"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"
"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
6/2/2024
 Τελευταίος μήνας 64917 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ..-Science for Impact Newsletter..- IMF Blog:The Fiscal and Financial Risks of a High-Debt, Slow-Growth World..-CCBE-Council of Bars and Law Societies of Europe,..- International Monetary Fund:New IMF Country Focus..-Νέο webinar Ε.Ε.Α. – ΠΑ.ΠΕΙ.: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο»..-Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter..-Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συζήτηση με τον επιχειρηματία Nik Nanos σε εκδήλωση του Economic Club of Canada..-Πότε παραγράφονται τα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-..για την καταβολή και πιστοποίηση της πληρωμής τελών, παγίων και αναλογικών, υπέρ του Φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AHEPA E-News..-EUROPEAN COMMISSION,Banking and Finance..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,think tank..QThink Tank Review - March 2024..-Άρθρο γνώμης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα..:«Οι προοπτικές της ελληνικής κεφαλαιαγοράς»..-Στα όρια όρια της ύφεσης η Γερμανία ..- ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις προσβλητικές δηλώσεις πολιτικού στελέχους.."..-Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη ομιλία Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Της Ένωσης Δικαστών Και Εισαγγελέων..-Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* :" Τουρκία 2024: Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!"..-Elysée:Votre condensé de bonne humeur est de retour !..-Παροχές Εγγραφής στο 14ο Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management..-NASA's Earth Observatory,update..-IMF update..-28η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΒΑΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, το Υπουργείο Παιδείας οριοθετεί....- Εuropean Media Freedom Act: Council adopts new rules to protect journalists and media providers..-Αναγνώσατε ώδε, το νέο νομικό πλαίσιο της Ε.Ε.για την ελευθερία των Δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε Ισχυρή στήριξη και των δύο, προστασία της Ελεύθερης Δημοσιογραφίας και στήριξη των Μ.Μ.Ε...-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE 11 June, Asset tokenisation,European Commission workshop..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Εγκύκλιος Υπ. Υγείας με θέμα «Οδηγίες προς Νοσοκομεία για το Επισκεπτήριο/ Παραμονή Συνοδού σε Ασθενείς και Είσοδο/Παραμονή Ιατρικών Επισκεπτών»

Εγκύκλιος Υπ. Υγείας με θέμα «Οδηγίες προς Νοσοκομεία για το Επισκεπτήριο/ Παραμονή Συνοδού σε Ασθενείς και Είσοδο/Παραμονή Ιατρικών Επισκεπτών»
|
01.08.2020
Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και με στόχο την προστασία των νοσηλευόμενων ασθενών, το Υπουργείο Υγείας απέστειλε στους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), εγκύκλιο με οδηγίες προς τα νοσοκομεία της χώρας.
 Η εγκύκλιος, την οποία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ι. Κωτσιόπουλος, προβλέπει μεταξύ άλλων την αναστολή των επισκεπτηρίων σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Πιο συγκεκριμένα:
Για νοσηλευόμενους ασθενείς
  1. Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
  2. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).
  3. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας.
Το προσωπικό ασφαλείας του Νοσοκομείου είναι υπεύθυνο για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω.
Για τους ιατρικούς επισκέπτες
  1. Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες.
  2. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να υπάρχει ειδική έγκριση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, κατόπιν εισήγησης του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας.
Ογκολογικά Νοσοκομεία και Νοσοκομεία με Ογκολογικές Κλινικές
  • Η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων των Νοσοκομείων να εξετάσει και να προτείνει άμεσα στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων την λήψη επιπλέον μέτρων που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια των ογκολογικών ασθενών.
Οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων σε συνεργασία με τις Επιτροπές Λοιμώξεων να μεριμνήσουν άμεσα για τα παρακάτω:
  1. Την διαχείριση των ασθενών/επισκεπτών από την είσοδο του νοσοκομείου έως και τον χώρο εξέτασης (π.χ. λειτουργία ISOBOX, σήμανση για διαχωρισμό ροών ασθενών, κτλ)
  2. Την επάρκεια και την σωστή εφαρμογή του εξοπλισμού ατομικής προστασίας (πότε χρησιμοποιείται, διαδικασία τοποθέτησης και αφαίρεσης)
  3. Η ηλεκτρονική καταχώρηση όλων των δειγμάτων αλλά και των θετικών κρουσμάτων στο Εθνικό Μητρώο Ασθενών είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ επιβεβλημένη.  Η μη συμμόρφωση αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.
Επισημαίνεται η υποχρεωτική εφαρμογή ιατρικής μάσκας από όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων και η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας από όλα τα υπόλοιπα άτομα

