"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"
"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
6/2/2024
 Τελευταίος μήνας 64917 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ..-Ορίζεται το ύψος κρατήσεων του Αρθρου 9 Νόμου 4826/21..-Νόμιμα συσταθείς ο επιβαλλόΜενος Θεσμός του Οικογενειακού Ιατρού...ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ!..-Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη,στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης..-Καταργούνται τα έντυπα ειδοποιητήρια.....-"ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-"TO BHMA" Eιδήσεις..-ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ..-Science for Impact Newsletter..- IMF Blog:The Fiscal and Financial Risks of a High-Debt, Slow-Growth World..-CCBE-Council of Bars and Law Societies of Europe,..- International Monetary Fund:New IMF Country Focus..-Νέο webinar Ε.Ε.Α. – ΠΑ.ΠΕΙ.: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο»..-Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter..-Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συζήτηση με τον επιχειρηματία Nik Nanos σε εκδήλωση του Economic Club of Canada..-Πότε παραγράφονται τα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-..για την καταβολή και πιστοποίηση της πληρωμής τελών, παγίων και αναλογικών, υπέρ του Φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AHEPA E-News..-EUROPEAN COMMISSION,Banking and Finance..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,think tank..QThink Tank Review - March 2024..-Άρθρο γνώμης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα..:«Οι προοπτικές της ελληνικής κεφαλαιαγοράς»..-Στα όρια όρια της ύφεσης η Γερμανία ..- ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις προσβλητικές δηλώσεις πολιτικού στελέχους.."..-Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη ομιλία Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Της Ένωσης Δικαστών Και Εισαγγελέων..-Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* :" Τουρκία 2024: Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!"..-Elysée:Votre condensé de bonne humeur est de retour !..-Παροχές Εγγραφής στο 14ο Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management..-NASA's Earth Observatory,update..-IMF update..-28η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΒΑΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, το Υπουργείο Παιδείας οριοθετεί....- Εuropean Media Freedom Act: Council adopts new rules to protect journalists and media providers..-Αναγνώσατε ώδε, το νέο νομικό πλαίσιο της Ε.Ε.για την ελευθερία των Δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε Ισχυρή στήριξη και των δύο, προστασία της Ελεύθερης Δημοσιογραφίας και στήριξη των Μ.Μ.Ε...-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE 11 June, Asset tokenisation,European Commission workshop..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:"ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ με αφορμή τα κρούσματα στον Δήμο κοινοποιούνται αρμοδίως

ΠΡΟΣ ΤΟΝΒ ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΥΓΕΙΑΣ 

ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

Κοινoποιήσεις:
1)ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ
Αξιότιμο κ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ
2)ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
3)Dr. Λοιμωξιολόγο, κ. ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ
4)ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Η Εφημερίδα μας δέχτηκε ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ,σύμφωνα με την οποία:
Μετά τα μέχρι στιγμής αναφερόμενα τρία κρούσματα κοροναϊού στον Δήμο,οι αρμόδιες Υπηρεσίες του,έδωσαν εντολή να κάνουν οι εργαζόμενοι το σχετικό τέστ σε τοπικό Ιδιωτικό Εργαστήριο,στο οποίο έδωσαν εντολή ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στους εργαζόμενους,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ στον Δήμαρχο και εκείνος θα τους ενημερώσει σχετικά. Διαμαρτύρονται έντονα και ζήτησαν να σας καταγγείλουμε το γεγονός.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας κουράσω με περαιτέρω σχόλια.
Οι Δημότες κ. Υπουργέ,Σας παρακαλούν για τα δέοντα.
ΓΙΑ ΤΗΝ 20ετή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
Εκδότις
politikimx@gmail.com
6906.392391

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ σχόλια στο facebook:"ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" δημοσίευσε επιστολή Διοικητού/Πυράρχου (17 Σεπτεμβρίου ε.έ)που μας εστάλη μετά την σχετική μας ερώτησή (με επιθυμία αναγνωστών-γονέων της πόλης που είχαν επισημάνει την έλλειψη) και την άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπυρίδωνος Βρεττού ...

