"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
26/4/2024
Χθες 2905  Αυτόν τον μήνα 57139  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ν.Δ.:"Ο κ. Κασσελάκης , μας ενημέρωσε ότι έχει στόχο να ρίξει τις δαπάνες Υγείας στο 5% του ΑΕΠ από 5,8% που είναι σήμερα!!.."..-Νέα εξέταση σε μία μόνο σταγόνα αίματος ανιχνεύει τρεις τύπους καρκίνου μέσα σε λίγα λεπτά..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-Aπόδοση των ξενοδοχείων Ά τριμήνου 2024 ..-"Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΟΓΛΗΣ,γράφει στα social media:" ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ !!!"

 ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ !!!




 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ότι : Δεν είμαι «αρνητής», δεν είμαι «αντιεμβολιαστής» και βέβαια δεν είμαι "υποστηρικτής θεωριών συνωμοσίας!!
Θεωρώ όμως εαυτόν, ως Έλληνα σκεπτόμενο και ενεργό πολίτη.
Παρότι κατέχω γνώσεις πλέον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αντίστοιχες εξειδικεύσεις, παρόλα αυτά, δεν θεωρώ ότι κατέχω παραπάνω από το «μέσο κοινό νου», ενώ η βελτίωση της παιδείας και του επιπέδου των γνώσεων μου, αποτελεί σταθερή, διαχρονική προσπάθεια αυτοβελτίωσης.
Έχω όμως ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, σχετικά με τη διαχείριση του κορωνοϊού, τα οποία ανοιχτά και δημόσια, απευθύνονται πρωτίστως στον κ. ΠΘ και τους συναυτώ ιθύνοντες, οι οποίοι βέβαια ως οι λαμβάνοντες τις αποφάσεις, φυσικά και φέρουν ακεραία και την ανάλογη ευθύνη!!..
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :
Γιατί, σε κατάσταση πανδημίας, όπως την χαρακτηρίσατε, δεν σταματήσατε την κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ), τα οποία , όπως το λέει και η ίδια η λέξη που τα χαρακτηρίζει (μαζικά), ευνοούν τη μετάδοση ιογενών λοιμώξεων?
Γιατί επικοινωνιακά προσπαθήσατε να πείσετε, ότι η χρήση αυτών των μέσων είναι ασφαλής, καθόσον «αυτά απολυμαίνονται κάθε βράδυ»???..δηλαδή, όταν κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, έμπαιναν και έβγαιναν από αυτά χιλιάδες συμπολιτών μας, υπήρχε καμία απολύμανση??...και πως εξασφαλίσατε ότι αυτά τα μέσα δεν θα αποτελέσουν εστίες υπερμετάδοσης..??
Γιατί δεν ελέγξατε την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής υπερπληρότητας των ΜΜΜ, , παρότι εξαγγείλατε μέτρα περιορισμού της πληρότητας των ΙΧ, ΤΑΞΙ, μικρολεωφορείων, και τουριστικών λεωφορείων, πλοίων, τρένων και αεροπλάνων???
Γιατί αφήσατε να συμβαίνουν υπερπληρότητες στα ΜΜΜ, με τις γνωστές εικόνες «σαρδελοποιημένων» συμπολιτών μας??? (με μηδενικές αποστάσεις, είναι το πλέον πιθανό ότι τα ΜΜΜ, αποτέλεσαν εστίες υπερμετάδοσης)
Γιατί καθυστερήσατε χαρακτηριστικά, να προβείτε σε προμήθεια αστικών λεωφορείων ώστε να μειώσετε έστω το φαινόμενο υπερπληροτήτων , όπως παραπάνω, στα ΜΜΜ??
Γιατί , όταν τελικά προμηθευτήκατε αστικά λεωφορεία (μεταχειρισμένα, αμφιβόλου διάρκειας ζωής και με σύμβαση, η οποία χρήζει περαιτέρω διερεύνησης), δεν μεριμνήσατε αυτά να έχουν ανοιγόμενα παράθυρα??
