-Κολομβία (Museo de Arte Moderno) Βερολίνο, Μιλάνο, Μεξικό, Βούπερταλ, Μάνχαϊμ, κλπ.


Ντατούρα η αισθητική, 2019, ακουαρέλα σε χαρτί, 44,7x34εκ. 

Από τις εκδόσεις Καστανιώτη  κυκλοφόρησε η  ποιητική του συλλογή Αστραφτερή Μπανιέρα -1976. Έχει εκδώσει τα φωτογραφικά λευκώματα: Θεωρία Γυμνού, με κείμενο του Peter Weiermair, εκδόσεις Πλανόδιον - 1998,  Περιοράσεις, με κείμενα των  Michel Deon και Pierre Devin,   εκδόσεις Phyllo -1999,  For a definition of the Nude,  με κείμενο του Peter  Weiermair,  εκδόσεις Phyllo - 2000,  Shades of Loveμε πρόλογο του Edward Albee και εισαγωγή του  John Wood, Ιnsight Editions,       San Francisco 2010  (η American Library Association ξεχώρισε το βιβλίο ως ένα
Από τα δέκα καλύτερα του 2011)

Photographing Gabriel Gárcia Márquez, εκδόσεις Kerber PhotoArt 2015, Another
Narcissus, με κείμενα των Edward Albee και John Wood, εκδόσεις Phyllo - 2016.

Σχετικά με τη δουλειά του έχουν κυκλοφορήσει τα παρακάτω βιβλία: D. Yeros, με κείμενο του Γιάννη Πατίλη, εκδόσεις Φόρκυς - 1984, Dimitris Yeros, με κείμενα των  Peter Spielman, Heribert Becker και Ι. Ρόζενταλ - Καμαρινέα, έκδοση του Μουσείου Μπόχουμ – 1986 (με την ευκαιρία της  εκεί  αναδρομικής έκθεσής του), D. Yeros, με κείμενο του Χρύσανθου Χρήστου, εκδόσεις Συνέχεια – 1997,  D. Yeros με κείμενο του  John Wood, έκδοση Δήμου Ερμούπολης - 2001, Δ. Γέρος – Σ. Καραβούζης, Ίδρυμα Κυδωνιέως,  με κείμενο Αθηνάς Σχινά,  Άνδρος - 2008.

Έργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:  Tate Britain,  International Center of Photography-New York, Maison Europeenne de La Photographie-Paris, National Portrait Gallery-London, The British Museum-London, Museum Bochum-Germany,  Tama Art Museum- Tokyo-Japan, The Montreal Museum of Fine Arts-Canada, Εθνική Πινακοθήκη Ελλάδος, Museum of International Contemporary Graphic Art-Norway, Musee d’ Art Contemporain of Chamalieres, Museo de Arte Moderno de Barranquilla-Colombia, New Hampshire Institute of Art- Boston και αλλού.

Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων,  με την  Throckmorton Fine Arts της Νέας Υόρκης, τη Holden Lunts gallery του Παλμ Μπιτς, την Paul Goebel Fine Art του Μεξικού και τον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ  της Αθήνας.
 

Νύχτα περιεχομένων, 2019, ακρυλικό και ακουαρέλα σε χαρτί 48x34εκ.


Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 20:00


Διάρκεια Έκθεσης: 6 Μαρτίου – 11 Απριλίου 2020

Ώρες Λειτουργίας:   Δευτέρα κλειστά
                                  Τετάρτη - Σάββατο 11:00 - 16:00
                                  Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 11:00 - 20:00


Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εικαστικός Κύκλος ΔΛ, Ακαδημίας 6, Αθήνα 10671, +30 2103646818-9

Η Hotelier Academy, βασικός curator για τρίτη συνεχόμενη χρονιά...

Η Hotelier Academy, βασικός curator για τρίτη συνεχόμενη χρονιά του 100% Hotel Workshop Tour

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Ή ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ➔ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Ή ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ➔
Το 100% Hotel Workshop Tour επιστρέφει το 2020 με νέα σύνθεση και 7 μεγάλους προορισμούς σχεδιάζοντας την πιο Advanced Εκπαιδευτική Περιοδεία για Ξενοδόχους καλύπτοντας σημαντικά θέματα όπως Hotel Spaces, Guest Experience, Hotel, Staff και New Markets σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα και Ζάκυνθο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ➔
Διαβάστε επίσης:

Οι Ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour 2020 - The Premium Edition

Oι Θεματολογίες του 100% Hotel Workshop Tour 2020 - The Premium Edition
 
 
▸▸ Πάρε μέρος στα Workshop!

