"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
1/5/2024 Χθες 2831  Τελευταίος μήνας 71316 
28/4/2024 Χθες 3683  Αυτόν τον μήνα 64108  Τελευταίος μήνας 64042 
27/4/2024
Χθες 2991  Αυτόν τον μήνα 60681  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: ‍ AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-EUROPEAN BANK's latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ:"ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ..για κακές συνθήκες κράτησης.."..-ON THINK TANK,update..-"Μας κλέβουν το γιαούρτι, μας δουλεύουν κιόλας!": γράφει ο κ. Λεωνίδας Κουμάκης*..-APEC latest..-SPD latest news..-The Order of AHEPA Condemns Conversion of The Chora Museum into a Mosque..-NASA's Earth Observatory,update..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ" πρόσκλησις..-Πολεοδομικές επεκτάσεις περιοχών της Αττικής(by dasarxeio)..-European Economic and Social Committee,update..-Άρθρο Ευάγγελου Βενιζέλου : Τι σημαίνει σήμερα «συγχωρώ»;..-Σφοδρά νομικά πυρά εξαπολύονται κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία....-NASA's Earth Observatory,update..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΕUROPEAN COMMISSION Finance news hub.....-...-Ο Κύκλος Ιδεών σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu: SAVE THE DATE: 18 June 2024 - Joint conference .....-Eurogroup meeting of 13 May 2024..-ΠΛΗΡΩΜΕΣ από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 10 Μαΐου..-Δόμνα Μιχαηλίδου: «106.000 παιδιά θα κάνουν εφέτος έως 30 ημέρες διακοπές....-ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Δημητρίου – Ελευθερίου Κατάρα, επισκέψεις....-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ πρόσφατη δραστηριότητα..-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ πρόσφατη ενημέρωση..- --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ενημέρωση








Αθήνα, 12 Ιουλίου 2022



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.


Αθήνα, 12 Ιουλίου 2022



Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου και βουλευτών
της Ν.Δ. στο Νομό Ευβοίας


Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.

Επόμενη στάση, ήταν η περιοχής της Εύβοιας. Σε αυτή την επίσκεψη ο επικεφαλής του κλιμακίου, Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης , ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής του νομού Σίμος Κεδίκογλου, οι Βουλευτές του νομού κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και κ. Σπύρος Πνευματικός, οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Δαβάκης και κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, καθώς και η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη, επισκέφθηκαν έργα, συναντήθηκαν με εκπροσώπους και φορείς των τοπικών αρχών και αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

O Yπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της ΔΗΜΤΟ Ιστιαίας - Αιδηψού της ΝΔ, με κτηνοτρόφους στις Ροβιές και με εκπροσώπους τουριστικών – εμπορικών φορέων στην περιοχή της Λίμνης. Οι δύο Υπουργοί συνοδευόμενοι από το υπόλοιπο κλιμάκιο πραγματοποίησαν αυτοψία στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής ενώ αμέσως μετά συναντήθηκαν με ρητινοκαλλιεργητές στο Δασικό Χωριό Παπάδων και με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε: «Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την πολύπαθη Βόρεια Εύβοια. Συναντήσαμε εκπροσώπους θεσμικών και επαγγελματικών φορέων της περιοχής και απλούς πολίτες. Ακούσαμε τα αιτήματά τους και αισθανθήκαμε τον πόνο και τις ανησυχίες τους. Είδαμε από κοντά την εξέλιξη του σχεδίου ανασυγκρότησης και εντοπίσαμε τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην πλήρη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, την κοινωνική και οικονομική ευημερία. Έγιναν αρκετά, θα πρέπει όμως με γρήγορο ρυθμό να γίνουν πολλά περισσότερα, προκειμένου να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα όλης της Εύβοιας, αυτού του μοναδικού τόπου».

Από την πλευρά του ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε: «Η Κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της Βόρειας Εύβοιας, το οποίο αγγίζει και σταδιακά ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ένα σχέδιο, το οποίο παρακολουθεί στενά ο Πρωθυπουργός, και έχει - από την πρώτη στιγμή - απτά και ορατά αποτελέσματα. Και προς αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε».

Οι Βουλευτές του κλιμακίου και η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη, συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας με εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ η κ. Δουνδουλάκη συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομο αλλά και με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Ελένη Βάκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βουλευτές του κλιμακίου παράλληλα συναντήθηκαν με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Evia Island Regatta 2022», συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας και επισκέφθηκαν το Οινοποιείο Avantis όπου και συναντήθηκαν με την Ένωση Οινοπαραγωγών Κεντρικής Ελλάδας.

