"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024) 76741 (Μάϊος 2024) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΕΒΕΑ Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα..-EBEA ενημέρωση..-Τελευταία Νέα του Αρχιπελάγους: Iούνιος 2024..-USDA latest news..-NATO latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-"ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ":ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..-IMF Weekend Read: Georgieva on the US Economy..-EUROPEAN BANK's latest..-NTERNATIONAL INSTITUTE OF GASTRONOMY,CULTURE,ARTS & TOURISM,newsletter..-data.europa.eu,newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ..-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ..Νέα από το «Ξεκίνημα»..-International Monetary Fund Sovereign Debt Restructuring Process Is Improving Amid Cooperation and Reform..-CONSUMER ALERTS...update..-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION:update..-"ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος:Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου...-Nutri Score: η ετικέτα που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πάνω σε κάθε τρόφιμο.....-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ και απόψεις..-WTO interesting latest news..-EUROPEAN BANK's update..-NASA's Earth Observatory,update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,update..-YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ επιχειρηματική πληροφόρηση..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub,,0ΙΜF COUNTRY FOCUS....-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ:Διεκόπη η Δίκη....-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..-Αλλάζουν όλα στις ειδικότητες των νέων γιατρών .....-Υ --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

SELECT LANGUAGE

G7 SUMMIT

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Η ΜΑΡΙΑ γράφει στα social...

 **H ηθική αναγνώριση της Εφημερίδας,μόνο συγκίνηση, ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μπορεί να προκαλεί.Είναι η ακούραστη προσπάθεια, το πάθος για την Αλήθεια, οι αμερόληπτες πολιτικές μας θέσεις, οι μάχες που δώσαμε χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω, η αγάπη για την Πατρίδα και τον τόπο, όλα αυτά που μας οδήγησαν σε αυτό το θαυμάσιο, αξεπέραστο αποτέλεσμα αναγνωσιμότητας και εμπιστοσύνης ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

Αλλη μια φορά: ΧΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ....Φίλτατοι Αναγνώστες μας...
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024":
Τελευταίος μήνας 71316 (Απρίλιος 2024)
Αυτόν τον μήνα 76741 (Μάϊος 2024) 

**Ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, που καταντήσατε αγράμματους τους Ελληνες..ΠΑΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ μη σας πάρει και σας σηκώσει.
Παγαίντε ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕΝΕ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και άξιοι να είστε διδάσκαλοι και όχι ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ!
Αειντε να σας δούμε,ντε..🤬

**Συμπέρασμα:σε αυτή τη προεκλογική περίοδο μάθαμε:
1)ποσο ΒΡΩΜΙΚΗ είναι η πολιτική
2)τιποτα δεν κερδίζεται με αξιοπρόσεκτο τρόπο.Κερδίζεις βρίζοντας, προστυχολογώντας, βρωμίζοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ
3)πόσο μεγάλη είναι Η ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ Α Ι στην χώρα μας
4)είμαστε ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ μπροστά στα social που βυσοδομούν αναλόγως την ταρίφα
5)πόσο ΣΑΠΙΕΣ, ΒΡΩΜΕΡΕΣ, ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ,ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΕΣ είναι μερικές "μοδίστρες"-αρχηγάρες
..και ..
6)ΠΟΣΟ ΥΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...
Η ελπίδα (6) τελευταία και καταϊδρωμένη...
(χίλια συγγνώμην απο τις ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ...τις αγαπημένες μου)

**ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ:
"Εάν ήμουν σιωπηλή...ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ"..
Το βρίσκω ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...

**..απαλά-απαλά οι..παραινέσεις στα σκόπια για τις "αταξίες".Οι σλάβοι είναι ευαίστητοι και θα τους τρομάξετε...
🤬

**..καίγεται ΠΑΛΙ η Βαρυμπόμπη???
..Για ΟΠΟΙΟΝ θέλει την ΑΛΗΘΕΙΑ..

**ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ:Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη του για τον πολίτη:με την απομάκρυνσή του, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΛΕΓΕ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ"!
Μήπως να ..κλωνοποιήσουμε τον Κωστή ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;(βλέπε ΚΑΙ κατάργηση τροφίμων ΤΕΒΑ και το 100ρικο ΚΕΑ)..Κατά τα άλλα..ΌΛΑ ΚΑΛΑ;;;;;

**Η φράση που θα σας στοιχίσει ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ, όσο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ: "Ετσι κάνουν και οι ..ξένοι"!!!!
Αν μπορείτε...ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟ...

