"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
26/4/2024
Χθες 2905  Αυτόν τον μήνα 57139  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ν.Δ.:"Ο κ. Κασσελάκης , μας ενημέρωσε ότι έχει στόχο να ρίξει τις δαπάνες Υγείας στο 5% του ΑΕΠ από 5,8% που είναι σήμερα!!.."..-Νέα εξέταση σε μία μόνο σταγόνα αίματος ανιχνεύει τρεις τύπους καρκίνου μέσα σε λίγα λεπτά..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-Aπόδοση των ξενοδοχείων Ά τριμήνου 2024 ..-"Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

KΡΗΤΙΚΗ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ,ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ:Σήμερα..

 




http://athivolesinternational.blogspot.com


http://athivolesinternational.blogspot.com

  • Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης "Ο Ψηλορείτης":Την 1η Δεκεμβρίου του 1913 η Κρήτη ενσωματώθηκε και επίσημα στο ελληνικό κράτος!..-
  • Σύλλογος Κρητών οι "Κρηταγενείς Μακεδονίας":πρόσκληση..-
  • GREEK LIVE MUSIK MIIT KOSTAS & MENELAOS- SAMSTAG AM 12.FEBRUAR 2022,MUNCHEN..-
  • Ὀργανισμὸς γιὰ τὴν Διάδοση τῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσας: «1453 – 1821: Η Ελληνική Γλώσσα κιβωτός του Έθνους»..-
  • Διαδικτυακή Συνεδρίαση  Διαμεσογειακής Επιτροπής των Περιφερειών του CPMR..-
  • Οικοτουρισμός  στα Αστερούσια .....-
  • «Κρήτη το νησί μου»:ενημέρωση Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη..-
  • Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ..-
  • Crete...is simply perfect!!..-
  • Cretans of Australia and New Zealand congratulate the new Archbishop of Crete ..-
  • ..Zeus was born in Crete!..-
  • Their story, full of hope, pain, courage and heartbreak, is also a deeply moving love letter to Crete....- Nikos Xylouris’ Voice Still Resonates in Crete and Greece..-
  • Grid Telecom brings the myth of Minoa up to date..-


http://athivolesinternational.blogspot.com


Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ και ο Φτωχός...

 

ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..
Συνελήφθη ηλικιωμένος στον Καναδά που έκλεβε ψωμί και στάλθηκε στο δικαστήριο.
Ο γέροντας παραδέχθηκε την ενοχή του και παραδέχθηκε την ένοχη του.
Και εξήγησε το λάθος του ως εξής:
"Πεινούσα τόσο πολύ που σχεδόν πέθανα από την πείνα. "
Ο δικαστής αποφάσισε:
"Ξέρεις ότι κλέβεις, και αποφασίζω να πληρώσω την αποζημίωση των δέκα δολαρίων.
Θα πληρώσω για σένα γιατί ξέρω ότι δεν μπορείς να πληρώσεις αυτά τα χρήματα. "
Όλοι σιωπούσαν στην αίθουσα ακροάσεων, ο δικαστής πήρε δέκα δολάρια από την τσέπη του και ζήτησε να οδηγηθεί ο γέρος στο ταμείο ως αποζημίωση.
Στη συνέχεια σηκώθηκε και απευθύνθηκε στους ανθρώπους της αίθουσας: «Είστε όλοι ένοχοι και ο καθένας σας πρέπει να πληρώσει πρόστιμο δέκα δολαρίων, αλλιώς ζείτε σε μια τέτοια πόλη όπου ένας γέρος πρέπει να κλέψει από την πείνα. "
480 δολάρια συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του κτιρίου και ο δικαστής έδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον γέρο.
Και πρόσθεσε αυτό στα λόγια του.
"Αν δείτε φτωχούς σε μια πόλη όπου ζουν πολιτισμένοι άνθρωποι, να ξέρετε ότι οι διαχειριστές αυτής της πόλης κλέβουν δημόσια περιουσία"


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με το δημοσίευμα βιασμού ανήλικης από τον σύζυγο της αδερφής της που κατήγγειλε η δασκάλα της

 


Αθήνα, 08 Φεβρουαρίου 2022


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με το δημοσίευμα βιασμού ανήλικης από τον σύζυγο της αδερφής της που κατήγγειλε η δασκάλα της

Η ανήλικη ζήτησε τη βοήθεια της δασκάλας της. Η δασκάλα επικοινώνησε με την Εθνική Γραμμή SOS 1056 του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ζητώντας υποστήριξη.

