"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024) 76741 (Μάϊος 2024) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΕΒΕΑ Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα..-EBEA ενημέρωση..-Τελευταία Νέα του Αρχιπελάγους: Iούνιος 2024..-USDA latest news..-NATO latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-"ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ":ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..-IMF Weekend Read: Georgieva on the US Economy..-EUROPEAN BANK's latest..-NTERNATIONAL INSTITUTE OF GASTRONOMY,CULTURE,ARTS & TOURISM,newsletter..-data.europa.eu,newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ..-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ..Νέα από το «Ξεκίνημα»..-International Monetary Fund Sovereign Debt Restructuring Process Is Improving Amid Cooperation and Reform..-CONSUMER ALERTS...update..-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION:update..-"ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος:Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου...-Nutri Score: η ετικέτα που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πάνω σε κάθε τρόφιμο.....-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ και απόψεις..-WTO interesting latest news..-EUROPEAN BANK's update..-NASA's Earth Observatory,update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,update..-YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ επιχειρηματική πληροφόρηση..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub,,0ΙΜF COUNTRY FOCUS....-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ:Διεκόπη η Δίκη....-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..-Αλλάζουν όλα στις ειδικότητες των νέων γιατρών .....-Υ --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

SELECT LANGUAGE

G7 SUMMIT

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

 **Αναρωτιέμαι:αυτό το ξεκοίλιασμα, η άκρατη ανθρωποφαγία,η ουσιαστική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ απο απάνθρωπους,απαράδεκτους,ουσιαστικά εγκληματίες δημοσιοκάφρους, απο ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θεωρείται ΔΙΚΑΙΟ,ΣΩΣΤΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ;Πότε μια αισχρή ιδιωτική τηλεόραση ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;τι κάνετε μωρέ εσείς οι "μέγιστοι" ταγοί αυτού του Κράτους και ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ακριβώς;Ενα ζευγάρι πλακώθηκε, έγινε ό,τι έγινε,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ανέλαβε.Γιατί δεν κλείνετε αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ;;Πανάθεμά σας...ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ για "ταγούς"

🤮🤮🤮🤮
**AYTO TO KAΘΑΡΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ..ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!Τι στο διάολο τον προστατεύει;;;👿

ΕΒΕΑ newsletter

 

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Κυρ. Μητσοτάκης: Σκοπός δεν είναι μόνο να μιλάμε για μείωση του πληθωρισμού αλλά για μείωση των τιμών πια, στο ράφι, προς όφελος του καταναλωτή
«Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τολμηρές διαρθρωτικές παρεμβάσεις. Οι παρεμβάσεις που έχουμε κάνει στην αγορά και θα συνεχιστούν για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμα είναι παρεμβάσεις που -θέλω να τονίσω- έχουν αρχίσει να φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα. Τον μήνα Μάιο είχαμε τον έβδομο χαμηλότερο πληθωρισμό στην Ευρώπη και αρχίζουμε πια να βλέπουμε ενδείξεις αποκλιμάκωσης των τιμών», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ανάπτυξης. «Σκοπός δεν είναι μόνο να μιλάμε για μείωση του πληθωρισμού αλλά για μείωση των τιμών πια, στο ράφι, προς όφελος του καταναλωτή, ειδικά στο σούπερ μάρκετ και ειδικά στα τρόφιμα. Και πιστεύουμε ότι με τη συνέχιση αυτής της πολιτικής θα μπορεί σύντομα να μας οδηγήσει σε ακόμα πιο ουσιαστικά μετρήσιμα αποτελέσματα», σημείωσε ο πρωθυπουργός. Παρατείνονται τα μέτρα για την ακρίβεια μέχρι το Δεκέμβριο, καθώς, όπως φαίνεται από τα στοιχεία έχει αρχίσει και αποκλιμακώνεται ο πληθωρισμός. Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ανάπτυξης. «Θα συνεχίσουμε τις τολμηρές παρεμβάσεις στην αγορά για ακόμα ένα εξάμηνο», είπε. 