Η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Δουνδουλάκη επισκέφθηκε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα», πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους φορείς: Σύλλογος Ελληνικής Παράδοσης Χαλκίδας «Το Αλωνάκι», Πολιτιστικό Σωματείο «Θέατρο Χαλκίδας», Λύκειο Ελληνίδων, Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας και επισκέφθηκε το Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιωάννη Δημητρόπουλο. Στις δηλώσεις της τόνισε: «Η Εύβοια διαθέτει εξαιρετικά πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα. Τα περιθώρια ανάπτυξης του είναι μεγάλα, όπως μεγάλη μπορεί να είναι και η συμβολή του στην ενίσχυση του τουρισμού.

Επισκέφθηκα το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2021 από την Υπουργό κα Λίνα Μενδώνη. Επίσης, επισκέφθηκα το Αρχαιολογικό Μουσείο και το αρχαίο θέατρο Ερέτριας συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο, όπου ενημερώθηκα διεξοδικά από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας κα Αγγελική Σίμωσι για τα έργα αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Κατά τη συνάντησή μου με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κκ Χρυσόστομο αναφερθήκαμε εκτεταμένα στην πορεία του έργου αποκατάστασης του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας, ενός σπουδαίου βυζαντινού μνημείου της περιοχής. Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψής στο νησί, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής και να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα λαογραφίας καθώς και σύγχρονου πολιτισμού. Ο Πολιτισμός παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ποιότητα ζωής αλλά και την καθημερινότητα των ανθρώπων. Για αυτό και είναι παρών και στον συνολικό σχεδιασμό ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στο σχέδιο αυτό, σε συνεργασία με την αρμόδια επιτροπή, με τρόπο δυναμικό, πρωτοπόρο και αναπτυξιακό. Με δράσεις τριών μεγάλων φορέων Σύγχρονου Πολιτισμού που στοχεύουν στην πολιτιστική αναζωογόνηση της περιοχής και στην ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ήδη με μεγάλη επιτυχία το EVIA FILM PROJECT στην Αιδηψό ,τη Λίμνη και την Αγία Άννα. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το πρόγραμμα «Γέφυρες της Μουσικής» διοργάνωσε συναυλίες στη Βόρειο Εύβοια και θα επανέλθει το φθινόπωρο με νέες δράσεις. Και η Εθνική Λυρική Σκηνή προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς ένα εξαιρετικό πρόγραμμα καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων, σύμπραξης της τέχνης με την οικολογία».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη παραχώρηση συνέντευξης τύπου εκ μέρους των μελών του κλιμακίου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής και με την συμμετοχή τους στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Εύβοιας της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Προέδρου της κ. Παναγιώτη Μάλλιου και με την παρουσία στελεχών του Νομού, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας στη Χαλκίδα.

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2022

Εκδήλωση ΝΔ: «Ο λόγος στις γυναίκες», ανοιχτή συζήτηση με 7 γυναίκες που μιλούν για τη δική τους ζωή – Πέμπτη, 14 Ιουλίου, 19:30, Άλιμος


Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις-συζητήσεις σε περιοχές της Αττικής, αλλά και σε νομούς της Περιφέρειας.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου με θέμα: «Ο λόγος στις γυναίκες» στο ανοιχτό θέατρο του Λόφου Πανί στον Άλιμο και ώρα 19:30. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν 7 γυναίκες, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να μιλήσουν για αυτές, ενώ παράλληλα θα γίνει αναφορά στις πολιτικές της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων στην πράξη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Οι γυναίκες που θα μοιραστούν τις ιστορίες τους είναι:

- Ελένη Γιαννακούλη, Επιχειρηματίας (elenisbakery.gr)

- Σοφία Κωστάρα, Δημοσιογράφος – Ιδρύτρια και επικεφαλής των infokids.gr και του infowoman.gr

- Ελίνα (Ελένη) Καρασάββα – Νοσηλεύτρια, Αναισθησιολογικό Τμήμα Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΟΠΠΕΠ, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια BLS, ILS του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), Καθηγήτρια-Κλινική Εκπαιδεύτρια Ι.Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ

- Αναστασία Μαρινάκου, Πρωταθλήτρια Στίβου σε μεσαίες αποστάσεις

- Ιωάννα Ροτζιώκου, Κοινωνιολόγος – Υποψ. Διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ/ΕΚΠΑ, Αστυνόμος Β’, πρώην Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ

- Νίκη Ταβιανάτου, Διοικήτρια ΓΝΑ Κοργιαλένειου Μπενάκειου ΕΕΣ

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2022

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
 
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ορίζεται εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας.