Τέλος στη μεταγωγή καταδικασθέντων για τρομοκρατία σε αγροτικές φυλακές



Τι προβλέπει νομοσχέδιο

Τέλος στη μεταγωγή καταδικασθέντων για τρομοκρατία σε αγροτικές φυλακές
Σημαντικές αλλαγές στις ζωές των κρατουμένων θα φέρει το προτεινόμενο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις σωφρονιστικής νομοθεσίας» που παρουσίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Americans Who Mainly Get Their News on Social Media Are Less Engaged, Less Knowledgeable


Americans Who Mainly Get Their News on Social Media Are Less Engaged, Less Knowledgeable

Those who rely on social media for news are less likely to get the facts right about the coronavirus and politics and more likely to hear some unproven claims

BY AMY MITCHELL, MARK JURKOWITZ, J. BAXTER OLIPHANT AND ELISA SHEARER


Η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες

Αθήνα, 31 Ιουλίου 2020

Η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες
 
Όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό “θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία.

Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας.

Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη.

Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Ζούμε ασφαλείς με τον κορονοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοσή του.

Η οριστική λίστα των δικαιούχων και των ωφελουμένων του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους»

31.7.2020


Η οριστική λίστα των δικαιούχων και των ωφελουμένων του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους»


Αναρτήθηκε πριν λίγο  η τελική λίστα των δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και η οποία  προέκυψε ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση.
Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, μέχρι τις 31/12/2020.
Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.
Σημειώνεται πως το Υπουργείο Τουρισμού επανέφερε  φέτος το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» συνολικού ύψους 100 εκ,  ώστε να μπορέσει ακόμα περισσότερος κόσμος να πάει διακοπές, αφού η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία, με 750.000 δικαιούχους και ωφελούμενους.
Μπορείτε να δείτε την τελική λίστα των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους» στο link:


Συνεντεύξεις του Προέδρου της ΠΟΞ




Σταδίου 24, 105 64 Αθήνα

Τηλ. 210-3312535-36, Φαξ.210-3230636

www.hhf.gr info@hhf.gr

Γρ. Τάσιος: "Δεν έχει νόημα να συζητάμε για πληρότητα, η χρονιά έχει χαθεί - Το 2021 θα είναι χρονιά επιβίωσης"

Για μια "μη κανονική σεζόν", ουσιαστικά χαμένη και με το βλέμμα στραμμένο πλέον στην επιβίωση των επιχειρήσεων το 2021 μίλησε στο ραδιόφωνο Alpha 989 και τον Βαγγέλη Δουράκη ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος. Με τη μέση πληρότητα να μην ξεπερνά το 25 - 30%, με τη βαλκανική αγορά "μουδιασμένη", τις πτήσεις από το εξωτερικό μειωμένες σε ποσοστό 70% και το φόβο να επικρατεί σε αρκετές περιπτώσεις, της επιθυμίας για διακοπές "όλο το επιχειρείν περιμένει αυτή τη στιγμή ρύθμιση για τις οφειλές προς το Δημόσιο", δήλωσε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει ευελιξία παντού και "μετατόπιση των χρεολυσίων των Τραπεζών στο μέλλον", ζητώντας παράλληλα μέριμνα για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία που χάνουν το μισό των εισοδημάτων τους. "Το 2021 θα είναι μια χρονιά επιβίωσης και για ανάκαμψη θα μπορούμε να μιλάμε πια από το 2022 και έπειτα, αφού φέτος εκτιμάται ότι θα χάσουμε περίπου 15 δις", κατέληξε.

https://bit.ly/2XroCGH

Γρ. Τάσιος: "Χαμένη χρονιά το 2020 - Χρονιά επιβίωσης το 2021 - Ανάκαμψη από το 2022"

