"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"
"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
6/2/2024
 Τελευταίος μήνας 64917 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ..-Science for Impact Newsletter..- IMF Blog:The Fiscal and Financial Risks of a High-Debt, Slow-Growth World..-CCBE-Council of Bars and Law Societies of Europe,..- International Monetary Fund:New IMF Country Focus..-Νέο webinar Ε.Ε.Α. – ΠΑ.ΠΕΙ.: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο»..-Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter..-Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συζήτηση με τον επιχειρηματία Nik Nanos σε εκδήλωση του Economic Club of Canada..-Πότε παραγράφονται τα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-..για την καταβολή και πιστοποίηση της πληρωμής τελών, παγίων και αναλογικών, υπέρ του Φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AHEPA E-News..-EUROPEAN COMMISSION,Banking and Finance..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,think tank..QThink Tank Review - March 2024..-Άρθρο γνώμης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα..:«Οι προοπτικές της ελληνικής κεφαλαιαγοράς»..-Στα όρια όρια της ύφεσης η Γερμανία ..- ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις προσβλητικές δηλώσεις πολιτικού στελέχους.."..-Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη ομιλία Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Της Ένωσης Δικαστών Και Εισαγγελέων..-Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* :" Τουρκία 2024: Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!"..-Elysée:Votre condensé de bonne humeur est de retour !..-Παροχές Εγγραφής στο 14ο Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management..-NASA's Earth Observatory,update..-IMF update..-28η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΒΑΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, το Υπουργείο Παιδείας οριοθετεί....- Εuropean Media Freedom Act: Council adopts new rules to protect journalists and media providers..-Αναγνώσατε ώδε, το νέο νομικό πλαίσιο της Ε.Ε.για την ελευθερία των Δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε Ισχυρή στήριξη και των δύο, προστασία της Ελεύθερης Δημοσιογραφίας και στήριξη των Μ.Μ.Ε...-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE 11 June, Asset tokenisation,European Commission workshop..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ντόναλντ Τραμπ: «Στα τσακίδια» του εύχεται πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα πατώντας unfollow

 ..Με έκπληξη οι χρήστες του twitter είδαν τον  Αμερικανό πρώην πρέσβη στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς, όχι μόνο να χαρακτηρίζει «ηλίθιο» τον λογαριασμό του απερχόμενου προέδρου Ντόναλτ Τραμπ στο twitter, αλλά να του εύχεται και «στα τσακίδια»..

https://hellasjournal.com/2020/11/ntonalnt-tramp-sta-tsakidia-tou-efchete-proin-presvis-ton-ipa-stin-athina-patontas-unfollow/


New post on Hellasjournal.com
 
Ντόναλντ Τραμπ: «Στα τσακίδια» του εύχεται πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα πατώντας unfollowby Πάνος Πικ

Με έκπληξη οι χρήστες του twitter είδαν τον Αμερικανό πρώην πρέσβη στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς, όχι μόνο να χαρακτηρίζει «ηλίθιο» Read more of this post

Read more of this post

Πάνος Πικ | November 23, 2020 at 5:27 pm


Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας:αναφορά στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων



ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ 
Αντιπρόεδρος 
Βουλευτής Δυτικής Αττικής – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 


Αθήνα, 23-11-2020

 

 

            Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, με αφορμή τη με αρ. Πρωτ. 7331/19.11.2020 επιστολή που του απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στην εν λόγω επιστολή, η οποία επισυνάπτεται, ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων ζητάει τη διευθέτηση του ζητήματος των εκκρεμοτήτων του προγράμματος «διαρθωτική προσαρμογή εργαζομένων μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα εντός οικονομικής κρίσης».

             Οκ. Μπούρας αναμένει την απάντηση του Υπουργού, ενώ βρίσκεται στο πλευρό των εμπόρων της περιοχής, ώστε μέσω των κοινοβουλευτικώναλλά και προσωπικών του παρεμβάσεων να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτωνπου αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.




 

Βουλή των Ελλήνων, 100 21 Αθήνα-τηλ.:2103708401-2, fax: 2103707888

Θεμιστοκλέους 3, 10677 Αθήνα, Τηλ.: 210 3303066, Φαξ: 210 3301970

e-mail: vice.president_c@parliament.gr, bouras@parliament.gr

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης:O Ερντογάν ψάχνει απεγνωσμένα «κατάκτηση» στην κατεχόμενη Κύπρο

 


Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

 

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΤΑΓΙΠ – Από τοπρωτοσέλιδο

της Κυπριακής εφημερίδαςAFRIKA16 Νοεμβρίου 2020

 

 

Ερντογάν ψάχνει απεγνωσμένα «κατάκτηση» στην κατεχόμενη Κύπρο


Σε έρευνα που αναρτήθηκε στην Cumhuriyet,

το 53,1% δηλώνει πως τα οικονομικά του χειροτέρευσαν

σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.