Γιατί στα αεροπλάνα, καθόμασταν δίπλα δίπλα ανά τρεις, ενώ στις εγκαταστάσεις στο εσωτερικό του αεροδρομίου, τηρούσαμε ευλαβικά τις αποστάσεις των δύο μέτρων?? (μηδενίζοντας πάλι τις αποστάσεις)
Γιατί ο κύριος Τσιόδρας, ο γνωστός μας «Σωτήρης», όπως μας τον σύστησε ο κ. ΠΘ, το περασμένο έτος, μας ενημέρωνε δημόσια, ότι όχι μόνο δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες, αλλά το αντίθετο, η χρήση τους αντενδείκνυται, ενώ στη συνέχεια η χρήση τους κατέστει υποχρεωτική ??
Γιατί , ενώ στα σουπερ μάρκετ και τράπεζες, καθιερώσατε αναλογία εισερχομένων ανά τετραγωνικά μέτρα επιφανείας, δεν εφαρμόσατε το ίδιο και στα λοιπά καταστήματα λιανεμπορίου, αλλά τα "κλειδώσατε", με αποτέλεσμα ουσιαστικά να καταστραφεί η οικονομία??
Γιατί αφήσατε τις Δημόσιες Υπηρεσίες να υπολειτουργούν, ανάλογα με τις προθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες της πανδημίας???..υπήρξε κάποιος έλεγχος???
Γιατί δεν επιτρέπατε όλους αυτούς τους μήνες των lockdown, την ανάλογη επισκεψιμότητα στους ιερούς ναούς??
Γιατί δεν επιτρέπατε, όλους αυτούς τους μήνες, έστω την επισκεψιμότητα στα νεκροταφεία (ανοιχτοί, υπαίθριοι χώροι) για να τιμήσουμε, τους νεκρούς και τα αγαπημένα πρόσωπα μας που απεβίωσαν???
Γιατί η Ανάσταση φέτος , πραγματοποιήθηκε στις 21:00, αντί τα μεσάνυχτα??..τι θα άλλαζε, ή έστω κατά την κρίση σας, τι γλυτώσαμε??
Γιατί , ενώ βρισκόμασταν και βρισκόμαστε, ενώπιον μιας κλασσικής περίπτωσης «ανωτέρας βίας» (force majeure, κατά το Διεθνές Δίκαιο), όπως αυτή της πανδημίας, χρηματοδοτήσατε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ),???...και δηλαδή, σε μια άλλη αντίστοιχη περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. πόλεμος), θα πρέπει να πληρώσετε τα ΜΜΕ, για να προβάλλουν το διάγγελμα σας, ή μέτρα προστασίας του πληθυσμού???
Ομοίως γιατί χρηματοδοτήσατε, ιδιωτικές κλινικές για ΜΕΘ, (σε περίπτωση που χρειαστούν), και μάλιστα με υψηλότατες τιμές αποζημίωσης, και απλά δεν τις επιτάξατε (όπως θα έπρεπε να κάνετε και με τα ΜΜΕ), για λόγους ανωτέρας βίας (σύμφωνα και με το Διεθνές Δίκαιο), για συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα??
Γιατί δεν μεριμνήσατε να θωρακίσετε εγκαίρως το σύστημα υγείας (το οποίο είχατε αποψιλώσει ήδη), με προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και με πρόσκτηση του απαραίτητου υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση της πανδημίας??
Γιατί τοποθετήσατε ως Υπουργό Υγείας, τον τομεάρχη σας σε θέματα Άμυνας και Ασφάλειας??..ήταν απλά δείγμα και απόφαση προχειρότητας, "εξυπηρέτηση", ή κάτι άλλο??..διότι με αυτή σας την επιλογή, ο εν λόγω μετά από εξάμηνο, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη διαχείριση της πανδημίας !..δηλαδή ένας Υπουργός, ο οποίος δεν ήταν προετοιμασμένος για τέτοια προβλήματα!!..
Γιατί αφήσατε να εξαφανιστούν οι χειρουργικές και λοιπές μάσκες από την αγορά, και μεγάλο μέρος τους να κατευθυνθεί προς την Κίνα, δεδομένου ότι ο ιός της πανδημίας είχε ήδη κάνει νωρίτερα εκεί την εμφάνισή του??
