"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024) 76741 (Μάϊος 2024) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΕΒΕΑ Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα..-EBEA ενημέρωση..-Τελευταία Νέα του Αρχιπελάγους: Iούνιος 2024..-USDA latest news..-NATO latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-"ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ":ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..-IMF Weekend Read: Georgieva on the US Economy..-EUROPEAN BANK's latest..-NTERNATIONAL INSTITUTE OF GASTRONOMY,CULTURE,ARTS & TOURISM,newsletter..-data.europa.eu,newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ..-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ..Νέα από το «Ξεκίνημα»..-International Monetary Fund Sovereign Debt Restructuring Process Is Improving Amid Cooperation and Reform..-CONSUMER ALERTS...update..-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION:update..-"ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος:Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου...-Nutri Score: η ετικέτα που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πάνω σε κάθε τρόφιμο.....-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ και απόψεις..-WTO interesting latest news..-EUROPEAN BANK's update..-NASA's Earth Observatory,update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,update..-YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ επιχειρηματική πληροφόρηση..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub,,0ΙΜF COUNTRY FOCUS....-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ:Διεκόπη η Δίκη....-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..-Αλλάζουν όλα στις ειδικότητες των νέων γιατρών .....-Υ --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

SELECT LANGUAGE

G7 SUMMIT

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

"TΟΥΡΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα: για όποιον προβλέπει, μελετά, προετοιμάζεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ..."γράφει η Μ.Χ.Β.*

v.ch.maria@gmail.com

Πριν λίγους μήνες, έγραφα:

"Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ

http://politikinewsaaa.blogspot.com/2023/07/blog-post_24.html "

     Ούτε λίγο ούτε πολύ, άσχημα σημάδια, θα έλεγα προφητικά, δείχνουν άσχημα μηνύματα για τον Ελληνικό Τουρισμό και όσοι ξέρουν να προβλέπουν, ανησυχούν ήδη αρκετά.

Ένα απο τα πολλά, είναι δημοσιεύματα στον διεθνή τύπο που γράφουν ΗΔΗ οτι "στην Ελλάδα αν πάτε θα ψηθείτε απο τον καύσωνα..", δημοσιεύσεις υποβοηθούμενες απο τα τελευταία γεγονότα με τους αποδημήσαντες τουρίστες που χάθηκαν εφέτος εξ αιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες) στα νησιά μας.

     Μια ακόμα ανησυχητική ένδειξη, είναι αυτή που κυριαρχεί παντού στα Ελληνικά κανάλια και στον Τύπο  και αφορά τα πανάκριβα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το γενικότερο κόστος του να διακοπάρεις στην χώρα μας. Αρκετοί Ελληνες δηλώνουν ήδη οτι προτιμούν για τις διακοπές τους άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι την χώρα μας.

Να θυμίσω οτι έχουμε την αφέλεια να πιστεύουμε οτι ο Τουρισμός στην Χώρα μας, είναι η..."βαρειά βιομηχανία" μας!!

Ολη μας η προσοχή και η προσμονή εισροής εσόδων, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ...ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

Αφελείς;όχι.

Απρογραμμάτιστοι ΝΑΙ. 

Ανίκανοι να δούμε πέρα απο την μύτη μας; ΝΑΙ.

Με ανίδεους σε θέσεις κλειδιά ΝΑΙ και με "ολίγους" και άσχετους με το θέμα ΝΑΙ.

Πολύ φοβάμαι, πως ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ τοιαύτη, μας περιμένουν ΜΑΥΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Αν δεν βάλουμε σε θέσεις ΓΝΩΣΤΕΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ, διαπιστωμένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ Υπουργούς, θα δούμε σχετικά σύντομα να πραγματοποιούνται οι πιο άσχημοι εφιάλτες μας.

Και δεν υπάρχει χειρότερο, απο το να στηρίζεις όλες σου τις ελπίδες σε ΈΝΑΝ μόνο τομέα εισροής εσόδων είτε διοικείς ανώνυμη εταιρεία, είτε ΚΡΑΤΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο αυτό...