Οι νεο-οθωμανικές φαντασιώσεις των παντουρκιστών της Άγκυρας μετακόμισαν στην μαρτυρική Κύπρο με αφορμή την επέτειο ανακήρυξης ψευδοκράτους ανδρείκελων στις 15 Νοεμβρίου 1983.

Ο προβληματικός «κατακτητής» (Ρ.Τ. Ερντογάν), έχοντας δίπλα του το φασιστικό δεκανίκι που τον στηρίζει στην εξουσία (Ντεβλέτ Μπαχτσελή), έφθασαν στο κατεχόμενο τμήμα της μαρτυρικής Κύπρου για να παραβρεθούν στην επίδειξη μιας καλά προετοιμασμένης (κιτς) φιέστας με προκλητική περιφρόνηση όλων των σχετικών αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών τις οποίες όμως, οι ίδιοι άνθρωποι αυτοπροσώπως, επικαλούνται φορτικάόποτε τους βολεύει (Λιβύη, Ναγκόρνο Καραμπάχ κ.ο.κ.).

Η (κιτς) φιέστα περιλάμβανε αεροπλάνα που σχημάτιζαν την τουρκική σημαία στους αιθέρες, πλήθος από τουρκικές σημαίες σε αυτούς που παρακολουθούσαν ώστε να βλέπουν όλοι ποιος είναι ο «ιδιοκτήτης» του ψευδοκράτους που εγκαταστάθηκε στην κατεχόμενη Κύπρο με τις πλάτες των μεγάλων συμμάχων μας, πικνίκ στην αποκλεισμένη περιοχή της Αμμοχώστου,  μεγάλος αριθμός στρατιωτικών μονάδων καθώς και πολεμικά πλοία για την αναγκαία διακόσμηση της συνολικής «παράστασης», ομιλίες και λόγοι που συνοδευόταν απαραίτητα από «κατευθυνόμενες» ζητωκραυγές προς τους κατακτητές και τους ντόπιους υποτακτικούς.

Στην πιο κρίσιμη φάση της φιέστας, όταν το δίδυμο των «κατακτητών» (Ερντογάν, Μπαχτσελή) έφθανε στην Αμμόχωστο, άνοιξαν οι ουρανοί σε μια καταρρακτώδη βροχή και ο Εύρος, ο θεός του ανέμου, εξαπέλυσε θυελλώδεις ανέμους.

Οι «κατακτητές», μαζί με τον αχυράνθρωπο Ερσίν Τατάρ κατέφυγαν όπως-όπως σε στέγαστρα της Λεωφόρου Κένεντι, για να καταλήξουν στο συγκρότημα διαμερισμάτων «Σερενίσιμα».

Είχε προηγηθεί εξαιρετικά «ενοχλητική» συγκέντρωση διαμαρτυρίας Κυπρίων μουσουλμάνων στην κατεχόμενη Κύπρο με βασικά συνθήματα «Όχι πικνίκ πάνω στον πόνο», «Αυτή η πατρίδα είναι δική μας».

Όλα αυτά βέβαια δεν εμπόδισαν τον λαλίστατο αρχηγό του τουρκικού κράτους να επιδοθεί στην καθημερινή παραπληροφόρηση στην οποία έχει εθιστεί ολόκληρη η  ηγετική ομάδα της τουρκικής εξουσίας, αφού όλοι γνωρίζουν πως το θεμέλιο όλων των φασιστικών καθεστώτων αποτελεί η επιστήμη της παραπληροφόρησης, των ψευδών «ειδήσεων» και της προπαγάνδας.