Αθήνα, 12 Ιουλίου 2022



Εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Δίπλα σε κάθε πολίτη - Smart cities: Πόλεις του παρόντος, όχι του μέλλοντος»



Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών από όλη την Βόρεια Ελλάδα, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση- συζήτηση που διοργάνωσε η ΝΔ στην Θεσσαλονίκη με θέμα «Δίπλα σε κάθε πολίτη: Smart cities: Πόλεις του παρόντος. Όχι του μέλλοντος».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης με αφορμή το πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Έξυπνες Πόλεις» το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και αφορά σε αυτή του τη φάση 315 Δήμους της χώρας.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Χαιρετισμό απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς και ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς.

Την εκδήλωση συντόνισε η Δικηγόρος Αφροδίτη Νέστορα.

Εισαγωγή για το θέμα της συζήτησης έκανε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους. Με συντονισμένο σχέδιο αλλά και όραμα η εξέλιξη στον τομέα της Ψηφιακής αναβάθμισης του κράτους επιτέλους έγινε και συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός, απέδειξαν πως χωρίς όραμα για τους συμπολίτες σου και για τον τόπο σου δεν γίνεται τίποτα.

Αυτό το όραμα που εφαρμόζεται καθημερινά στη δημόσια διοίκηση, ξεκινά, τώρα, και θα συνεχίσει, να εφαρμόζεται και στους Δήμους. Στους Δήμους που κατάφεραν και άντεξαν στα δύσκολα και στις «Έξυπνες πόλεις» οι οποίες δεν είναι πόλεις του μέλλοντος, αλλά πόλεις του παρόντος. Αυτό το πρόγραμμα για την αναβάθμιση των υποδομών των πόλεων με «έξυπνες» ψηφιακές πρακτικές για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αποδεικνύει περίτρανα, εκείνο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του κόμματός μας ότι εμείς «έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας».

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Έξυπνες πόλεις» σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, ανάμεσα σε ανθρώπους που πονάνε τη λεπτομέρεια. Βλέπουμε μια πόλη, μια ολόκληρη περιφέρεια να αλλάζει: ανακοινώσαμε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα τη μεταφορά 65 υπηρεσιών της Περιφέρειας στο gov.gr. Με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα συζητήσαμε για το σχέδιο μετατροπής της Θεσσαλονίκης σε έξυπνη πόλη.

Οι «Έξυπνες Πόλεις» είναι ένα πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιου. Η στρατηγική είναι των Δημάρχων γιατί οι Δήμαρχοι είναι οι «αισθητήρες της Δημοκρατίας» σε κάθε πόλη. Εμείς βάζουμε το πλαίσιο και τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι τοπικές αρχές χαράσσουν τη δική τους στρατηγική. Ο στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εξίσωση: θέλουμε το κράτος να δουλεύει για τον πολίτη, για την επιχείρηση, για τους γονείς , για τους απόδημους, για τα άτομα με αναπηρία. Σε αυτό τον στόχο η τεχνολογία είναι το μέσο. Το πρόγραμμα «Ελευθερία» ανέδειξε τις δυνατότητες, το πάθος και το ταλέντο του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας. Έχουμε υλοποιήσει πάνω από το 90% του προγράμματός μας, έχοντας αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 ετών και τη μεγαλύτερη ενεργειακή των τελευταίων 50. Η βελόνα κινείται πλέον με μεγάλη ταχύτητα, ως αποτέλεσμα του οράματος ενός Πρωθυπουργού που θέλει να αλλάξει τη χώρα και μιας ομάδας που μπορεί να το πετύχει. Αυτό θα είναι, αν θέλετε, το δίλημμα των επόμενων εκλογών σε έναν χρόνο, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης: αν θα πάμε μπροστά ή πίσω».