Τ. Θεοδωρικάκος: Συναντήσεις με φορείς της αγοράς με στόχο τον έλεγχο των τιμών
Έκκληση στις επιχειρήσεις «να βάλουν πλάτη» για να μειωθούν οι τιμές στο ράφι και ο πληθωρισμός, απηύθυνε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοινώνοντας ότι θα αρχίσει κύκλο επαφών με τους συλλογικούς φορείς των σούπερ μάρκετ και της βιομηχανίας τροφίμων, με μεμονωμένους επιχειρηματίες αλλά και τους εκπροσώπους του καταναλωτικού κινήματος, με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Συνήγορο του Καταναλωτή.  «Για να πέσουν οι τιμές πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, κράτος, υγιής επιχειρηματικότητα και καταναλωτές», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος αναγνωρίζοντας ότι τα έκτακτα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί είναι σκληρά για την αγορά αλλά θα συνεχίσουν να ισχύουν, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος του έτους.  Συγκεκριμένα θα διατηρηθεί το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των επιχειρήσεων, με σημείο αναφοράς την 31η Δεκεμβρίου 2021, το πλαφόν 7% στην τιμή του βρεφικού γάλακτος, όπως και το μέτρο της απαγόρευσης για τρεις μήνες προωθητικών ενεργειών σε περίπτωση που έχουν γίνει ανατιμήσεις. Επιμένουμε στην εφαρμογή των μέτρων είπε ο υπουργός, διότι συμβάλλουν στον έλεγχο των τιμών αλλά και διότι οι αγορές χρειάζονται χρόνο για να λειτουργήσουν».

ΕΕ: Η Ελλάδα διατηρεί την ικανότητα να εξυπηρετήσει το χρέος της, τονίζει η 4η μεταμνημονιακή έκθεση επιτήρησης
Στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα διατηρεί την ικανότητα να εξυπηρετήσει το χρέος της, καταλήγει η τέταρτη μεταμνημονιακή έκθεση επιτήρησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. «Η Ελλάδα διατηρεί την ικανότητα να εξυπηρετήσει το χρέος της. Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε σε επενδυτική βαθμίδα από τρίτο μεγάλο οίκο αξιολόγησης τον Δεκέμβριο του 2023», τονίζει η έκθεση της Επιτροπής. Η έκθεση της Επιτροπής επισημαίνει, ακόμα, ότι η οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα αναμένεται να επιταχυνθεί ελαφρά, με την ανάπτυξη να συνεχίζει να υπερβαίνει το μακροπρόθεσμο δυναμικό το 2024-2025. Η Ελλάδα κατέγραψε αύξηση 2% του πραγματικού ΑΕΠ το 2023, πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ και της ζώνης του ευρώ, 0,4%, επισημαίνεται στην έκθεση. Η αύξηση της παραγωγής αναμένεται να ανακτήσει δυναμική, υποστηριζόμενη από την επιτάχυνση των επενδύσεων και τη σταθερή ανάπτυξη της ιδιωτικής κατανάλωσης, φθάνοντας στο 2,2% και 2,3% το 2024 και το 2025, αντίστοιχα. Μετά από μια περίοδο σταθερών ρυθμών πληθωρισμού από τα μέσα του 2023, ο πληθωρισμός αναμένεται να μειωθεί με μέτριο ρυθμό φθάνοντας στο 2,8% το 2024 και στο 2,1% το 2025.
Κ. Χατζηδάκης: Αυξημένες επιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα για συγχωνεύσεις και καινοτομία
Αυξημένες επιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα θα υπάρξουν για συγχωνεύσεις- καινοτομία, ενώ σύντομα θα δημοσιοποιηθεί το νομοσχέδιο για εταιρικούς μετασχηματισμούς. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, κατά την ομιλία του στο συνέδριο για τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις (Mergers & Acquisitions Summit) που διοργανώνει το Money Review, λέγοντας ότι η κυβέρνηση προωθεί ένα σύγχρονο, απλό και διαφανές πλαίσιο για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς, φορολογικά κίνητρα και αυξημένες επιχορηγήσεις από το ΕΣΠΑ και την Αναπτυξιακή Τράπεζα για συγχωνεύσεις και επενδύσεις σε έρευνα και καινοτομία. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις αποτελούν βασικό εργαλείο για τη μετεξέλιξη της οικονομίας, καθώς οδηγούν στη δημιουργία μεγαλύτερων και πιο δυναμικών επιχειρήσεων που μπορούν να είναι ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο και προσφέρουν παράλληλα περισσότερες και πιο ποιοτικές θέσεις εργασίας. Επιπλέον, συνδέονται με την προσέλκυση επενδύσεων που συνεπάγεται εισροή κεφαλαίων στη χώρα, αλλά και συχνά εισροή τεχνογνωσίας από το εξωτερικό.
Ν. Παπαθανάσης: Ποσό 200 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση του νέου Ταμείου Συμμετοχών EQUIFUND II
Το ποσό των 200 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση του νέου Ταμείου Συμμετοχών EQUIFUND II, με στόχο την ενίσχυση καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των Βιοεπιστημών, της Υγείας και της Βιωσιμότητας, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.  Είχε προηγηθεί, στις 14 Μαΐου, η επίσημη παρουσίαση του Ταμείου από τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση, τον αντιπρόεδρο του ομίλου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Ιωάννη Τσακίρη, και τη διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΤΕπ Marjut Falkstedt. Το EquiFund II ως Ταμείο Συμμετοχών, αποτελεί το πρώτο θεματικό χρηματοδοτικό εργαλείο επιχειρηματικών συμμετοχών το οποίο εστιάζει στους τομείς των Βιοεπιστημών, της Υγείας, και της Βιωσιμότητας. Υποστηρίζει καινοτόμες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εν λόγω τομείς προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση μετοχικού κεφαλαίου, και να καταστούν πιο ανταγωνιστικές αξιοποιώντας πλήρως το αναπτυξιακό τους δυναμικό. Περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο: https://www.eif.org/what_we_do/resources/equifund-ii/index.
Ε/ΤΥΠΟ.1720-01
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2024 ΕΒΕΑ, All rights reserved.