Έτσι, στην Λευκωσία μπροστά στο μνημείο Φαζίλ Κιουτσούκ και σε μικρή απόσταση από την διαδήλωση των Κύπριων μουσουλμάνων, ο Ρ. Τ. Ερντογάν ξεδίπλωσε όλο το (αναμφισβήτητο) ταλέντο του λέγοντας ένα σωρό ανοησίες συχνά αντιφατικές, όπως  «Η Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου είναι το δεύτερο ανεξάρτητο κράτος του τουρκικού έθνους μετά την Τουρκική Δημοκρατία», «Προτεραιότητα της τουρκικής πλευράςείναι μιαδίκαιη, βιώσιμη λύση», «Υπεύθυνη για το αδιέξοδο στο Κυπριακό είναι και η ΕΕ, γιατί δεν τηρεί τις υποσχέσεις της», «Η ανάδειξη του Ερσίν Τατάρ στην τουρκοκυπριακή ηγεσία έδειξε ότι η πλειοψηφία των τουρκοκυπρίων ζητά λύση δυο κρατών», «Καμία εξίσωση στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία και την τουρκοκυπριακή πλευρά, δεν πρόκειται να σημειώσει επιτυχία», μέχρι την ανέγερση «ενός νέου προεδρικού μεγάρου στο βόρειο τμήμα της Κύπρου» και την απόφασή του ο Κύπριος αχυράνθρωπος που παριστάνει τον «Πρόεδρο» του ψευδοκράτους να επισκεφτεί σύντομα το… Αζερμπαιτζάν. Είναι φανερό ότι μαγειρεύεται «αναγνώριση» του ψευδοκράτους από τον «αδελφό» του Αφγανιστάν Αλίεφ, από τον «αδελφό» του Πακιστάν Αλβί και από τον γνωστό «υπάλληλο» που εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα στην εμπόλεμη Λιβύη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και σεπλήρη εναρμόνιση παραπληροφόρησης με τα αφεντικά του,  το ντόπιο ανδρείκελο των «κατακτητών» Ερσίν Τατάρ, δήλωσε χωρίς κανένα ίχνος ντροπής πως «Πραγματοποιήσαμε αυτό το βήμα για την ανθρωπότητα!»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναγνωρισμένης από εκατοντάδες χώρες του κόσμου (πλην Τουρκίας που «αναγνωρίζει», μόνη αυτή, το ψευδοκράτος που δημιούργησε η ίδια στην κατεχόμενη Κύπρο) κατήγγειλε -μεταξύ άλλων- πως «Η Άγκυρα ουδόλως σέβεται τη διεθνή νομιμότητα, τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, αλλά και τις υποχρεώσεις της έναντι της ΕΕ, περιφρονώντας και παραβιάζοντας επιδεικτικά τις σχετικές αποφάσεις και ψηφίσματα των ΗΕ. Ταυτόχρονα, η Τουρκία και ο Πρόεδρος της, με τις ενέργειες τους τορπιλίζουν την προοπτική δημιουργίας κατάλληλου κλίματος, το οποίο ζητά ο ΓΓ των ΗΕ για να εκδηλώσει τη νέα του πρωτοβουλία με στόχο την επίλυση του Κυπριακού. Η προκλητική και παράνομη ενέργεια του Τούρκου Προέδρου θα καταγγελθεί εκ νέου σε όλα τα διεθνή βήματα, στα οποία συμμετέχει η Κυπριακή Δημοκρατία».

Είχε προηγηθεί (14/11/2020) ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών με έντονη καταδίκη της τουρκικής ενέργειας: «Η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, συνοδευόμενου από κυβερνητικό κλιμάκιο, στα κατεχόμενα Βαρώσια, ανήμερα της “επετείου” της μονομερούς και παράνομης ανακήρυξης της τουρκοκυπριακής οντότητας στα κατεχόμενα, αποτελεί μια πρωτοφανή πρόκληση, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ψηφίσματα 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καθώς και τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Η τρέχουσα, εσωτερική πολιτική κατάσταση στην Τουρκία είναι εκρηκτική.

Η ισοτιμία της Τουρκικής Λίρας απέναντι στο Ευρώ την 1/1/2020 ήταν 6,67. Στις 17 Νοεμβρίου 2020 βρίσκεται 38% υψηλότερα, δηλαδή 1 Ευρώ ισούται πλέον με 9,20 τουρκικές λίρες. Λίγες μέρες νωρίτερα (6 Νοεμβρίου 2020) και πριν από την εκπαραθύρωση του γαμπρού της «φαμίλιας» που υποδυόταν τον Υπουργό Οικονομικών καθώς και του κεντρικού τραπεζίτη της Τουρκίας, η ισοτιμία 1 Ευρώ είχε σκαρφαλώσει στις 10,23 τουρκικές λίρες.

