"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
27/4/2024
Χθες 2991  Αυτόν τον μήνα 60681  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: Διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2023..-ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΣ για το θέμα των καταγγελιών αποστολής emails σε Ελληνες Εξωτερικού..-ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ: "απαγορευτικό" ΟΠΕΚΑ-ΣτΕ..-ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ:'εναντίον' του ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ..-Όροι Εργασίας:Δεν Μπορούν να Υπολείπονται των Κατωτάτων Μισθολογικών Ορίων..-Πρόστιμα και Παύση Εργασιών σε Δεκάδες Οικοδομές και Εργοτάξια..-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:Κλήρωση για την Αντικατάσταση Μέλους Επιτροπής..-TTB Establishes the Yucaipa Valley American Viticultural Area..-CDU latest ..- Ίδρυμα Ευγενίδου:ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη..-Council of the EU:Forward look..-IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

"TΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;; Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ"


Δεν γνωρίζω πόσοι απο εμάς -που ΟΛΟΙ μαζί τσιτσιριζόμαστε στο ίδιο ..τηγάνι αυτής της πόλης – έχουμε ποτέ αναρωτηθεί με αυτή την φράση στο μυαλό μας.

Ας κάνουμε όμως μια μικρή ανασκόπιση και ας πάμε τέσσερα χρόνια πίσω..

Ας δούμε τι μας συνέβει, πως ξεκίνησε αυτή η τετραετία και ποια υπήρξε η θέση του καθ' ενός στα γεγονότα που μας στιγμάτισαν.

Στις προηγούμενες εκλογές, υποψήφιοι -μεταξύ άλλων- ήταν ο κ. Σπύρος Ι. Βρεττός, ο κ. Χαράλαμπος (Χάρης) Σ. Δαμάσκος και ο κ. Πέτρος Μ. Βαρελάς.

Να θυμίσω στο σημείο αυτό οτι οι εγγεγραμμένοι της πόλης μας ανέρχονται στον αριθμό των 70.937

Απο αυτούς τελικώς,..ψήφισαν την δεύτερη Κυριακή, οι 30.575 ποσοστό πολύ λιγότερο του ..50% των ψηφοφόρων.

Το τι καταδεικνύει αυτό, δεν χρειάζεται να το πω εγώ, “μιλάει” απο μόνο του. Δηλαδή οι μισοί και παραπάνω δημότες-ψηφοφόροι...ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!

Το αποτέλεσμα, το γνωρίζουμε όλοι.

Ισως πρέπει όμως να ξαναθυμηθούμε τι συνέβει στην πορεία..

Ο νικητής των Εκλογών κ. Σπύρος Βρεττός δεν είχε οργανωθεί καθόλου καλά εκ των προτέρων. Αρκετοί απο τους υποψηφίους του ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ και αυτό δείχνει πολλά πράγματα. Αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία στην εύρεση υποψηφίων ικανών να συστήσουν δυνατή και αποτελεσματική δημοτική ομάδα δράσης.

Τότε...γίνεται κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη και ΑΝ ήταν νόμιμο, σίγουρα δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ηθικό. Ας δούμε γιατί:

Ο πατέρας του κ. Μιχάλη Βρεττού, κ. Παναγιώτης Βρεττός ομολογεί εν social media οτι ΕΚΕΙΝΟΣ έκανε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Θέμη Οικονόμου (η δήλωση του βεβαίως έχει αρχειοθετηθεί στο αρχείο μας, για την περίπτωση που μου ξαναστείλλει ...εξώδικο) ο οποίος μάλιστα -ισχυρίστηκε ο κ. Π. Βρεττός -οτι ο κ. Οικονόμου ,τον....παρακαλούσε!

Και πράγματι μίαν ωραίαν πρωϊνήν, ο κ. Θέμης Οικονόμου, απο βασικό στέλεχος της ομάδος “10” (τώρα πια ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του κ. Χάρη Δαμάσκου) καταλαμβάνει την έδραν του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (μόνο που τώρα εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ πώς έγινε αυτό).

Κατά την ίδια περίοδο, έτεροι εταίροι της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι και οι δημότες παρακολουθούμε εμβρόντητοι την Αξιωματική Αντιπολίτευση να γίνεται...ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!

Ωραία πράγματα όμως, έτσι; Πρωτότυπα και ..ΓΕΛΑΣΤΙΚΑ!! (νομίζω το συναίσθημα το λένε...”κλαυσίγελω”!)

Το κίνητρο αυτής της ενέργειας, στην σκέψη καθ' ενός απο εμάς..είναι ευνόητο και μη..αμφισβητήσιμο!