Τους βασικούς άξονες των πολιτικών που εφαρμόζονται από τη Δημοτική Αρχή, υπηρετώντας ένα «έξυπνο όραμα» για την πόλη, παρουσίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με την επισήμανση ότι τα ζητήματα της έξυπνης πόλης είναι εξίσου σημαντικά με αυτά των κλασικών υποδομών, ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί δύο πρωτοποριακά έργα για την εγκατάσταση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων τελευταίας γενιάς με στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης για τις οικονομικές υπηρεσίες του και για τον πολίτη. Με την ολοκλήρωση των έργων αυτών, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κάθε δημότης θα έχει την προσωπική του καρτέλα, ώστε να λαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Ζέρβας, ήδη έχουν ψηφιοποιηθεί 42 υπηρεσίες του Δήμου, ενώ από τον Οκτώβριο του 2020 έχουν καταγραφεί ενδεικτικά πάνω από 55.000 διεκπεραιωμένες αιτήσεις για υπηρεσίες δημοτολογίου και έκδοσης βεβαιώσεων ΤΑΠ και πάνω από 19.000 ηλεκτρονικά ραντεβού για εξυπηρέτηση στις διοικητικές υπηρεσίες.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, σειρά smart λύσεων προβλέπονται σε όλες τις μεγάλες αναπλάσεις που σχεδιάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από το ξύλινο ντεκ της παλιάς παραλίας και την ανάπλαση του άξονα της Αριστοτέλους μέχρι το Καπάνι, τη Δημητρίου Γούναρη και το πρόγραμμα αστικών παρεμβάσεων ύψους 30 εκατ. ευρώ που σχεδιάζεται για δέκα εμπορικούς δρόμους της πόλης. Ενδεικτικά έχουν προβλεφθεί συστήματα έξυπνου φωτισμού, wifi 6ης γενιάς σε πάνω από 500 σημεία, έξυπνα συστήματα αντισεισμικής προστασίας και τρωτότητας σε 50 δημοτικά κτίρια, κ.ά.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στον τομέα των έξυπνων πόλεων είναι έτοιμος να υλοποιήσει ένα πακέτο παρεμβάσεων ύψους 20 εκατ. ευρώ με χρηματοδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και της ΕΤΕπ.

«Η Θεσσαλονίκη αλλάζει. Κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης από εταιρείες κολοσσούς που εγκαθίστανται εδώ. Κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης στον τουρισμό, στην κρουαζιέρα, στις επενδύσεις μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων. Αναβαθμίζουμε παράλληλα τον δημόσιο χώρο με ένα τεράστιο πρόγραμμα αναπλάσεων. Η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών –η μετατροπή δηλαδή σε smart city – έρχεται να πολλαπλασιάσει αυτά τα οφέλη», σημείωσε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης όχι μόνο σχεδιάζει, αλλά εξασφαλίζει τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις και υλοποιεί. «Από την ιδέα μέχρι τα εγκαίνια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε: «Οι έξυπνες πόλεις είναι ζήτημα του παρόντος και όχι του μέλλοντος. Το να μετατρέψουμε λοιπόν, τις περιφέρειες και τις πόλεις μας σε έξυπνες και βιώσιμες, δεν αποτελεί ένα μελλοντικό σχέδιο, αλλά ανάγκη του σήμερα. Γιατί αν δεν δράσουμε άμεσα, αν δεν υλοποιήσουμε τώρα τις πολιτικές για την ψηφιακή και την πράσινη μετάβαση, δεν θα έχουν μείνει πολλά, που θα μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον. Το πρόγραμμα “smart cities” είναι καθοριστικό, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, Περιφέρειες, Δήμοι, και Κεντρικό Κράτος, να αλλάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης, είναι ιδιαίτερα θετικό ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης, αναγνώρισε αυτές τις προτεραιότητες, την κλιματική και την ψηφιακή, ορίζοντας ότι το 40% των πόρων του Ταμείου θα κατευθυνθούν στο περιβάλλον και την ενέργεια, και το 20% των πόρων θα κατευθυνθούν στην ψηφιακή μετάβαση. Και εδώ έρχεται ο κρίσιμος ρόλος των Περιφερειών και των Δήμων, που υλοποιούν συνολικά το 70% των δράσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και εδώ στη χώρα μας, υλοποιούν ήδη μεγάλες και σημαντικές παρεμβάσεις για την ψηφιακή μετάβαση. Όπως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου σήμερα ανακοινώσαμε μαζί με τον κ. Πιερρακάκη, την ένταξη 85 υπηρεσιών της Περιφέρειάς μας στο gov.gr. Μετατρέπουμε σταδιακά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε e-Περιφέρεια, για να εξυπηρετούμε ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις, για να χτίσουμε τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη».