Our mailing address is:
ΕΒΕΑ
Ακαδημίας 7
Αθήνα 10671
Greece

ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΟΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ 5 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αθήνα, 15 Μαΐου 2023

ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΒΟΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ 5 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις οικείες Περιφέρειες για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης, κατόπιν δημοσίευσης της υπ’ αρ. 164/2023 Πράξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπεγράφησαν σήμερα 15 Μάϊου, οι νέες προγραμματικές συμβάσεις από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργο Γεωργαντά και

α) τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Κασαπίδη, για την υλοποίηση του έργου «Εκπόνηση Διαχειριστικού Σχεδίου Βόσκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», με συνολικό προϋπολογισμό 1.949.213,90 ευρώ,

β) τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, για την υλοποίηση του έργου «Εκπόνηση Διαχειριστικού Σχεδίου Βόσκησης Περιφέρειας Ηπείρου» με συνολικό προϋπολογισμό 1.928.868,44 ευρώ,

γ) τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, για την υλοποίηση του έργου «Εκπόνηση Διαχειριστικού Σχεδίου Βόσκησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», με συνολικό προϋπολογισμό 2.374.646,40 ευρώ,

δ) τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την υλοποίηση του έργου «Εκπόνηση Διαχειριστικού Σχεδίου Βόσκησης Περιφέρειας Κρήτης», με συνολικό προϋπολογισμό 2.120.313,52 ευρώ,

ε) τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, για την υλοποίηση του έργου «Εκπόνηση Διαχειριστικού Σχεδίου Βόσκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», με συνολικό προϋπολογισμό 1.800.102,86 ευρώ.

Με τις προγραμματικές συμβάσεις οι οικείες Περιφέρειες αναλαμβάνουν την αρμοδιότητα για την ωρίμανση, δημοπράτηση και διεξαγωγή των διαγωνιστικών διαδικασιών για την επιλογή αναδόχων για την εκπόνηση των μελετών για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης. Η διάρκεια των προγραμματικών συμβάσεων αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής τους και λήγει με την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31.12.2024.

Οι πόροι χρηματοδότησης των έργων θα προέλθουν από τα εισπραχθέντα μισθώματα για τα δικαιώματα χρήσης της βοσκής που έχουν κατατεθεί υπέρ της κάθε Περιφέρειας.

Με δεδομένη τη λήξη των προηγούμενων προγραμματικών συμβάσεων, επιλύεται μία εκκρεμότητα του ελληνικού πρωτογενούς τομέα, επιτυγχάνεται η επίλυση ενός χρονίζοντος ζητήματος για τη χώρα και τους κτηνοτρόφους, εφαρμόζονται πολιτικές ορθολογικής και σύγχρονης ανάπτυξης της κτηνοτροφίας και αποφεύγεται ο κίνδυνος επιβολής περαιτέρω δημοσιονομικών διορθώσεων, καθώς έχουν τροποποιηθεί οι ειδικοί όροι και έχει τεθεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα και σε χρονικό διάστημα ενός μηνός θα δημοσιευθούν οι σχετικές διακηρύξεις.

Επίκειται η υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων με τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδος και Νοτίου Αιγαίου, τα σχέδια των οποίων έχουν ήδη υποβληθεί για προσυμβατικό έλεγχο νομιμότητας στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Gruppo Maggioli:What is the political future for Europe after the EU elections?

