"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
26/4/2024
Χθες 2905  Αυτόν τον μήνα 57139  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ν.Δ.:"Ο κ. Κασσελάκης , μας ενημέρωσε ότι έχει στόχο να ρίξει τις δαπάνες Υγείας στο 5% του ΑΕΠ από 5,8% που είναι σήμερα!!.."..-Νέα εξέταση σε μία μόνο σταγόνα αίματος ανιχνεύει τρεις τύπους καρκίνου μέσα σε λίγα λεπτά..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-Aπόδοση των ξενοδοχείων Ά τριμήνου 2024 ..-"Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ:11η Ημέρα Καριέρας

 Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 11η Ημέρα Καριέρας στην Ελευσίνα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, στο X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12, Ελευσίνα 192 00), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν συνολικά 42 επιχειρήσεις με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

 

Δείτε  όλες τις πληροφορίες  εδώ:  https://www.dypa.gov.gr/hmera-karieras-elefsina-2022

 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina

(η ηλεκτρονική προεγγραφή δεν είναι υποχρεωτική, όσοι προσέλθουν μπορούν να εγγράφονται από τη Γραμματεία στον χώρο της εκδήλωσης).

 

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest news

 

● Council of the EU
 
21/11/2022 13:46 | MEETING |

Extraordinary Transport, Telecommunications and Energy Council (Energy), 24 November 2022

 

Background brief - Extraordinary Transport, Telecommunications and Energy Council (Energy), 24 November 2022


Council of the EU
Extraordinary Transport, Telecommunications and Energy Council (Energy), 24 November 2022

Agenda highlights

EU energy ministers will seek a political agreement on a Council regulation on enhancing solidarity through better coordination of gas purchases, exchanges of gas across borders and reliable price benchmarks.

The objective of this proposal is to establish temporary rules on joint purchasing and demand aggregation, a transparency platform for LNG and gas storage, price volatility management and cross-border solidarity measures.

Ministers will seek a political agreement on a Council regulation laying down a temporary framework to accelerate the deployment of renewable energy.

The purpose of this proposal is to fast-track the simplification of permitting procedures for renewable energy projects. The proposal focusses on specific technologies and types of projects which have the highest potential for quick deployment and the least impact on the environment.Energy prices and security of supply (background information)
Impact of Russia's invasion of Ukraine on the markets: EU response (background information)
EU response to Ukraine invasion (background information)


Meeting information

24 November 2022
09:30
Preparatory documentsProvisional agenda
Background brief

"ΕΘΝΟΣ" ειδήσεις




οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας όπως τις κατέγραψε το ethnos.gr

Μαρία Λιλιοπούλου   21.11.2022 06:45
Βραχυχρόνια μίσθωση: Έρχεται ρύθμιση και περιορισμοί εν μέσω «πολέμου» μεταξύ ξενοδόχων και ιδιοκτητών ακινήτων
Newsroom   21.11.2022 06:00
Διέξοδο από το ανοιχτό μέτωπο των παρακολουθήσεων αναζητά η κυβέρνηση
Newsroom   21.11.2022 05:45
Τι θα συζητηθεί στην έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την «Κιβωτό τουΚόσμου» - «Μάς εκβίαζαν να μη μιλήσουμε», λέει ανήλικη σε νέα καταγγελία
Newsroom   21.11.2022 07:00
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία
Newsroom   21.11.2022 00:00
Βρετανικός: Στο βυθό και το αδελφό πλοίο του Τιτανικού – Τους περισσότερους ανθρώπους τους σκότωσε ο πλοίαρχος
Newsroom   21.11.2022 01:44
Σεισμός: Δόνηση 5,6 Ρίχτερ έγινε αισθητή στην Κρήτη
Newsroom   21.11.2022 05:00
Μουντιάλ 2022: Ολο το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

EΝ.Ι.ΕΟΠΠΥ:Χωρίς ρόλο ο προσωπικός ιατρός ..



ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 21/11/2022





Χωρίς ρόλο ο προσωπικός ιατρός – αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος – χάος δημόσιας υγείας

Είμαστε μάρτυρες το τελευταίο καιρό, της συντονισμένης προσπάθειας απαξίωσης του ρόλου του ιατρού σε όλα τα επίπεδα, ενόψει της εφαρμογής του θεσμού του προσωπικού ιατρού, του πλοηγού δηλαδή του συστήματος. Και ενώ διαφημίζεται ο θεσμός, καταργείται ο επιτελικός του ρόλος ;

Μετά την εξαιρετικά προβληματική εφαρμογή του θεσμού του προσωπικού ιατρού και τον εξαναγκασμό για εγγραφή του πολίτη σε προσωπικό ιατρό που δεν τον γνωρίζει προσωπικά, αλλά και που βρίσκεται σε απόσταση από τον τόπο κατοικίας, αναγγέλλεται αιφνιδίως η κατάργηση συνταγογράφησης εμβολίων γρίπης. Καταργείται εν τοις πράγμασι ο «καπετάνιος» των προληπτικών προγραμμάτων και της διαχείρισης των περιστατικών της κοινότητας, ενισχύοντας τη χαοτική συμπεριφορά στη δημόσια υγεία.

Παράλληλα, συνταγογράφηση παραγγέλλεται και ιατρικές πράξεις διενεργούνται σε χώρους και δομές, χωρίς τις κατάλληλες προδιαγραφές και ιατρική εκπαίδευση. Παραγγελίες συνταγογράφησης στους ιατρούς εκ των υστέρων -μετά την αγορά των σκευασμάτων από τους πολίτες, παράνομη διάγνωση γρίπης στο πεζοδρόμιο, αδιανόητες αλλαγές σκευασμάτων στη συνταγογραφημένη αγωγή των χρονίων πασχόντων και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Εύλογα ερωτηματικά προκύπτουν για τον προαναγγελλόμενο «θάνατο» του καπετάνιου:Η ορθή τήρηση των προγραμμάτων εμβολιασμού ανάλογα με την ηλικία, τα συνυπάρχοντα νοσήματα, την αλλεργική προδιάθεση, τον βαθμό ανοσοκαταστολής του ασθενούς την εποχή του χρόνου και υπάρχουσες επιδημικές εξάρσεις λοιμωδών νοσημάτων, αποτελούν θεμέλιο λίθο της προληπτικής ιατρικής. Υπάρχει σύμφωνη γνώμη της επιτροπής εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας;
Θα διενεργούνται εμβόλια γρίπης χωρίς καμία αξιολόγηση της κατάσταση της υγείας του πολίτη, των αντενδείξεων ή και των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών; Σε αλλεργικούς, ανοσοκατασταλμένους, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, ενόψει αναμενόμενου κύματος COVID-19 ;;
Δεν αποτελεί πλήγμα για την εδραίωση του θεσμού του προσωπικού ιατρού που ναρκοθετείται από αυτή την αδιανόητη απόφαση ;

Καταστούμε σαφές ότι πράξεις αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος μπορεί να εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ενδέχεται να προκαλέσουν εκτίναξη των δαπανών υγείας στη χώρα μας.

Ο ιατρός αποτελεί σε όλες τις χώρες του κόσμου, το κέντρο βάρους της δημόσιας υγείας.

Καμία ιατρική πράξη δεν μπορεί να εκτελείται από μη γιατρούς.

Κανένα φάρμακο ή εμβόλιο δεν μπορεί να χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου Δημήτριος Οικονόμου

ΝΑΤΟ latest

 

USS Gerald R. Ford sails alongside NATO Allies during first deployment

The largest warship in the world, and the US Navy’s newest and most technologically advanced aircraft carrier, is in European waters for its first deployment.

The USS Gerald R. Ford recently concluded Exercise Silent Wolverine, a series of maritime drills off the coast of Portugal involving 11 ships from six other NATO Allies. During the exercise, the aircraft carrier launched and recovered strike fighters, surveillance aircraft, electronic warfare aircraft and helicopters while coordinating with ships from Canada, Denmark, France, Germany, the Netherlands and Spain. Working together in a multinational carrier strike group, Silent Wolverine gave NATO Allies a chance to see the USS Gerald R. Ford in action and familiarise themselves with its systems.

Click here to download the b-roll. Footage includes shots of the carrier strike group under sail; the USS Gerald R. Ford launching and recovering aircraft; a replenishment-at-sea operation and shots of maintainers fixing jets in the hangar bay, as well as interviews with USS Gerald R. Ford Captain Paul Lanzilotta, and Royal Canadian Navy Rear Admiral David Patchell, Vice Commander of US Second Fleet.