Η επιστολή:



..ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ:

"Ένα αίτημα χρόνων βρήκε τη λύση του μέσα από τις ενέργειες του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού και της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα εξασφαλίστηκε η ένταξη του Δήμου Αχαρνών στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ως προς την πράξη «Μελέτη και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες». Το έργο είναι προϋπολογισμού 512.740,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Αχαρνών. Η χρηματοδότηση προέρχεται εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τα μέσα πυροπροστασίας αφορούν στην εγκατάσταση ή συμπλήρωση καθώς επίσης και στον έλεγχο λειτουργίας συστημάτων ενεργητικής πυροπροστασίας των σχολικών μονάδων. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη θωράκιση των σχολείων από κίνδυνο πυρκαγιάς, δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις τα υπάρχοντα συστήματα ήταν ελλιπή.

«Η ένταξή μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει τα σχολεία ακόμη πιο ασφαλή. Ήταν ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα των δημοτών αλλά και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας. Μέριμνά μας είναι να φροντίζουμε με κάθε τρόπο να διασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς μέσα από κάθε δυνατότητα που μας δίνεται, εκμεταλλευόμενοι πάντα κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός."

ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΔΟΤΡΙΑΣ:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΙΓΩΡΙΣΕ και το φρόντισε...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,έναν απο τους καλύτερους που είχαμε ως σήμερα.ΚΑΙ "ΕΥΓΕ" ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΘΑΨΑΜΕ...γιατί δεν περιμένουμε απο κανέναν .."φχαριστούμε".ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ.Και την εκτίμησή τους την έχουμε.ΦΤΑΝΕΙ ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:
-"Απαράδεκτες οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, λέει το ΚΚΕ: Επιχειρεί να εκβιάσει τους μαθητές" "συριζα κατά Κεραμέως:κινήσεις πανικού και επίδειξη δήθεν πυγμής κατά μαθητών" ..η Κεραμέως τελικά..."έκοψε τη σούπαααααααααααα"!ΕΥΓΕ Υπουργέ..

-"απάντηση:περί επισκεψης του κ. Πομπέο,ουδεμία αμφισβήτηση της επιτυχίας.Σωστές διπλωματικές κινήσεις,φαντάζομαι οτι όλες οι συζητήσεις θα ήταν ανάλογες των ικανοτήτων του Πρωθυπουργού μας και ΔΕΝ ανησυχώ για τίποτα.Για ποιό ανησυχώ;Πιστεύω πως αύριο,η κ. Μέρκελ θα προσπαθήσει να "κοντύνει" την επιτυχία του Πρωθυπουργού μας με show της ιδίας και των "υφισταμένων" της στην Ε.Ε. υπέρ του καρδιακού φίλου και πελάτη της κ. ερντο.Θα εκπλαγώ τα μάλα,εάν ΔΕΝ το δώ....Αυτό και ευχαριστώ.."

-"AΡΜΕΝΙΑ:πολύ ελαφριά,έχουμε πάρει ένα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ θέμα:αναρωτιέται κανείς τι θα συμβεί αν το ερντο καταγράψει μια νίκη εκεί,που ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...πολεμούν αδέλφια μας;Γιατί υπάρχουν κάποιοι που δεν ξέρουν οτι οι Αρμένιοι ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ φίλοι μας και αδελφοί;Δεν μας αφορά το θέμα;Μια καταγραφή αλληλεγγύης με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βοήθειά μας ...δεν θα εξασφάλιζε άραγε μια ισχυρή πρόσβαση της χώρας μας σε μια σοβαρότατη συμμαχία σε περίπτωση που.....(;;;)
"

-ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
29 Σεπτεμβρίου στις 3:13 μ.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια

ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ,χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου,γιατί κάποιοι/ες θα πουν οτι...χρηματίζομαι!! Χρειάζομαι επειγόντως μία... ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.Κόστος 20€/μήνα και αφορά ΓΑΤΟΤΡΟΦΕΣ για 20 περίπου δύστυχα ζωντανά που ανήκουν στην ...γατική κατηγορία και ο υπουργός ΔΕΝ ενδιαφέρεται γι αυτά,παρά μόνο για τους γλυκύτατους σκύλους για τους οποίους προβλέπει σίτιση αλλά φαίνεται οτι οι γατούλες δεν συμπεριλαμβάνονται στην ..επιδότηση.Και ρωτάω:μπορείτε να μου κάνετε μία τέτοια ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ;Είναι πολύ οικονομική και δεν πιστεύω να έχει κανείς αντίρρηση να "τα παίρνω"..ε;;;;