Σε μια έρευνα της εταιρίας Konsensusπου δημοσίευσε η πάλαι ποτέ αντιπολιτευόμενη (σήμερα τρομοκρατημένη με συνεχείς φυλακίσεις δημοσιογράφων της) εφημερίδα Cumhurietστις 16 Νοεμβρίου 2020, περιλαμβανόταν και τρείς εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις: «Αξιολογείστε την απόδοση πολιτικών μας  είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν», «Νομίζετε πως θα γίνει ή δεν θα γίνει πόλεμος με την Ελλάδα;» και «Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας σας, σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα πήγε καλύτερα, χειρότερα ή παρέμεινε σταθερή;»

Στην πρώτη ερώτηση την πρώτη θέση κατέλαβε ο (άχρηστος) Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ο οποίος με «σοφές» αποφάσεις οδήγησε μισό εκατομμύριο περίπου Τούρκους να νοσήσουν από κορονοιό, 12.000 περίπου από τους οποίους πέθαναν (επίσημα στοιχεία από 11/3/2020 που άρχισε η καταμέτρηση έως 19/11/2020) – στην σκληρή τουρκική πραγματικότητα όμως οι αριθμοί είναι πολλαπλάσιοι. Δεύτερος στην κατάταξη, ο «μεγάλος ηγέτης» Ρ. Τ. Ερντογάν, τρίτος ο πρώην φυλακισμένος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και τέταρτος ο πανίσχυρος Υπουργός εσωτερικών Σουλειμάν Σοιλού ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Απρίλιο, αλλά η παραίτηση του «δεν έγινε αποδεκτή». Προσοχή όμως: Η ερώτηση δεν ήταν ευθεία «σας αρέσουν/ δεν σας αρέσουν», αλλά «αξιολογείστε την απόδοση τους είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν» - ο φόβος με τόσες φυλακίσεις δημοσιογράφων, φυλάει τα έρημα!

Στην δεύτερη ερώτηση αν οι ερωτώμενοι πιστεύουν ότι θα γίνει πόλεμος με την Ελλάδα, μόνο το 13,5% απάντησε θετικά, ενώ το 86,5% δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Στην τρίτη ερώτηση που αφορούσε την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, το 53,1% δήλωσε πως η οικονομική κατάσταση χειροτέρευσε, το 38,7% ότι παρέμεινε σταθερή και μόλις το 8,2% ότι έγινε καλύτερη.

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α: Ο Τούρκος πρόεδρος αναζητά εναγωνίωςμία «κατάκτηση». Δεν την έχει εξασφαλίσει «χειροπιαστά» ούτε στο Ιράκ, ούτε στη Συρία, ούτε στη Λιβύη, ούτε καν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ αφού η «νίκη» είναι της Ρωσίας που έβαλε πόδι σε κρίσιμες περιοχές για να προστατεύει στρατιωτικά πρώτα πολύτιμους αγωγούς φυσικού αερίου και μετά την «εκεχειρία» Αρμενίας-Αζερμπαιτζάν. Ούτε φυσικά στο Αιγαίο ή στην Ανατολική Μεσόγειο παρά τις άχρηστες πρακτικά κομπορρημοσύνες «διεξαγωγής ερευνών» με την συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων για τις ανάγκες προπαγάνδας του καθεστώτος.

Η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί, εκ πρώτης όψεως, ένα «ρεαλιστικό στόχο» για τις επείγουσες ανάγκες του τουρκικού καθεστώτος. Η εισβολή του 1974 με τις πλάτες των συμμάχων μας, έδωσε στην Τουρκία κάποια πλεονεκτήματα τα οποία επιδιώκει να «αξιοποιήσει» επειγόντως για πολλούς λόγους οι οποίοι περιλαμβάνουν το επερχόμενο 2023 (εκατό χρόνια από την ίδρυση της Τουρκικής «Δημοκρατίας», θεωρητικά «εκλογές») αλλά και την μακροπρόθεσμη στρατηγική των παντουρκιστών για «κατάκτηση» ολόκληρης της Κύπρου.

Φυσικά, τόσο η Ελλάδα μαζί με την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και ο συνασπισμός πολλών και ισχυρών κρατών (Γαλλία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και πολλοί άλλοι) τα οποία ορθώνουν διπλωματικό και στρατιωτικό τείχος σε όλες τις νέο – οθωμανικές φαντασιώσεις των παντουρκιστών της Άγκυρας, καλούνται να αποδείξουν πως ο νέο-σουλτάνος της Άγκυρας λογαριάζει και πάλι χωρίς τον ξενοδόχο!