**Ειναι στυγνός, αδαής, αντιπαθής στο έπακρο,μισητός απο όλους τους Ελληνες..Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ με τον Πολίτη,τις ανάγκες του ή τον τρόπο ζωής του.
Δεν έχει καταγράψει ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΠΟΥΘΕΝΑ όπου υπηρέτησε.
Παίρνει αποφάσεις τόσο τραγικά σοβαρές που όλος ο Λαός αναρωτιέται ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ή κατ' εντολήν.
Μάλλον δεν ενδιαφέρεται κανείς στον κύκλο σας, έτσι;;

**Τι στοιχίζει ένα πλαστικό δοχείο με νεράκι για τα αδέσποτα έξω απο την εξώπορτα του σπιτιού σας;;;ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ αλλά είναι ο καλύτερος δείκτης οτι σε αυτό το σπίτι κατοικούν ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Είναι ένας σίγουρος τρόπος να δούμε ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..(Το κατάλαβα!!!
😆Εντάξει..."και ΑΝ έχει και λίγη τροφούλα..ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!"Αλήθεια είναι κορίτσι μου..σ' ευχαριστώ που με συμπλήρωσες..🌺)

**Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ -κυριολεκτικά- τήρησης των υποχρεώσεων Δήμων για τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ, απασχολεί κανέναν;Ελέγχει κανείς ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι διαμοιράζονται στα αδέσποτα;Ελέγχει κανείς αν οι τροφές χρησιμοποιούνται όπως επιτάσσει ο Νόμος ή....ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝΤΑΙ;Οχι έ;;;

**Να γράψω εγώ ένα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ εδώ:Καταργήσανε το ΤΕΒΑ(ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΕΑ) και οι τράπεζες ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ...100ΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΑ που είναι ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ.Σε λίγο,θα μας ανοίγουν το στόμα και θα κατάσχουν...την μπουκιά μας...ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..

**Η μικρή λουλού,παραδέχεται ότι παραβίασε τη νομοθεσία αφού μέχρι 31.12.2023 συμμετείχε σε εταιρεία αλλοδαπής ενώ είχε εκλεγεί από τον Σεπτέμβριο του 2023 πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά παράβαση του νόμου του 2016 που η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είχε ψηφίσει.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.Να "βράσω" τους Νόμους της Πατρίδας μου και να πιω το ζουμί τους....ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΗΨΗ....ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΗΨΗ....ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΗΨΗ....ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΗΨΗ....Οχι άλλη σήψη ρε ΑΣΧΕΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ....
🤬🤬🤬🤬

**Τροφή για σκέψη/Πλανήτης 2024:μπορεί να είσαι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ και να ΠΡΟ-απειλείς με μακέλεμα του Λαού σου αλλά...μπορείς την ίδια στιγμή, να βάζεις κανονικότατα υποψηφιότητα για...πλανητάρχης. Μπορεί να είσαι μακελλάρης λαών,αλλά να ψηφίζεσαι απο τον "λαό" σου και να μακελεύεις ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙ στο απομυθοποιημένο νατο, να βγάζεις γλώσσα στον οηε και να κάνεις ό,τι σου γουστάρει. Μπορεί να είσαι μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη ΑΛΛΑ ως άλλος κονκισταδόρας, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ λαούς δύστυχους σε άλλη ήπειρο, να κατακλέβεις τον χρυσό της Αφρικής ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΡΩΠΗΣ".
Μπορείς να είσαι καταδικασμένος, κλέφτης, ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ, πολιτικός απατεώνας, καραμπινάτος και απόλυτα διεστραμμένος ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ή εγώ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...Ή Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΖΟΓΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ...ΤΡΕΛΑ!!!
Καλημέρα μας..."ΚΑΛΗΜΕΡΑ" μας...🤬

**Πρίν πάτε στην κάλπη:
ΕΛΛΑΔΑ:ΩΦΕΛΗΣΕ Ή ΠΛΗΓΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
Σε μια προσπάθεια απάντησης πλείστων όσων αναγνωστών για το εν θέματι ερώτημα, η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024" αναρτά ώδε απόψεις έγκριτων Επιστημόνων και Αξιόπιστων Σχολιαστών και τις αφήνει στην κριτική διάθεση των Αναγνωστών της.
Μ.Χ.Β.