Και θυμηθείτε ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ:

"Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ

http://politikinewsaaa.blogspot.com/2023/07/blog-post_24.html  "

Μ.Χ.Β.*


*35 χρόνια σε θέσεις ευθύνης ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

*20 χρόνια Διοργανώτρια Εκθέσεων και Συνεδρίων

*23 χρόνια Εκδότις Περιφερειακού Τύπου/Δημοσιογράφος/Επαγγελματίας Blogger





Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA...

 **Aλήθεια;Τι παριστάνετε τώρα;Γιατι ΔΙΑΡΚΩΣ προκαλείτε;;ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΛΑΣ φυλάει...το πανώ της ντροπής;;;Τα "παίξατε" τελείως;;



**Oτι Εκείνος ΑΚΟΥΕΙ,το ξέρω.Κάποιοι "άλλοι" τι κάνουν;




**Η ..."υπερηφάνεια(!!)" της διαστροφής ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Οι Ελληνες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ!!!

**KANONI στην διεθνή αγορά απο το κλείσιμο μιας Γερμανικής Τουριστικής Εταιρείας με ..χρέη!!ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ακυρώθηκαν;;

**Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ θα χτυπήσει σαν χταπόδι τον Ελληνικό ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Είθε ..ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Α ..

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Α Σ :ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ...

**Οι εργαζόμενοι στις εταιρείες σίτισης που σας λείπουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ φέρνοντας κάθε καρυδιάς καρύδι στην χώρα...έχουν πάει ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ!Το έχετε πάρει χαμπάρι ή περιμένατε εμένα να σας το επισημάνω;;;

**ΝΑΙ,είμαι ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ γιατί ο Πρθγς ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ μόνος του.Είμαι υπερήφανη γι αυτόν και για μια χούφτα ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ που έχει.Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα γράψω ό,τι μου λένε οι αναγνώστες μου,ούτε οτι δεν θα επισημάνω όσα μου λένε οτι πρέπει να διορθωθούν....άλλωστε είμαι σίγουρη, οτι τόσο Εκείνος όσο και οι Αξιοι δίπλα του ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ όπως εκτιμούν οι Αξίες την Αλήθεια.
Για τους άλλους ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΥΑΡΑ..
Η Πατρίδα μου με νοιάζει και ένα ΑΞΙΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ.
Ξηγήθηκα ή ουχί;;



Ε.Β.Ε.Α. επιχειρηματική ενημέρωση

 

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου: «Η απάντηση στις προκλήσεις του τουριστικού κλάδου προϋποθέτει μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, σύμπνοια και κοινό όραμα»
Σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο του τουρισμού, την ανάπτυξη, τις προοπτικές, τις επενδύσεις, αλλά και τη βιωσιμότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο του CNN Insights, το οποίο διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το CNN Greece, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. Στην εναρκτήρια ομιλία της, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, υπογράμμισε πως «ο κλάδος του τουρισμού, στηρίζει σταθερά την εθνική οικονομία, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους». Όπως σημείωσε «ο ελληνικός τουρισμός έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικός, μέσα σε ένα ταραγμένο διεθνές περιβάλλον», ενώ μετά το έτος ρεκόρ του 2023 και για το 2024 οι προοπτικές είναι ευοίωνες. «Οι συνθήκες, ωστόσο δεν επιτρέπουν εφησυχασμό», τόνισε η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ αναφερόμενη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος. «Η απάντηση σ' αυτές τις προκλήσεις προϋποθέτει μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, σύμπνοια και κοινό όραμα» σημείωσε. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε πως τα αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς αλλά και τα πρώτα στοιχεία του 2024, επιβεβαιώνουν τη θέση που κατέχει η χώρα μας, μεταξύ των κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών παγκοσμίως. Από την πλευρά του ΕΒΕΑ, ομιλητής ήταν επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, Μέλος Δ.Σ ΕΒΕΑ.

From Leonidas Koumakis PRS / Σημερινό άρθρο για την (κατά την γνώμη μου) εντελώς αφύσικη συνεργασία της Ελλάδος με την Τουρκία στον ΟΑΣΕ.