Φέτος, στην τρίτη του διοργάνωση, το 100% Hotel Workshop Tour ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των παρουσιάσεων και, βάζοντας στο επίκεντρο τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό Ξενοδοχειακών Χώρων, την Εμπειρία του Επισκέπτη, το Προσωπικό του Ξενοδοχείου αλλά και το Άνοιγμα Νέων Αγορών, σχεδιάζει τη νέα του περιοδεία σε ΑθήναΘεσσαλονίκηΚέρκυραΗράκλειοΧανιάΚαλαμάτα και για πρώτη φορά στη Ζάκυνθο.
 
Πάρε Δωρεάν το εισιτήριό σου
Ακολουθήστε την Hotelier Academy

στα Social Media

Η εφημερίδα Δρόμος διοργανώνει δύο διαλέξεις..

Η χρεοκοπία και το πολιτισμικό μας πρόβλημα

Κυριακή 9/2/2020 - 17:30 | Ρεθύμνου 11

Η διάλεξη θα μεταδοθεί ζωντανά:
https://youtu.be/09kBskOr1IM
Η εφημερίδα Δρόμος διοργανώνει δύο διαλέξεις με θέμα: «Η χρεοκοπία και το πολιτισμικό μας πρόβλημα»
Ομιλητής ο Λαοκράτης Βάσσης.
Την Κυριακή 9/2/2020, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί το Α΄ μέρος και την Κυριακή 16/2/2020, στις 17:30, το Β΄ μέρος.
Στο Κτίριο 11δ, Ρεθύμνου 11 και Ιουλιανού, Πεδίο του Άρεως.
Φεβρουάριος 2020
9
Δρόμος της Αριστεράς FacebookΔρόμος της Αριστεράς Facebook
edromos.gredromos.gr
info@edromos.grinfo@edromos.gr

U.S. Department of Labor:latest news


DOL Seal
U.S. Department of Labor
February 7, 2020
225,000 New Jobs
The U.S. economy added 225,000 new jobs in January, according to data released by the Bureau of Labor Statistics today, bringing the total to 6.6 million new jobs since January 2017.
Skills to Succeed in Virginia
In Norfolk and Virginia Beach, Virginia, U.S. Secretary of Labor Eugene Scalia visited a Virginia Career Works job center with U.S. Rep. Bobby Scott and toured a STIHL Inc. manufacturing facility to see first-hand how workers are learning skills for careers in America's resurging manufacturing sector. He also participated in a roundtable discussion with local business leaders on workforce development and the benefits of recent trade deals, including the United States-Mexico-Canada Agreement.
Stronger Than Ever Before
Secretary Scalia joined President Donald J. Trump at the State of the Union on Tuesday night, where the President highlighted America's historically strong job market including millions of new jobs, and recent record low unemployment rates for African Americans, Asian Americans, Hispanic Americans, Americans with a disability, and Americans without a high school diploma.
Strong Wage Growth Continues
Average hourly earnings increased by 3.1% year-over-year in January, which was the 18th straight month wages grew at or above 3%. Wages for production and non-supervisory workers grew even faster, at 3.3% year-over-year.
Workforce Development in Texas
In Ft. Worth, Texas, Secretary Scalia participated in a roundtable discussion with local business leaders at the Fort Worth Chamber of Commerce and gave the keynote address at the Independent Electrical Contractors' Business Summit. He underscored Administration efforts to ensure American workers have the opportunity to learn in-demand skills to secure good jobs.
IN CASE YOU MISSED IT
VOICE Initiativenew Office of Disability Employment Policy initiative in 12 states and D.C. aims to increase employment of people with mental health disabilities.

Recovered Paychecks An Arizona-based national educational enterprise has paid $411,478 in back wages to 485 workers after missing final paychecks.

Healthcare FraudCalifornia acupuncturist has been sentenced to prison and must pay $2,683,903 in restitution after defrauding Amtrak's healthcare plan.

Fraud Sentenceformer New Jersey insurance broker was sentenced to prison and must pay $1 million in restitution for healthcare fraud following a Department investigation.

Fall Protection The former owner of a Florida-based framing company was sentenced to 30 days in prison for willfully violating federal fall protection standards.

Whistleblower Wages A federal court has ordered Burlington Northern Santa Fe Railway Company to pay $696,173 to a whistleblower for retaliating against the employee.

STAT OF THE WEEK
Low State Unemployment
A record 39 states have unemployment rates below 4% according to the Bureau of Labor Statistics.
COMPLIANCE ASSISTANCE HIGHLIGHT
Resort and Hotel Employment
The Wage and Hour Division's resort and hotel employment toolkit answers common questions about wage and hour laws in the hospitality industry.
Hire Vets First

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022