 

ISSUE N. 207
20 JUNE 2024

GDPR: Please find at this link our updated Privacy Policy

EDITORIAL 

The 2024 European Parliament Election and the Rise of the Right

The 2024 European Parliament election, held from June 6 to 9, represents a watershed moment in the political dynamics of the European Union, heralding a significant shift towards the right. The European People’s Party (EPP), emerging as the largest faction in the Parliament with 190 seats, signals a pivotal transformation in the EU’s political landscape. This shift brings Ursula von der Leyen to the forefront as the likely nominee for President of the European Commission, indicating a probable conservative turn in the Union’s policies and governance.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ..

 ..σύμφωνα με όσα είπε ο Υπουργός Ψηφ.Διακυβέρνησης κ. Παπαστεργίου:




«ο δρόμος άνοιξε. Δεν θα είναι απαιτητά από τις υπηρεσίες, οι οποίες μόνες τους θα τα αναζητούν με την συναίνεση του πολίτη. Αυτό που μένει να υλοποιηθεί μαζί με το υπουργείο Εσωτερικών είναι να καταργηθούν τα δύο πρώτα πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης που είναι τα πιο δημοφιλή. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε ολοκληρώσει αυτήν την διαδικασία με αποτέλεσμα να μπορούν να αντληθούν από τα δεδομένα, από τα μητρώα του ελληνικού Δημοσίου κατόπιν της δικής μας έγκρισης."

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ και...ΠΡΟΣΤΙΜΑ(τα)!

Οσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εντοπισθούν με ανασφάλιστο όχημα θα κληθούν να καταβάλουν αυτοτελές πρόστιμο που ανέρχεται σε 500€ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα πάσης φύσεως, σε 250€ για τα δίκυκλα και σε 1.000€ για τα λεωφορεία και φορτηγά δημόσιας χρήσης.
Στην  περίπτωση κατά την οποία διαπιστούται   οφειλή τελών κυκλοφορίας βεβαιώνονται στο σύνολό τους τα οφειλόμενα τέλη καθώς και το πρόστιμο που αναλογεί.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΙΚΟΣΑΕΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ


Η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει την πελατεία της ότι, με βάση όσα ορίζονται στο Ν.Δ. 1195/1942 και στην τροποποίηση αυτού από το Ν. 4151/2013, τα υπόλοιπα καταθετικών λογαριασμών, στους οποίους δεν έχει πραγματοποιηθεί αποδεδειγμένα καμία συναλλαγή (όπως π.χ. ανάληψη, κατάθεση) από τους δικαιούχους καταθέτες για χρονικό διάστημα είκοσι (20) συνεχόμενων ετών, παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. 

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4151/2013, η εκ μέρους της Τράπεζας πίστωση των καταθετικών λογαριασμών με τόκους και η κεφαλαιοποίηση αυτών καθώς και η χρέωση εξόδων ή/και προμηθειών δεν συνιστούν συναλλαγή του δικαιούχου του λογαριασμού και δε διακόπτουν την εικοσαετή παραγραφή. 

Οι κ.κ. πελάτες, που δεν έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγή στον καταθετικό τους λογαριασμό για χρονικό διάστημα που προσεγγίζει τα 20 συνεχόμενα έτη, παρακαλούμε να απευθυνθούν το συντομότερο δυνατό σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν επαρκώς την ταυτότητά τους και τα εισοδήματά τους όπως ορίζεται από το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο (ενδεικτικά ΑΔΤ ή διαβατήριο σε ισχύ, πρόσφατο εκκαθαριστικό, πρόσφατος λογαριασμός Οργανισμού Κοινής Ωφελείας). 

Διαφορετικά και σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις, η κατάθεση θα παραγραφεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, στο οποίο και θα αποδοθούν από την Τράπεζα τα σχετικά ποσά, σε συμμόρφωση με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο για τις αδρανείς καταθέσεις.

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ...




19-06-24 
... για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου(Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) έτους 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο

( Π.Μ.Δ ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι, ακόμα και αν δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α. Από την Τετάρτη 19 Ιουνίου, πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) οι παρακάτω υποψήφιοι:

- Όσοι έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2024, και κατέχουν ή αποκτούν απολυτήριο (οι υποψήφιοι ΓΕΛ) και απολυτήριο και πτυχίο (οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ), προκειμένου στη συνέχεια να υποβάλουν Μ.Δ. για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για την εισαγωγή τους σε Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ). Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος υποβάλει Μ.Δ και Π.Μ.Δ., ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) θα είναι ο ίδιος.

- Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ τα έτη 2022 ή 2023, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, προκειμένου να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο. Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι που είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.

- Οι τελειόφοιτοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) έτους 2024 που δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά επιθυμούν να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή τους σε Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ).

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν το Μ.Δ. και το Π.Μ.Δ. κατά το ίδιο χρονικό διάστημα το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα. Γενικότερα, οι διαδικασίες για την απόκτηση password και την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου θα παραμείνουν ενεργές και θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουλίου.

Β. Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024 και παραπέμπονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, καταθέτουν μηχανογραφικό μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις, οπότε και θα μπορέσουν να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

"ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ" ενδιαφέρουσα ενημέρωση


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας
Η γαστρονομία ως πολιτιστική έκφραση που σχετίζεται με τη φυσική και πολιτιστική πολυμορφία του κόσμου.
Διαβάστε περισσότερα
Λιγότερη σπατάλη τροφίμων έως το 2030
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καθόρισε τη θέση του («γενική προσέγγιση») σχετικά με τη στοχευμένη αναθεώρηση της οδηγίας-πλαισίου για τα απόβλητα, με έμφαση στα απόβλητα τροφίμων και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
Διαβάστε περισσότερα
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, με πλούσια δράση κατά των αγροτών
Συνελήφθη αρχηγικό μέλος ενώ εξιχνιάστηκαν -12- περιπτώσεις απάτης, με το παράνομο όφελος να ξεπερνά τις 150.000 ευρώ - Στη δικογραφία περιλαμβάνονται -66- άτομα, που λειτουργούσαν ως «money mules».
Διαβάστε περισσότερα
«Γεύσεις Αμβρακικού», το Σάββατο 22 Ιουνίου στην Αμφιλοχία
Ανοιχτή γιορτή για τα πλούσια θαλασσινά προϊόντα του Αμβρακικού Κόλπου και την τοπική αλιευτική παράδοση της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα



Οδηγίες για τον περονόσπορο στις πατάτες
Τεχνικό δελτίο με χρήσιμες συμβουλές προς τους πατατοπαραγωγούς.
Διαβάστε περισσότερα
Eurostat: πόσο έχουν επιτευχθεί οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης
Η Eurostat δημοσίευσε σήμερα την έρευνα με τίτλο «Βιώσιμη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση - έκθεση παρακολούθησης της προόδου προς την επίτευξη των ΣΒΑ στο πλαίσιο της ΕΕ - έκδοση 2024».
Διαβάστε περισσότερα
Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για τα ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ
Κώστας Τσιάρας: Στόχος μας η προστασία παραγωγών και καταναλωτών και η ενίσχυση της ποιότητας των τροφίμων.
Διαβάστε περισσότερα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ
Αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία σε 37 ειδικότητες αιχμής.
Διαβάστε περισσότερα
Περιβαλλοντικοί ισχυρισμοί: θα πρέπει να αποδεικνύονται
Οδηγία για τις οικολογικές αξιώσεις: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι έτοιμο να αρχίσει συνομιλίες με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα
Γιατί ο Συνεταιρισμός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή σε πανελλαδικό επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα
Τμήμα Επιδοτήσεων
Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.
Διαβάστε περισσότερα


Πράσινο φως στο νόμο για την αποκατάσταση της φύσης
Σήμερα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εξέδωσε επίσημα τον —πρώτο του είδους του— κανονισμό για την αποκατάσταση της φύσης.
Διαβάστε περισσότερα


Η πορεία προς υγιή εδάφη έως το 2050
Η γενική προσέγγιση στην οποία κατέληξε σήμερα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει ως στόχο να καταστήσει υποχρεωτική την παρακολούθηση της υγείας του εδάφους, παρέχει κατευθυντήριες αρχές για τη βιώσιμη διαχείριση του εδάφους και αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου η ρύπανση του εδάφους ενέχει απαράδεκτους κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση για την Ευδέμιδα, ένα από τα πλέον ζημιογόνα έντομα του αμπελιούΟ βιολογικός της κύκλος ολοκληρώνεται σε τέσσερα στάδια (αυγό, σκουλήκι, χρυσαλίδα, πεταλούδα) και η διάρκειά του εξαρτάται από τη θερμοκρασία.
Διαβάστε περισσότερα
Θέσπιση Σήματος Επισκέψιμου Αποσταγματοποιείου – Ποτοποιείου
Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση των τουριστικών υποδομών, όπου περιλαμβάνεται και η θέσπιση Σήματος Επισκέψιμου Αποσταγματοποιείου – Ποτοποιείου.
Διαβάστε περισσότερα