**Προσωπικά...ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΟΥ ..όταν χαρακτηρίζουν Πτυχιούχους με Παιδεία και ΜΥΑΛΟ. Ο έχων Πτυχίο, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ...

**Oχι, ΟΧΙ, δεν υπάρχουν ΝΟΜΟΙ στην χώρα αυτή..αλλά: "«Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές».
Πότε θα τον πάρουμε με τις κλωτσιές...

**Απίστευτος καθήμενος σε θώκο,υπεύθυνος για τη μοίρα της Πατρίδας..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ....δεν μας σώζει ΤΙΠΟΤΑ...
🤬


**Η "ΔΙΑ ΜΙΑΣ" ριζική λύση για την 'μάχη της ξαπλώστρας" μία και μοναδική: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ..
Απλό; Για άλλους λαούς ΝΑΙ. Για τον δικό μας καλοπερασάκια...ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...

**Λοιπόν Αδέρφια..γραμμή για την κάλπη. Θέλετε ΑΠΟΔΕΙΞΗ; κοιτάξτε καλά..ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ: ικανοί και ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ και ΣΑΠΑΚΙΑ ΛΑΪΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΡΕΣ και κομματικοί λακέδες..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Στην κάλπη ΟΛΟΙ ΜΑΣ..για την ΠΑΤΡΙΔΑ..ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ..

**Μια απάντηση σε μια πολύ ευγενική ερώτηση:κατ' αρχήν, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Και η απάντησή μου:η ζωή μου έχει μάθει πως ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...είναι φρονιμότερο ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,και πολύ λιγότερο φρόνιμο να ...το αλλάξω!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ δεν "σηκώνει" καμιά περιπέτεια, είμαστε σε κεφαλοκλείδωμα όσων μας ρήμαξαν.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ...και εγώ το βλέπω καθαρά.Προτιμώ να ξιφουλκήσω τους άχρηστους και να κάνω ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτό που έχω με ΘΑΡΡΟΣ, ΠΑΡΡΗΣΙΑ και γενναιότητα(που πληρώνεται πολύ ακριβά, να το ξέρεις) παρά να βλέπω την Πατρίδα μου,πατσαβούρα κάθε έωλου της Υφηλίου.Μου αρέσει αυτό που έχω, ΑΝ ΚΑΙ με τσαντίζει, με θλίβει με απογοητεύει με τις μλκς που κάνει...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Δεν θα σκοτώσω την προοπτική της Πατρίδας μου για πλεύση σε άγνωστα, βρώμικα, αμφισβητούμενα απο την Λογική νερά...ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..μπορεί να είναι λάθος..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.Σ'ευχαριστώ που έδωσες χρόνο να μου γράψεις..

**..άσε το τσεκούρι ήσυχο βρε κατακαϋμένο!!Ιστορίες του ΝΩΕ στο κατάστιχο των άχρηστων θυμήθηκες, βλαμένο.Ούτε στην παρωνυχίδα του Βορίδη δεν φτάνεις...

**Ενα "τίποτα" σε όλες του τις "πλευρές".Ενα πλούσιο καβαλημένο διεστραμμένο ζωντανό που έχει πιάσει τον παλμό μιας μερίδας του Λαού.Είναι οι του "πέμπτου υπογείου", αυτοί που ονειρεύονται να τους πιάσει κάποιος το χέρι και να τους δώσει σημασία, είναι αυτοί που τα αυτιά τους, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ. ...https://politikinewsaaa.blogspot.com/.../blog-post_269.html

**να το ξαναγράψω αφού ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!
"ειναι ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ που...έχει πάρει "υπο την προστασία" του και το...Τατόϊ ή κάμνω λάθος;Μ' αρέσει που σας..."αρέσει" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...(ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΕΞΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.Αναφέρθηκα στον κύριο που ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ...και σπεύδουν να του κάνουν...λάϊκ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...)
ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;ΝΟΜΙΜΟ Ή ΌΧΙ;;ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ έρχονται σε Σας;;