Και η πόλη, είδε ξάφνου το δημοτικό της συμβούλιο να λειτουργεί ουσιαστικά ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, μετά την-τετραετή- απόλυτη σιωπή του κ. Πέτρου Βαρελά και με μοναδική αντιπολίτευση την ορθή ρητορική των κ.κ. Αφουξενίδη, Γρηγοριάδη, Παπακώτση και Τσιμπογιάννη, επιβεβαιώνοντας με τον πιο βροντερό τρόπο οτι ο δήμος Αχαρνών ΑΝΗΚΕΙ σε οικογένειες που θεωρούν το κτίριο της οδού Φιλαδελφείας....μπουντουάρ τους (στην κυριολεξία αλλά μην με ρωτήσετε περισσότερα..)

Αλλά ο κ. Σπύρος Βρεττός προχώρησε και παρακάτω!!

Εβαλε όπου χρειαζόταν yesmen και.. yeswomen (δηλαδή πρόθυμα χεράκια που σηκώνονται και ψηφίζουν ό,τι πει ο ίδιος, βεβαίως αγράμματους και μη έχοντες ΙΔΕΑ τι σημαίνει ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ, αυτούς δηλαδή που ΑΠΕΡΡΙΨΕ ο Λαός (σε άλλο άρθρο θα τους δούμε έναν-έναν) ο νυν δήμαρχος τους...ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!

Αμφιβάλλω αν το έχουμε σκεφτεί ή αντιληφθεί οι δημότες αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ.

Το αν ο κ. Βρεττός έκανε κάτι πέραν της απλής διαχείρησης χρημάτων και θεμάτων της καθημερινότητος, δεν είμαι σε θέση να το αναφέρω. Για έναν απλό λόγο:η πόλη ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ με “προσωπικότητα” και “άποψη”,ουδέποτε έκανε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ουδέποτε απάντησε – Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε -σε ερωτήματα δημοτών, κατ' ουσίαν αγνοώντας τους ως...”ασήμαντους” να το πω..”λίγους” να το πω..

Βλέπετε, η σταγονοειδής “συντήρηση” εφημερίδος/ων προκειμένου να γράφουν ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ...ο δημότης ΔΕΝ τις θεωρεί αξιόπιστες και αυτή είναι η τιμωρία των Ιαβέρηδων του τοπικού Τύπου Αχαρνών.

Ετσι διαβάζαμε για παιδικές χαρές- που τις είχε ξεκινήσει και δρομολογήσει ο κ. Κασσαβός- στρώθηκαν κάποιοι δρόμοι -που τους πλήρωσε η Περιφέρεια- νοικιάστηκαν κτίρια “ημετέρων” με παχυλά ενοίκια ενώ δεν χρειαζόντουσαν, προσελήφθησαν πρώτα ξαδέλφια, κουνιάδες, κουμπάρες, μπατζανάκια, συνεργάτισσες, γυιοί και κόρες. και κάθε είδους και κατηγορίας δορυφόροι οικογενειών για να αυξήσουμε την πελατεία.. “ευλογήθηκαν” προμηθευτές άλλων μακρινών πόλεων, πληρώθηκαν πανάκριβα υπηρεσίες και ..προϊόντα, οργανώθηκαν πανηγύρεις με κόστος las vegas, πλούτισαν όσο ήθελαν όσοι...βοήθησαν σε αυτά τα έργα, χειροτέρεψε έτι περαιτέρω η εγκληματικότητα-στην κυριολεξία “χτύπησε ταβάνι”-η ανεργία ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ στο σκεπτικό της δημαρχίας, ο Πολιτισμός αρκείται στις ντόντιλιες και τα ντιριντάχτα, οι γέροι, οι νέοι, οι πτωχοί δεν είδαν άσπρη μέρα, στο Ολυμπιακό Χωριό ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ..ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ (μην γελάτε..ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ) τα καταστήματα των ...αρχονταίων της Δημαρχίας έχουν καταλάβει όλη την είσοδο της ΙΛΕΑ αλλά δεν ανοίγει μύτη, έφυγαν ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες και μας έμειναν οι τράπεζες , ούτε τώρα έχουμε..πεζοδρόμια, στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ τα “μνημόσυνα” καλά κρατούν, και να! κάτι βραβεία (μετά...συγχωρήσεως) -βλέπε...ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ(!!)... αν τον ξέρετε , αν τον έχετε δει ποτέ..και η λίστα...χτυπάει κόκκινο!

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ οι δυστυχείς, ΤΟΝ “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ πριν τέσσαρα χρόνια ο κ. Σ. Ι. Βρεττός!!

Και ρωτάω τώρα εγώ...

ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;

Ρωτήστε τον εαυτό σας και δώστε μόνοι την απάντηση..

Μ.Χ.Β.

To άρθρο δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα "ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ" που κυκλοφόρησε χθές...

