"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
23/4/2024
Χθες 2390  Αυτόν τον μήνα 50531  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: "Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-WORLD TRADE ORGANIZATION's update..-ΕUROPEAN BANK's update..-Άρτεμις Ποταμιάνου: Ατομική έκθεση «I want to be the Hero of my story»..-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - "ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ"..-USDA,FOREIGN AGRICULTURAL SERVICE, update..-Αιτήσεις για το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας με 100% επιδότηση για ανέργους στη Βόρεια Εύβοια....-Παρασκευή 19 Απριλίου 2024,ξεκίνησε η προπληρωμή .....-Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Ειδικής Παροχής Προστασίας Μητρότητας των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτισσών..-Δικογραφία – «Δαμόκλειος Σπάθη» 3.000 σελίδων για τη διαπλοκή χουλιγκανισμού και οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα..-Prime Minister, Justin Trudeau,.....-NATO news..-NASA's Earth Observatory,update..-"24 Απριλίου: Μια πολύ σημαντική ημέρα μνήμης": του Λεωνίδα Κουμάκη*..-KREMLIN's Weekly information newsletter ..-ΝΟRWAY's latest news..- "ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-IMF:Latin America's Shifting Demographics Could Undercut Growth..-NOMOI KAI ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-SPD, update..-NASA's Earth Observatory,update..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ":Ο Ρ. Ρινάλντι συζητά με τον Λ. Αξελό για τον Γεώργιο Σκληρό..-EUROPEAN BANK's latest..-ΕΕΦΑΜ newsletter..-Δήλωση Αρχιεπισκόπου για τις επιθέσεις σε πολιτικούς..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ..νεώτερα..-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ:Συνέλευσις την Πέμπτη.....-Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών και Ειδικής Διατροφής Ελλάδος:στο ΣτΕ για την ακύρωση του πλαφόν κέρδους στο παιδικό γάλα..-Oροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις:ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (λάβετέ το ολόκληρο)..-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE: 22 May 2024 - Technical workshop....-Ν.Δ. για τη συμπλήρωση 26 ετών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή..-OBAMA's latest news..-COUNCILOF THE EU update..-«SAVE THE BEE -The Parnitha Bee Project» με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής..- Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ......-30η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ Γαλάζια Οικονομία"..-Fashion Revolution Greece: Fashion Revolution Greece .....-OKE δελτίον τύπου..-ΓΣΕΕ:ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024..-ΑΑΔΕ: Δυνατότητα τακτοποίησης ρυθμίσεων με ανεξόφλητες δόσεις – ενημέρωση μέσω ειδικής εφαρμογής..-ΑΑΔΕ:Το Φορολογικό Μοντέλο 3.0 στο επίκεντρο της συνάντησης του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή με την Αν. Γενική Γραμματέα του ΟΟΣΑ F. Lapecorella..-ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:Έρευνα Τραπεζικών Χορηγήσεων: α΄ τρίμηνο 2024..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξελέγη σήμερα στο Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος...


 Αθήνα, 5 Ιουνίου 2019

Ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξελέγη σήμερα στο Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λαμβάνοντας τη  θέση του Αντιπροέδρου. Με την εκλογή του αυτή το ΕΛΚ όχι μόνον αναγνωρίζει τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στην παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των εθνικών εκλογών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου προεδρείου του Ε.Λ.Κ., ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους Ευρωπαίους συναδέλφους που με εξέλεξαν στο Προεδρείο του Ε.Λ.Κ. και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ μαζί τους για περισσότερη ευημερία και ανάπτυξη για όλους τους πολίτες της Ευρώπης». 

USA:Apply for CNCS Career Opportunities

Corporation for National and Community Service
June 5, 2019

Apply for CNCS Career Opportunities

Love to lead? Passionate about national service? Join the Corporation for National and Community Service (CNCS) team. We are hiring talented, driven individuals to support our evolving national service initiatives.
The following position openings are in Denver, CO; Kansas City, MO; and Manchester, NH:

Apply by 11:59 p.m. ET on June 17, 2019 and be on your way to an exciting career path.