**Απάντηση με πραγματική.... φαιδρότητα:
είναι πολύ απλό αγόρι μου: Θα ζητήσεις ενίσχυση και προβολή, απο τα Μέσα (ή τα "Μέσα") που σέβεσαι, αμείβεις, στηρίζεις όταν υποφέρουν, "γλύφεις", χαριεντίζεσαι, "βραβεύεις"(!!!!), αναφέρεις, ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ.
Αν ΔΕΝ είσαι-κατά πως φαίνεται-...κακό του κεφαλιού σου😆😆😆😆😆😆
Η απάντησή μου είναι ένα τεράστιο Ο Χ Ι ...

**ειναι ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ που...έχει πάρει 'υπο την προστασία" του και το...Τατόϊ ή κάμνω λάθος;Μ' αρέσει που σας..."αρέσει" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...(ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΕΞΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.Αναφέρθηκα στον κύριο που ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ...και σπεύδουν να του κάνουν...λάϊκ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...)

**Απάντηση:κοίτα, δεν χρειάζεται να σου πει άλλος οτι ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΤΕ φάρμακο χωρίς ΕΝΤΟΛΗ ΙΑΤΡΟΥ.Οσο για το φάρμακο που μου γράφεις, ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ποτέ, και μην παίρνεις απο το διαδίκτυο φάρμακο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Φ...ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ μπορεί να σε συμβουλεύσει, ακόμα και ο Φαρμακοποιός θα σου πεί ΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.Μην παίζεις με την όραση καλή μου...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ...ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!

**Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
Αυτόν τον μήνα
75103 (Μάϊος 2024)
Τελευταίος μήνας
71316 (Απρίλιος 2024)
ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ...

**Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ το βρίσιμο,οι βωμολοχίες, οι ειρωνίες,οι κακίες,οι κάθε είδους προσπάθεια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ;Αλήθεια..νομίζετε οτι ΑΥΤΟ περιμένουμε απο σας; ΛΥΣΕΙΣ περιμένουμε...αναβίωση της Μεσαίας Τάξης περιμένουμε, προσοχή στον Αγροτικό Τομέα περιμένουμε..Ασφάλεια στην ζωή μας περιμένουμε,ψωμί για ΟΛΟΥΣ περιμένουμε...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;;

**"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΪΑ:Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ"..γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη
..σε άρθρο της που θα δημοσιευθεί σύντομα στην "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

**ΑΠΑΝΤΗΣΗ:υπάρχει μια μερίδα πολιτών, εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου με ένα ξεχωριστό "ιδίωμα":ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣ...ο,τι ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΎΕΙ!!".Αυτός έχει κάνει μια λίστα με το τι ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...και..σ' αυτή έχει..προσκοληθεί!!
Απλό; ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΑ...."Τ' είχες γιάννη..τ'ειχα πάντα".Εχεις κάτι απορίες όμως...

**Το ΠΟΙΟΣ έκανε την πατάτα με τα emails στο ΥΠ.ΕΣ. που καλούμαστε να πληρώσουμε την μλκ του ΕΜΕΙΣ, θα το μάθουμε ή...το όνομά του είναι..."προσωπικά δεδομένα"..Άει σιχτίρ!!
🤬

**TO KEΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ!!! Θα πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ πρόστιμο 400.000€ επειδή....έγινε "πατάτα" στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με τα emails .
ΚΑΠΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΙ ή έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ,ή ξεχνάνε πως κάποια στιγμή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ "ΑΔΡΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!
Οσα έχετε φτιάξει ΘΑ ΠΑΝΕ "ΦΟΥΝΤΟ" ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!
"ΞΥΠΝΗΣΤΕ"!!!🤬

**Μια πολύ σοφή "στρατηγική" για εξοφλημένους:ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ που μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά ...διαστρέμματα, έχε την εξυπνάδα να φύγεις, όσο γίνεται με περισσότερη αξιοπρέπεια.
1)Διόρθωσε ό,τι μπορείς με ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ και πράξεις που απαιτούν ΦΙΛΟΤΙΜΟ 2)ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕΣ 3)ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ και φύγε ΟΡΘΙΟΣ και όχι ...στα τέσσερα!ΙΣΩΣ έτσι να σε θυμούνται σαν περίπου ΚΥΡΙΟ και όχι υπόδικο κατατρεγμένο.

