ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ειδήσεις...ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2025) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

2000 - 2025

2000-2025 - ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2025"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 25 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι πέντε (25) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com
Ενδεικτική αναφορά αναγνωσιμότητος είναι:
76762 (Ioυλιος 2025..λέει η γκούγκλ)
80410 (Aύγουστος 2025..είπαμε.."λέει η γκούγκλ”)
87122 (Οκτώβριος 2025) 
104589 (Νοέμβριος 2025) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,oμιλία.....-ΕΝΥΠΕΚΚ ενημέρωση..-Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.):webinar..-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ειδήσεις..-Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2026.-ΕΒΕΑ επιχειρηματική ενημέρωση..-WTO update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FERERAL RESERVE SYSTEM,update..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" Ειδήσεις..-ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ..-Η απόφαση ΣτΕ σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ανοίγει δρόμο στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να αγνοήσει συνταγματικές προβλέψεις και να στείλει πολιτικά πρόσωπα κατευθείαν στο εδώλιο..-NASA's Earth Observatory,update..-European Public Prosecutor's Office ,Δικαιοσύνη,update..-EUROGROUP,COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ &ΝΗΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:newsletter..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" Ειδήσεις..-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ειδήσεις..-The Eurogroup today elected Kyriakos Pierrakakis, Minister of Economy and Finance of Greece, as President of the Eurogroup..-WorldFootwear :Get your ticket for the next Expo Riva Schuh and Gardabags 10 to 13 Jan 2026..-N.Δ...για την εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup..-'Ν.Δ." :Σύνοδος Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας, .....-ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:ενημέρωση..-ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ....-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ειδήσεις..- Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας..-Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία.....-INTERNATIONAL LEATHER MAKER,update..-American Apparel & Footwear Association:update..-WorldFootwear:update..-"TO BHMA" Ειδήσεις..-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ειδήσεις..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-Συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα» Γιάννη Πρετεντέρη, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Athens Policy Dialogues»..-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ενημέρωση απο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ..-ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ,πρόσφατη δραστηριότητα..-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ:ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΒΕΑ..-ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ:"Επτά άξονες στήριξης της βιομηχανίας"..-ΛΕΣΧΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ/ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΣΙΟΥ.....-SPD update..-DASSANA'S VEG RECIPES..-U.S. National Science Foundation Update ..-Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau: newsletter TTB..-Federal Reserve Board Notification,update..-Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην εκδήλωση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο λεκανοπέδιο..-"ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ενημέρωση..-EUROPEAN BANK's update..-The European Data Portal:Newsletter - December 2025..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ιστορικό-Εικαστικό Αφιέρωμα «Χριστιανική Τέχνη"..-WTO update..-NATO update..- ..- --

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ, Συνέντευξις που πρέπει να παρακολουθήσουμε ΟΛΟΙ

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

SELECT LANGUAGE


6/12/2025 ώρα 10.13', 1.622 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ.Παρέμβαση counter το μετατρέπει σε ...984 (!!!) ώρα 10.13'
Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2025" πολεμιέται απο της γέννησής της.Αντί να εξαφανιστεί, μετετράπει στον χειρότερο εφιάλτη των δολοφόνων της-πάσης..προέλευσης-με μια πρωτόφαντη αναγνωσιμότητα εξαίρετα νοημόνων Αναγνωστών οι οποίοι την στήριξαν και την στηρίζουν ως ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΦΟΡΦΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ.
Είναι ένα Μέσο τόσο ειλικρινές, ανιδιοτελές και ΕΝΤΙΜΟ που αποδεικνύει περιτράνως εδώ και ένα τέταρτο αιώνα πως "ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ".
Η τεχνογνωσία και η προσφορά ψυχής...ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ.
Που θα πάει;;Θα το εμπεδώσετε αλλά καταλαβαίνω: μέχρι να κάνει το ερέθισμα την διαδρομή αυτιού-ματιού-κέντρο εγκεφάλου σας..ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ...ΧΡΟΝΙΑ!!!(ζητήστε να σας..το μεταφράσει ένας αναγνώστης μας γιατί είμαι βεβαία πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ Τ Ι Ε Ν Ν Ο Ω στην τελευταία μου παράγραφο!!) "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ..."