Click here for the web story, and here for the photos from the ship.











polychoros KET:οι ερχόμενες εκδηλώσεις


οι ερχόμενες εκδηλώσεις @ κέντρο ελέγχου τηλεοράσεων





Δευτέρα 21 Νοεμβρίου | 20:00 | είσοδος ελεύθερη
● 5th BCK Film Symposium — "Ιστορίες Ρομά" ● προβολές
Το ΚΕΤ φιλοξενεί την ενότητα “Ιστορίες Ρομά” του 5ου Balkan Can Kino Film Symposium.
>> περισσότερες πληροφορίες



Πέμπτη 24 Νοεμβρίου | 21:00 | 8€
● +αυτωσχεδιασμός #2 ● συναυλία
Στον δεύτερο "+αυτωσχεδιασμό" της σεζόν ο Κωστής Ζουλιάτης / Costinho (πιάνο) προσκαλεί τους Κώστα Τζέκο (μπάσο κλαρινέτο) και Νίκο Παπαβρανούση (τύμπανα).
>> περισσότερες πληροφορίες
>> εισιτήρια



κάθε Παρασκευή, από 11 Νοε. 2022 μέχρι 20 Ιαν. 2023 | 21:00 | 12€, 10€, 5€
● "Αγορομάνα" ● θέατρο
Μια νέα μητέρα διαπιστώνει ότι καλείται να ανταποκριθεί μόνη σε μια επίπονη και εντατική εργασία. Μόνο εκείνη το βιώνει έτσι; Είναι κακή μητέρα; Μεταξύ stand-up comedy, ντοκιμαντέρ και μουσικής παράστασης, η “Αγορομάνα” βρίσκει φωνή ακούγοντας και μεταφέροντας τις φωνές και τις επιθυμίες πολλών άλλων γυναικών.
>> περισσότερες πληροφορίες
>> εισιτήρια



Σάββατο 26 Νοεμβρίου | 21:00 | 8€
● Rabbit’s Eye Trio + Δημήτρης Χιώτης ● συναυλία
Τρία από τα μέλη των Rabbit’s Eye, Κριτσωτάκη, Ηλιάκης και Τζαβάρας παρουσιάζουν μέρος του ηχητικού τους μονοπατιού και συμπράττουν με τον Δημήτρη Χιώτη στην λύρα. Ένα αυτοσχεδιαστικό live γεμάτο ηχητικές ανατροπές.
>> περισσότερες πληροφορίες>> εισιτήρια




Κυριακή 27 Νοεμβρίου | 20:00 | 8€
● Εύα Ατματζίδου – Solo Fingerstyle Acoustic Guitar ● συναυλία
Η Εύα Ατματζίδου παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις της για σόλο ακουστική και δωδεκάχορδη κιθάρα. Ο χώρος θα φιλοξενήσει τις ώρες της συναυλίας μια έκθεση ακουστικών κιθαρών του κατασκευαστή Βασίλη Μάγκου (Magic Wand Guitars).
>> περισσότερες πληροφορίες>> εισιτήρια



Τρίτη 29 Νοεμβρίου | 21:00 | 8€
● Sound of Color #2 ● συναυλία
Ο Γιάννης Αναστασάκης (κιθάρα, εφέ) αυτοσχεδιάζει με τον Ανδρέα Μνιέστρη (σαξόφωνο), τον Γιώργο Σταυρίδη (τύμπανα), την Ειρήνη Καραγιαννοπούλου (live visuals) και τη Ναταλία Μαντά (live visuals).
>> περισσότερες πληροφορίες>> εισιτήρια


Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α
11364, Κυψέλη, Αθήνα
213.00.40.496
69 45 34 84 45
info@polychorosket.gr
press@polychorosket.gr

Πρόσβαση:
τρόλεϊ: 3, 5, 11, 14 (Καλλιφρονά), 2, 4 (Πλατεία Κυψέλης)
λεωφορείο: 054, 608, Α8, Β8 (Καλλιφρονά)
ΗΣΑΠ: Άγιος Νικόλαος (15' με τα πόδια)
● βρείτε μας στον χάρτη: https://goo.gl/zLZDvE




ΚREMLIN's latest news



President of Russia


Weekly information newsletter

November 14 − 21, 2022

ΝΟRWAY's latest


Government.no

Week 47

New air surveillance radars to the Norwegian Armed Forces

News story | 17/11/2022 | Ministry of Defence

The Norwegian Defence Material Agency (NDMA) signed a contract with Lockheed Martin on 17 of November 2022 for delivery of eight military air surveillance radars with an option for three additional radars.