Πλεόνασμα του διεθνούς εμπορίου αγαθών στη ζώνη του ευρώ: €15,0 δισ.
Οι πρώτες εκτιμήσεις για το ισοζύγιο της ζώνης του ευρώ έδειξαν πλεόνασμα 15,0 δισ. ευρώ στο εμπόριο αγαθών με τον υπόλοιπο κόσμο τον Απρίλιο του 2024, έναντι ελλείμματος 11,1 δισ. ευρώ τον Απρίλιο του 2023.
Διαβάστε περισσότερα



Τριμερής συνάντηση Ελλάδας - Δημόσια Διαβούλευση επί του Εθνικού Kαταλόγου χωροκατακτητικών ξενικών ειδών

Ο Εθνικός Κατάλογος αποτελεί την καταγραφή των χωροκατακτητικών ξένων ειδών τα οποία έχουν χαρακτηριστεί βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης ως τα πλέον επικίνδυνα για τη βιοποικιλότητα και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες της χώρας, με σκοπό τη διαχείριση τους.

Διαβάστε περισσότερα
Συμπεράσματα για το μέλλον της γεωργίας στο Συμβούλιο των Υπουργών
Το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας θα επιδιώξει να εγκρίνει σειρά συμπερασμάτων σχετικά με το μέλλον της γεωργίας στην ΕΕ.
Διαβάστε περισσότερα


Ειδική Τιμή Αγοράς τεχνολογιών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ Μαΐου 2024
Ανακοίνωση του ΔΑΠΕΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα



Νέο Δ. Σ. για την Εθνική ΔΟΕΠΕΛ
Με την καθολική συμμετοχή των εκπροσώπων μελών, τόσο του πρωτογενή, όσο και του δευτερογενή και τριτογενή τομέα του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς, πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2024
Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:
Διαβάστε περισσότερα

17 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Καταπολέμηση της Απερήμωσης και της Ξηρασίας
Ενωμένοι για τη γη. Η κληρονομιά μας. Το μέλλον μας.
Διαβάστε περισσότερα
Λήγει στις 30 Ιουνίου η προθεσμία προσαρμογής των καταστατικών των Αγροτικών Συνεταιρισμών

Όσοι Συνεταιρισμοί δεν έχουν προσαρμοστεί θα διαγραφούν από το Εθνικό Μητρώο.
Διαβάστε περισσότερα
Ένωση Αγρινίου: οδηγός των εξελίξεων στον αγροτικό χώρο
Γιατί ο Συνεταιρισμός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή σε πανελλαδικό επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα
Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.
Διαβάστε περισσότερα


Εσπεριδοειδή και ολοκληρωμένη διαχείριση παραγωγής
Η Ολοκληρωµένη Διαχείριση Παραγωγής Εσπεριδοειδών (ΟΔΠΕ) είναι ένα σύγχρονο και πολυδιάστατο σύστηµα διαχείρισης εσπεριδοειδών του οποίου η φιλοσοφία στηρίζεται στη συνεχή επαγρύπνηση και τη στενή παρακολούθηση των φυτειών.

Διαβάστε περισσότερα



Οδηγίες για την αντιμετώπιση των εχθρών της ελιάςΧρήσιμες συμβουλές προς τους ελαιοπαραγωγούς.
Διαβάστε περισσότερα



Συνάντηση ΥπΑΑΤ με εκπροσώπους των εννέα Διεπαγγελματικών ΟργανώσεωνΗ ενίσχυση της συνεργασίας με τις Διεπαγγελματικές βάζει τον πρωτογενή τομέα σε νέα εποχή - Ικανοποίηση από DG AGRI για την πορεία εξυγίανσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΑ για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για τις λαϊκές αγορές
Κοινή Υπουργική Απόφαση καθορίζει τις ομάδες χρηστών, τη λειτουργία, τους όρους χρήσης και τεχνικά ή άλλα θέματα σχετικά με το Ο.Π.Σ.Α.Α. και τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας λαϊκής αγοράς.
Διαβάστε περισσότερα
Απαγόρευση της δισφαινόλης Α σε υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
Με σκοπό την προστασία της υγείας των πολιτών και τη διασφάλιση όσο το δυνατόν υψηλότερων δυνατών προτύπων ασφάλειας των τροφίμων.
Διαβάστε περισσότερα