 

πηγή

TAGS:Αμμόχωστος, Βαρώσια, Ρ.Τ. Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελή,  ψευδοκράτος,  Ερσίν Τατάρ, Κυπριακή Δημοκρατία, αποφάσεις ΟΗΕ, παντουρκιστές

 

MEDITERRANEAN TASTE AWARDS 2021-BERLIN & LONDON

 


 Τα «Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης» (Mediterranean Taste Awards 2021 - ΜΤΑ2021) διοργανώνονται για δεύτερη (2) χρονιά ταυτόχρονα σε δυο (2) περιόδους. Στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021 και στις 4-6 Ιουνίου 2021 ταυτόχρονα στο Βερολίνο και το Λονδίνο, με στόχο την προώθηση των βραβευμένων προιόντων σε δυναμικές αγορές όπως το Βερολίνο και Λονδίνο.  

Τα προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) που συμμετέχουν στα MTA 2021 πληρούν όλες τις προδιαγραφές των συσκευασμένων προϊόντων και θα αξιολογηθούν από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων - ποτών και της γαστρονομίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα προϊόντα τροφίμων και ποτών που προέρχονται από χώρες που ανήκουν στην Λεκάνη της Μεσογείου και τηρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν τα υποψήφια προϊόντα είναι:
Excellent Taste Awards, Excellent Taste Organic Awards,  Innovation Awards, Packaging Awards, London Buyers Choice Awards, by MTA Awards

Η δεύτερη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε δυο (2) περιόδους. Στις 
26-28 Φεβρουαρίου 2021 και στις 4-6 Ιουνίου 2021 ταυτόχρονα στο Βερολίνο και το Λονδίνο, με στόχο την προώθηση των βραβευμένων προιόντων σε δυναμικές αγορές όπως το Βερολίνο και Λονδίνο.  Λόγω της υπάρχουσας υγειονομικής κατάστασης (Covid19), η γευστική δοκιμή και η βαθμολόγηση θα γίνει με την εισαγωγή και καθιέρωση Νέου Υβριδικού Μοντέλου Αξιολόγησης των Προιόντων ( Ηybrid Εvaluation Μodel ). Επιλεγμένη χώρα για την ανακοίνωση των βραβείων έχει επιλεχθεί η Γερμανία και συγκεκριμένα το Βερολίνο.

Ο φετινός διαγωνισμός φέρει σημαντικές αλλαγές και προσθήκες:
Εισαγωγή Νέου Βραβείου με την επωνυμία -  
Excellent Taste, με στόχο την επιβράβευση της εξαιρετικής γεύσης των προιόντων.
Κατηγοριοποίηση των βραβείων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προιόντος. Για παράδειγμα, μεταξύ άλλων Honey, Meat, Cheese, Poultry, Nuts, Pasta . Αναλυτικά οι κατηγορίες των προιόντωv στην παρακάτω ηλεκτρονική σελίδα :  https://medtasteawards.com/index.php/mta2021/
Δήλωση συμμετοχής :
Προσφορά εγγραφής έως 30 Νοεμβρίου 2020 - Τιμή: €80

κάθε επιπλέον κωδικός προϊόντος €60

Από 1  Δεκεμβρίου έως 22 Φεβρουαρίου 2021 τιμή εγγραφής : €90
κάθε επιπλέον κωδικός προϊόντος €60
Δήλωση Συμμετοχής Προσφοράς έως 30 Νοεμβρίου 2020

Agatha Ingredients ltd
Mediterranean Taste Awards

John Eccles House Robert Robinson Avenue
Oxford, Oxfordshire, OX4 4GP
United Kingdom

t: +44(0) 207 993 6200
w: https://medtasteawards.com/
e: info@medtasteawards.com
f: fb.com/medtasteawards

Επικοινωνία για Ελληνικές επιχειρήσεις
Eva Pegiou
Country Manager Greece
+30 211 234 3702 

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ γράφει: “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με διαχρονικό covid-..»

     Σαν μεγεθυντικός φακός λειτουργεί η υγειονομική πανδημία προκειμένου και οι μεγαλύτεροι αρνητές της Πολιτικής να συνειδητοποιήσουν τα λάθη των επιλογών τους στην Πολιτική Διοίκηση,σε ό,τι αφορά την εκλογή Βουλευτών-βολευτών,Δημάρχων-δημαρχευόντων,Συμβούλων και προσκολλούμενων.