"Απελπιστική" χαρακτήρισε την κατάσταση στα τουριστικά έσοδα και την τουριστική κίνηση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, καθώς όπως είπε η μέση πληρότητα παραμένει πανελλαδικά πέριξ του 25 - 30%, παρόλο που μπαίνουμε στον Αύγουστο. Μιλώντας στην εκπομπή "Από τις έξι" της ΕΡΤ1 και στους Δημήτρη Κοτταρίδη και Ηρώ Ράντου, ο επικεφαλής της ΠΟΞ, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες δωδεκάμηνης λειτουργίας καταγράφουν ακόμη και μονοψήφιες επιδόσεις, παρατήρησε ότι όσοι Έλληνες θα κάνουν διακοπές φέτος φαίνεται να επιλέγουν την περίοδο 5 - 20 Αυγούστου και έκανε λόγο για ένα "θολό" Σεπτέμβριο. "Το φοβικό κλίμα λόγω κορωνοϊού έχει επηρεάσει και τις διακοπές του Έλληνα. Είναι μια χρονιά που μάλλον δεν θα θέλουμε να θυμόμαστε στο μέλλον και θα έλεγα ότι σκεφτόμαστε από τώρα το 2021 ως μια χρονιά επιβίωσης και όχι ως μια χρονιά ανάκαμψης" τόνισε και ζήτησε άμεσα εμπροσθοβαρή μέτρα και ρυθμίσεις για τις οφειλές προς το Δημόσιο, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένο το μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Απονομή του Βραβείου Ευκράντη στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος

brabeio Laskaridis6
 

Απονομή του Βραβείου Ευκράντη στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος

brabeio Laskaridis
Ο κ. Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν, Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ, Επίτιμος Αρχηγός Στόλου, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη απένειμε το βραβείο στην κα. Αναστασία Μήλιου, Διευθύντρια Έρευνας του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος».
Ιδιαίτερη τιμή και ηθική στήριξη για όλους όσους απαρτίζουν το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, ήταν η απονομή προς το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος του Βραβείου Ευκράντη, "Μαριλένα Λασκαρίδη", για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση. Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων Ευκράντη διοργανώθηκε για 12η χρονιά από «Ναυτικά Χρονικά» και φέτος έλαβε χώρα στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, όπου έδωσαν το «παρών» επίλεκτα μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, για να τιμήσουν με την παρουσία τους πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς. Οι βραβευθέντες επελέγησαν με τη συμμετοχή μιας διευρυμένης πολυσυλλεκτικής επιτροπής, που αντιπροσωπεύει τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα, την εξειδικευμένη ενημέρωση, το ναυτιλιακό επιχειρείν, καθώς και την πολιτισμική και φυσική κληρονομιά.
brabeio Laskaridis4
Στην τελετή απονομής συμμετείχαν ο γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Β΄ υπαρχηγός ΛΣ υποναύαρχος Νικόλαος Ισαακόγλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη κ. Πάνος Λασκαρίδης, καθώς και πολλοί επιφανείς εκπρόσωποι σημαντικών ναυτιλιακών εταιρειών και φορέων.
***
brabeio Laskaridis7
 
©2020 Archipelagos Institute of Marine Conservation | Pythagorio 83103, Samos, Greece

USDA Foreign Agricultural Service:update

FAS Main Banner Image
The following Global Agricultural Information Network (GAIN) reports were released on Thursday, July 30, 2020. 

Bosnia and Herzegovina (BiH) requires various certificates for imported food products which must be signed by the designated authorities. However, there are no specific formats that exporters are required to use, except for phytosanitary certificates that must be in accordance with the International Plant Protection Convention (IPPC). Some veterinary certificates require specific statements concerning contagious diseases, hormone use, pathogen reduction methods, etc., set by the State Veterinary Office (SVO). The SVO is responsible for verifying specific requirements for importing live animals and certain products of animal origin, which are in accordance with the World Animal Health Organization/Office International des Epizooties (OIE) recommendations. This report includes an Export Certificate matrix and a detailed outline of the content of each certificate. Sections last updated: January 2020. 
This report provides information on the food and agricultural product import requirements for Bosnia and Herzegovina. Important points of contact for U.S. food exporters are listed in the appendices. Sections updated in June 2020: Executive Summary and Section X Trade Facilitation.
Canada is developing a Clean Fuel Standard (CFS) to reduce the lifecycle carbon intensity (CI) of fuels and all energy used. Proposed regulations for liquid fuels are expected fall 2020 to come into force by 2022. The objective of the CFS is to lower greenhouse gas emissions by setting carbon emission reduction targets and incentivizing the adoption of lower CI fuels. The CFS in combination with carbon tax schemes, provincial policies encouraging the use of renewable fuels, and various grant programs are expected to drive changes to Canada’s fuel market, its delivery infrastructure, and vehicle fleet. Assuming a level playing field, U.S. and other foreign suppliers of lower cost reduced CI biofuels are expected to see expanded sales opportunities. This report covers federal and provincial regulations affecting renewable fuel markets. Keywords: Canada, Biofuels, Ethanol, Biodiesel, Hydrogenation-Derived Renewable Diesel, HDRD, Renewable Drop-in Diesel
COVID-19 containment measures and the economic downturn dramatically curtailed Colombian motor fuel demand. Biofuels production and imports are estimated to fall in 2020. Ethanol production is estimated to decrease to 400 million liters as a result of lower gasoline demand and the closure of one ethanol facility not linked to the sugar industry. Biodiesel production is estimated to decrease to 550 million liters due to lower diesel demand and a downward trend in palm oil production. Other factors decreasing ethanol imports are Colombian policies such as a temporary ban on ethanol imports under the sanitary emergency and the imposed duty on ethanol imports from the United States. Colombia neither imports nor exports biodiesel.
This report lists Nicaraguan import requirements for export certificates and import permits for agrochemicals, veterinary products, feedstuffs and food products for human consumption. There were no significant changes to export certificates in 2020.