Γιατί η παραγωγή στη συνέχεια μασκών επί εθνικού εδάφους πραγματοποιήθηκε από ιδιωτική επιχείρηση επιχορηγούμενη??)???...Δεν θα μπορούσε να αναληφθεί από κρατικό φορέα, ώστε να μην δοθεί χώρος για αρνητική κριτική και σχόλια??
Γιατί προβήκατε και προβαίνετε απλά σε θερμομετρήσεις εισερχομένων προσώπων στις πύλες εισόδου της χώρας (αεροδρόμια, λιμάνια, κ.λπ, είτε με θερμόμετρα, είτε με θερμικές κάμερες, σε τι τελικά εξυπηρετεί αφού έχετε ανακοινώσει ότι ο χρόνος επώασης της νόσου , είναι από 7 έως 14 ημέρες) και δεν εφαρμόσατε/ζετε καθολικούς ελέγχους ??
Γιατί υπουργοποιήσατε, (στην έξαρση της πανδημίας η οποία συνεχίζει να υφίσταται), και με ποια κριτήρια, εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο, ως Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, δεδομένου, ότι το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο και η πρότερη εμπειρία του δεν συνάδουν με το αντικείμενο??
Γιατί ενώ την ίδια στιγμή που οι πολίτες δεν επιτρεπόταν να αθληθούν παρά μόνο σε κοντινή απόσταση από την οικία τους, εσείς βρεθήκατε στην Πάρνηθα , να κάνετε ποδήλατο και μοτοκρος, δίνοντας αρνητικό παράδειγμα??...Και γιατί μετά οι κυβερνητικοί σας εκπρόσωποι, προσπάθησαν να μας πείσουν, ότι σωστά κάνατε και έτσι απελευθερώθηκαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις για όλους, με επακόλουθο την αύξηση των κρουσμάτων??...Η σύζυγος σας, που έκανε και μοτοκρος, είχε άδεια ικανότητας οδήγησης για την υπόψη μηχανή??
Γιατί λίγες μέρες αργότερα, όταν πήγατε στην Ικαρία, για επίσκεψη στο πλαίσιο των καθηκόντων σας, το σχολείο ήταν ανοιχτό , ήμερα Σάββατο??..γιατί παρακαθήσατε σε τραπέζι για γεύμα, με πολυπληθή παρέα συνδαιτημόνων σας, χωρίς να τηρείτε τα μέτρα προστασίας, τα οποία εσείς είχατε εξαγγείλει και εσείς ο ίδιος και η παρέα σας δεν τηρούσατε??..
Γιατί για άλλη μια φορά δώσατε αρνητικό παράδειγμα, και αφορμή για αρνητικά σχόλια από πολίτες, προς το θεσμό του ΠΘ??
Γιατί δεν ενημερώνετε ξεκάθαρα, τους πολίτες, έστω και σήμερα, πόσες ΜΕΘ υπάρχουν στο ΕΣΥ??..διευκρινίζω όχι στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα, ή τις ΜΕΘ νοσοκομείων των Ενόπλων Δυνάμεων…μόνο του ΕΣΥ!!
Γιατί αποφασίσατε να δώσετε την αποκλειστική επικοινωνιακή βαρύτητα μόνο στον εμβολιασμό και καθόλου σε θεραπευτικά σχήματα, δεδομένου ότι υπήρξαν πλήρεις ιάσεις, σε άτομα ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας και με υποκείμενα νοσήματα (π.χ. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα)???
Γιατί δεν λάβατε μέτρα, ώστε να διερευνηθεί τι συνέβει στο περιφερειακό νοσοκομείο Αγρινίου, το οποίο παρουσίασε 100% θνητότητα για όλους τους διασωληνωμένους???...
Γιατί αφήνετε τέτοιες «αρνητικές πρωτιές», προσβάλλουν τη συνολική προσπάθεια που καταβλήθηκε και καταβάλλεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ώστε μεγάλος αριθμός νοσηλευομένων να φεύγει θεραπευμένος από τις ΜΕΘ??