Σε συνέχεια των κατευθύνσεων που δόθηκαν από τη Γραμμή, και σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, άμεσα ενημερώθηκε γραπτώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια δημοσιεύματος με τίτλο «Κρήτη: Βίαζε την ανήλικη αδελφή της συζύγου του, η κοπέλα το εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της» σχετικά με την υπόθεση βιασμού 13χρονου κοριτσιού (από τα 8 της χρόνια), καταγγέλλοντας η ίδια στη δασκάλα της την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίησή της από τον σύζυγο της αδερφής της, γεγονός που οδήγησε στο να προφυλακιστεί ο τελευταίος, ενημερώνει ότι:
Τον Ιανουάριο του 2022 επικοινώνησε η δασκάλα της ανήλικης με την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, ζητώντας συμβουλευτική και κατευθύνσεις.
Η δασκάλα πλαισιώθηκε ψυχολογικά από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Γραμμής και παράλληλα, δόθηκαν κατευθύνσεις για την υποχρέωση του σχολείου να ενημερώσει την αρμόδια Εισαγγελία για την προστασία του παιδιού.
Σε επικοινωνία που ακολούθησε την επόμενη ημέρα η δασκάλα επιβεβαίωσε ότι σε συνέχεια των κατευθύνσεων, και σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, ενημερώθηκε γραπτώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού δήλωσε την ολιστική υποστήριξη, τόσο στο ίδιο το παιδί, όσο και στη σχολική κοινότητα.
Τον Φεβρουάριο του 2022, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την προφυλάκιση του φερόμενου ως δράστη, συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης επικοινώνησε με τη Γραμμή 1056, δηλώνοντας την ανησυχία και τη συμπαράστασή της προς το κορίτσι. Αντίστοιχα, δόθηκαν κατευθύνσεις για νομική υποστήριξη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση. Οι άνθρωποι του Οργανισμού επεσήμαναν εκ νέου τη δυνατότητα εξατομικευμένης και ολιστικής υποστήριξης του παιδιού.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνούν κάθε υπόθεση.

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι καιρός να μη «Μένει Μυστικό»

Βοηθήστε και εσείς ένα παιδί να σωθεί έγκαιρα από τις ολέθριες επιπτώσεις κάθε μορφής κακοποίησης, επικοινωνώντας εσείς, ή προτρέποντας το ίδιο το παιδί να επικοινωνήσει απευθείας με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δωρεάν και ανώνυμα:

● Στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, η οποία είναι στελεχωμένη αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

● Μέσω της Εφαρμογής CHAT1056, έναν νέο τρόπο άμεσης επικοινωνίας στη διάθεση κάθε παιδιού που υφίσταται κακοποίηση, ώστε να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια να συνομιλήσει μέσω γραπτού κειμένου.

Κάθε παιδί έχει απόλυτο δικαίωμα να είναι ασφαλές και προστατευμένο. Δεν υπάρχουν μυστικά που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και μας θέτουν σε κίνδυνο. Αν αναγνωρίζεις πως έχεις υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση, ακόμα και αν έχεις αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη, είναι η στιγμή να μιλήσεις. Να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνη/-ος.


Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλ. 11040

press@hamogelo.gr


Presidency press release - Informal Meeting of European Health Ministers

● Council of the EU
 
11/02/2022 12:22 | Press release |

Presidency press release - Informal Meeting of European Health Ministers on the Implementation of a Public Health Policy at EU Level

 

On 10 February 2022, the French Presidency of the Council of the European Union brought together the 27 European ministers responsible for health as well as their EFTA counterparts in Grenoble to discuss the future of health in the European Union. The ministers reviewed the current situation regarding European cooperation in health, identified possible courses of action for enhanced cooperation in public health and discussed the relevance of building a Public Health Union at EU level.