There were two new bilateral certificates negotiated in 2020: certificate for poultry hatching eggs and certificate for day-old chicks. Export Certificate Matrix was expanded to include new official generic certificates for live animals and reproductive materials. In November of 2019 Ukraine adopted import requirements for food products of animal origin and live animals. It also plans to introduce generic sample certificates for products of animal origin that can be endorsed by the exporting country’s authorities without additional negotiations.
There have been insignificant changes affecting Ukrainian agricultural product quality, safety, and sanitary regulations since Post’s previous FAIRS Annual Country Report. Ukraine passed a new Animal Feed Safety Law that became effective in January of 2020. Terms for the listing of foreign establishments on Ukraine’s Official List of Approved Countries and Facilities were updated. This new FAIRS Annual now has a section on Trade Facilitation. Additionally, Post added references to the recently submitted FAIRS subject reports on maximum residue levels of certain chemical and biological contaminants.

U.S. Department of Labor update


DOL Seal
U.S. Department of Labor
July 31, 2020
Secretary Scalia with grocery store employees
U.S. Secretary of Labor Eugene Scalia traveled to Southeast Pennsylvania today to meet with essential workers and tour a grocery store and e-commerce fulfillment center. Following the tour, he held a roundtable discussion with local employers and business leaders on safely reopening and how the United States-Mexico-Canada Agreement is strengthening our economy.
Graphic showing medicine bottles with the words "opioid grant"
The Department is providing a National Health Emergency Dislocated Worker Grant to combat the opioid crisis in Washington state.
Photo of a fishing village in Thailand
Thursday was World Day Against Trafficking in Persons. Learn how the Bureau of International Labor Affairs is partnering to eliminate human trafficking around the world.
IN CASE YOU MISSED IT
Photo of cocoa beans The Department will award $8 million in grants to increase tracing of goods made by child labor.

Photo of a gavel and a statue of lady justice on a desk in front of a window A federal court has ordered the operating entity of two former Connecticut nursing homes and a former officer to pay $3.4 million to its health and retirement plans after a Department investigation and litigation.

Photo of pen on a check or other papersCalifornia vehicle claims management company has paid $95,120 to 99 workers to resolve minimum wage violations.

Close up photo of an airplane turbinefederal defense contractor has agreed to pay $67,858 to resolve allegations of gender-based hiring discrimination.

COVID-19 UPDATES AND RESOURCES
COMPLIANCE ASSISTANCE HIGHLIGHT
A stick note on a desk reads "overtime pay"
This new fact sheet has guidance for employers on calculating overtime once the Department’s fluctuating workweek final rule goes into effect Aug. 7, 2020.
Quick health tips from DOL: DOL COVID-19 tips, updates and resources

U.S. Small Business Administration's update


SBA Logo
paycheck protection program, PPP

The Paycheck Protection Program is a loan designed to provide a direct incentive for small businesses to keep their workers on the payroll. SBA will forgive loans if all employee retention criteria are met, and the funds are used for eligible expenses. The deadline to apply for a Paycheck Protection Program loan is August 8, 2020

Lender Match

Did you know that SBA's Lender Match tool connects small businesses with Community Development Financial Institutions, Minority Depository Institutions, Certified Development Companies, and other lenders? If you're considering a Paycheck Protection Program loan, get matched with a participating lender today.