**Αηδιαστικά δίποδα όντα, "δίνουν συνεντεύξεις" με χυδαίο και σιχαμένο όπως και τα ίδια περιεχόμενο..ράπερς και λοιπά Ορκ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ σε εξ ίσου ρυπαρά..ΤΖΑΜΠΑ "ΜΕΣΑ" της Ελληνικής Μόρντορ.
"Ελεγχος";;
ΠΟΙΟΣ να ελέγξει, ΤΙ και ΠΟΤΕ...
Είναι απησκολημένοι σε άλλα "ουσιαστικά"προβλήματα ΟΛΟΙ τους...🤮🤮🤮🤮🤮

**Yπάρχουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ πολιτικοί που έχουν κάνει ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ στην Πατρίδα.Και τους καλείτε,να μας..ενημερώσουν.Εξευτελισμένη tv..προβάλλει ξευτιλισμένους Εφιάλτες ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

**ΝΕΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΥΠΟΔΗΜΑ".
Ο κοιμώμενος Γίγαντας της Ελληνικής Υποδηματοποιϊας, μέσα απο σχόλια, δημοσιεύσεις, έρευνες και πληροφορίες. Οι Ελληνες Κατασκευαστές των καλύτερων παπουτσιών στον πλανήτη, μέσα απο μια πορεία που οδήγησε απο την κορυφή...στην απλή επιβίωση...

**ΑΝΔΡΕΣ "ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ" είναι ΟΛΟΙ οι Ελληνες!Μην παρασύρεστε απο τους λίγους κουνιστούς.ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

**ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Υπουργός ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ραμα....ή όχι;

**ΗΘΟΣ σημαίνει:να μην ασχολείσαι ποτέ με την προσωπική ζωή ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ.Η προσωπική ζωή ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ είναι ΑΛΛΟ.Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ "λέει":Τα πολιτικά πρόσωπα ενέχονται ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Και ο τύπος που ασχολείται ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΕΣ δεν αξίζει ανάγνωσης και αντιμετώπισής του ως ΣΟΒΑΡΟΥ εντύπου.Ας τα αφήσουν αυτά για τα lifestyle έντυπα που ειδικεύονται επικερδέστατα στα σεξουαλικά καθώς και άλλους "τύπους" που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ για να εξυβρίζουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ εξασκώντας βρώμικη, ελεεινή,σιχαμένη "στρατηγική" έκδοσης..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. Α Λ Λ Α θέματα ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΕΤΕ;;;Τ Ο Σ Α υπάρχουν...ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ;
🤬

**Αν αγαπάς την Πατρίδα,ψάχνεις τοίχο να χτυπήσεις το κεφάλι σου!
ΥΠΕΞ ΔΗΛΩΣΗ:
"καθόλου συνεπής η Πρεσπών,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ!"
Με τι εχέγγυα τώρα θα τους υποχρεώσεις σε ΥΠΑΚΟΗ;
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα την καταστρέψουν σύντομα ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ🤬Αν ΔΕΝ την έχουνΗΔΗ καταστρέψει στην ψυχή των Ελλήνων..

**ΣΥΛΛΗΨΗ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, έ; λεχρίτες; ΜΟΝΟ;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΟΝΟ;;;;;;;;;;;;;ΜΟΝΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Σιχάματα του Πλανήτη ...."Πλυθείτε" να φύγουν ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ...