ΟΙ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΟΒΛΥΤΙΣΣΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ:


-"ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ.Κάλεσαν τον ΕΟΔΥ να κάνει τα τέστ;;;ΟΧΙ βέβαια!!Εδιωξαν τους Υπαλλήλους..ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ;;;;τι;;;;;;;;;;;;;;;

"κανείς σας δεν σκέφτηκε ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;;Τόσο δύσκολο ήταν να καλέσετε τον ΕΟΔΥ;;;;ΕΛΕΟΣ!!!Αναλώσιμοι είναι οι Υπάλληλοι;;;Αντί να φωνάξετε τον ΕΟΔΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΑΤΕ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.....ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ...ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι !!!"

"τι να σας απαντήσω συμπολίτες!!Τους έδιωξαν,κράτησαν τους προϊσταμένους για να απολυμάνουν τον χώρο..και ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ:είπαν στα παιδιά ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ(!!!)για να τους πούνε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΤΕΣΤ!!!Τα μυαλά τους είναι σούπα ....δεν εξηγείται αλλιώς.Γμ την ατυχία μου γμ!!!"

"ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:Επρεπε να συμβεί ένα τέτοιο τρομερό αυτογκόλ για να καταλάβετε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΥ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ικανοί αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι.Επρεπε να συμβεί ένα τέτοιο τρομερό αυτογκόλ για να καταλάβετε οτι δεν μπορεί ο καθένας να κολλάει στο πέτο την ταμπελίτσα "ό,τι δηλώνω είμαι" όταν έχει με κάνει με 170000 ζωές.Επρεπε να συμβεί ένα τέτοιο τρομερό αυτογκόλ για να καταλάβετε την ΑΝΑΓΚΗ ικανών,δοκιμασμένων,ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ,ΕΜΠΕΙΡΩΝ στην διοίκηση "διοικητών".Επρεπε να συμβεί ένα τέτοιο τρομερό αυτογκόλ για να το καταλάβετε....Παραίτηση πάντως ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ και μην το σκέπτεστε και κακώς με ρωτάτε.Παραιτούνται,αυτοί που ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ,και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ και το μερίδιο της μεγάλης τους ευθύνης."(Θέμα "περίεργου" χειρισμού διαπίστωσης covid-19 στον δήμο Αχαρνών)

-ΝΕΑ ΕΤΙΚΕΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ":ΑΧΑΡΝΕΣ:ΠΡΟΦΙΛ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ

-"Μυριάδες-κυριολεκτικά- αναπαραγόμενες "ειδήσεις" κάθε είδους σε μυριάδες ιστοσελίδες και ιστοτόπους!! Ειλικρινά αναρωτιέσαι ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΕΡΝΟΥΝ,ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ με "μαθηματική ακρίβεια" αντιγραφείσες "ειδήσεις"!Το νέο,έχει...φθαρεί απο την επανάληψη!!Τελευταία,βρήκα και ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ "καινούρια" που ο δημιουργός έγραφε κάτω-κάτω"ΙΔΕΑ...Κολοκυθόπουλος(π.χ.)" δηλαδή...μην αγγίξετε την.. πρωτοτυπία!!"


ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΣΑΜΟΥ/ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΗΝΑ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

 

Καλό μήνα με υγεία και καλές ειδήσεις. Μαζί με τις ευχές και η πρόσκληση απο τον Εκπολιτιστικό -επιμορφωτικό Σύλλογο Μυτιληνιών. Σας καλούμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στις αίθουσες του συλλόγου μας για τις εγγραφές στα τμήματα χορού και γυμναστικής. Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμε να προσέλθετε με μάσκες. Θα τηρηθεί αυστηρά ο αριθμός εισερχομένων στις αίθουσες. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής προστασίας. Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...πρόσφατη δραστηριότητα


Αντιγριπικός εμβολιασμός με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού
28/09/2020
Κύρια θέματα

Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για τα αποτελέσματα του Υπουργικού Συμβουλίου της 30ης Σεπτεμβρίου 2020
30/09/2020
Συνεδρίασε σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «εξαιρετικά επιτυχημένες» τις συζητήσεις που είχε με...

