ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δημόσια Τηλεόραση της Σερβίας (RTS) ..-ΕU interesting latest..-Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας:ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"..-Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την ποινική δίωξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρου Κιτσάκου..-UK's Economic Outlook in Six Charts..-RUSSIA's interesting latest news..-Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση..-AHEPA e-News!..-"ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ":Κωδικοποίηση θέσεων και πολιτικών κατευθύνσεων ..-κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ, Συγγραφέως, Ιστορικού Ερευνητή,άρθρο:"Η «Συμφωνία των Πρεσπών», Μέρος Β."..-Γράφει ο κ. Λεωνίδας Κουμάκης,Mέλος ΙΗΑ: "Οι πειρατές και το ποντίκι που βρυχάται"..-ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:[IHA Greece] Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας..-Speech by Federal Chancellor Angela Merkel at the opening of the Paris Peace Forum on 11 November 2018..-"ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ":ζητείται περίσσευμα ψυχής....-

ΑΓΓΕΛΙΑ


Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

"Mικρά μυστικά ομορφιάς και Υγείας...":γράφει η Μ.Χ.Β

Κάθε φορά,θα σας γράφω κάποιο «μυστικό» υγείας ή ομορφιάς.ΜΟΝΟ αυτά που τα έχω εφαρμόσει στην οικογένειά μου επι χρόνια,και τα αποτελέσματα είναι θαυμαστά.
v.ch.maria@gmail.com
Να ξέρετε πως τα φυτά περιέχουν στο dna τους φρουρούς της υγείας του ανθρώπου.Πολύ λίγοι-συγκριτικά πάντα-έχουμε καταλάβει την ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ δύναμη των φυτών που η Φύση μας έχει χαρίσει.

Όμως,ανατριχιάζω κάθε φορά που μου λέει κάποιος πως «πίνει το τάδε φυτό που αγόρασε στην λαϊκή ή σε καταστήματα βοτάνων»…Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πίνει κάποιος βότανα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.Δεν υπάρχει ποιο επικίνδυνο πείραμα,από το να χρησιμοποιεί τα βότανα όπως του λέει κάθε άσχετος.ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ μπορεί να πει αν είναι ή όχι επικίνδυνο ένα βότανο για σας.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
Μπορεί  μάλιστα να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα εάν τα πίνει κάποιος χωρίς άδεια ιατρού ενώ κάνει θεραπείες ή παίρνει φάρμακα. Εγκληματεί… στην κυριολεξία!
Να σας θυμίσω αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι:

-τα φυτά,όσο είναι φρέσκα,είναι λουλούδια.Οταν αποξηρανθούν,ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ..

Σήμερα,σας γράφω μια..συνταγή «ομορφιάς» απλή,αλλά που στο σπίτι μας έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Την χρησιμοποιώ από τα νειάτα μου και δεν την αλλάζω με καμία…

Προμηθευτείτε φρέσκο, γνήσιο Ελληνικό Ελαιόλαδο. Προτιμήστε το Κρητικό με οξύτητα «0». Αν σας είναι δυνατόν,προμηθευτείτε το κατ’ ευθείαν από το Ελαιοτριβείο.
Αγοράστε μια γλάστρα με άγρια,λευκή τριανταφυλλιά.Απαραιτήτως «άγρια» και λευκή,γιατί υπάρχει και με ρόζ πέταλα.

Βάλτε σε ένα βάζο,δύο περίπου φλυτζάνια ελαιόλαδο. Πάρτε από την τριανταφυλλιά σας τα πέταλα μόλις ανθοφορήσει,την Άνοιξη. Η δική μου,βγάζει κάθε χρόνο αρκετά πέταλα για να έχω το ροδέλαιο που χρειάζομαι όλη την χρονιά και μάλιστα δίνω και αρκετό σε ανθρώπους που αγαπώ.

Βάλτε τα πέταλα στο ελαιόλαδο,κλείστε καλά το βάζο, ανακινείστε δυνατά και βάλτε το στον ηλιο. Σε 10 περίπου ημέρες,αφαιρέστε τα πέταλα και προσθέστε στο λάδι καινούρια. Ξανακάνετέ το σε άλλες 10 ημέρες.
Τρείς φορές,είναι καλά. 
Στραγγίξτε καλά το περιεχόμενο του βάζου, χρησιμοποιώντας σουρωτηράκι και βαμβάκι, και βάλτε το ροδέλαιο  σε μπουκάλι σκούρου χρώματος.

Το βράδυ, πριν κοιμηθείτε,κάνετε ένα ελαφρό πήλινγκ με καλαμποκάλευρο αφού βρέξετε το δέρμα σας με χλιαρό νερό!
Γελάτε; Μην γελάτε,το χρησιμοποιώ περισσότερο από 25 χρόνια με θαυμαστά αποτελέσματα!
Μόλις κάνετε καθαρισμό για πέντε περίπου λεπτά,απλώστε το λαδάκι σας. Και κοιμηθείτε….

Την επόμενη ημέρα, θα καταλάβετε τι γράφω,μόλις κοιταχτείτε στον καθρέπτη σας και αγγίξετε το δέρμα σας..

Υ.Γ:βεβαίως,κάνει καλό και στο ανδρικό δέρμα…
Υ.Γ.2:είναι ιδανική,εάν καπνίζετε!!

Με την αγάπη μου…

ΠΑΛΕΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...συνεχίστε στον χυδαίο,πρόστυχο,σαθρό σας κόσμο.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...