ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δημόσια Τηλεόραση της Σερβίας (RTS) ..-ΕU interesting latest..-Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας:ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"..-Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την ποινική δίωξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρου Κιτσάκου..-UK's Economic Outlook in Six Charts..-RUSSIA's interesting latest news..-Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση..-AHEPA e-News!..-"ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ":Κωδικοποίηση θέσεων και πολιτικών κατευθύνσεων ..-κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ, Συγγραφέως, Ιστορικού Ερευνητή,άρθρο:"Η «Συμφωνία των Πρεσπών», Μέρος Β."..-Γράφει ο κ. Λεωνίδας Κουμάκης,Mέλος ΙΗΑ: "Οι πειρατές και το ποντίκι που βρυχάται"..-ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:[IHA Greece] Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας..-Speech by Federal Chancellor Angela Merkel at the opening of the Paris Peace Forum on 11 November 2018..-"ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ":ζητείται περίσσευμα ψυχής....-

ΑΓΓΕΛΙΑ


Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:Στις εργασίες αποκατάστασης πρανών και αντιστήριξης στο ρέμα Εσχατιάς ο Δήμαρχος


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      
     ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                     
                                                                                       
30/10/2018

Χρήστος Τζώρτζης | Δημοσιογράφος |
Δήμος Αχαρνών | Γραφείο Τύπου |
T: 213 2072 523  | F: 210 2464 022 |


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις εργασίες αποκατάστασης πρανών και αντιστήριξης στο ρέμα Εσχατιάς ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης πρανών και αντιστήριξης στο ρέμα Εσχατιάς, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των εργασιών από τους υπευθύνους της εργολήπτριας εταιρείας.

Το έργο "Ανακατασκευή τοίχων αντιστήριξης πρανών στην οδό Ιλισού Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού  550.000 ευρώ αφορά αναγκαία έργα για την αποκατάσταση των τοίχων αντιστήριξης, που βρίσκονται στα πρανή του ρέματος Εσχατιάς του Δήμου Αχαρνών στο τμήμα του που εφάπτεται με την οδό Ιλισού και ειδικότερα από την οδό Ανεξαρτησίας και μέχρι την οδό Χαβρίου (από το Ο.Τ. 135 μέχρι το Ο.Τ. 92 και απέναντι), με στόχο την αποτροπή του φαινομένου της διάβρωσης, των καταπτώσεων των πρανών και την αποκατάσταση της οδού Ιλισού.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι, η θεμελίωση από οπλισμένο σκυρόδεμα, η τοποθέτηση συρματοκιβωτίων, στρώμνες, η ενίσχυση της κοίτης, οι επιχώσεις και η κατασκευή τοίχου αντιστήριξης από οπλισμένο σκυρόδεμα και στηθαίου προστασίας.

Το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από ενημέρωση και αίτημα του Δήμου Αχαρνών με το υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου 25153/26-4-17 προς την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται σε μια σειρά από παρεμβάσεις στο ρέμα Εσχατιάς, που έχουν σαν σκοπό να ενισχύσουν τα πρανή και την κοίτη του ρέματος, ώστε να βελτιωθεί αισθητά η δυνατότητα απορροής ομβρίων υδάτων και κυρίως να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι από ενδεχόμενη κατάρρευση των πρανών του ρέματος.
Η αγαστή συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής, εκφράζεται σε ένα ακόμη αναγκαίο έργο υποδομών στον Δήμο Αχαρνών και αυτό πέρα από αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης είναι και αποτέλεσμα συνεργασίας των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής.
Οι εποχές που ο Δήμος Αχαρνών ήταν "αδρανής θεατής" των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αυτό αποδεικνύεται τόσο από το συγκεκριμένο έργο αλλά και από το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Οκτωβρίου 2018, έχει εγκεκριμένα έργα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 16.361.000 ευρώ, τη στιγμή που την προηγούμενη δημοτική περίοδο 2010-2014 το ποσό αυτό ήταν μόλις 500.000 ευρώ."


ΠΑΛΕΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...συνεχίστε στον χυδαίο,πρόστυχο,σαθρό σας κόσμο.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...