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ

6/12/2025 ώρα 10.13', 1.622 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ.Παρέμβαση counter το μετατρέπει σε ...984 (!!!) ώρα 10.13'

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Μια αδελφική ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ:Βοηθήστε τους Αγρότες με δύο τρόπους:ένα μπιτόνι ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ για ένα τρακτέρ ή δέκα σαντουϊτς (αν και αυτοί είναι ΟΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ και δεν το έχουν ανάγκη) είναι η συμμετοχή όσων δεν μπορούμε να είμαστε μαζί τους στα μπλόκα.Είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ φτωχή ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ χωρίς λόγια...αλλά με έργα. ΕΡΓΑ μόνο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ....

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

IGCAT:Gozo recommended for the title of European Region of Gastronomy 2026

 


IGCAT_Email _Banner

PRESS RELEASE

Gozo recommended for the title of

European Region of Gastronomy 2026

15 February 2024
Gozo recommended for the title of European Region of Gastronomy 2026
An international jury comprising of four international experts, accompanied by IGCAT’s President, Diane Dodd PhD considered the application of Gozo region for the title European Region of Gastronomy 2026. After reviewing the bid book The Island of Gozo: An Eclectic Journey submitted on 14 December 2023, the jury visited the region, 12-14 February 2024. The aim of the visit was to assess the region’s appropriateness and readiness to host the title in 2026. The jury will prepare a comprehensive report with recommendations to support the region’s journey.

During the visit, the jury met with more than 30 leading stakeholders and organisations from across the islands, including city leaders, academic institutions, and local entities concerned with the development and protection of Gozo as a gastronomic region. The jury was pleased to get to know many stakeholders from public, private, third sector and academic institutions and applauded the efforts of all involved from many sectors in the strategies and plans for the region.

General comments

The jury was impressed by how the vision for Gozo, European Region of Gastronomy 2026 has been inspired and reinforced by the Regional Development Plan which places particular attention on agriculture, environment and social-cultural growth. We witnessed an emerging concern to protect species and traditional food production that considers nature, culture, crafts and wellness of local citizens.

In particular, the jury recognised the leadership from Gozo Regional Council, President Dr. Samuel Azzopardi, Executive Secretary Rita Mifsud Attard, Cultural Manager Naomi Galea, EU/Local Funds Manager, Fabian Galea, Projects Manager Peter Ray Said, IT Manger Baskal Saliba, Environmental Manager Nicky Saliba, the support of Communications Coordinator Darren Cassar, and Arc Research and Consultancy (Elaine Falzon and Davinia Galea) and the many great examples of good practises, not forgetting the three Gozo Ambassadors - Anna Marie Galea, George Borg and Amand P. Veranneman - that other regions could learn from including:
  • Gozo Regional Councilcapacity to bring together all the stakeholders to develop a concise and consistent marketing strategy for the European region of Gastronomy;
  • Gozo Regional Development Authoritys Research and Strategic Plan for Rural Development that included all the stakeholders and we value partnership and cooperation, the consultation process is very positive;
  • Tourism and Economic Development Directorate of the Ministry for Gozos commitment to develop audio-visual material about Gozo’s food heritage (storytelling capacity);
  • Gozo Tourism Associations visionary, creative and supportive of businesses;
  • Magro Food Tour Experiencea private sector initiative that underlines core values related to safeguarding the heritage of food-making and provided a valuable and emotional visitor experience;
  • Gozo Artisan Network’s commitment to developing food gifts and food experiences for the World Food Gift Challenge and their commitment to a quality label to identify real local crafts;
  • Xwejni Salt Pans a heart-felt visitor experience, sharing the intangible heritage passed from generation to generation, and an opportunity to learn about the fragility of working with nature;
  • Gozo Business Chamber’s dedication to encouraging young entrepreneurs;
  • Gozo NGO Association that is bringing civil society together, promoting sustainability in events including the importance of local food;
  • Institute of Tourism Studies’s forward looking dedication to climate change and their commitment on youth policies in the hospitality sector to retain talent and ensure trained professionals to provide an excellent service for visitors.
  • Institute of Earth Systems of the University of Malta (Gozo Campus) research and application of AI to find solutions for climate change and working with universities at an international level and recovery of autochthonous varieties resistant to climate change;
  • Friends of the Earth Malta that are restoring the Comino Bakery as a socio-cultural and environmental project;
  • Gozo Action Group Foundation implementing the leader programme and a great partner to work with other European Regions of Gastronomy for sustainable rural development;
  • Heritage Malta‘s exceptional job in preserving and promoting seven heritage sites in Gozo. The jury was particularly impressed with the two visited sites: Ġgantija Archaeological Park and Ta' Kola Windmill.
Above all, the jury want to compliment the human capital that is truly special in Gozo, the individual stories, passion, love and willingness to share their story was felt and especially they would like to say a thanks to chef Christopher Pace of Al Sale restaurant, John Magro, Chairperson at Magro Brothers Group, Fr Gerald Buhagiar, Salvu Vella one of the last remaining Comino residents, Josephine Xuereb from the Xwejni Salt Pans, chef Rosina from Ta’Rosina, Rikkardu Zammit and Alex Debono, sheep farmers, Mathew and Nancy Buttigieg from Mekren Bakery, the fisherman Angelo Meilak.

