ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.
http://politikinewsaaa.blogspot.gr

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ. Επί χρόνια,κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης στους δημότες, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό,χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή
.
=Επί είκοσι χρόνια, πρόβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό.Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες τις μικρές της δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής,μακριά από κάθε «στήριξη» αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές».Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη,πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία, και σήμερα προχωρά στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρας μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζούν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.
Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσαετίας, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα,αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Το ίδιο εύχεται στην σημερινή της έκδοση: http://athivolesinternational.blogspot.com.

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ: @mgvavour

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ:


@MariaCretan - Chadzidakis Vavouranakis

@mgvavour
http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

"lotis"-ΜΥΡΩΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

«ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΙΤΙΣΗ» Ο Επιστήμων και Επιχειρηματίας, κ. ΜΥΡΩΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, Τεχνολόγος Τροφίμων και Ιδιοκτήτης των Ψητοπωλείων «lotis», καλεσμένος του Γιάννη και της Μαρίας Βαβουρανάκη στο «..έχουμε ΘΕΜΑ» ενημέρωσε τους Καταναλωτές για την ασφαλή σίτιση στα Ψητοπωλεία. Δείτε το σχετικό βίντεο για να σας ενημερώσει ΥΠΕΥΘΥΝΑ. «..έχουμε ΘΕΜΑ», από το «Αρχελάου Θέατρο-Νίκος Σιδηρόπουλος» και το "studiopalmos.eu" Επικοινωνία για σχόλια και ενημέρωση:v.ch.maria@gmail.com Γραμματεία: 6906.392391
1,984 χιλ. προβολές · την Παρασκευή · Η Γ.Γ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» κ. Μάγδα Κοντογιάννη, μιλά στην Μαρία και στον Γιάννη Βαβουρανάκη και στην εκπομπή "ΈΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ", μέσα από το ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΘΕΑΤΡΟ
Την περασμένη Πέμπτη,19 τρέχοντος μηνός, "..είχαμε ΘΕΜΑ".. Την περασμένη Πέμπτη,19 τρέχοντος μηνός, "..είχαμε ΘΕΜΑ".Πολιτικές Αυτοδιοικητικές και Κυβερνητικές αναφορές με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια .. Πιστεύουμε πως ΑΞΙΖΕΙ να θυσιάσετε λίγο απο τον χρόνο Σας.. Γιάννης και Μαρία Βαβουρανάκη Για πιθανά σας σχόλια ή θέματα Σας για σχολιασμό σε επόμενες εκπομπές, στο v.ch.maria@gmail.com Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 5.24'...

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΟΣΕΤΥΠ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..-Η Περιφέρεια Αττικής προβάλλει το συνεδριακό τουρισμό (M.I.C.E.) και τις διακοπές σύντομης διάρκειας στην Αττική, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους..-EUROPEAN YOUTH PRESS 15th ANNIVERSARY PARTY..-..εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών «Εκλογικό Σύστημα και Ψήφος των Αποδήμων: Νομοθετικές και Αναθεωρητικές δυνατότητες..-oenet.gr:Παραπλανητικές Πρακτικές Τραπεζών εις βάρος ταλαιπωρημένων Οφειλετών...-Πλαστικές σακούλες: Επιστροφή του τέλους στους πολίτες μέσω των Δήμων..-IMF:Transcript of the October 2019 European Department Annual Meetings Press Briefing[Matched: Greece]..-"Θεαίτητος" προγράμματα..- Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης:Ζώνη ασφαλείας μέσα στην Τουρκία!..-Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία»:αφιέρωμα στη ζωή της Σοφίας Βέμπο..- Ηλίας Σταμπολιαδης Δρ. Μεταλλειολόγος Μεταλλουργός Καθηγητής – Μέλος του ΙΗΑ:" ΕΛΛΗΝΕΣ προσοχή: Έτσι αφανίστηκαν από την ιστορία και οι ιθαγενείς της Αμερικής"..-Russian-Serbian talks..-Dmitry Medvedev addresses a meeting marking the 75th anniversary of the liberation of Belgrade from Nazi invaders..-NORWAY latest news..-KOYΛΑ ΚΑΡΑΜΗΝΑ-ΠΟΘΟΥ:μια υπέροχη Ποιήτρια,Συγγραφεύς και Ζωγράφος..-Russian-Saudi talks..-AHEPA Happenings..-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ενημέρωση..-Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης:Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..-Ο Δήμαρχος Μαραθώνος στην εκδήλωση για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας..-ΙΝΕ ΓΣΕΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ..-Νέες συντονισμένες υπέρογκες χρεώσεις τραπεζικών συναλλαγών εις βάρος των καταναλωτών..-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΑΝΗΘΑΣ/facebook/λογαριασμός:ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Making Climate Services a Reality in Europe..-O Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας υπέγραψε την προκήρυξη για την εισαγωγή 40 σπουδαστών στη Σχολή Ξεναγών Αθήνας..-ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ+ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:ενημέρωση..-EMΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΥΣΣΙΑΣ..-κ.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ,ΥΦ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:Σύσκεψη για το μίνι αθλητικό νομοσχέδιο..-FRANCE : MONASTERE DE SOLAN..-«Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ......-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest..-