Leonidas Koumakis

Η αφύσικη συνεργασία με την Τουρκία στον ΟΑΣΕ
του Λεωνίδα Κουμάκη

Όπως είναι γνωστό, ο ιδρυθείς από το 1975 Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) είναι ο μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός για τη διαφύλαξη της ασφάλειας στον πλανήτη μας, με πεδίο ευθύνης τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία του τύπου, την δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών καθώς και τον έλεγχο της διάδοσης όπλων.

Η Τουρκία και στους τέσερις παραπάνω τομείς αρμοδιότητας του ΟΑΣΕ είναι βουτηγμένη σε πολύ σοβαρές παραβάσεις μέχρι το λαιμό:

(α) Η προκλητική περιφρόνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την σημερινή Τουρκία, μεταξύ των οποίων ο στραγγαλισμός των θρησκευτικών και εκπαιδευτικών ελευθεριών, αποδεικνύεται από την φυλάκιση χιλιάδων ανθρώπων (πολιτικών, επιχειρηματιών, δικηγόρων, απλών πολιτών και καλλιτεχνών) όχι για τις πράξεις που πραγματικά έκαναν αλλά για τις ιδέες τους, είτε με αυθαίρετες συλλήψεις, είτε με τις τυποποιημένες, ασαφείς κατηγορίες περί «τρομοκρατίας» καθώς και από την περιφρόνηση εφαρμογής εκατοντάδων αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αδικαιολόγητες φυλακίσεις ή «καταδίκες». Αποτελεί πάγια τουρκική πολιτική η χώρα να επικαλείται φορτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα όπου πιστεύει ότι την συμφέρουν, αλλά να τα περιφρονεί η ίδια προκλητικά μέσα στην Τουρκία!

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα






Ενημερωτικό σημείωμα για την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκδήλωση για την πορεία υλοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος ...20 Ιουνίου 2024



Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο «The Lyceum Project: AI Ethics with Aristotle»
20 Ιουνίου 2024
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε απόψε στο συνέδριο «The Lyceum Project: AI Ethics with Aristotle», που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών. Ακολουθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού (σε ανεπίσημη μετάφραση από τα αγγλικά): «Σας ευχ...


Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Παρασκευή 21 Ιουνίου
20 Ιουνίου 2024
O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα επισκεφθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Επίτροπο αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά, Thierry Breton
20 Ιουνίου 2024
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά, Thierry Breton. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκ...

ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙΝ.ΑΛ. ενημέρωση

 Ν. Ανδρουλάκης: Στη σκιά της εκλογικής ήττας ο Πρωθυπουργός κηρύσσει εκ νέου το «τέλος» της ακρίβειας

Δήλωση σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας πως  «ο Πρωθυπουργός κήρυξε εκ νέου “το τέλος της ακρίβειας”», τη στιγμή, όμως, που ακόμα και τον Μάιο που υποχώρησε ο ρυθμός αύξησης των τιμών στα τρόφιμα, ο πληθωρισμός τροφίμων ήταν για 11ο συνεχόμενο μήνα σταθερά πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (2,5% Ελλάδα, 1,4% ΕΕ). Ανέφερε, ακόμη, ότι δεν υπήρξε ούτε ένας μήνας από τις περσινές εθνικές εκλογές, οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα δεν ήταν χαμηλότερες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, την ώρα που στη χώρα μας καταγράφεται η μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση του πραγματικού εισοδήματος από εργασία (-8,3%) την περίοδο 2019 – 2023, σε σχέση με όλες τις χώρες της ΕΕ  σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. «Καλώ τον Πρωθυπουργό να σταματήσει τις

Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα:«To παρόν και το μέλλον της αποταμίευσης στην Ελλάδα»

 

Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην εκδήλωση της Eurobank και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «To παρόν και το μέλλον της αποταμίευσης στην Ελλάδα»