Speech by Dr Angela Merkel, Chancellor of the Federal Republic of Germany, on the occasion of the 368th Harvard University Commencement on May 30, 2019 in Cambridge, MA

Presse- und Informationsamt der Bundesregierung

        Translation of advance text

Speech by Dr Angela Merkel, Chancellor of the Federal Republic of Germany, on the occasion of the 368th Harvard University Commencement
on May 30, 2019
in Cambridge, MA

        



        
President Bacow

Fellows of the Corporation

Members of the Board of Overseers

Members of the Alumni Board

Members of the Faculty

Proud Parents and Graduates!

Today is a day of joy. It’s your day. Many congratulations! I’m delighted to be here today and would like to 
tell you about some of my own experiences.

This ceremony marks the end of an intensive and probably also hard chapter in your lives. Now the door to a 
new life is opening. That’s exciting and inspiring.

The German writer Hermann Hesse had some wonderful words for such a situation in life. I’d like to quote him 
and continue in my native language:

Hermann Hesse wrote: “In all beginnings dwells a magic force for guarding us and helping us to live.”

These words by Hermann Hesse inspired me when I completed my physics degree at the age of 24. That was back 
in 1978. The world was divided into East and West and it was in the grips of the Cold War. I grew up in East 
Germany, in the GDR, the part of my country which was not free at that time, in a dictatorship.

People were oppressed and under state surveillance. Political dissidents were persecuted. The GDR Government 
was afraid that the people would flee to freedom. That’s why it built the Berlin Wall. It was made of 
concrete and steel. Anyone caught trying to overcome it was arrested or shot dead. This Wall which bisected 
Berlin divided a people, and it divided families. My family was also divided.

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:επιστημονική εκδήλωση στην Κάλυμνο

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας
της Ακαδημίας Αθηνών
Ηπίτου 3, 10557 Αθήνα
Τηλ.: 210.3318042, 210.3318043, 210.3664751 
Fax: 210.3313418, 210.3664735

Hellenic Folklore Research Centre
Academy of Athens
3, Ipitou St. – Athens 105 57, Greece
Tel.: +30 210.3318042, +30 210.3318043, +30 210.3664751  
Fax: +30 210.3313418, +30 210.3664735


Το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» οργανώνει επιστημονική εκδήλωση στους χώρους του, στην Κάλυμνο, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.

Θα προβληθεί πρωτογενές υλικό της κινηματογράφησης των Γεωργίου Κ. Σπυριδάκη (1906-1975) και Γεωργίου Ν. Αικατερινίδη στην Κάλυμνο (1964, διάρκειας 40΄)
που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εντεταλμένης λαογραφικής αποστολής της Ακαδημίας Αθηνών.

Την προβολή θα πλαισιώσουν με ομιλίες τους οι ερευνητές του Κέντρου Λαογραφίας Παν. Ι. Καμηλάκης (Κύριος Ερευνητής, τ.), Γ. Ν. Αικατερινίδης (Διευθυντής Ερευνών, τ.), και ο διευθύνων Ευάγγ. Καραμανές.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Κάλυμνο της δεκαετίας του 1960. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για τα θέματα της κινηματογράφησης.


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ:Eκδήλωση στο Νέο Φάληρο Αττικής για τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
Eκδήλωση στο Νέο Φάληρο Αττικής για τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή, 9 Ιουνίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΑΝΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
«Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Την προσεχή Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.30’ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τιμής στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - σταθμού Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»), με πρωτοβουλία των Συλλόγων των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων και των Μαυρομματιανών.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ.
            Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Πρέσβης επί τιμή κ. Περικλής Νεάρχου.
            Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων των φορέων και των συλλόγων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας, από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».
            Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, ενώ θα παραστεί και αντιπροσωπεία Αξιωματικών και Οπλιτών του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
            Έχουν προσκληθεί να παραστούν οι πολιτικές και αυτοδιοικητικές Αρχές.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Για πληροφορίες για την εκδήλωση www.karditsiwtes.gr και στο τηλέφωνο 210.3301370.



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Διεύθυνση Γραφείου: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10677 (Πλατεία Κάνιγγος) - 2ος όροφος
Τηλέφωνα: 210.3301370  *  6976.704654  
Φαξ: 210.8254305
Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10.00' π.μ. - 12.00' μ.μ.