«Ο Δήμος μας, είναι ένας ψηφιακός Δήμος. Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έχει επενδύσει την τελευταία δεκαετία στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του και των παρεχομένων στον πολίτη υπηρεσιών, με στόχο την ταχύτερη και χωρίς κόπο εξυπηρέτηση δημοτών και κατοίκων και την εξοικονόμηση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις παρεμβάσεις για την ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια έκανε άλματα σε ζητήματα ψηφιακού μετασχηματισμού, πράγμα που έγινε εύκολα αντιληπτό από όλους μας την περίοδο της πανδημίας. Είμαι σίγουρος ότι με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσει και στην κατεύθυνση των έξυπνων πόλεων, θα στηρίξει ουσιαστικά τους δήμους της χώρας, θα μεταφέρει την τεχνογνωσία που αποδεδειγμένα διαθέτει, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Οι ευφυείς δράσεις, οι καινοτόμες ενέργειες που καθιστούν τις πόλεις μας έξυπνες είναι πολυάριθμες, καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και καταδεικνύουν την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί η τοπική αυτοδιοίκηση τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα στην τοπική αυτοδιοίκηση, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και αυτό πρέπει να είναι καθαρό στο μυαλό όλων μας. Ενδεικτικά θα αναφέρω τα χρηματοδοτικά προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, το Ταμείο Ανάκαμψης, το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», οι «Έξυπνες Πόλεις» και πολλαπλά νομοσχέδια όπως αυτά για την αντιμετώπιση της ακυβερνησίας λόγω της απλής αναλογικής που προσπάθησε να επιβάλλει η προηγούμενη Κυβέρνηση. Όλα αυτά γίνονται με ένα και μόνο στόχο: την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και αυτό τον σκοπό έχουμε χρέος να τον υπηρετήσουμε όλοι», δήλωσε ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ Παύλου Μαρινάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό, τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, όλους τους Δημάρχους που έδωσαν σήμερα το παρών, τους βουλευτές μας, τον Υφυπουργό, τα στελέχη του κόμματος, τον πρόεδρο της Διοικούσας, τους προέδρους των ΔΕΕΠ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τον καθένα και την καθεμία από εσάς για την παρουσία σας.

Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μια από τις μεγαλύτερες -για μένα- αλήθειες που αντικατοπτρίζουν την κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία: «Ποτέ η κανονικότητα δεν είναι ευκαιρία για την αριστερά». Τι σημαίνει αυτό; Ότι ευκαιρία για την αριστερά, ευκαιρία για τους πολιτικούς μας αντιπάλους και σύσσωμη την σημερινή αντιπολίτευση είναι οι κρίσεις. Και δυστυχώς, ιδιαίτερα η δική μας γενιά το βίωσε πολύ περισσότερο, μετά το 2010 που οι κρίσεις ξεκίνησαν να διαδέχονται η μια την άλλη, με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια με παγκόσμιες και «εισαγόμενες» κρίσεις οι οποίες χτύπησαν την υγεία, την οικονομία και τη σταθερότητα σε όλο τον κόσμο. Είδαμε, λοιπόν, ότι αυτή η φράση, ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εννοεί αυτά που λέει και καταλάβαμε πλέον καλά, ότι θα είμαστε μια «κανονική» χώρα, με όλες τις προεκτάσεις αυτής της έκφρασης, και να έχουμε μια Κυβέρνηση η οποία δεν περιμένει να δει τις δημοσκοπήσεις και θέλει να κριθεί στο τέλος της τετραετίας. Είναι η καλύτερη απάντηση και δείχνει ότι μπορούμε και διαφορετικά, μακριά από διχασμούς. Και ότι η χώρα αυτή μπορεί να λειτουργήσει σαν μια «κανονική» χώρα. Κάποιοι μας είπαν ότι «ίσως ήταν καλύτερα να κάνουμε εκλογές τώρα» για διάφορους λόγους, και για να δικαιολογήσουμε το οδοιπορικό μας σε όλη την Ελλάδα. Μόνο που εμείς αυτό το οδοιπορικό δεν το ξεκινήσαμε τώρα. Ήμασταν, είμαστε και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Και έχουμε ακόμα ένα χρόνο για να συνεχίσουμε να λέμε στους πολίτες την αλήθεια, μιλώντας για την «κανονική» πολιτική: αυτήν εκτός κρίσεων. Και αυτή η πολιτική είναι που φοβίζει περισσότερο την Αντιπολίτευση, γι’ αυτό και δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός παρέμεινε πιστός στην δέσμευσή του ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Περάσαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια και μετά την πανδημία, ήρθαμε αντιμέτωποι με έναν πόλεμο και μια παγκόσμια πληθωριστική κρίση. Η αντιπολίτευση επενδύει πάνω στο γεγονός ότι στη δίνη των κρίσεων δεν θα ακουστεί η αλήθεια. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ. Και σήμερα από τον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης -και ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο για την φιλοξενία- για να μιλήσουμε και να πούμε για μια ακόμα φορά την αλήθεια. Την αλήθεια για τους πάνω από 50 φόρους που μειώθηκαν, την αλήθεια για την 5,5% μείωση της ανεργίας, για την αλλαγή της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας, την αλήθεια για το ΕΣΥ και την Παιδεία.