27/05/2024 -


Η ελληνική οικονομία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η πρόοδος αυτή και οι θετικές προοπτικές της οικονομίας αντανακλώνται στην αναβάθμιση του αξιόχρεου του Ελληνικού Δημοσίου στην επενδυτική κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό, και από την κρίση χρέους και έπειτα, έχει αντιμετωπιστεί μερικώς και το πρόβλημα της χαμηλής εθνικής αποταμίευσης, κυρίως μέσω της σημαντικής μείωσης του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης (ΓΚ). Ειδικότερα, το πρωτογενές αποτέλεσμα της ΓΚ από έλλειμα 10,2% του ΑΕΠ το 2009 διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα 1,9% του ΑΕΠ το 2023. Αντίστοιχα, το συνολικό έλλειμμα της ΓΚ, από 15,2% του ΑΕΠ το 2009, διαμορφώθηκε σε 1,6% του ΑΕΠ το 2023. Συνεπώς, παρότι η εθνική αποταμίευση παραμένει χαμηλή στην Ελλάδα, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι το πρόβλημα αυτό εστιάζεται πλέον αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, σε αντίθεση με την περίοδο της κρίσης.

Το λεγόμενο «κενό αποταμίευσης», με άλλα λόγια το έλλειμμα της αποταμίευσης σε σχέση με τις επενδύσεις, αποτυπώνει τις διαρθρωτικές αδυναμίες του ελληνικού παραγωγικού υποδείγματος και την υψηλή εξάρτηση της χώρας από εξωτερική χρηματοδότηση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας 25ετίας, το επίπεδο της αποταμίευσης ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ελλάδα υπήρξε από τα χαμηλότερα στη ζώνη του ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:Παραποίηση των δηλώσεων του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα





Παραποίηση των δηλώσεων του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα
14/06/2024 - Δελτία Τύπου

Σε χθεσινή συζήτηση σε συνέδριο του ΤΜΕΔΕ, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, αναφερόμενος στη φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είπε:

«Βλέπω τώρα ότι έφταιγε η φορολογία των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Να μεταναστεύσω! Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Δηλαδή να πληρώνουν μόνο οι άλλοι;»

Η εφημερίδα Documento και η ιστοσελίδα newsbreak.gr μετέτρεψαν το «να μεταναστεύσω» σε «μεταναστεύσουν οι μικρομεσαίοι που δεν τους αρέσει η τεκμαρτή φορολόγηση».

Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι η παραποιημένη αναφορά έγινε από λάθος.

Ακολουθεί το video με το απόσπασμα της δήλωσης: https://youtu.be/qJ4ovhYocEU

EUROPEAN BANK's update

 

EBRD logo long
 

News

19-06-2024 09:50 AM BST

Mongolian retailer to increase capacity, build new administrative and service centre

Federal Reserve Board Notification,update

 


frb banner

Senior Credit Officer Opinion Survey on Dealer Financing Terms


https://www.federalreserve.gov/data/scoos.htm

Industrial Production and Capacity Utilization - G.17


The latest G.17 data are now available.

https://www.federalreserve.gov/releases/g17/current/default.htm

 

8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας


eskyparissias Proodos



Δελτίο Τύπου

8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας

Η Κυπαρισσία σας προσκαλεί στην 8η Λευκή Νύχτα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στα πλαίσια του τριημέρου εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, όπου η πόλη μας γιορτάζει!

Αυτή η ιδιαίτερη βραδιά υπόσχεται να γεμίσει την Κυπαρισσία με κέφι, διασκέδαση και καλοκαιρινή μαγεία. Οι δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν από μουσική, χορό και ατελείωτες στιγμές χαράς. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 20:30 έως τα ξημερώματα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για ψώνια και απολαυστικές εκπτώσεις.

Καλούμε όλους τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών αλλά και από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή. Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία της Λευκής Νύχτας, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε την καλοκαιρινή αύρα της πόλης μας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας! Η 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας σας περιμένει για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις. Σας περιμένουμε όλους!
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: Emporikos Syllogos Kyparissias

AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT

 

AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT

Sheep meat newsletter

European Commission Logo
banner for: Agricultural market dashboards - SHEEP MEAT Template

Follow us Facebook | Instragram | Twitter | Youtube

Agricultural markets dashboard – sheep meat

View the latest update

Related links

EU Sheepmeat and goatmeat policy | EU agriclutural markets short-term outlook – animal products

 

Agricultural markets dashboard – poultry meat

View the latest update

Related links

EU poultry policy | EU agricultural markets short-term outlook

CDC:Order Be Antibiotics Aware and C. diff Resources today.