κ.ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:" Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη .."



Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη
Ναπολέων Λιναρδάτος

Eκεί που είσθε εσείς τώρα κ. Μητσοτάκη βρέθηκαν όλοι πρωθυπουργοί των δύο τελευταίων δεκαετιών. Επίσης, όλοι τους κατέληξαν εκεί που βρίσκεται ο κ. Τσίπρας σήμερα. Ειδικά η περίοδος της κρίσης δείχνει να μετατρέπει τους νικητές σε πρωθυπουργούς μιας χρήσεως. Δηλαδή, το πολιτικό σύστημα δεν έχει βρει το δρόμο που βγάζει την Ελλάδα από την κρίση. Είμαστε σε αυτό που έχει ορθά ορισθεί ως μια κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας.

Αν οι εκλογικές συνθήκες σας φαντάζουν ιδιαίτερα ευνοϊκές αυτή την περίοδο, φαντασθείτε πως θα πρέπει να φαινόντουσαν σε ένα κόμμα του 3% πριν από πέντε χρόνια. Επομένως το καθοριστικό ερώτημα για κάποιον που δεν θα θέλει να καταλήξει ως πρωθυπουργός μιας χρήσεως είναι: τι ακριβώς έχουμε κάνει στα χρόνια της αντιπολίτευσης για να δημιουργηθούν οι συνθήκες κυβερνητικής επιτυχίας. Εδώ είναι κρίσιμο να ξεκαθαρίσουμε το διαχωρισμό μεταξύ εκλογικής και κυβερνητικής επιτυχίας. Η εκλογική επιτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση της κυβερνητικής, αλλά είναι μία από τις προϋποθέσεις.

Ο κομματικός μηχανισμός που σας περιβάλει δεν καταλαβαίνει την διαφορά. Και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει. Οι κομματικοί μηχανισμοί ζουν στην προ κρίσεως Ελλάδα. Αν ο κομματικός μηχανισμός είχε επικρατήσει στις εσωκομματικές του 15, δεν θα ήσασταν καν πρόεδρος της ΝΔ. Γενικά για το πολιτικό σύστημα και τάξη τα πράγματα κινούνται με πολύ συμβατικούς ρυθμούς. Στα χρόνια της κρίσης η δραματική αύξηση των φόρων επί του καθαρού εθνικού εισοδήματος είναι η πιο ευκρινής απεικόνιση της κανονικότητας και συνέχειας που χαρακτηρίζει το πολιτικό σύστημα.

Τώρα που είσαστε στα πάνω σας, όλοι (πολιτικοί, μηχανισμοί και ΜΜΕ) θα είναι μαζί σας. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν, θα σας εγκαταλείψουν. Χωρίς μια σημαντική κοινωνική μάζα για τις ριζικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα, η αποτυχία είναι βέβαιη. Αυτή η σημαντική κοινωνική μάζα δεν μπορεί να δημιουργηθεί με τα υπάρχοντα πολιτικά μέσα και ρητορική. Συμβατικές λύσεις έχουν συμβατικά αποτελέσματα.

Αν νομίζετε ότι η δραματική αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ είναι η προϋπόθεση πάνω στην οποία μπορείτε να ανορθώσετε την Ελλάδα, τότε κάνετε ένα καταστροφικό λάθος. Για την πλειονότητα των πολιτών έχει αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ιδεολογία του. Πριν από περίπου ένα χρόνο είχα γράψει ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η αριστερά, αλλά η λεγόμενη κεντροδεξιά. Η αριστερά είναι η ίδια παντού, κάνει τα ίδια λάθη, έχει τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό που έχει κάνει την διαφορά στην Ελλάδα είναι η απουσία της κεντροδεξιάς. Μια «κεντροδεξιά» πολιτικός δορυφόρος μιας «πεφωτισμένης» σοσιαλδημοκρατίας δεν μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την στασιμοχρεοκοπία. Καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι εκτός κλίματος, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:"..Απαιτούμε από την επόμενη Βουλή των Ελλήνων να ακυρώσει την «Συμφωνία των Πρεσπών.."



ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
June 4, 2019 Capt. E.N.Rigos







ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ


Νίνα Γκατζούλη
Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου
Email: ninagatz@comcast.net
Τηλ: 603-742-0466


Ιούνιος 2019



Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την Υφήλιο, έχοντας υπ’ όψιν τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας των Σκοπίων και εν όψει των επερχόμενων εκλογών ομόφωνα αποφασίζουν τα ακόλουθα:


1. Η διμερής «Συμφωνία των Πρεσπών» η οποία υπεγράφη στις 17 Ιουνίου 2018, από τον τότε Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκο Κοτζιά, χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού, δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή απ’ εμάς τους Μακεδόνες Έλληνες.


2. Η συμφωνία προσβάλει τον ελληνισμό και ιδιαίτερα εμάς τους Μακεδόνες γιατί εγκληματικά δωρίζει γλώσσα, πολιτισμό, εθνότητα και ιστορία στο γειτονικό κράτος το οποίο είναι ένα συνονθύλευμα εθνοτήτων. Επιπλέον η χωρίς προηγούμενο στη διεθνή διπλωματία ανομία, η «Συμφωνία των Πρεσπών»,αποτελεί βανδαλισμό της επιστήμης της Ιστορίας, αφού επιχειρείται να εξαλειφθεί με πλαστογραφία ένα τεράστιο κεφάλαιό της: η ιστορία της μιας και μοναδικής Μακεδονίας.




3. Με την «Συμφωνία των Πρεσπών» διαγράφεται από την συλλογική μνήμη των λαών της γης τα άυλα στοιχεία του πολιτισμού και της ιστορίας της Μακεδονίας μας. Η επαίσχυντη αυτή συμφωνία αποτελεί πρωτοφανές παγκόσμιο έγκλημα, γιατί από το πουθενά δημιουργείται μία πλαστή χώρα, έναπλαστό έθνος και μία πλαστή γλώσσα, με κλεμμένα υλικά ενός άλλου λαού, του ελληνικού.


4. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια απαράδεκτη, επικίνδυνη και εθνικά επιζήμια συμφωνία. Είναι μια ήττα εθνική χωρίς να έχει προηγηθεί πόλεμος. Η επαχθής αυτή συμφωνία όχι μόνον δεν λύνει ζητήματα, αλλά δημιουργεί νέα, καθώς πέρα από την πυροδότηση του επεκτατισμού των Σκοπίων και τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης της περιοχής στο μέλλον, αποτελεί έναν πραγματικό οικονομικό και επιχειρηματικό εφιάλτη για τις τοπικές επιχειρήσεις της Μακεδονίας μας.


5. Συμφωνούμε με την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, η οποία απέκλεισε τον όρο «Μακεδονία» και τα παράγωγά του από οποιαδήποτε μελλοντική επίσημη ονομασία της γείτονος χώρας.


6. Απαιτούμε από την επόμενη Βουλή των Ελλήνων να ακυρώσει την «Συμφωνία των Πρεσπών, ή να θέσει το σπουδαίο αυτό εθνικό θέμα στην βούληση του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα.



ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ



Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ

Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας

Πρόεδρος: Γεώργιος Κοσμίδης

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά

Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος

Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής

Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου

Παμμακεδονική Ένωση Οντάριο

Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης

.



Κοινοποίηση: Μέλη της Ελληνικής βουλής

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης



Πηγή : INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

--
Capt. E.N.Rigos HEC Director www.greece.org

INDIAN newest

INDIA newest

Clean chits to Narendra Modi and Amit Shah based on facts, not bias: CEC

Chief Election Commissioner Sunil Arora also said there are “times to remain quiet and times to speak up”, indicating that the issue could have been raised post elections.