Γιατί επιλέξατε «επικοινωνιακές φανφάρες» , κατά τον ερχομό των πρώτων εμβολίων στη χώρα??..Γιατί έπρεπε να υποδεχθεί τα εμβόλια Ανώτατος Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας??...
Γιατί ενώ αρχικά δημοσιοποιήσατε ότι τα εμβόλια απαιτούσαν περιβάλλον συντήρησης -70 βαθμών κελσίου, σε μικρό χρονικό διάστημα «πέσαμε» στους -20 βαθμούς και λίγο αργότερα στην απλή συντήρηση 4 βαθμών κελσίου???
Γιατί για άλλη μια φορά ενεπλάκει ο Στρατός , στο στήσιμο και στην καθημερινή διαχείριση της εμβολιαστικής προσπάθειας, δίνοντας την εντύπωση ότι οι άλλες υπηρεσίες και κρατικοί φορείς, είναι ανίκανοι και ανήμποροι να φέρουν σε πέρας μια σοβαρή και υπεύθυνη ενέργεια??..ή μήπως τελικά είναι έτσι??..
Γιατί εμφανίσατε τα εμβόλια ως την «πανάκεια» και τη μοναδική «σωτηρία», από τον κορωνοιό, αποφεύγοντας να ενημερώσετε και να ενεργήσετε/επενδύσετε παράλληλα με τον εμβολιασμό, σε συνέχεια τήρησης των μέτρων προφύλαξης και σε αντίστοιχα θεραπευτικά σχήματα???
Γιατί επανειλημμένα , αναφερόμενος στα εμβόλια, δηλώσατε ότι είναι «απολύτως ασφαλή»??...κατέχετε επιστημονικούς τίτλους σε πεδία ιατρικής, υγειονομικής φροντίδας, λοιμωξιολογίας, ή σε συναφείς τομείς υγείας, πέραν αυτών των τίτλων σπουδών σας στο Χάρβαρντ??
Γιατί χρησιμοποιήσατε τη λέξη «απολύτως», ενώ είναι κοινός τόπος κάθε επιστημονικού πεδίου, ανεξάρτητα από τον τομέα της επιστήμης, ότι δεν υπάρχει «απολυτόττητα» ??
Γιατί δεν αναλαμβάνετε πλήρως τις ευθύνες που σας αναλογούν, ως ο αποκλειστικός αρμόδιος και υπεύθυνος για τη διαχείριση των προβλημάτων της χώρας και τη λήψης των αποφάσεων,??..
Γιατί αφήνεται εσφαλμένα να προβάλλεται επικοινωνιακά η άποψη, ότι η αρμόδια επιτροπή λοιμωξιολόγων μας εισηγήθηκε «αυτά τα μέτρα»??..
Γιατί συνεχίζετε να μην αντιλαμβάνεστε ότι οι εισηγητές, μπορούν να εισηγούνται οτιδήποτε, η ευθύνη όμως της απόφασης, πάντοτε βαρύνει αυτόν που την λαμβάνει??
Γιατί με ενέργειες σας, ψηφίσατε το «ακαταδίωκτο και την αποποίηση ευθύνης» για τις εμπλεκόμενες επιτροπές (πολιτικές και επιστημονικές/τεχνοκρατικές) στην διαχείριση της πανδημίας, ενώ την ίδια στιγμή υπερπροβάλλετε την ανάληψη της ατομικής ευθύνης??..υπόψιν ότι η ιατρική και νοσηλευτική ευθύνη, παραμένει ακέραια!!
Γιατί αποδέχεστε τη μη ανάληψη ευθύνης από τις φαρμακευτικές εταιρείες, τη στιγμή που διακινούνται τα υπόψη εμβολιαστικά σκευάσματα???...Ο ΕΟΦ , τι αδειοδότηση έχει δώσει στα σκευάσματα αυτά??
Γιατί δεν ενημερώνετε πλήρως τον πολίτη, σχετικά με τις έκτακτες προσωρινές άδειες κυκλοφορίας των υπόψη σκευασμάτων, λόγω του ιδιαίτερα μικρού χρόνου έρευνας, ανάπτυξης, κλινικών δοκιμών και παραγωγής, ώστε ο καθένας που το επιλέγει, να γνωρίζει επ’ αυτού??