Η παγκόσμια παραγωγή αλιείας και υδατοκαλλιέργειας φτάνει σε νέο υψηλό ρεκόρ
Η υδατοκαλλιέργεια ξεπερνά για πρώτη φορά την αλιεία στην παραγωγή υδρόβιων ζώων.
Διαβάστε περισσότερα


Σε έργο αγροδιατροφής το μεγάλο βραβείο της Επιστήμης των Πολιτών
Η επιστήμη των πολιτών, δηλαδή η συμμετοχή του ευρέος κοινού σε δραστηριότητες επιστημονικής έρευνας, συνεισφέρει στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών και γίνεται όλο και δημοφιλέστερη στην Ευρώπη.
Διαβάστε περισσότερα
Οι μεταβολές σε γεωργία και κτηνοτροφία
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών στη Γεωργία – Κτηνοτροφία (χωρίς επιδοτήσεις) του μηνός Απριλίου 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2023, παρουσίασε αύξηση 15,7%.
Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Αγρινίου: οδηγός των εξελίξεων στον αγροτικό χώρο
Γιατί ο Συνεταιρισμός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή σε πανελλαδικό επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα
Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.
Διαβάστε περισσότερα



Στοιχεία που προβληματίζουν απ’ την ΕΛΣΤΑΤ για την αγροτική παραγωγή
Η συνολικά καλλιεργούμενη γεωργική γη (αροτραίες καλλιέργειες, κηπευτική γη, μόνιμες καλλιέργειες και εκτάσεις σε αγρανάπαυση) κατά το έτος 2022 ανέρχεται σε 28.959,7 χιλιάδες στρέμματα.
Διαβάστε περισσότερα
Σε ΦΕΚ το νέο πρόγραμμα απονιτροποίησης - Αναλυτικά τα ποσά και οι περιοχές εφαρμογής
Στόχος της Δράσης είναι η μείωση της ρύπανσης του νερού τόσο από νιτρικά ιόντα όσο και από άλλες εν δυνάμει ρυπογόνες εισροές (φωσφορικά ιόντα, φυτοπροστατευτικά προϊόντα).
Διαβάστε περισσότερα
Νέα νίκη για τη Φέτα
O Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Χιλής έκανε δεκτή την ένσταση και την επιχειρηματολογία του ΣΕΒΓΑΠ κατά του trademark που είχε τον όρο “feta” το οποίο είχε υποβάλει η διαβόητη Κοινοπραξία για Κοινές Oνομασίες της Αμερικής (CCFN).

Διαβάστε περισσότερα

«Safe2Eat» 2024: ασφαλείς επιλογές τροφίμων και o ρόλος της επιστήμηςΜετά την επιτυχία των τριών προηγούμενων ετών, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και οι εταίροι της στα κράτη μέλη της ΕΕ εγκαινίασαν την εκστρατεία «Safe2Eat» 2024.
Διαβάστε περισσότερα



5ο Συνέδριο Παγκόσμιων Γεωπάρκων UNESCO Ελλάδας-Κύπρου
Στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα εννέα Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO: η Νήσος Λέσβος, ο Ψηλορείτης, ο Χελμός – Βουραϊκός, ο Βίκος – Αώος, η Σητεία, τα Γρεβενά – Κοζάνη, η Κεφαλονιά – Ιθάκη, η Λαυρεωτική και τα Μετεώρα-Πύλη , ενώ στην Κύπρο βρίσκεται το Γεωπάρκο του Τροόδους.

Διαβάστε περισσότερα
Βιολογικά: λήγει και η παράταση για τις τροποποιήσεις

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα ο χρόνος υποβολής αιτημάτων, 

που έληγε στις 15 Μαΐου, παρατάθηκε, κατ’ εξαίρεση για το 3ο έτος εφαρμογής μέχρι και τις 16 Ιουνίου.
Διαβάστε περισσότερα



ΕΕ: 665.000 δόσεις εμβολίων για τη γρίπη των πτηνών

Η γρίπη των πτηνών είναι ιογενής νόσος, η οποία εμφανίζεται κυρίως στα πτηνά.
Διαβάστε περισσότερα
Μέτρα προφύλαξης για την αντιμετώπιση του καύσωναΠροστατευτικά μέτρα κατά τη διάρκεια του καύσωνα - Γενικές οδηγίες προφύλαξης.