News alert about: Defence

Norway signs record agreement for F-35-missiles

News story | 16/11/2022 | Ministry of Defence

- This is a very important agreement both for Norway’s defensive capabilities and US-Norwegian defence cooperation, says Minister of Defence Bjørn Arild Gram.

News alert about: Defence

Norway to contribute NOK 300 million to NATO-led fund for Ukraine

News story | 15/11/2022 | Ministry of Defence

- The need for military support to Ukraine is substantial and critical. Donations contribute to the Ukrainian defence against Russia’s illegal attack. It is important that we stand together in both our military and civilian support to provide Ukraine with what they need to defend themselves, says Norwegian Minister of Defence Bjørn Arild Gram (Sp).

News alert about: Defence


"ΜΚΟ, ‘φιλανθρωπία’ και ευνουχισμένες Πολιτείες" Γράφει ο Κώστας Λάμπος

Διδάκτωρ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Freie Universitat BERLIN

claslessdemocracy@gmail.com,

www.classlessdemodracy.glogspot.com,


Όταν η Πολιτεία, ως κράτος και ως κυβέρνηση, αποποιείται το χρέος της να συντονίσει την κοινωνία προς το συμφέρον όλων και να συμπαρασταθεί στα αδύναμα και κατατρεγμένα μέλη της, επειδή ασχολείται κύρια με την εξυπηρέτηση των ισχυρών και πλούσιων, τότε στο υπέδαφος της κοινωνίας αναπτύσσονται ζιζάνια που με την πρώτη ευκαιρία φυτρώνουν, έτοιμα να λεηλατήσουν τσέπες αφελών, κρατικά ταμεία, αξιοπρέπεια και συνειδήσεις, κάνοντας την ανάγκη φτωχών ανθρώπων κερδοσκοπικέςπιχειρήσεις.

Όταν οι κοινωνίες είναι αποξενωμένες από τα μέσα, τους θεσμούς, τις δομές και τις λειτουργίες που καθορίζουν τη ζωή τους, δηλαδή όταν κάποιοι λίγοι, οι ιδιοκτήτες των μέσων παραγωγής, αποφασίζουν για τους πολλούς, τότε οι πολλοί και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι και οι πιο φτωχοί μετατρέπονται σε αντικείμενα εξανδραποδισμού και εκμετάλλευσης. Από τότε που σκαρώθηκε ο μύθος της ‘κιβωτού του Νώε’, σύμφωνα με τον οποίο ένας άνθρωπος κλήθηκε από ένα μη-ον, τον υποτιθέμενο ‘θεό’, το απόλυτο φετίχ της κοσμικής εξουσίας[1], να σώσει την ανθρωπότητα από τον κατακλυσμό, μάθαμε όλοι να περιμένουμε την σωτηρία μας από κάποιον καλό ‘θεό’, αρχηγό, αφέντη και ηγεμόνα να μας σώσει από τον καπιταλισμό. Το αποτέλεσμα είναι το 1% του πληθυσμού της ανθρωπότητας να λεηλατεί τη ζωή και το μέλλον του 99%, ένας άνθρωπος να έχει ετήσιο εισόδημα όσο οι πενήντα φτωχότερες χώρες του κόσμου, ή ένας άνθρωπος να αποκτά εισοδήματα σε ένα λεπτό της ώρας που αντιστοιχούν στο εισόδημα 44 χρόνων δουλειά ενός Έλληνα και σε ογδόντα οκτώ χρόνια δουλείας ενός Βούλγαρου.

Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μήνυμα για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων


Σε μία εποχή διεθνούς αστάθειας, πολέμου στην καρδιά της Ευρώπης αλλά και ανοιχτών απειλών στα σύνορά μας, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται Ημέρα ολόκληρης της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων. Ευκαιρία εθνικής συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης, αλλά και απόδοσης τιμής στους διαχρονικούς φρουρούς της ανεξαρτησίας και της προόδου της χώρας.