Και κυρίως την αλήθεια για κάτι που έπρεπε να είναι αυτονόητο κι όμως εμείς, δεν περιμέναμε ποτέ πως θα συμβεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η καθημερινότητα του επαγγέλματός μου ήταν μια ατελείωτη αναμονή σε ουρές. Και πάντοτε ακούγαμε την ίδια φράση «δεν υπάρχει κράτος». Έπρεπε λοιπόν να γίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Κυριάκος Πιερρακάκης για να αποκτήσουμε κράτος. Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους. Με συντονισμένο σχέδιο αλλά και όραμα η εξέλιξη στον τομέα της Ψηφιακής αναβάθμισης του κράτους επιτέλους έγινε και συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός, απέδειξαν πως χωρίς όραμα για τους συμπολίτες σου και για τον τόπο σου δεν γίνεται τίποτα.

Αυτό το όραμα που εφαρμόζεται καθημερινά στη δημόσια διοίκηση, ξεκινά, τώρα, και θα συνεχίσει, να εφαρμόζεται και στους Δήμους. Στους Δήμους που κατάφεραν και άντεξαν στα δύσκολα και στις «Έξυπνες πόλεις» οι οποίες δεν είναι πόλεις του μέλλοντος, αλλά πόλεις του παρόντος. Αυτό το πρόγραμμα για την αναβάθμιση των υποδομών των πόλεων με «έξυπνες» ψηφιακές πρακτικές για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αποδεικνύει περίτρανα, εκείνο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του κόμματός μας ότι εμείς «έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας. Στην Ελλάδα του 2030 λοιπόν, προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και Άννα Ευθυμίου, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος, Δήμαρχοι από όλη τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιάνος, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελος Χαριστέας, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσακούμης, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Νάτσιου, ο Διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης Ανέστης Φίσκας, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Λεμπέσης, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Θεσσαλονίκης ΟΝΝΕΔ Νίκος Πατσέας και ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Βόρειας Ελλάδας Γιάννης Ξιούφης.

The Prime Minister, Justin Trudeau, today issued the following statement on Orthodox Easter:

The Prime Minister, Justin Trudeau, today issued the following statement on Orthodox Easter:
Statement by the Prime Minister on Orthodox Easter May 5, 2024 Ottawa, Ontario The Prime Minister, Justin Trudeau, today issued the following statement on Orthodox Easter: “Today, we join people of Eastern Orthodox, Oriental Orthodox, and Eastern Catholic faith in Canada and around the world to celebrate Easter, also known as Pascha. “As the holiest holiday in the Christian Orthodox faith, Easter is a time of hope, new beginnings, and gratitude. During this special time, Orthodox Christians will celebrate the resurrection of Jesus Christ by decorating colourful eggs, enjoying festive meals with friends and family, and attending the Divine Liturgy at their local churches. “Easter is also an opportunity to give thanks for life’s blessings and to show compassion, kindness, and charity to those less fortunate. Orthodox Christians make remarkable contributions to communities across the country, and Canada is stronger because of them. “On behalf of the Government of Canada, I wish a happy Easter to everyone celebrating today.”