Informal Meeting of European Health Ministers on the Implementation of a Public Health Policy at EU Level

 

10/02/2022 22:00 | Press releases

Informal Meeting of European Health Ministers on the Implementation of a Public Health Policy at EU Level

On 10 February 2022, the French Presidency of the Council of the European Union brought together the 27 European ministers responsible for health as well as their European Free Trade Association (EFTA) counterparts in Grenoble to discuss the future of health in the European Union. The ministers reviewed the current situation regarding European cooperation in health, identified possible courses of action for enhanced cooperation in public health and discussed the relevance of building a Public Health Union at EU level.

On 10 February 2022, the French Presidency of the Council of the European Union brought together the 27 European ministers responsible for health as well as their EFTA counterparts in Grenoble to discuss the future of health in the European Union. The ministers reviewed the current situation regarding European cooperation in health, identified possible courses of action for enhanced cooperation in public health and discussed the relevance of building a Public Health Union at EU level.


Over the last two years, the Member States have demonstrated how, faced with a public health crisis of unprecedented magnitude, they are able to act quickly and in a coordinated manner both among themselves and with the EU institutions to respond to a crisis such as this one. They showed solidarity and implemented an appropriate European framework to urgently support research, development, production, access and efficient distribution of health products as well as safe and effective vaccines.

Nevertheless, the crisis also brought to light profound inequalities between Member States, which in some cases were the cause of losses, where health is concerned, for citizens in Europe as is the case elsewhere in the world. It also highlighted citizens’ desire to see the protection of their health being placed at the heart of EU policy on a more egalitarian basis.

Several initiatives led by previous presidencies have contributed to laying the foundations for enhanced EU action in public health, while respecting national competence in the matter. Thanks also to the mobilisation of the European Parliament, the Union also recently acquired a new health programme, EU4Health 2021-2027, with considerably enhanced financial backing.

However, is this European Health Union of sufficient dimensions to meet the shared challenges that we must face, such as an ageing population, climate disruption or growing public health insecurity?

Over the course of their discussions, the European health ministers identified several areas of convergence.

Firstly, while already subject to intervention by the European Union, non-communicable diseases such as rare diseases, cancer, rare chronic illnesses, the fight against antimicrobial resistance and mental health could be better tackled with stronger cooperation between the Member States and further intervention at EU level.

What’s more, the ministers agreed on the need to better take account of the impact that other EU policies have on the health of their fellow EU citizens and to ensure these policies do not have adverse effects on health.

As part of our presidency, I decided to include on the agenda of this informal ministerial meeting, a discussion on the role of public health at EU level, beyond simply the matter of health security and the immediate emergency of the COVID-19 crisis. These discussions have shown the Member States’ broad support of better taking into account citizens’ health expectations. We must ensure that their health and well-being can again be placed at the heart of EU policies, from drafting to implementation. We must strengthen our coordination and cooperation, and we must continue to work towards a European Public Health Union, in particular by identifying the areas in health in which European action can bring an objective and tangible added value for European citizens, while respecting the current distribution of competences.— Olivier Véran, Minister for Solidarity and Health


Commissioner for Health, Stella Kyriakides, reiterated the European Commission’s unwavering mobilisation in support of strengthening health in Europe and making it more resilient, more inclusive and more concrete for European citizens. She commended the French Presidency’s initiative to identify the next steps for the European Health Union and will support the discussions led by the Presidency.

Strengthening health in the European Union is fundamental and health needs to be more dynamic and more concrete. The COVID-19 pandemic undeniably demonstrated the added value the EU brings in protecting the health of European citizens. We now must be even more ambitious and even more forward-looking. The European Commission will be fully mobilised in implementing the ambition expressed today and we will work together with the French Presidency and the Trio to identify the concrete instruments and tools to deploy for the success of the European Public Health Union.— Stella Kyriakides, Commissioner for Health and Food Safety



Τάσος Γαϊτάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ζητά να μειώσουμε φόρους που εκείνοι είχαν αυξήσει!»

 


Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2022

 

Σημεία συνέντευξης του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσου Γαϊτάνη
στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ1

 

Τάσος Γαϊτάνης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας ζητά να μειώσουμε φόρους που εκείνοι είχαν αυξήσει!»