SBA administrator Jovita Carranza

Supporting Entrepreneurs & Workers with Disabilities

By SBA Administrator Jovita Carranza
For the 80 kids at Milestones Day School in Massachusetts, going to school means more than receiving an education; it also means a safe place to receive therapy and develop skills for a future career.
Alex Smith-Michaels is the founder of Milestones – a school for students with disabilities. In many ways, Ms. Smith-Michaels is ideally suited for the role, as she has both autism and bipolar disorder, and has had to overcome the trauma she experienced in the educational and psychiatric systems as a result of her disabilities.
Thirty years ago, The Americans with Disabilities Act (ADA) was signed into law, enshrining the rights of more than 57 million Americans to have equal access and inclusion in society. While this advancement of equality has been monumental, entrepreneurs with disabilities still face unique barriers, including lack of funding and challenges establishing credit, as well as a significantly higher likelihood of going into business without support from family members and mentors.

National Farmers Market Week
Small businesses are playing a big role during the COVID-19 pandemic, providing essential services to their communities. Food producers have been especially pivotal during this time, continuing to offer goods to consumers through retailers and restaurants – and directly to community members via farmers markets.
While farmers markets may look a little different this summer, these centers of commerce have largely continued to be staples of their communities. Farmers markets contribute about $9 billion to the U.S. economy every year, according to the U.S. Department of Agriculture (USDA). The Farmers Market Coalition (FMC) says that the number of farmers markets in the U.S. has grown from just under 2,000 in 1994 to more than 8,600 today.

Save the Date- SBA Military Spouse Entrepreneur Summit, August 19

Join the Second Lady of the United States, Mrs. Karen Pence, the U.S. Small Business Administration, and Hiring Our Heroes for the Military Spouse Entrepreneur Summit on August 19. This virtual event features remarks from distinguished guests, military spouse small business owner spotlights, and discussions about key resources that all military spouse entrepreneurs should leverage.

Join the SBA team: Employment opportunities to support SBA's COVID-19 pandemic response

The SBA is hiring temporary employees to assist with disaster relief efforts during these unprecedented times. The positions include:
  • Call Center Customer Service Representative
  • Document Preparation/Legal Review/Loan Closings
  • Loan Processing/Credit Analysis/Mortgage Underwriting
  • Program Support

COVID-19 Road to Recovery Event for Asian American/Pacific Islander Entrepreneurs

Join the SBA for a virtual town hall about COVID-19 recovery resources for Asian American and Pacific Islander (AAPI) entrepreneurs on August 3. The event will be hosted in the following eight languages:
English
Mandarin
Korean
Japanese
Vietnamese
Hmong
Hindi
Chamorro


WOSB Federal Contracting Program, visit beta.certify.sba.gov to submit your application

The certification process for Women-Owned Small Businesses (WOSBs) and Economically Disadvantaged WOSBs (EDWOSBs) has changed as SBA implements Congress’ changes to the Women-Owned Small Business Federal Contracting Program (WOSB Federal Contracting Program), as put forth in the 2015 National Defense Authorization Act (NDAA). Join this webinar on August 6 to learn about the changes and the options available for obtaining a WOSB certification.

Federal Resources for Small Businesses
In April 2020 under the CARES Act and with the support of U.S. Small Business Administration (SBA), America's SBDC and the Association of Women’s Business Centers (AWBC) were awarded a grant to develop a new website that provides small businesses with access to a consolidation of COVID-19 related information and resources from multiple federal agencies. The grant also supports a new training platform for small business advisors.

IG logo

Beware of Scams and Fraud Schemes

The Office of Inspector General recognizes that we are facing unprecedented times and is alerting the public about potential fraud schemes related to economic stimulus programs offered by the U.S. Small Business Administration in response to the Novel Coronavirus Pandemic (COVID-19). The Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security (CARES) Act, the largest financial assistance bill to date, includes provisions to help small businesses. Fraudsters have already begun targeting small business owners during these economically difficult times.  Be on the lookout for grant fraud, loan fraud, and phishing.

government contracting icon

Federal Coronavirus Resources

State, local, and federal agencies are working together to maintain the safety, security, and health of the American people. Check out coronavirus.gov for updates from the White House's Coronavirus (COVID-19) Task Force. Go to cdc.gov for detailed information about COVID-19 from the Centers for Disease Control and Prevention.  

mobile phone

Virtual Mentoring and Training 

Offices around the country may be closed to the Coronavirus pandemic, but SCORE, Small Business Development Centers, Women’s Business Centers, Veterans Business Outreach Centers and other resource partners are providing free business mentoring and training by phone, email, and video.

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022