     Μη δυνάμενοι να κλείσουμε υποχρεωτικά την τηλεόραση αφού είμαστε σε απομόνωση, παρακολουθούμε την έλλειψη πρωτίστως της Παιδείας, την ανυπαρξία Πολιτικής Σκέψης αλλά και την απόλυτη  στειρότητα του Πολιτικού Λόγου. Και ενώ όλα ξεκινούν από την Παιδεία-κοινή άλλωστε διαπίστωση-ολόκληρο το Πολιτικό φάσμα,επειδή «βολεύεται» με την κατάντια, αδιαφορεί συστηματικά.

     Οι Έλληνες, κατρακυλούν με φθίνουσα γεωμετρική πρόοδο στο ναδίρ μιας τριτοκοσμικής κοινωνίας ημιμαθών. Κάποια φωτεινά παραδείγματα ξεχωρίζουν, ως διάττοντες αστέρες καθώς πνίγονται στην θάλασσα της ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

Είναι εύκολο να παραθέσω παραδείγματα εάν κριθεί απαραίτητο,αλλά θα πρέπει πρώτα να βρεθούν εθελοντές με σκαπτικά μηχανήματα και χώροι ενταφιασμού αρχικά κάποιων πολιτικών και στην συνέχεια πολιτών της ίδιας κατηγορίας πασχόντων.

Είμαι θυμωμένος όπως καταλαβαίνετε και αναρωτιέμαι «δικαιολογημένα ή όχι;». Τόση μικρότητα όμως δεν την αντέχω. Εδώ ο κόσμος πεθαίνει από covid-19 και ΑΥΤΟΙ-ακατανόμαστοι είναι για μένα-«ψιρίζουν την μαϊμού»!! Ζητώ συγγνώμη από το αθώο και συμπαθέστατο πλάσμα, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, δίνει μαθήματα ..ανώτατης παιδείας σε σχέση με μερικούς καρεκλοκένταυρους της πολιτικής, που εκτίθενται καθημερινώς, προς υπεράσπιση του μισθού τους.

Μα…δεν είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ;;

Τώρα θα μου πείτε,πως όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια. ΣΥΜΦΩΝΩ. Είναι όμως….δάκτυλα!!

Θα «τους» πρότεινα, όλων αυτών που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, να ξαναβλέπουν τον εαυτό τους κάνοντας την αυτοκριτική τους. Να σκεφτούν για λίγο ότι δεν είναι τα κομματόσκυλα-φύλακες στο κομματικό μαντρί, αλλά όπως αρέσκονται όλοι να λένε, «εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των Ελλήνων»!

Όσο γράφω, θυμώνω περισσότερο!! Όχι μ’ αυτούς.Μ’ εμένα ΘΥΜΩΝΩ και μ’ εσάς  που τους πιστέψαμε αφού αγνοήσαμε το … «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ…ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ!!»

Ι.Γ.ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ
Πολιτικός Σχολιαστής "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

"ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ":"...κρίνεται επιτακτική και επιβεβλημένη η ενίσχυση της .."

Του Παπανδριανού Αλέξανδρου Ζ-15 Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

"Πρέπει η Ηγεσία να αντιληφθεί ότι την δύσκολη αυτή περίοδο του covid-19 κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν πολλαπλασιαστεί οι ανάγκες, κρίνεται επιτακτική και επιβεβλημένη η ενίσχυση της ομάδας Ζ ώστε να μπορέσει να διαθέτει περισσότερες περιπολίες, αφού η πλειονότητα των περιπολικών απασχολείται για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ως εκ τούτου, καθημερινά υπάρχει διαθέσιμο μόνο ένα περιπολικό για να καλύψει δύο και τρεις περιοχές με τεράστιους τομείς που έχουν ανάγκη αστυνόμευσης, αφού είναι ατελείωτος ο αριθμός σημάτων που πρέπει να ανταπεξέλθουν, με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμεση ανταπόκριση σε αυτά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Τόσο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών όσο και εγώ ως εκλεγμένος αντιπρόσωπός της έχουμε καταθέσει δια ζώσης στην Ηγεσία προτάσεις για την αναβάθμιση – ενίσχυση με προσωπικό της ομάδας Ζ, προς όφελος της Υπηρεσίας και κατ’ επέκταση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας."


"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022