ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτίον τύπου με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION :Council conclusions on EU-ASEAN relations..-ΕUROGROUP:Remarks by M. Centeno following the Eurogroup meeting of 21 January 2019..-SOS Ιατροί:ενημέρωση..-επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη..-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":πίτα στις 5 Φεβρουαρίου..-IMF:A Weakening Global Expansion Amid Growing Risks..-Council of Bars and Law Societies of Europe: press release..-Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος" κοπή πίτας ..-NAΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Τη Μακεδονία για ένα iPhone ..-ΑΑΔΕ:απαλλαγή απο ΦΠΑ των νέων μικρών επαγγελματιών..-H ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Αφράτο γλυκό ψωμί (σαν τσουρέκι) με κίτρινη κολοκύθα..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-"Aυτοδυναμία:αγαθό πολλαπλών απαιτήσεων" Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΚΡΗΤΗ της Προκοπής:ενημερωτικά δελτία της Περιφέρειας ..-"Πρώτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ"..πολιτικός σχολιασμός με την πένα του Γιάννη Γ. Βαβουρανάκη..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΠΗΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Στους χωρους των ΚΑΠΗ μας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Πρόληψη- αποφυγή πτώσεων μέσα στο σπίτι».
Ομιλητής μας: O κ. Γεώργιος Α. Χριστοφόγλου, ορθοπεδικός-χειρουργός - τραυματιολόγος. 
ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: 9:45 π.μ.
ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: 11:00 π.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Το ΚΑΠΗ μας, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νεκταρίου, θα πραγματοποιήσει πρωινό περίπατο και προσκήνυμα στον Άγιο Νεκτάριο Καμάριζας. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το Λαύριο για ουζάκι!
Κόστος μεταφοράς: 4€
Ώρα αναχώρησης:  9:30 π.μ. και από τα δύο ΚΑΠΗ
Εγγραφές: Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Τριήμερη εκδρομή στον Όλυμπο – Δίον – Λιτόχωρο - Σταυρός!!! Θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου, την Κατερίνη και τον Παλαιό Παντελεήμονα!
Κόστος εκδρομής:  135€
Περιλαμβάνονται: Μεταφορά με πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4*, 2 πρωινά και 2 δείπνα, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Δίον και στο μουσείο. Δεν περιλαμβάνεται: O Δημοτικός τουριστικός φόρος (3€/δωμάτιο)
Ώρα αναχώρησης: 7:00 π.μ. από το ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ και 7:15 π.μ. από το ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Εγγραφές: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
H χορωδία ΚΑΠΗ παρουσιάζει σε όλους, το σπουδαίο έργο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του Οδυσσέα Ελύτη, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.
Διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Ανδρέας Πυλαρινός.
Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΑΡΤΕΜΙΣ» Μαρκοπούλου.
Ώρα Έναρξης: 11:00 π.μ.
Είσοδος ελεύθερη! Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Τα μέλη των ΚΑΠΗ μας θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP», θέατρο ΓΚΑΖΙ. Τραγουδάει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Πρωταγωνιστούν: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Βάλαρης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Ανδρούτσου, Άρης Μακρής,  Βίκυ Κουλιανού,  Μαριέλλα Σαββίδου,  Βαλέρια Κουρούπη.
Τιμή θεάτρου: 15€
Κόστος μεταφοράς: 6€
Ώρα αναχώρησης:
4:15 μ.μ. από το ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
4:30 μ.μ. από το ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Εγγραφές: Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018


ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των μελών μας στη θεατρική παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» θα την παρακολουθήσουμε ξανά. Θα προηγηθούν τα μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή και βρίσκονται σε αναμονή από την προηγούμενη φορά.
Τιμή εισιτηρίου: 16€
Κόστος μεταφοράς: 6€
Ώρα αναχώρησης:
5:15 μ.μ. από το ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
5:30 μ.μ. από το ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥΣας ενημερώνουμε ότι στο ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ λειτουργούν οι παρακάτω ομάδες:
ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 12:15-13:15
ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΠΕΜΠΤΗ 10:30-13:30
ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ 18:00-19:00
                                  
ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ:
ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-18:00
ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 18:30-20:00 (ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ)


ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, πως στο ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ θα βρίσκεται νοσηλεύτρια κάθε ΤΡΙΤΗ 8:30-10:30 για μέτρηση πιέσεως και σακχάρου.


ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΤΜΗΜΑ Κ.Α.Π.Η.


(ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ)

ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: Παπαβασιλείου & Γκλιάτη 1, Τηλ: 22990-22579, 22665

e-mail: kapi.mar@hotmail.com

ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Αγ. Νικολάου 1, Τηλ./φαξ: 22990-75311

Νοέμβριος 2018

AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.