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:Φίλες, φίλοι, Εύχομαι η φετινή Ανάσταση να χαρίσει σε εσάς και τις οικογένειές σας υγεία, ευημερία και αισιοδοξία! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Κυριάκος Πιερρακάκης

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ,τ.Υφ.Αν.,Βουλευτού Ν.Δ. Θερμές Ευχές

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ,τ.Υφ.Αν.,Βουλευτού Ν.Δ. Θερμές Ευχές
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ,τ.Υφ.Αν.,Βουλευτού Ν.Δ. Θερμές Ευχές

κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,Μέλους της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Θερμές Ευχές

κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,Μέλους της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Θερμές Ευχές
κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,Μέλους της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Θερμές Ευχές

Dear AHEPA Family and Friends, CHRIST HAS RISEN! TRULY HE HAS RISEN! CHRISTOS ANESTI! ALITHOS ANESTI

Dear AHEPA Family and Friends, CHRIST HAS RISEN! TRULY HE HAS RISEN! CHRISTOS ANESTI! ALITHOS ANESTI
Christ is risen from the dead, trampling down death by death, and to those in the tombs, granting life. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος. On behalf of the Order of AHEPA, I wish you, and your family, a Happy Easter. May it be a special day of joyous memories for you and your loved ones. Fraternally, Savas C. Tsivicos Supreme President

Ευχές από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Ευχές από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας
Ευχές από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΣΙΡΚΑ,ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ,Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΣΙΡΚΑ,ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ,Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΣΙΡΚΑ,ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ,Θερμές Πασχαλινές Ευχές:"Το μήνυμα της Αγάπης, της Συγχώρεσης και της Ελπίδας, ας φωτίσει τις ψυχές μας, αυτές τις Άγιες Μέρες"

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν.Δ. ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ,Ευχές

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν.Δ. ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ,Ευχές
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ν.Δ. ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ,Ευχές

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα! Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!  Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα! Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ & Δ.Σ.

ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ & Δ.Σ.
ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ & Δ.Σ.:Θερμές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

"SOS IATΡΟΙ" Θερμές Πασχαλινές Ευχές

"SOS IATΡΟΙ" Θερμές Πασχαλινές Ευχές
"SOS IATΡΟΙ" Θερμές Πασχαλινές Ευχές

EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Θερμές Ευχές

EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Θερμές Ευχές
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας εύχονται:

"ΣΥΡΙΖΑ" Ανατολικής Αττικής:Ευχές

"ΣΥΡΙΖΑ" Ανατολικής Αττικής:Ευχές
"ΣΥΡΙΖΑ" Ανατολικής Αττικής:Ευχές

Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης & Έρευνας του Πολιτισμού του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους στην Ευρώπη

Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης & Έρευνας του Πολιτισμού του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους στην Ευρώπη
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΘΕΡΜΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ,Ευχές

✨Καλό Πάσχα από την ομάδα της Crowdpolicy!✨

✨Καλό Πάσχα από την ομάδα της Crowdpolicy!✨
✨Καλό Πάσχα από την ομάδα της Crowdpolicy!✨

"ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΪΤΗ" Θερμές Ευχές

"ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΪΤΗ" Θερμές Ευχές
"ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΪΤΗ" Θερμές Ευχές

EΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΕΣΤΙΑ"

EΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΕΣΤΙΑ"
EΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΕΣΤΙΑ":Θερμές Πασχαλινές Ευχές

"ALUMIL" Ευχές

"ALUMIL"  Ευχές
"ΑLUMIL" Eυχές για "ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ"!!

"ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ" Θερμές Πασχαλινές Ευχές

"ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ" Θερμές Πασχαλινές Ευχές
Συναδέλφισσες - συνάδελφοι... Διευκρινίζουμε ότι για μας - ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Επιστροφή όλων των αναδρομικών (των συντάξεων μας από το 2012 και μετά, που χαρακτηρίστηκαν αντισυνταγματικές) Επιστροφή των δώρων μας (αφού τα μνημόνια τέλειωσαν) Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή ημερομισθίων, μισθών και συντάξεων (ΑΤΑ) Κατοχύρωση των κοινωνικών μας δικαιωμάτων όπως αυτά ίσχυαν μέχρι το 2009 Αντιμετώπιση της (ηθελημένης) ακρίβειας …

Hellenic Hotel Federation Ευχές

Hellenic Hotel Federation Ευχές
Π.Ο.Ξ. Θερμές Ευχές

"askitis" Eυχές

"askitis" Eυχές
"askitis" Eυχές

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022