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ 84η ΔΕΘ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ 84η ΔΕΘ

 

Αθήνα 03.09.2019 - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικο Εμπορικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα η παρουσίαση του προγράμματος για την παρουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στην 84η ΔΕΘ, παρουσία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Geoffrey R. Pyatt, του Υφυπουργού για θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής Γρηγόρη Ζαριφόπουλου και του Πρόεδρου του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Νικολάου Μπακατσέλου.

Ο κ. Νικόλαος Μπακατσέλος δήλωσε ότι: «Με αφετηρία την 83η ΔΕΘ, και σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία και το Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαμε ενεργά στην ποιοτική αναβάθμιση της έκθεσης. Γίνεται σαφές πλέον και με τη φετινή συμμετοχή μας στη ΔΕΘ, ο ρόλος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ως του θεσμικού εκείνου φορέα που λειτουργεί με τρόπο ουσιαστικό στην κατεύθυνση ουσιαστικής αναβάθμισης του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος και διασύνδεσης του με τις βέλτιστες πρακτικές. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες για μια σταθερή και συνεπή παρουσία της Αμερικής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Geoffrey R. Pyatt επεσήμανε πως η αμερικάνικη κυβέρνηση επιχειρεί να χτίσει πάνω στη θετική συγκυρία για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τομέα της ενέργειας: «Οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή», σημείωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα project που υποστηρίζει η αμερικάνικη κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και η αναβάθμιση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αμερικανός πρέσβης και στα περιθώρια ανάπτυξης που υπάρχουν στον τουρισμό, στις ΑΠΕ, στον αγροδιατροφικό τομέα καθώς και στην διάχυση της καινοτομίας που παράγεται στις ΗΠΑ στις ελληνικές επιχειρήσεις. Στάθηκε επίσης στις δράσεις που αναλαμβάνει και η Πρεσβεία για την ενδυνάμωση των start ups, στις οποίες διαβλέπει σημαντικές δυνατότητες.

Αναφέρθηκε  επίσης στην επίσκεψη του υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ Wilbur Ross Τετάρτη και Πέμπτη στην Αθήνα και τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με τους υπουργούς Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακακη.

Ο κ. Geoffrey R. Pyatt εξέφρασε την ικανοποίηση του για την βούληση που δείχνει η νέα κυβέρνηση να καταπολεμήσει την γραφειοκρατία και να βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον, διευκολύνοντας το έργο των επενδυτών και δήλωσε πιο αισιόδοξος από ποτέ για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι στοίχημα της κυβέρνησης για  την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και η οικονομική ανάπτυξη της χώρας περνάει μέσα και από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και περνάει μέσα και από τις νεοφυείς επιχειρήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτές οι επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν μέσα από δύσκολες συνθήκες, είναι αξιέπαινες αυτό που έχουν καταφέρει και στελεχωμένες με αξιόλογους ανθρώπου. «Θέλουμε να βοηθήσουμε αυτές τις επιχειρήσεις, θέλουμε να τις βοηθήσουμε να αναπτυχθούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε να τις αξιοποιήσουμε προκειμένου να φέρουμε κι άλλες επενδύσεις στη χώρας μας. Και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τη νέα κυβέρνηση. Αυτό που επίσης θέλουμε ν κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτές τις επιχειρήσεις δηλαδή από την τεχνογνωσία την οποία αναπτύσσουν και να την αξιοποιήσουμε και στο ίδιο το κράτος. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους θα περάσει και μέσα από τις τεχνολογικές λύσεις που κάποιες από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν αναπτύξει»

Για να δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην 84η ΔΕΘ πατήστε εδώ: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/09/USATIF-2019-TALKS-EVENTS-PROGRAM.pdf


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

'Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

'Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ,ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ,ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΡΑΣΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους, Αθήνα (Κολωνός), 10442 ΤΗΛ & FAX: +30.210.5141935 ΤΗΛ: +30 210 5141953 EMAIL: kivotos5@otenet.gr