**..
🤬για ΑΔΑΕΙΣ:Παίρνεις τα τιμολόγια προμηθευτών.Τσεκάρεις αν είναι υπερκοστολογημένα.Εχεις την βάση κοστολογίου και εύκολο να βγάλεις κοστολόγιο με λογιστική διαδικασία.Ορίζεις πλαφόν κέρδους.Οποιος το παραβεί, του κόβεις τον πισινό.ΑΥΤΟ είναι η ΛΥΣΗ.Αλλά δεν την θέλετε.ΔΕΝ..🤬

**ΣΚΟΠΙΑ τα λέμε. ΣΚΟΠΙΑ. Καθιερώστε το, Αδέλφια, παντού.ΣΚΟΠΙΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
Σκοπιανοί είναι και Σλάβοι.
ΣΚΟΠΙΑ λοιπόν παντού Αδέλφια.
Ας καταργήσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ό,τι μειώνει την Πατρίδα.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ..

**Οι πολιτικοί απατεώνες,ΠΡΕΠΕΙ και ΕΧΟΥΝ πολύ παχύ πορτοφόλι. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (όλοι με ανομο τρόπο αποκτηθέν) ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο Λ Α μόλις εκλεγούν.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, αλλά μια υπενθύμιση ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..

**..το κασελλάκι, έχει ρίξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ στα Μέσα.ΠΑΡΑ πολλά και γι αυτό όλοι νοιάζονται για το τι θα πει η συνέχεια της πανούκλας της χώρας.ΟΧΙ, δεν βλέπω τα γνωστά, μεγάλα χρηματοδοτούμενα Μέσα.Υπάρχουν ΑΠΛΗΡΩΤΑ πολύ μικρότερα απο τα οποία ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Με πόνο ψυχής, αλλά το παιχνίδι διαστροφικών, ανώμαλων και καταστροφέων της Πατρίδας μου...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ.Μπαίνουν στο σαλόνι μας, "κάθονται" απέναντί μας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ με πληρωμένα "όπλα" και διαστρέφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τα πάντα, σκτ..νουν τα πάντα με τις ακαθαρσίες τους χωρίς να μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μας προστατεύσει απο αυτήν την ΒΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ και την αυθάδεια των πληρωμένων ΜΜΕ.Γιατί ακόμα και το Σύνταγμα της Χώρας....το έχουν χιλιοτρυπήσει.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ και σήμερα ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ. Και πηγαίνετε να ψηφίσετε.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ,χωρίς να επηρρεάζεστε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Με πόνο ψυχής...
Μ.

**Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ..όλα τα ευγενή, πανέμορφα, αγνά ιδιώματα της ανθρώπινης ψυχής:αγάπη, εμπιστοσύνη, νοιάξιμο,ανιδιοτέλεια,αγκαλιά,δοτικότητα...Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ αμύθητη περιουσία, σπάνια προσφορά....η στήριξη της Ανθρώπινης Ψυχής απο "αδελφή ψυχή".
Οποιος την έχει..ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ.
Οποιος ΔΕΝ την έχει ποτέ δεν θα είναι ολοκληρωμένος..

**"αγρια ζωάκια σε αυλές σπιτιών":ΟΧΙ αγάπες μου.."οι Ανθρωποι και τα σπίτια τους ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ"

**Μια ερώτηξις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ περιεχομένου: Οταν πληρώνετε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στα κανάλια, ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ε π α ν α λ ή ψ ε ι ς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ;;;(ε???)

**Αυτές τις κραυγαλέες εκδηλώσεις "καλωσύνης" "αγάπης" και "συγγνώμης" ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Και ΘΥΜΑΜΑΙ, και ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τίποτα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ πολλά. Οχι όλα...ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ αιματηρές ΑΔΙΚΙΕΣ ...ΑΠΑΙΤΩ Τ Ι Μ Ω Ρ Ι Ε Σ...Ίσως επειδή πιστεύω και σε έναν άλλον Θεό: το ΔΙΚΙΟ!!Απάντησα...

**ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ:μια χούφτα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, Ελληνογνώστες και ΑΨΟΓΟΙ.Και μια στρατιά παντελώς ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ και απλώς...αμειβόμενοι. Η σήψη των ΜΜΕ (και εδώ) στην χώρα μας..

**..το να πυροβολήσεις τον λεχρίτη που μπήκε σπίτι σου να σε κλέψει ή και το χειρότερο...είναι ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ;Τι γράφετε ρε σαπάκια της υποτιθέμενης "δημοσιογραφίας";;;Τι στο διάολο γράφετε και ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ για τις μλκς σας...Άει σιχτίρ πρωϊνιάτικα ..τσόφλια...ε! τσόφλια..
🤬

**Το να ακούς ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...είναι ποινικά κολάσιμο.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...είναι "δικαίωμα".Ερμη Πατρίδα...Ελλήνων χώρα..ΤΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ..