 
Για τις εξελίξεις στην οικονομία και ειδικότερα για τις μειώσεις φόρων και για τα ζητήματα της ακρίβειας μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ1 και τους δημοσιογράφους Δ. Κοτταρίδη και Γ. Πιτταρά, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης.
 
Αρχικά ο κ. Γαϊτάνης αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση τα 2,5 τελευταία χρόνια για να ενισχύσει το εισόδημα των πολιτών. «Έχουν μειωθεί 57 φόροι, έχουν ψηφιστεί από τη ΝΔ τρεις προϋπολογισμοί χωρίς κανέναν νέο φόρο ή αύξηση υπάρχοντος», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα μίλησε για την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου πιστοποιείται η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος κατά 4,7% για το ’21, ενώ υπογράμμισε ότι στη χώρα σήμερα, έχουμε τον υψηλότερο αριθμό εργαζομένων από το 2010, που αυτό σημαίνει μείωση της ανεργίας και υπενθύμισε την επικείμενη σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού.
 
Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ θέτουν θέματα μείωσης φόρων που έχουν πολύ υψηλή εισπραξιμότητα, δίχως να κοστολογούν ή να προτείνουν από που θα αναπληρωθούν. «Αν προτείνουν να μειώσουμε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και να αναπληρώσουμε αυτά τα χρήματα με έξτρα δανεισμό και με επιβάρυνση του χρέους, αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να το ξέρουν οι Έλληνες πολίτες», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που αύξησε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, διαμορφώνοντας τον στα σημερινά επίπεδα.
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις αυξήσεις στην ενέργεια και τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, ο κ. Γαϊτάνης επισήμανε ότι ήδη οι τιμές χονδρεμπορικής αποκλιμακώνονται και σημείωσε ότι χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία, που δείχνουν ότι στη χώρα μας οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου για τα νοικοκυριά είναι πολύ χαμηλότερες του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Κατέληξε λέγοντας «Τα 2 δις ευρώ με τα οποία έχει ενισχύσει η κυβέρνηση νοικοκυριά κι επιχειρήσεις, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα, είναι το υψηλότερο πακέτο ενίσχυσης ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ευρώπη».

Ψηφιακή Κάρτα του Δημότη "City On Pass"

 


 
💡 Ψηφιακή Κάρτα του Δημότη "City On Pass" - Η νέα ψηφιακή λύση των Έξυπνων Πόλεων!
 
Το City On Pass είναι μια άυλη ψηφιακή κάρτα, την οποία έχει υλοποιήσει η ελληνική εταιρεία κανοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας μια ολοκληρωμένη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού και αξιοποίησης δυνατοτήτων μιας Έξυπνης Πόλης.
 
Μέσω του City On Pass, ο δημότης αποκτά και εξαργυρώνει δικαιώματα και προνόμια στην περιοχή που ζει ή/και εργάζεται. Επιπλέον, η ψηφιακή κάρτα συνδέει αμφίδρομα τον πολίτη με τον Δήμο, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την άμεση παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών, αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία και τις περιττές καθυστερήσεις.
 
📲Το City On Pass είναι διαθέσιμο μέσα από το Android και Apple Wallet του κινητού σου και από την mobile εφαρμογή City On!
  ➡️ https://cityon.gr/ ⬅️
 
🏫 Οφέλη για τον Δήμο
 
✔️ Αξιοποίηση δυνατοτήτων μιας Έξυπνης Πόλης.

✔️ Ανάπτυξη βιώσιμης κινητικότητας, μέσα από την προώθηση μιας νοοτροπίας ενεργειακής απόδοσης και βιώσιμης ανάπτυξης.

✔️Άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες, χρησιμοποιώντας πληθώρα εργαλείων όπως email, μηνύματα (sms), ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής και κοινωνικά δίκτυα.

✔️ Λήψη αποφάσεων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

 
✔️ Υποστήριξη δημιουργίας CRM.
 
✔️ Αναλυτικά στατιστικά χρήσης, με οπτικοποίηση σε ενιαίο Dashboard.
 