Διαβάστε περισσότερα

Έως 28 Ιουνίου οι συμμετοχές στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα
Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή, αποτυπώστε τι κάνετε για το κλίμα στο σπίτι σας, την κοινότητα ή την πόλη σας και εμπνεύστε.
Διαβάστε περισσότερα
AgriLoop: Βιώσιμα βιοδιυλιστήρια βασισμένα σε γεωργικά υπολείμματα
Το διεθνές έργο AgriLoop αναπτύσσει διαδικασίες για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλής αξίας από γεωργικά απόβλητα μέσω βιώσιμων αλυσίδων εφοδιασμού.

Διαβάστε περισσότερα

Η καλλιέργεια του ηλίανθου

Ο ηλίανθος (Helianthus annuus), καλλιεργείται στη χώρα μας, με κύριο σκοπό την παραγωγή βιοκαυσίμων (βιοντίζελ), με στόχο την σταδιακή υποκατάσταση του συνολικού ντίζελ κατά ένα ποσοστό περίπου 10%.

Διαβάστε περισσότερα
Γιατί ο Συνεταιρισμός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή σε πανελλαδικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Επιδοτήσεων

Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα
Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση
Παπαϊωάννου 23, Αγρίνιο
Τηλ: 2641069000 Fax: 2641069010 email: easa@easagr.gr

ΙΝΕ ΓΣΕΕ - ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2024 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/6/24

ΙΝΕ ΓΣΕΕ - ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2024

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Tο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ δίνει σήμερα στη δημοσιότητα την Ετήσια Έκθεση του 2024 για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση.

Το πλήρες κείμενο της Ετήσιας Έκθεσης 2024 έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ www.inegsee.gr & της ΓΣΕΕ www.gsee.gr και είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://bit.ly/3VMy9X9

"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις

 

5_headerImage.png
Σε κλίμα έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να αφήνει αιχμές για την στάση ορισμένων στελεχών και το αίτημα για εκλογή νέου προέδρου να παραμένει στο τραπέζι.
Κατερίνα Μανιαδάκη
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΒΗΜΑ HISTORY

Ποιοι ζητούν κάλπες στο ΠαΣοΚ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ:ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ..





Δήλωση Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια

Δελτίο Τύπου 19 Ιουν 2024
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Από τα ξημερώματα σήμερα πυροσβέστες εθελοντές και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας παλεύουν με δεκάδες εστίες πυρκαγιών σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι και μετά σχεδόν κάθε 10 λεπτά είχαμε και μια νέα έναρξη. Γνωρίζαμε -και για αυτό είχαμε ζητήσει την προσοχή όλων- ότι έχουμε εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω ξηρασίας, υψηλών θερμοκρασιών, αλλά κυρίως σφοδρών ανέμων με ριπές που φτάνουν τα 8 ακόμα και τα 9 μποφόρ.

Αντιμετωπίστηκαν δεκάδες μέτωπα κάποια από αυτά επικίνδυνα όπως της Καρύστου, του Μαρκόπουλου και της Νάξου όπου συνελήφθη εξ’ αμελείας- εγκληματικής αμέλειας- εμπρηστής.

Πριν καλά- καλά τεθεί σε ύφεση η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, ξέσπασε νέα φωτιά στην Αττική, στη Βάρης- Κορωπίου, σε ξερά χόρτα. Παρά την άμεση επέμβαση ισχυρών επίγειων και εναέριων μέσων εξαπλώθηκε και επεκτάθηκε ταχύτατα. 45 οχήματα, 145 πυροσβέστες, 4 πεζοπόρα της 1ης Ομάδας Δασοκομάντος, και 17 εναέρια μέσα (6 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα εκ των οποίων το 1 του ΓΕΕΘΑ) μαζί με πλήθος εθελοντών, δυνάμεις των ΟΤΑ αλλά και την Ελληνική Αστυνομία που συνέδραμε στις ασφαλείς εκκενώσεις, βρέθηκαν στο πεδίο

Όπως είπα προηγουμένως η φωτιά επεκτάθηκε με αστραπιαία ταχύτητα αλλά υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις ότι η αιτία δεν ήταν μόνο οι καιρικές συνθήκες.

Οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα εμπρηστή να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα στη Βάρης – Κορωπίου, ενώ λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε και μπιτόνι με πετρέλαιο και στουπί Όταν έχουμε την άδεια από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ θα δώσουμε στη δημοσιότητα το υλικό.



Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024

Στην επιτήρηση των ορεινών όγκων της Αττικής από 25 υπερσύγχρονα drones για τον εντοπισμό πυρκαγιών, αλλά και εμπρηστών, αναφέρθηκε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τ/σ ΑΝΤ1 και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024