Γιατί αφού , η έρευνα , η ανάπτυξη, οι κλινικές δοκιμές, η παραγωγή, χρηματοδοτήθηκαν από τις κυβερνήσεις, τα εμβόλια δεν διανεμήθηκαν δωρεάν στα κράτη???...γιατί παρά το κατεπείγον της πανδημίας που προσέβαλλε ολόκληρο τον πλανήτη, δεχτήκατε μαζί με άλλους αρχηγούς κρατών, οι λίγες αυτές εταιρείες να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της παγκόσμιας υγείας???...(ως γνωστό, βασική αρχή της πολιτικής οικονομίας είναι ότι δεν υπάρχουν «δωρεάν γεύματα», ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και «δωρεάν εμβόλια»).
Γιατί αναφερθήκατε σε διεθνή μέσα, με μειωτικό τρόπο για τη χώρα μας, αποκαλώντας την «μικρή χώρα» και σε ύστερη συνέντευξη σας, την αποκαλέσατε «μεσαία χώρα»???..τελικά τι ισχύει???..
Γιατί τελικά ο πολίτης πρέπει να είναι ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, την ίδια στιγμή που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ???...(ιδιαίτερα αυτοί σε θέσεις εισήγησης και λήψης απόφασης)..
Γιατί δεν προσπαθείτε να πείσετε τους «επιφυλακτικούς», με την ενημέρωση, με την πειθώ, με τη συζήτηση, με τον γόνιμο διάλογο??
Γιατί επιλέξατε τον τρόπο οικονομικής ανταμοιβής, η οποία δίνει την εντύπωση χρηματισμού, αντί της πειθούς, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά τα οποία μαστίζονται από τα συγκριτικά μεγαλύτερα ποσοστό ανεργίας στην Ε.Ε., προκειμένου να καμφθούν οι όποιες επιφυλάξεις και οι αντιστάσεις τους, έναντι των εμβολίων??
Γιατί δεν επικεντρώνεστε στις ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες (υπερήλικες, άτομα με υποκείμενα νοσήματα), καθόσον εκεί εμφανίζεται το υψηλότερο ποσοστό θνητότητας??
Γιατί ενώ μέχρι πρότινος είχατε παρουσιάσει τα self test ως αξιόπιστο και χρήσιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση της πανδημίας, ξαφνικά τα εκτοπίσατε από τα αποδεκτά εργαλεία ελέγχου??..αν ήταν αναξιόπιστα, γιατί τα είχατε εντάξει???...αν είναι αξιόπιστα, γιατί πλέον δεν τα δέχεστε??...
Γιατί επιλέγετε αυταρχικές μεθόδους επιβολής και καταναγκασμού, του εμβολιαστικού προγράμματος, δημιουργώντας κοινωνική τριβή και αντιπαλότητα, μεταξύ των δύο πλευρών??
Γιατί διαχωρίζετε τους πολίτες σε αντίπαλες ομάδες, είτε με καταναγκασμό, είτε με εκβιασμό, είτε με δημιουργία κινήτρων και αντικινήτρων??
Γιατί προάγετε με τον λόγο σας, την κοινωνική διχόνοια , δημιουργώντας δύο κοινωνικές ομάδες, οι οποίες οχυρώνονται πίσω από τις θέσεις σας, δημιουργώντας κοινωνικό αυτοματισμό και κοινωνικό αποκλεισμό, ο οποίος ξεκάθαρα εμπεριέχεται στα λαμβανόμενα μέτρα???
Γιατί χαρακτηρίζετε με προσβλητικούς όρους, σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας, όπως «ψεκασμένους|», «τζαμπατζήδες», κ.λπ, οι οποίοι δεν έχουν πεισθεί από την επικοινωνιακή σας προσπάθεια ??...
Γιατί εκφράζεστε με τον τρόπο αυτό, ο οποίος δεν συνάδει με το υπέρτατο πολιτειακό αξίωμα (πλην ΠτΔ), το οποίο υπηρετείτε και οφείλετε να προστατεύετε θεσμικά??