 

Order Be Antibiotics Aware and C. diff Resources today.


Did you know? CDC offers free patient and healthcare professional resources for appropriate antibiotic use and healthcare professional resources for C.diff.


Antibiotics can save lives; however, the use of antibiotics increases a patient’s risk of adverse events, including C. diff infection, a condition that may require immediate treatment. Optimizing antibiotic therapy can help protect patients from this deadly infection and combats antimicrobial resistance.

With U.S. Antibiotic Awareness Week (November 18-24) and C. diff Awareness Month (November) approaching, CDC encourages you to take advantage and order Be Antibiotics Aware and C. diff print materials to raise awareness about these important topics.

Remember, you play a vital role in improving antibiotic use and protecting your patients from C. diff. We appreciate your continued support.

#Clinicians: CDC offers FREE #BeAntibioticsAware and #Cdiff print resources for order directly to your workplace. Type “Antibiotic Use” or “C.diff” in the “Keyword or PubID” box and click “Apply”: https://wwwn.cdc.gov/pubs/

Share On Twitter
CDC FacebookundefinedCDC Streaming HealthCDC Instagram

Centers for Disease Control and Prevention

1600 Clifton Rd   Atlanta, GA 30329   1-800-CDC-INFO (800-232-4636)   TTY: 888-232-6348

EEA:7ο Webinar Ε.Ε.Α.-ΟΠΑ

 

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2024
Δελτίο Ενημέρωσης
Νο. 2015

7ο Webinar Ε.Ε.Α.-ΟΠΑ με θέμα: “Τηλεφωνικές Πωλήσεις” – -Δωρεάν και με Βεβαίωση Παρακολούθησης – Πέμπτη 20/6 στις 17:00

Συνεχίζονται τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του...

Περισσότερα

Το Ε.Ε.Α. και στην 88η ΔΕΘ – Δωρεάν παροχή περιπτέρου στα μέλη του – Αιτήσεις έως 15/7/2024

  Στο πλαίσιο των πολυεπίπεδων δράσεών του για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει...

Περισσότερα

Μεγάλη συμμετοχή στο τρίωρο σεμινάριο του Ε.Ε.Α. για “ Συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων Νομικών Προσώπων 2024 Έντυπα Ν, Ε2 και Ε3”-Βίντεο

Εκατοντάδες λογιστές και φοροτεχνικοί συμμετείχαν στις 18/6/2024 στο τρίωρο σεμινάριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με θέμα “ Συμπλήρωση φορολογικών...

Περισσότερα

Παράταση των μέτρων για την ακρίβεια για 6 μήνες – Ενίσχυση της ΔΙΜΕΑ

«Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τολμηρές διαρθρωτικές παρεμβάσεις. Οι παρεμβάσεις που έχουμε κάνει στην αγορά και θα...

Περισσότερα





Ακολουθήστε μας στα Social Media







ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Κεντρικά γραφεία: Ελ. Βενιζέλου 44 & Χαρ. Τρικούπη 1ος / 2ος Όροφος 106 79 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 33 80 200, Fax: 210 33 80 219


European Stability Mechanism,update

 


European Stability Mechanism
20 June 2024

ESM Press Release no. 8

The Board of Governors of the European Stability Mechanism (ESM) held its twelfth Annual Meeting today in Luxembourg. It approved the 2023 ESM Annual Report, including the ESM’s financial statements, and discussed the main developments and key activities of the ESM over the past year. 

The ESM recorded a net profit of €320.5 million last year, compared to a net loss of €60.2 million in 2022. This major improvement has mainly been driven by the positive result on the investment of the ESM’s paid-in capital.

The Board of Governors also discussed the final report on the ESM’s maximum lending volume, adequacy of the authorised capital stock and financial assistance instruments.


Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024