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την Εκδοση...

ΕΑΔ : 6o WebinarΤομέας Οικονομίας και Ανάπτυξης - 7o Webinar: Τομέας Δομημένου Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

shadowtop.jpg


Πρόσκληση Συμμετοχής σε 6o & 7o Webinar

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 - ΩΡΑ: 11:00 Π.Μ. - 13:00 Μ.Μ.




Για να παρακολουθήσετε το 6o Webinar ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ πατώντας στον σύνδεσμο της επάνω εικόνας (Zoom Webinar):


7o Webinar

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 - ΩΡΑ: 11:00 Π.Μ. - 13:00 Μ.Μ.




Για να παρακολουθήσετε το 7o Webinar ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ πατώντας στον σύνδεσμο της επάνω εικόνας (Zoom Webinar):


Το 6ο Webinar θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της Ε.Α.Δ. στο https://www.youtube.com/watch?v=_i8m7vyZHCw


Το 7ο Webinar θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της Ε.Α.Δ. στο https://youtube.com/live/Q1sYM-SJDrE


 

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλείστε να προσέλθετε στην 24η Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο
Δημοτικό Κατάστημα (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου), στις 20 του μηνός Ιουνίου έτους 2023, ημέρα
Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας
διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 78 του ν.4954/2022 και των διατάξεων του
άρθρου 67 παρ.4 72 και 75 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 31 του Ν. 5013/2023/19-
1-2023.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ


ΤΡΙΤΗ 20/06/2023

Ένωση Αγρινίου:ενημέρωση


Ενημέρωση- Ένωση Αγρινίου





Η Φωνή του Αγρότη

Εκτροφή πουλερικών για παραγωγή αυγών κατανάλωσης

Η αυγοπαραγωγός πτηνοτροφία αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον αναπτυγμένους και καλά οργανωμένους κλάδους της ελληνικής κτηνοτροφίας.
Διαβάστε περισσότερα



Τι μπορεί να φέρει το καλοκαίρι;

Είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα το νέο φυσιολογικό;
Διαβάστε περισσότερα




Aγροτοδικείο

Ξηρασία, …γένους θηλυκού

«Η γη της. Τα δικαιώματά της».
Διαβάστε περισσότερα





Νέες ειδικότητες στα αγροτικά ΔΙΕΚ

Ανακοινώθηκε η λειτουργία νέων ειδικοτήτων των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, τα οποία είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.
Διαβάστε περισσότερα




Η Φωνή του Αγρότη

Νέα αύξηση στο κόστος παραγωγής

Τι έδειξαν τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε περισσότερα



Κομφούζιο: παράταση για τροποποιήσεις – μεταβιβάσεις

Υπεγράφη η 11η τροποποίηση.
Διαβάστε περισσότερα




Επικαιρότητα

Πρόγραμμα Συνεργασία: η διαδικασία πληρωμής

Εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Αγρινίου



Παπαϊωάννου 23, Αγρίνιο
Τηλεφωνικό κέντρο : 26410. 69000
Fax : 26410 69010
Email : easa@easagr.gr

Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter

 

 
Σ. Κυριακίδου: Η πρόσβαση στα φάρμακα βασική προτεραιότητα της φαρμακευτικής νομοθεσίας της ΕΕ

Ο καθένας αξίζει να έχει έγκαιρη και ισότιμη πρόσβαση στα φάρμακα όποτε χρειάζεται και όπου κι αν ζει, τόνισε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων στο Συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στο Λουξεμβούργο.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthmag.gr

Sanofi goes ‘all in’ on AI with new app to support company’s manufacturing, R&D and more

The app is a key step in Sanofi's "digital transformation" that looks to boost productivity across teams

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: fiercepharma.com

Όλο και πιο δύσκολη η πρόσβαση ασθενών σε καινοτόμα φάρμακα στην Ελλάδα

Ο ένας μετά τον άλλον οι παράγοντες της Φαρμακοβιομηχανίας τάσσονται στο πλευρό των ασθενών τονίζοντας ότι η καινοτομία δεν έχει νόημα αν δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: ieidiseis.gr

13 Psychology Books to Read This Summer to Understand Humans Way Better

Use your time in the sun to read about one of the most complex and fascinating things in the universe -- the human mind.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: inc.com

Ευρωπαϊκός Κανονισμός HTA: Tι να περιμένουν οι φαρμακευτικές εταιρείες

Τι ανέφερε ο Matias Olsen της EUCOPE

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr

Ψυχική Υγεία: Eπανασύνδεση στο κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο – Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Ζωντανή συζήτηση στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τίτλο Ψυχική Υγεία: Eπανασύνδεση στο κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr

DYONMED- ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ΠΩΛΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

GREEN IMPORT LAMBERTS-ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΜΗΣ Α.Ε- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες θέσεις εργασίας

Μάνος Κόνσολας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί και συκοφαντεί τη χώρα για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου»

 


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΑΝΟΣ Ν. ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


19 Ιουνίου 2023


Μάνος Κόνσολας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί και συκοφαντεί τη χώρα για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου»


Στο τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, αναφέρθηκε ο Μάνος Κόνσολας σε σειρά συνεντεύξεων και δημόσιων παρεμβάσεών του.