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
28/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, Α. Επίσκεψη Μ. Pompeo Σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Michael Pompeo στη...

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
24/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, A. Όσον αφορά τις διερευνητικές επαφές Όπως ήδη έχουμε πει, η Συμφωνία για την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών αποτελεί ένα θετικό βήμα. Χρειάζεται βέβαια -όπως...

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
21/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, Α. Σε ό,τι αφορά τον Ιανό Η Κυβέρνηση εκφράζει βαθιά θλίψη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών εξαιτίας του μεσογειακού κυκλώνα που έπληξε περιοχές της χώρας....

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
14/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, Α. Για το άνοιγμα των σχολείων Σήμερα το πρωί, χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που...

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
10/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, Α. Για τα γεγονότα στη Μόρια Είναι, ήδη, προφανές πως τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μόρια, εγείρουν σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφάλειας, ανθρωπισμού και προστασίας της...

Υπόλοιπη επικαιρότητα


Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για τα αποτελέσματα του Υπουργικού Συμβουλίου της 30ης Σεπτεμβρίου 2020
30/09/2020
Συνεδρίασε σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό...


Αντιγριπικός εμβολιασμός με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού
28/09/2020
Ανακοινώσεις για τον αντιγριπικό εμβολιασμό πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη...


Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
28/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, Α. Επίσκεψη Μ. Pompeo Σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος...




Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
10/09/2020
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, Α. Για τα γεγονότα στη Μόρια Είναι, ήδη, προφανές πως τα...




Εκπρόσωπος


Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για τα αποτελέσματα του Υπουργικού Συμβουλίου της 30ης Σεπτεμβρίου 202030/09/2020


Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
28/09/2020


Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα
24/09/2020

Θεματικές

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...πρόσφατη δραστηριότητα





Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου φωτισμού της Ακρόπολη30 Σεπτεμβρίου 2020



Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Marija Pejčinović Burić
30 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Marija Pejčinović Burić. Συζήτησαν για την Ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, την οποία η κ. Pejčinović χαρακτή...


Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου
30 Σεπτεμβρίου 2020
Για τις συζητήσεις μου με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Mike Pompeo, που ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ στην Κρήτη, θα τις χαρακτήριζα εξαιρετικά επιτυχημένες. Διότι από μόνη της μία επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στη χώρα μ...


Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου
30 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στις 12:00 στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης. Στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπη...


Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Mike Pompeo στον αρχαιολογικό χ...
29 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Mike Pompeo, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και Susan Pompeo, επισκέφθηκαν το απόγευμα τον αρχαιολογικό χώρ...


Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου
29 Σεπτεμβρίου 2020
Αύριο, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει στις 12:00 υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης είναι: -Παρουσίαση από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκ...


Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, κατά την επίσκεψή τους στις στρατιωτικές εγκα...
29 Σεπτεμβρίου 2020
Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι, Με ξεχωριστή χαρά υποδεχόμαστε, εδώ, στην Κρήτη, τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Mike Pompeo. Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψή του στην Ελλάδα, τους τελευταίους δώδεκα μήνες, και ενώ έχ...


Ενημερωτικό σημείωμα για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μike ...
29 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Mike Pompeo πραγματοποίησαν το πρωί κοινή επίσκεψη στη στρατιωτική βάση της Σούδας στην Κρήτη. Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της και στη συνέχεια ...
Φόρτωση περισσοτέρων

EUROPEAN BANK,updates





EBRD sets out ambition to be majority green investor by 2025
30-09-2020 09:24 AM BST

Green plan for 2021-25 is part of five-year strategy going to Annual Meeting

EBRD pledges US$ 40 million in support of Uzbek SMEs
30-09-2020 07:59 AM BST

Ipoteka Bank financing facility to promote women entrepreneurship


EBRD Annual Meeting sets sights on resilient post-coronavirus future
30-09-2020 10:03 AM BST

Bank poised to become majority green by 2025


EBRD helps Turkmen small businesses affected by coronavirus pandemic
30-09-2020 09:36 AM BST