Finally, the jury noted the great role that the hospitality sector is playing and wished to thank everyone that provided incredible food, hospitality and generosity throughout the visit and especially:

The Duke Hotel (Victoria), Al Sale Restaurant (Xaghra), Café Jubilee (Victoria), Ta' Rosina (Sannat), Mekran Bakery (Nadur), Il-Kartell Restaurant (Marsalforn), ITS students and staff (Qala) and Ta Frenc Restaurant (Xaghra).

We would like to thank each and every person we met and those not mentioned but that equally added to the wonderful impression we will take with us of Gozo:

Dr. Samuel Azzopardi, President of Gozo Regional Council
Rita Mifsud Attard, Executive Secretary of Gozo Regional Council
Naomi Galea, Cultural Manager at Gozo Regional Council
Fabian Galea, EU/Local Funds Manager at Gozo Regional Council
Peter Ray Said, Projects Manager at Gozo Regional Council
Baskal Saliba, IT Manger at Gozo Regional Council
Nicky Saliba, Environmental Manager at Gozo Regional Council
Darren Cassar, Communications Coordinator at Gozo Regional Council
Davinia Galea, ARC Consulting
Elaine Falzon, ARC Consulting
Anna Marie Galea, Ambassador of Gozo, European Region of Gastronomy candidate 2026
George Borg, Ambassador of Gozo, European Region of Gastronomy candidate 2026
Amand P Veranneman, Ambassador of Gozo, European Region of Gastronomy candidate 2026
Daniel Borg, CEO at Gozo Business Chamber
Prof. Everaldo Attard, Director of the Institute of Earth Systems, University of Malta (Gozo Campus)
Juergen Attard, Senior Manager Research and Policy Development at Gozo Regional Development Authority
Marthese Cassar, Research & Policy Manager, Gozo Regional Development Authority
Ronald Sultana, Director at the Tourism and Economic Development Directorate within the Ministry for Gozo
Anthony Zammit, Research Services at the Ministry for Gozo
George Refalo, Gozo Artisan Network
Saviour French, President of the NGOs Association of Gozo
Joseph Camilleri, Treasurer of the NGOs Association of Gozo
Yosef Magro, Manager at Gozo Action Group Foundation
Jesmond Borg, Head of the Institute of Tourism Studies (Gozo Campus)
Stephan Tabone, Academic Manager at the Institute of Tourism Studies
Dr. Simon Caruana, Coordinator of the Diving degree at the Institute of Tourism Studies
Gino Schiavone, Quality Assurance Manager at the Institute of Tourism Studies
Michelangelo Galea, gardener, Friends of the Earth Malta
Leanne Gafa, Heritage Malta
Daniel Gauci, Heritage Malta
Daphne Sant, Heritage Malta
John Magro, Chairperson at Magro Brothers Group
Noel Magro, Head of Human Resources at Magro Brothers Group
Tricia Bongailas, Magro Food Village and Savina Creative Centre
George Aquilina, Operations Manager at Farm Fresh
Lina Azzopardi, cook at Magro Food Village
Fr. Gerald Buhagiar, Ta' Pinu
Ta’ Dbieġi Crafts Village
Rikkardu Zammit, sheep farmer and owner of Ta' Rikardu Restaurant
Alex Debono, sheep farmer
Josephine Xuereb, salt farmer, Xwejni Salt Pans
Nancy Buttigieg, Mekren Bakery
Matthew Buttigieg, Mekren Bakery
Chef Christopher Pace, Al Sale restaurant
Chef Rosina, owner Ta' Rosina
Salvu Vella, Comino resident
Angelo Meilak, fishermen
Anthony Cassar, photographer

The jury wish to note that the Award will give extra stimulus for the stakeholders to continue and deepen their cooperation; share knowledge with and cross-marketing with other awarded and candidate regions of Gastronomy, thus providing international visibility.