«Ποιον ακριβώς κατηγορεί ο κ. Τσίπρας;

Την υπηρεσιακή κυβέρνηση ή την πατρίδα του;

Έχει στοχοποιήσει το Λιμενικό Σώμα με άδικο και ατεκμηρίωτο τρόπο. Εγώ επειδή προέρχομαι από τα νησιά γνωρίζω όπως γνωρίζουν και πολλοί άλλοι ότι το Λιμενικό Σώμα έχει διασώσει χιλιάδες πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην συγκλονίστηκε από αυτή την ανθρώπινη τραγωδία.

Το μεταναστευτικό, όπως και τα ζητήματα της δημόσιας υγείας, της άμυνας αλλά και τα εθνικά μας θέματα, απαιτούν συναίνεση, εθνική συνεννόηση.

Δυστυχώς, όμως, με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, μια ανθρώπινη τραγωδία μετατρέπεται σε πεδίο εκμετάλλευσης και άσκησης για την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων», τόνισε ο κ. Κόνσολας.


Επεσήμανε ότι πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ που εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό για να χτυπήσει το Λιμενικό Σώμα ή τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχει και η Τουρκία που εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό για να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Θυμόμαστε μήπως τι έχει γίνει στον Έβρο στις αρχές του 2020; Έπρεπε να έχουμε ανοιχτά σύνορα όπως λένε κάποιοι; Έχουμε σκεφτεί τι θα γινόταν μετά;

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων αποδοκιμάστηκε, ηττήθηκε. Αποφάσισαν για αυτό οι Έλληνες πολίτες.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στο πρόσφατο παρελθόν και στην κατάσταση που επικρατούσε με το μεταναστευτικό, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει την ανθρωπιστική πλευρά. Το ερώτημα είναι αν θεωρείται ανθρωπιστική αντιμετώπιση να υπάρχουν δομές όπως η Μόρια, που υπήρχε επί ΣΥΡΙΖΑ, ή να διαβιούν άνθρωποι στις λάσπες της Ειδομένης ή να στοιβάζονται χιλιάδες άνθρωποι στα νησιά.

Γιατί όλα αυτά συνέβησαν και συνέβησαν από αυτούς που σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο. Τι είδους αλληλεγγύη είναι αυτή που δημιούργησε προβλήματα και ασφυκτικές καταστάσεις στα νησιά, hot spot με χιλιάδες εγκλωβισμένους, ΜΚΟ που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και θησαυρίζουν ανεξέλεγκτα από το μεταναστευτικό;».

Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε σε μια ευρωπαϊκή απάντηση στο μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι:

«Το μεταναστευτικό Ευρωπαϊκό πρόβλημα και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή επιχείρησε και επιχειρεί να υπάρχει μία ενιαία ευρωπαϊκή στάση και απάντηση.

Η Ευρωπαϊκή απάντηση πρέπει να προβλέπει:

- Ενιαίους κανόνες για το άσυλο, αναλογική κατανομή προσφύγων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

- Ενιαίους κανόνες για την επιστροφή παράτυπων μεταναστών στις χώρες τους και κυρώσεις στις χώρες εκείνες που δεν συνεργάζονται.

- Δυνατότητα υποβολής αίτησης ασύλου σε τρίτες χώρες όπως η Τουρκία για να μην θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους οι άνθρωποι και να μην αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους δουλεμπόρους.

- Ουσιαστική οικονομική βοήθεια στις χώρες προέλευσης των μεταναστών για να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής τους εκεί.

- Διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου για την έρευνα και διάσωση στη θάλασσα».


Ρόδος: Cairo Palace, Εθν. Μακαρίου 28, Τ.Κ.:: 851 00, 3ος όροφος, , Τηλ. 2241077771, 2241034320, Φαξ. 2241034920

Αθήνα: Μητροπόλεως 1, ΤΚ: 105 57, γραφείο 407, Τηλ. 2103239365, 2103230289, Φαξ: 2103239365

e-mail: konsolasmanos@gmail.com, konsolasmanos@parliament.gr, www.konsolas.gr


"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022