ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτίον τύπου με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION :Council conclusions on EU-ASEAN relations..-ΕUROGROUP:Remarks by M. Centeno following the Eurogroup meeting of 21 January 2019..-SOS Ιατροί:ενημέρωση..-επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη..-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":πίτα στις 5 Φεβρουαρίου..-IMF:A Weakening Global Expansion Amid Growing Risks..-Council of Bars and Law Societies of Europe: press release..-Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος" κοπή πίτας ..-NAΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Τη Μακεδονία για ένα iPhone ..-ΑΑΔΕ:απαλλαγή απο ΦΠΑ των νέων μικρών επαγγελματιών..-H ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Αφράτο γλυκό ψωμί (σαν τσουρέκι) με κίτρινη κολοκύθα..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-"Aυτοδυναμία:αγαθό πολλαπλών απαιτήσεων" Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΚΡΗΤΗ της Προκοπής:ενημερωτικά δελτία της Περιφέρειας ..-"Πρώτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ"..πολιτικός σχολιασμός με την πένα του Γιάννη Γ. Βαβουρανάκη..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & ΟινολογίαςΗ Ελλάδα έγινε το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης αφού διεξήχθη το 16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τεράστια επιτυχία , καθώς η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ‘’Ακρόπολις’’ υστέρα από συντονισμένες προσπάθειες εξασφάλισε και έφερε το συνέδριο αυτό στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο. Στο συνέδριο αυτό συμμετείχαν δεκάδες Ευρωπαϊκές χώρες ξεπερνώντας τους 400 σύνεδρους.
Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο είναι η μεγάλη ετήσια εκδήλωση μας CEUCO (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας – Conseil Europeen des Confreries Oenogastronomiques) το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στο οποίο παραβρέθηκαν 400 σύνεδροι από 7 χώρες του εξωτερικού όπως Ισπανία , Γαλλία , Πορτογαλία , Βέλγιο , Μακάο , Ιταλία , Ουγγαρία και την Ελλάδα.

Την Παρασκευή 19/10 πρώτα οι σύνεδροι επισκέφθηκαν την έκθεση στο Ζάππειο οπού και έγινε η επίσημη συνέντευξη τύπου του συνεδρίου. Στην συνέχεια περπάτησαν στον Εθνικό Κήπο για να καταλήξουν στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου πραγματοποιήθηκε το Προ-συνέδριο της Ceuco. Εκεί πραγματοποιήθηκε το Προσυνέδριο της CEUCO, με την επίσημη ένταξη των μελών για την Ελλάδα στην CEUCO στις οποίες είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου και την Λέσχη Γαστρονομία Λευκάδας. 
Τέλος ο Κωνσταντίνος Μουζάκης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», εκλέγει στη θέση του Αντιπροέδρου της CEUCO για την Ελλάδα, και δόθηκαν συγχαρητήρια σε όλη την Οργανωτική επιτροπή κκ Κωνσταντίνος Μουζάκης,Ηλίας Ιωσηφέλης,Γεώργιος Καραχρήστος,Κωνσταντίνος Κωβαίος,Νικόλαος Δαούτης,Ευανθία Βοναζούντα,Άρτεμις Μπεμπλιδάκη,Παπαβασιλείου Μαρία,Νικόλαος Κατσαρός,Βουλισμάς Σπυρίδων για τη συμβολή τους στην εξασφάλιση της διοργάνωσης του 16ου συνεδρίου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο Μέγαρο.


Στο κλείσιμο της βραδιάς του Σάββατου και μετά από το συνέδριο της CEUCO, πραγματοποιήθηκε το Επίσημο Gala που έγινε στο χώρο του Ζάππειου με όλους τους σύνεδρους και του επισήμους καλεσμένους που παρακολουθήσαν το ετήσιο συνέδριο της Ceuco.

  
Έγιναν και οι Ελληνικές Βραβεύσεις από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις http://www.chefsclubofattica.com/dinner-gala-stous-synedrous-tis-ceuco/ ως εξής
HONORARY
President of CEUCO mr Carlos Martín Cosme from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
  
HONORARY
Vicepresident of CEUCO for France mr Jean-Claude Estirach from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
Vicepresident of CEUCO for Italy mr Alessandro Salarolo from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
Vicepresident of CEUCO for Portugal mr Jose Manuel Alves from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
Vicepresident of CEUCO for Hungary miss Ibolya Haberne Fakete from the Chef’s Club of Attica Acropolis for her contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
 
Vicepresident of CEUCO for Spain mr Rosario Velasco Jiménez from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
Vicepresident of CEUCO for Belgium mr Daniel Haulotte from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
   
Vicepresident of CEUCO for Macao mr Luis Augusto Machado from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
General Secretary of CEUCO mr Luís Alberto da Fonseca Nunes from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
HONORARY
Treasurer of CEUCO mr Fernando Viana Garrido from the Chef’s Club of Attica Acropolis for his contribution to Culture, History, Gastronomy and Wine.
   
Τιμής Ένεκεν
Chef Δημήτριο Σκαρμούτσο από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις για την προσφορά του στο Πολιτισμό, την Γαστρονομία και τον Οίνο & ως Επίτιμο Μέλος Chef του Acropolis Chef’s Club of Attica.
Τιμής Ένεκεν
Δειπνοσοφιστήριον Catering από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις για την προσφορά του στο Πολιτισμό, την Γαστρονομία και τον Οίνο & ως Επίτιμο Μέλος του Acropolis Chef’s Club of Attica.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις Ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ζαππείου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ζαππείου Μεγάρου κ. Γιώργο Χρήστου για την στήριξη του σε όλο αυτό το γεγονός και για την χορηγία του Περιστηλίου και επίσης ευχαριστούν ιδιαίτερα το ‘’ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ Catering΄΄ για την άψογη συνεργασία και τα υπέροχα πιάτα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους που ήταν τα εξής στο Gala Dinner

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, και φυσικά στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, στην Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας, και Λέσχη Ηπείρου
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας Ζάππειο Μέγαρο, Δειπνοσοφιστήριον Catering, τσίπουρα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, την ΑΜΠΕΛΟΥ ΧΩΡΑΣ με τα κρασιά OLVIOS (λευκό) και YPEROS (ερυθρός).
  


κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης 

Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO.
Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών, Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής  "Ακρόπολις" 
κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης
Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO.

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών, Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής "Ακρόπολις"


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.