ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: RUSSIA: Press statements following talks with Prime Minister of Japan Shinzo Abe..-Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: ..-Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση..-AHEPA e-News! - Vol. 13 Issue 3 - Wednesday, January 23, 2019 ..-IHA: ΠΕΝΘΙΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ..-"NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!..-"Aυτοδυναμία:αγαθό πολλαπλών απαιτήσεων" Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΚΡΗΤΗ της Προκοπής:ενημερωτικά δελτία της Περιφέρειας ..-"Πρώτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ"..πολιτικός σχολιασμός με την πένα του Γιάννη Γ. Βαβουρανάκη..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

"Mικρά μυστικά ομορφιάς και Υγείας...":γράφει η Μ.Χ.Β

Κάθε φορά,θα σας γράφω κάποιο «μυστικό» υγείας ή ομορφιάς.ΜΟΝΟ αυτά που τα έχω εφαρμόσει στην οικογένειά μου επι χρόνια,και τα αποτελέσματα είναι θαυμαστά.
v.ch.maria@gmail.com
Να ξέρετε πως τα φυτά περιέχουν στο dna τους φρουρούς της υγείας του ανθρώπου.Πολύ λίγοι-συγκριτικά πάντα-έχουμε καταλάβει την ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ δύναμη των φυτών που η Φύση μας έχει χαρίσει.

Όμως,ανατριχιάζω κάθε φορά που μου λέει κάποιος πως «πίνει το τάδε φυτό που αγόρασε στην λαϊκή ή σε καταστήματα βοτάνων»…Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πίνει κάποιος βότανα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.Δεν υπάρχει ποιο επικίνδυνο πείραμα,από το να χρησιμοποιεί τα βότανα όπως του λέει κάθε άσχετος.ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ μπορεί να πει αν είναι ή όχι επικίνδυνο ένα βότανο για σας.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
Μπορεί  μάλιστα να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα εάν τα πίνει κάποιος χωρίς άδεια ιατρού ενώ κάνει θεραπείες ή παίρνει φάρμακα. Εγκληματεί… στην κυριολεξία!
Να σας θυμίσω αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι:

-τα φυτά,όσο είναι φρέσκα,είναι λουλούδια.Οταν αποξηρανθούν,ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ..

Σήμερα,σας γράφω μια..συνταγή «ομορφιάς» απλή,αλλά που στο σπίτι μας έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Την χρησιμοποιώ από τα νειάτα μου και δεν την αλλάζω με καμία…

Προμηθευτείτε φρέσκο, γνήσιο Ελληνικό Ελαιόλαδο. Προτιμήστε το Κρητικό με οξύτητα «0». Αν σας είναι δυνατόν,προμηθευτείτε το κατ’ ευθείαν από το Ελαιοτριβείο.
Αγοράστε μια γλάστρα με άγρια,λευκή τριανταφυλλιά.Απαραιτήτως «άγρια» και λευκή,γιατί υπάρχει και με ρόζ πέταλα.

Βάλτε σε ένα βάζο,δύο περίπου φλυτζάνια ελαιόλαδο. Πάρτε από την τριανταφυλλιά σας τα πέταλα μόλις ανθοφορήσει,την Άνοιξη. Η δική μου,βγάζει κάθε χρόνο αρκετά πέταλα για να έχω το ροδέλαιο που χρειάζομαι όλη την χρονιά και μάλιστα δίνω και αρκετό σε ανθρώπους που αγαπώ.

Βάλτε τα πέταλα στο ελαιόλαδο,κλείστε καλά το βάζο, ανακινείστε δυνατά και βάλτε το στον ηλιο. Σε 10 περίπου ημέρες,αφαιρέστε τα πέταλα και προσθέστε στο λάδι καινούρια. Ξανακάνετέ το σε άλλες 10 ημέρες.
Τρείς φορές,είναι καλά. 
Στραγγίξτε καλά το περιεχόμενο του βάζου, χρησιμοποιώντας σουρωτηράκι και βαμβάκι, και βάλτε το ροδέλαιο  σε μπουκάλι σκούρου χρώματος.

Το βράδυ, πριν κοιμηθείτε,κάνετε ένα ελαφρό πήλινγκ με καλαμποκάλευρο αφού βρέξετε το δέρμα σας με χλιαρό νερό!
Γελάτε; Μην γελάτε,το χρησιμοποιώ περισσότερο από 25 χρόνια με θαυμαστά αποτελέσματα!
Μόλις κάνετε καθαρισμό για πέντε περίπου λεπτά,απλώστε το λαδάκι σας. Και κοιμηθείτε….

Την επόμενη ημέρα, θα καταλάβετε τι γράφω,μόλις κοιταχτείτε στον καθρέπτη σας και αγγίξετε το δέρμα σας..

Υ.Γ:βεβαίως,κάνει καλό και στο ανδρικό δέρμα…
Υ.Γ.2:είναι ιδανική,εάν καπνίζετε!!

Με την αγάπη μου…

AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.