✔️ Υλοποίηση προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
 
✔️ Διαχείριση τοπικών επιτροπών και συμβουλίων μέσα από ενιαίο σύστημα.
 
✔️ Οργανωμένη υποστήριξη της τοπικής οικονομίας με σύγχρονα εργαλεία που βασίζονται στην κινητοποίηση της κοινωνίας.
 
⚡️ Οφέλη για την Τοπική Αγορά
 
✔️ Δημιουργία προγράμματος πιστότητας (loyalty program), το οποίο θα επιραβεύει τους δημότες για την προτίμησή τους στα τοπικά καταστήματα.
 
✔️ Αύξηση των πωλήσεων, μέσω του προγράμματος πιστότητας και προσωποποιημένων προσφορών - εκπτώσεων σε δημότες.
 
✔️ Συνδεση με το γραφείο απασχόλησης του Δήμου, καθώς και με πλατφόρμες match making.
 
👫 Οφέλη για τον Δημότη
 
✔️ Συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων για τον Δήμο, μέσω εργαλείων ηλεκτρονικής Δημοκρατίας (διαβουλεύσεις, δημοψηφίσματα, συμμετοχικός προϋπολογισμός κ.τ.λ).
 
✔️ Παροχή δωρεάν ασύγχρονης (online) εκπαίδευσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης της κάρτας, ευνοώντας την ψηφιακή ένταξη κοινωνικά περιθωριοποιημένων ομάδων.
 
✔️ Εύκολη και άμεση εγγραφή, με ασφάλεια και με μηδενικό κόστος.
 
✔️ Άμεση ενημέρωση για θέματα που αφορούν την πόλη.
 
✔️ Παροχή υπηρεσιών και προσφορών από τοπικές επιχειρήσεις και από τον Δήμο
 
✔️ Ισότιμη προσβασιμότητα  στις  υπηρεσίες και υποδομές του Δήμου, άμεσα και εύκολα, όλο το 24ωρο
 
 
 
🤝Ξεκίνα την συνεργασία σου με την Crowdpolicy!
 
Περισσότεροι από 70 Δήμοι της Ελλάδας έχουν επιλέξει την Crowdpolicy για τις ψηφιακές - λειτουργικές της λύσεις - CrowdApps! Στο πλαίσιο συνεργασιας τους, η Crowdpolicy παρέχει συνεχή λειτουργική και τεχνική υποστήριξη για τη σωστή χρήση και αξιοποίησή των υπηρεσιών της.
 
 
 
This email was sent to mgvavour@gmail.com

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ:ανακοίνωση

 







ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ:webinar

 

Email Image

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί

 

την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:30π.μ.

 

σε Συνέντευξη Τύπου, για την ανακοίνωση της ανάθεσης στον Οργανισμό μας, του Παρατηρητηρίου της Παιδικής Ευημερίας στην Ελλάδα

 

καθώς και της παρουσίασης του έργου

 

«Η κατανόηση, η μέτρηση και η παρακολούθηση της παιδικής ευημερίας: Ένα σχέδιο δράσης με “Το Χαμόγελο”»,

 

που υλοποίησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

 

με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.).

 

Συμμετέχουν:

  • Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργος Σταμάτης

 

  • Ο Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, κ. Ιωάννης Ψυχάρης

 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/93678433738?pwd=Zm4rTVNLNTc3V1Y5WEM2YTBKTW9Ndz09

MeetingID: 936 7843 3738 / Passcode: 439276

 

Η δεδομένη αύξηση της παιδικής φτώχειας στην Ελλάδα εξαιτίας της πολυετούς κρίσης, δημιούργησε έκτακτες ερευνητικές κι επιστημονικές ανάγκες. Στα πλαίσια αυτά αποστολή του έργου ήταν η ερμηνεία, η καταγραφή και η παρακολούθηση της παιδικής ευημερίας στην Αττική.

 

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου καθώς και οι στόχοι του Παρατηρητηρίου της Παιδικής Ευημερίας στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα για το έργο: http://www.childrenwelfaresm.com/el.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Γραφείο Τύπου / 2103306140 & 11040 (αστική χρέωση) / press@hamogelo.gr

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022