**Η είδηση..χωρά και νοιώθει άνετα ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΕΙΡΕΣ. Τα σχόλια του κάθε παραθυράτου...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν αφορούν ΚΑΝΕΝΑ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.Αυτό...γιατί έχουμε χάσει ΚΑΙ τα αυγά...ΚΑΙ τα καλάθια..

**"ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΣΑ"=ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ"
Μαρία έφη...

**ΠΡΟΤΑΣΗ:..και την αφήνω να υπάρχει εδώ.ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.Και μην μου πει κανείς "έχουμε...συλλόγους" (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ).Τα -ενδεχόμενα- συμπεράσματα, δικά σας...ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ,απλώς...ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ. Αλλά ΟΧΙ απο τον καναπέ...Καλημέρα σας...

**Απάντηση:το έμπειρο μάτι ενός σχολιαστή που ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, είναι (στο κόκκινο χαλί στο ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ) να κοιτά ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ πίσω απο την κάθε καλλιτέχνιδα/η που ποζάρει.Θα καταλάβεις πολλά. Δες την αντίδραση των φωτογράφων που "τρελλαίνονται" με τους πρωτοκλασσάτους, και δες την αντίδραση των αδιάφορων γι αυτούς. Οι δεύτεροι, απλά γίνονται ρεζίλι...Αυτά...

**Αν έχει 15 ο ζας και 12 το πασοκ....ΈΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ και προβληματικοί στην χώρα;;ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ...ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ!

**Διώξατε 600.000 Ελλήνες στο εξωτερικό.Γεμίσατε όλο τον Πλανήτη ΑΞΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ κυρίως ΙΑΤΡΟΥΣ, αστέρια και καταξιωμένους σήμερα σε όλη τη Γη. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ; Είσαστε ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

**Απάντηση:θα σου πω το εξής για να καταλάβεις:περπατώντας στον δρόμο, γύρνα ξαφνικά το κεφάλι σου και πες "ΚΑΛΗΜΕΡΑ!" στον γείτονα που έρχεται απο απέναντι.Η έκπληξη που θα δείξει το πρόσωπό του, η αμηχανία έστω και δευτερολέπτων μέχρι να συνειδητοποιήσει ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ...θα σου δείξει και το ποσοστό ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ μας ...ΑΥΤΟ..έχουμε καταφέρει.

**Υπάρχουν Υπουργοί ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ,ΑΠΟΔΟΧΗΣ και ΨΉΦΟΥ.Και στο τέλος-τέλος και ΑΓΑΠΗΣ.Βοηθούν την Πατρίδα, τον Πρωθυπουργό και ΕΜΑΣ.Αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.Μερικοί "άλλοι" αξίζουν ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΥ, γιαουρτώματος, φτυσίματος και παντελούς αποδοκιμασίας.Θα λάβουν "επιβράβευση";????

**Είναι αλήθεια...ή όχι;Υπάρχει Υπουργική Απόφαση(?) που ορίζει οτι για να κάνεις την Αξονική ή Μαγνητική Τομογραφία, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ.Πρέπει ..ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ ..για να σου γράψει το ειδικό έγχυμα που χρειάζεται για να γίνει η..αξονική ή μαγνητική και το οποίο ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΔΗΛΑΔΗ..αφού το έγχυμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την εξέταση...εσύ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.Αν ΔΕΝ τα λέω καλά....διορθώστε με..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ εντελώς...ΕΝΤΕΛΩΣ όμως..🤬

**ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ:μην βάζετε στο διαδίκτυο ΜΟΝΟ τα video των συνεντεύξεων και ομιλιών σας.Βάλτε αρχεία .docs..ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ VIDEO συγκριτικά με αυτούς που διαβάζουν!!!(όχι δεν θέλω αμοιβή, κι ας είμαι απο τους καλύτερους "επικοινωνιολόγους" της χώρας..είτε θέλετε να το "ξέρετε" είτε όχι...)

**


 


Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024