ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: OMOΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:Μια εξαιρετική κατάκτηση ενός ολοζώντανου κλάδου ..-ΜΙΧΑΗΛ ΙΓΝΑΤΙΟΥ γράφει:Οι πρωτόγνωρες απειλές της Ρωσίας: Η επόμενη σύγκρουση με τις ΗΠΑ θα γίνει στη Μεσόγειο…..-USA.gov Best Wishes!!..-RUSSIA latest:Joint news conference with Greek Prime Minister Alexis Tsipras..-Russian-Greek talks..-Diaspora Grecque en France:Turquie : Erdogan affirme que les femmes ne peuvent naturellement pas être l'égal des hommes..-Φορολογιστική Ενημέρωση.....-Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας..-RUSSIA's latest:In Conversation with Dmitry Medvedev: Interview with five television channels..-Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο την Παρασκευή 14/12 και ώρα 19:00 μ.μ. στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης. ..-ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ POS..-European Green Capital and European Green Leaf Awards Secretariat...wishes and latest news..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:"Αν κάποιος έχει αποφασίσει ότι μπορεί ακόμα να πιστεύει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.."..-" Η Μακεδονία δικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας" γράφει ο κ. Γεώργιος Ρωμανός,Συγγραφεύς,Ιστορικός,Ερευνητής.....-"ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ":απάντηση σε απειλές εναντίον τους..- of President George H.W. Bush..-

ΑΓΓΕΛΙΑ


Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018

κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:Έξωση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες από τον χώρο του Ελληνικού!

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ
Αριθ. Πρωτ.
3688
Ημερομ. Κατάθεσης
26.11.18
ΕΡΩΤΗΣΗ


Προς: Υπουργό Υγείας

Θέμα:Έξωση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες από τον χώρο του Ελληνικού!

Κύριε Υπουργέ,

Τραγικά είναι τα όσα λαμβάνουν χώρα στο χώρο του Ελληνικού καθώς προβαίνετε σε έξωση 2000 ατόμων με πολλαπλή σκλήρυνση και άτομα που είναι στο φάσμα του αυτισμού, υποχρεώνοντας τους να εγκαταλείψουν τους χώρους λειτουργίας των συλλόγων τους και να βρεθούν στον δρόμο με μεγάλες συνέπειες για την αναπηρική τους κατάσταση.
Όπως μας καταγγέλλει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και το Σωματείο Γονέων Παιδιών με Αυτισμό «ΝΙΚΗ»  ο χώρους του Ελληνικού που βρίσκονται εκεί από το 2007 εξυπηρετεί τουλάχιστον 2000 άτομα καθώς και τις οικογένειές τους. Η αιφνιδιαστική αυτή έξωσηαπό τον χώρο τους έχει δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση αλλά και μεγάλη αγωνία για το μέλλον τους.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δυο άλλοι κοινωνικοί φορείς που συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο έχουν κατοχυρώσει μέσω νομοθετικής ρύθμισης την παραμονή τους στον χώρο! Είναι καίριο το ερώτημα λοιπόν βάση ποιας λογικής έγινε αυτή η επιλεκτική διάκριση και για ποιο λόγο δεν έχετε φροντίσει ώστε και οι 4 φορείς που εδρεύουν στον χώρο του Ελληνικού να παραμείνουν στον χώρο τους και να συνεχίσουν την ομαλή λειτουργία τους.
Κε Υπουργέ είναι γνωστό σε όλους μας οι  πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και τα Άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στην καθημερινή τους μετακίνηση σε μια πόλη που είναι γι’ αυτούς ούτως η άλλως αφιλόξενη. Το να μην μπαίνετε καν στην λογική επίλυσής του προβλήματός τους και να δημιουργείτε και επιπλέονπροβλήματα που αφορούν ακόμα και στηνλειτουργία των συλλόγωνφανερώνετε ξεκάθαρα το πραγματικό πρόσωπο της ανάλγητηςπολιτική σας τοποθετώντας αυτούς τους ανθρώπους μόνιμα στο περιθώριο.
Για μια ακόμη φορά δυστυχώς καλούμαστε να απαιτήσουμε τα αυτονόητα: Tην αξιοπρεπή αντιμετώπιση αυτών των ανθρώπων από την Πολιτεία.


Κατόπιν αυτών,
Ερωτάστε:

1.Σε ποιες κινήσεις έχετε προβεί προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και του Σωματείου Γονέων Παιδιών με Αυτισμό «ΝΙΚΗ» στον νέο χώρο  που έχει διαμορφωθεί στο Ελληνικό;ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ
ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΜΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΛΕΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...συνεχίστε στον χυδαίο,πρόστυχο,σαθρό σας κόσμο.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...