Γιατί επιτρέπετε σε στελέχη , κυβερνητικούς αξιωματούχους, να αναπαράγουν τους υπόψη χαρακτηρισμούς, προσθέτοντας και άλλους δικούς τους («ψεκ»), επιδεινώνοντας την παραπάνω κατάσταση ???
Γιατί επικοινωνιακά αναφέρεστε σε κάτι «λίγους ψεεκασμένους», ενώ σύμφωνα με τα δικά σας στοιχεία, ανεμβολίαστο παραμένει περισσότερο από το μισό του πληθυσμού της χώρας???
Τι απαντάτε σε αυτούς που εμφάνισαν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους, και τι απαντάτε στους οικείους αυτών που αιφνιδίως απεβίωσαν μετά (είτε αμέσως, είτε μετά από μικρό χρονικό διάστημα) τον εμβολιασμό τους??...(σχετικά με τις δηλώσεις σας για εμβόλια απολύτως ασφαλή)??
Γιατί δεν επιδεικνύετε τον δέοντα σεβασμό στις εθνικές νομικές, συνταγματικές και ευρωπαϊκές προβλέψεις, σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και δή αυτά της διενέργειάς ιατρικών πράξεων χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών που θα τις υποστούν??
Γιατί αγνοείτε επιδεικτικά την επιστημονική γνώση, ικανών και έγκριτων επιστημόνων και ειδικών εγνωσμένου κύρους, των οποίων η γνώση, δεν συνάδει με τη μέχρι τούδε διαχείριση της πανδημίας ???
Γιατί υπερπροβάλετε μέσω ενός πλέγματος ΜΜΕ, μόνο τις μονοδιάστατες επιστημονικές γνώσεις ομάδας επιστημόνων, τις οποίες ακολουθείτε, αλλά εν τέλει η εδώ και ενάμιση χρόνο εφαρμογή τους, δεν έχει δείξει αποτελέσματα, που να μας κάνουν να αισιοδοξούμε???
ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ
Γιατί αδυνατείτε να κατανοήσετε, ότι ο κοινωνικός διχασμός που δημιουργήσατε, εδράζεται σε δύο έννοιες, οι οποίες υπάρχουν και στις δύο πλευρές??…
Και οι έννοιες αυτές δεν είναι άλλες από το ΦΟΒΟ, και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !!… η ενστάλλαξη του φόβου, είτε για την απώλεια της ζωής, είτε για τον περιορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, καθώς και το δημιουργηθέν έλλειμμα εμπιστοσύνης στη συνολικότερη διαχείριση, είναι δημιουργήματα των πολιτικών που εφαρμόσατε.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ , ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΓΟΝΙΜΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ???...
ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟ !!..να μην ξεχνάτε ότι ποτέ το «σημείο ισορροπίας» σε κάθε επιστήμη, δεν βρέθηκε σε κανένα από τα άκρα , αλλά η ισορροπία επιτυγχάνεται πλησίον της μέσης!!..
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΙΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ , ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ , ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ και όχι μιας κοινωνίας διχασμένης, μιας κοινωνίας σε αντιπαλότητα, η οποία θα εξαπολύει αλλήλοις κατηγορίες, προσβολές και «επιθέσεις» ! (προς το παρόν ευτυχώς μόνον φραστικές!
Μέχρι τότε, μην αναρωτιέστε γιατί «δεν τραβάει το εμβολιαστικό πρόγραμμα»!!
Η πανδημία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα περάσει.. (τα ιστορικα δεδομένα τουλάχιστον ,αυτό δείχνουν)..Οι κοινωνικές πληγές όμως που θα αφήσει η διαχείριση σας, θα απαιτήσουν πολύ περισσότερο χρόνο για να επουλωθούν!!..
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΣΗ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ… καταναγκασμός, εκβιασμός, λογοκρισία, είναι σίγουρο ότι θα επιδεινώσουν την κατάσταση, με τις ανάλογες αντιδράσεις!!
ΕΚΤΟΣ και αν δεν ενδιαφέρει Η ΛΥΣΗ, Ο ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ….Ε , ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022