US$ 1.5 million loan to support operations of Ӓlem Gӓmisi


EBRD and EU help Georgian firm’s expansion into fire extinguisher production
28-09-2020 10:02 AM BST

Fire extinguishers made in Georgia for local and European markets


EBRD Literature Prize 2021: judges announced, open for submissions
28-09-2020 10:00 AM BST

The Prize rewards best works of literary fiction from across EBRD’s regions translated into English

U.S. Commercial Service:Only 6 Days Remain! 50+ Buyers & New Speakers Added

 

Discover Global Market: Growth Opportunities in Intelligent Manufacturing
DGM Banner

New Speakers & More Foreign Buyers Just Added

Register Now

Six days remain until we kickoff this year's Discover Global Markets forum. Our list of buyers & prospective partners with Automation, Transportation and Energy Storage projects continues to grow. Join us virtually Oct. 7 -  9 to access the project pipelines, new opportunities and market intelligence you need to succeed.

Trade and Industry Experts

Governor

Eric Holcomb
Indiana
Governor

 
Patridge

Laila Patrtidge
STANLEY + Techstars Accelerator
Managing Director

 
Tom

Tom O'Reilly
Rockwell Automation
Vice President, Global Business Development

Johan

Johan Rauer
Siemens AG Siemens Advanta Consulting
Senior Vice President / Senior Partner

 
Obafemi

Obafemi Elegbede

SelectUSA

Economist

 
Elizbeth

Elizabeth Hoegeman
Cummins, Inc.
Executive Director, Global Manufacturing Engineering

Douglas

Douglas K. Woods
Association for Manufacturing Technology (AMT)
President

 
Ogrady

Sean O’Grady
Festo
Director of Sales Operations

 
Coban

Esen Coban
Turkey's Electric and Hybrid Vehicles Association (TEHAD)
Vice President

Take a look at our agenda for a more comprehensive list. 

50+ Buyers & Prospective Partners Participating

  • APRA Engineering and Consultancy - based in Turkey - Interested in IOT sensors for Industry and Agriculture, Service Robots, Predictive Maintenance tools, equipment and Energy Management and Saving equipment solutions
  • Association of Electronic Industries in Singapore based in Singapore - Interested in products & services for electronics assembly industries.
  • Diamond Oilfield Technology - based in Egypt - Seeking energy storage related products/services.
  • Innov Alliance Tech - based in Tunisia - Seeking Smart Grid & Renewable energy solutions
  • Inspirisiontech Engineering - based in Germany - Seeking Engineering project collaborations in the field of design, computational mechanics, vibration and acoustics as well as ready to provide high quality and cost efficient production offers in injection molding and metal machining.
  • Iris Group based in Algeria - Seeking raw materials in tire industry (rubber, carbon black and more.)
  • Norpoo Electronics S.L. based in Spain - Interested in Energy Storage Systems
  • South West Hungarian Engineering Cluster - based in Hungary - Interested in Automation & Digital services, Energy efficiency & storage, Automotive industry.

See Our List of Buyers Here

Participating Countries

Countries

Join the U.S. Department of Commerce for Discover Global Markets: Growth Opportunities in Intelligent Manufacturing

Seize the opportunity to virtually connect with foreign buyers, U.S. and foreign government trade officials and fellow exporters at our flagship event series. Discuss procurement needs, receive guidance on trade barriers and market access issues, and hear from experts on how critical issues such as optimizing automation and supply chain sustainability impact your business.

Who Should Attend

Innovative companies in the following sectors with a focus on manufacturing machinery, composites, electric and autonomous vehicles, next generation batteries, energy storage solutions, automation products, supply and security solutions, sensors, wearables, digital services and more.

STEP Grant Availability
STEP Grant funding from the Small Business Administration (SBA) may be available to cover the registration fee. For more information, contact your state trade/economic development office.

 

Become A Sponsor
Learn about opportunities to expand your reach to an audience of more than 100k here.

 

For More Information 
http://tiny.cc/dgm2020

Join the Conversation!
#DiscoverGlobalMarkets

Thank You To Our Sponsors

Indiana Logo
logo
 
Indiana Logologo

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022