Recommendation

The jury appreciated that the bid:
  • integrates the six different focus areas of IGCAT;
  • has had a genuine development with multiple stakeholders participating;
  • Includes plans for Gozo’s participation in IGCAT joint projects that show a commitment to the European dimension
  • presents a long-term lasting legacy for the region;
  • shows a strong commitment from the regional partners to sustainability and quality food products;
The jury agreed that the exceptional food and hospitality found in Gozo, the quality of local products, commitment to traditional methods of food production, the culture and indeed harmony of cultures, arts and crafts makes Gozo’s application extremely strong.

Therefore, on the basis of the written application and visit to the region, the jury decided that Gozo region should be recommended for the title European Region of Gastronomy 2026 and pass to the final phase of the application process.


The jury will submit in the coming weeks their recommendations to the region and IGCAT Board will take a final decision based on the region’s response. Subject to the region’s response, the jury expects that IGCAT Board will approve Gozo’s title at the next IGCAT Advisory Forum scheduled for 12 June 2024. The jury very much hope to see preparations unfold for the region’s Award Ceremony in October 2024 which will be an opportunity to share Gozo’s eclectic food treasures with the world.

Jury composition

Diana Hounslow, Ambassador for Hauts-de-France European Region of Gastronomy 2023 and expert in tourism focussed her attention on jobs, creativity, tourism and entrepreneurship.

Jaume Gomila, promotor of Menorca, European Region of Gastronomy 2022 and President of the Adult Schools of Menorca who focussed his attention on culture, citizen engagement, empowerment and educational initiatives in the region;

Levan Kharatishvili, Founder and CEO of Creative Strategies Lab (Georgia), founder of the first Gastronomy Academy in Georgia, as well as expert for the Cultural Routes of the Council of Europe focussed his attention on visibility, communication, marketing, legacy and evaluation;

Emanuela Panke, General Manager of Sicily, European Region of Gastronomy 2025 and President of Iter Vitis Cultural Route of the Council of Europe focussed her attention on environment and sustainability;

Dr. Diane Dodd accompanied the jury to ensure that all financial, governance and legal aspects will ensure a long-term legacy for the region.

About the World/ European Region of Gastronomy Award

The International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism (IGCAT) is the operative institute that oversees the management and coordination of the World and European Region of Gastronomy Award. IGCAT believes that cross-sectoral collaboration will help regions find solutions to current day challenges and thus, the Award is not only given because a region has great gastronomy but because the whole region is working together to create a more sustainable food future. IGCAT encourages not only hospitality industries to participate but everyone across the whole eco-system including public, private, NGO and academic institutions.

The first step in applying for the Award is to bring these different entities together. The next stage is to create a bid book that pulls together as many great initiatives as possible so that people within the region themselves can begin to appreciate how rich their resources are. The third stage is a jury visit that concludes with a recommendation for IGCAT Board and a report to help the region in preparing a successful journey.

Candidate and awarded Regions of Gastronomy, guided by IGCAT, are working together to strengthen food security through the celebration of distinctive food cultures; create employment by stimulating creativity and gastronomic innovation; nourish children and adults through culinary and cultural education; drive environmental sustainability in tourism, hospitality and agricultural sectors; support balance and sustainable tourism practices; highlight and support expertise from within rural and urban communities, creating connections and sharing good practises; and ultimately they contribute to community health and well-being.

For more information:
www.igcat.org
info@igcat.org
www.igcat.org
www.europeanregionofgastronomy.org

Ετικέτες

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2025

ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2025
ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2025

Οι αρθρογράφοι των οποίων τα άρθρα δημοσιεύονται ώδε ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ επ ουδενί.

Οι αρθρογράφοι των οποίων τα άρθρα δημοσιεύονται ώδε ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ επ ουδενί. Οι απόψεις τους αφορούν τους ιδίους και όχι απαραίτητα την θέση και άποψη της Εφημερίδας.