Η πατρίδα μας υποδέχεται, φέτος, τη γιορτή των ενστόλων της ισχυρότερη παρά ποτέ. Με αναβαθμισμένη την αμυντική της ασπίδα, απλωμένο παντού το διπλωματικό δίκτυο των συμμαχιών της. Και την οικονομία της σε ανάπτυξη, να στηρίζει το εισόδημα των πολιτών απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια, σε μία ακόμη κρίση από την οποία θα βγούμε νικητές.

Τιμούμε, σήμερα, εκείνες και εκείνους που τιμούν το εθνόσημο σε στεριά, θάλασσα και αέρα, μέρα και νύχτα. Απαντώντας με ετοιμότητα στην προκλητικότητα και με επιφυλακή σε κάθε επιβουλή. Γυρίζουμε την πλάτη στους λίγους που αμφισβητούν την αμυντική θωράκιση της πατρίδας. Και βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο που δείχνει η Υπέρμαχος Στρατηγός αλλά και η παράδοσή μας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα δημόσιας ευγνωμοσύνης στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας. Και, ταυτόχρονα, σημείο συνάντησης της εθνικής ενότητας και της εθνικής αποφασιστικότητας.

Εύχομαι υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες που υπηρετούν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα, με αφοσίωση, θάρρος και αυταπάρνηση.

Ο λαός μας είναι υπερήφανος γι’ αυτούς. Χρόνια πολλά!

YΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ.ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ...για γαβρόγλου





Niki Kerameus

@nkerameus
·
4 ώ

Αν ο ΣΥΡ είχε αποδεχτεί την πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση για τη συνεργασία Ελληνικών και Αμερικανικών ΑΕΙ, θα γνώριζε ότι το YALE παραιτήθηκε απο το δικαίωμα για δίδακτρα για τους Έλληνες φοιτητές που θα σπουδάσουν εκεί για 1/2 εξάμηνα, στο πλαίσιο της συμφωνίας με ΕΚΠΑ.



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ "ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ":ενημέρωση





Ενημέρωση- Ένωση Αγρινίου



Ανακοινώσεις
Πήρε ΦΕΚ η ενίσχυση της κτηνοτροφίας

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας, οι δικαιούχοι, το ύψος της ενίσχυσης.
Διαβάστε περισσότερα



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τρίτης (22-11-2022) έως και το βράδυ της Τετάρτης (23-11-2022) στα δυτικά και βαθμιαία στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Διαβάστε περισσότερα



Επικαιροποιημένος οδηγός για την παραγωγή ελαιόλαδου

Ορθές πρακτικές στην παραγωγική διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα



Το κόστος παραγωγής έπληξε την πτηνοτροφία

Επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών (ΠΕΟΠΠ), την οποία συνυπογράφουν όλες οι πρωτοβάθμιες ενώσεις πτηνοτρόφων της χώρας, στην οποία ζητά να αρθεί η αδικία στην καταβολή των ενισχύσεων.
Διαβάστε περισσότερα



Προς δημοπράτηση τα εγγειοβελτιωτικά έργα Αμβρακίας

Προς δημοπράτηση οδηγούνται από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τα εγγειοβελτιωτικά έργα Αμβρακίας.
Διαβάστε περισσότερα



Παγκόσμια Ημέρα Αλιείας

Στόχος η ανάδειξη της αλιείας και των αλιευμάτων ως κομβικού πυλώνα της παγκόσμιας οικονομίας και της συνεισφοράς τους στη διατροφή των ανθρώπινων κοινωνιών.
Διαβάστε περισσότερα


Θανατηφόρα ατυχήματα σε αγροτικές περιοχές

Τι έδειξαν για το 2020 τα στοιχεία της Eurostat.
Διαβάστε περισσότερα



Επικαιροποιημένες οδηγίες για το βιολογικό ελαιόλαδο

Στον αγρό, η διατήρηση της υγείας των ελαιοδένδρων θα πρέπει να γίνεται με προληπτικά μέτρα, μηχανικές και φυσικές μεθόδους και με την προστασία των φυσικών εχθρών των επιβλαβών οργανισμών.
Διαβάστε περισσότερα

Πληρωμή αγροτικών συντάξεων Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση του e-efka.
Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Αγρινίου

Παπαϊωάννου 23, Αγρίνιο
Τηλεφωνικό κέντρο : 26410. 69000
Fax : 26410 69010
Email : easa@easagr.gr

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022