INDIA Updated: May 30, 2019 08:10 IST
Press Trust of India
Press Trust of India 
New Delhi
Chief Election Commissioner Sunil Arora Wednesday rejected criticism that the poll body gave clean chit to Prime Minister Narendra Modi and BJP chief Amit Shah on complaints related to Model code violations due to its “bias”.(ANI Photo)
Chief Election Commissioner Sunil Arora Wednesday rejected criticism that the poll body gave clean chit to Prime Minister Narendra Modi and BJP chief Amit Shah on complaints related to Model code violations due to its “bias”, saying it was decided on merit and disapproved fellow Commissioner Ashok Lavasa raising the issue of dissent in the middle of the poll exercise.
Arora also said there are “times to remain quiet and times to speak up”, indicating that the issue could have been raised post elections.
In an interview to PTI, the CEC said he is not a “moral judge of anybody, least of all somebody as senior as Lavasa”.
“Whatever may have been his misgivings or feelings, ultimately none of us can tell a lie to ourselves,” Arora said, while noting that all the members of the poll body are not supposed to be “photo copies” of each other.
Asked whether the controversy relating to Lavasa’s dissent was ‘avoidable’ during elections, Arora replied,”I did not start the controversy ... I had said that eloquence of silence is always difficult but far more desirable to see the election process through instead of creating ill-timed controversies.... and I stand by that.” He also reiterated that all the three members of EC are not expected to be template or clones of each other. “Whether it is this ECI or past ECIs, people are not photocopies of each other. But there are times for everything, time to speak, time to remain quiet,” he said.
READ MORE:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στην Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ κ. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:"Ένας θυμωμένος ΠΑΣΟΚ-ος"



"Ενας θυμωμένος ΠΑΣΟΚ-ος..

     Είμαι ψηφοφόρος του κόμματος από το 1976 και με καμία παρέκκλιση. 
Όμως δεν είμαι από τους χειροκροτητές της παράταξης και δεν πρόκειται ποτέ να γίνω. 
Δεν υπάρχει ημέρα χωρίς την απαραίτητη αυτοκριτική για όσα έπραξα και όσα παρέλειψα να πράξω. 
Διαφωνώ πολλές φορές στις κομματικές συγκεντρώσεις μας, αλλά με το διάλογο όλα ομαλοποιούνται.
Δεν επεδίωξα ούτε επιδιώκω θέση, ρουσφέτι, πολλώ δε μάλλον… καρέκλα!

     Εσάς προσωπικά, κ. Γεννηματά δεν σας ψήφισα καθώς δεν πίστεψα ποτέ ότι διαθέτετε την στόφα του Αρχηγού που χρειαζόταν και χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. ΚΙΝΑΛ, το λέτε τώρα για λόγους ΑΦΜ και άλλους δικούς σας. 
Με πρωτοβουλίες σας, αναγκάσατε και πολλούς από εμάς να μην πούμε κουβέντα για τον Θεοχαρόπουλο και χαιρόσαστε με τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ.
Μερικοί δε απ’ αυτούς, έβαλαν υποψηφιότητα για την Αρχηγία του κόμματος. Στα δύσκολα -δηλαδή ποια δύσκολα- μόλις κατάλαβαν ότι το ΚΙΝ.ΑΛ το έχετε μετατρέψει σε ένα παλαιού τύπου κομματάκι εύκολα διαχειρίσιμο από εσάς με τρόπο παρόμοιο με την θυμωμένη εμφάνιση σας στα κανάλια και τη φράση ότι -..είναι καταστατική δυνατότητα της προέδρου και -εμμέσως πλην σαφώς- σε όποιον αρέσει!

Σας ενημερώνω λοιπόν κ. Γεννηματά ότι εμένα ο ΤΡΟΠΟΣ σας, ο ΛΟΓΟΣ σας,  οι ΛΟΓΟΙ σας για την απομάκρυνση του κ. Ε. Βενιζέλου, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ και σας το ομολογώ ευθέως και ευθαρσώς.
Και επειδή τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα σας είναι ένα ολοστρόγγυλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ ή μάλλον προσπαθείτε να διαλύσετε το Κόμμα, μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αποχωρώ εγώ και άλλοι είκοσι, με τα ονόματα στη διάθεση σας. Έτσι  το όνομα σας γίνεται «Διαλυματά», καθώς διαλύετε  σε κρίσιμη στιγμή το Κόμμα για κάποια άλλα "υπόγεια" συμφωνηθέντα ή λόγω ανικανότητας.
Ονομάζομαι Ιωάννης Βαβουρανάκης του Γεωργίου και της Ελενης."

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022