ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΤΗΕ WHITE HOUSE's latest news..-ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ δελτίον τύπου..-Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου:δελτίον τύπου..-Ομιλία Πάνου Σκουρολιάκου στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις ..-Speech by Federal Chancellor Dr Angela Merkel at the congress organised by the CDU/CSU parliamentary group..COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION-EUROGROUP..latest interesting news..-CANADA latest news..-κ. ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ,ΣΥΡΙΖΑ,δελτίον τύπου..-NORWAY latest news..-"ΠΟΤΑΜΙ" newsletter..-ΝΑΤΙΟΝΑL SCIENCE FOUNDATION update..-Δρ.Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα,υπ.Ευρωβουλευτής,δελτίον τύπου..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δελτίον τύπου..-RUSSIA's latest news..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ενημέρωση..-"κίνημα αλλαγής" δελτίον τύπου..-AHEPA e-News! - Vol. 13 Issue 19 - Wednesday, May 15, 2019 ..- κ. Λεωνίδα Κουμάκη,ΙΗΑ,άρθρο:" Πορθητής», S-400 και ανατολίτικο παζάρι"..-Δημήτρης Νατσιός,δάσκαλος-Κιλκίς,Μέλος ΙΗΑ:" Ευθυμογράφημα περί των προσεχών εκλογών"..-Νικόλαος Λ. Μωραΐτης. Ph.D.:"Η επίδραση της παγκόσμιας βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών στον πολιτισμό και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης"

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
Μετά απο αιτήματα αναγνωστών στην "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ενημερώνουμε οτι υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παροχής πληροφόρησης, αναζήτησης αντιγράφων Νόμων, Αποφάσεων ή Εγκυκλίων σε άνεργους ή οικονομικά αδύναμους δημότες που τα έχουν ανάγκη. Αρκεί να ενημερώσουν την "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" στο e-mail v.ch.maria@gmail.com.Προϋπόθεση να διαθέτουν δικό τους e-mail για ηλεκτρονική επικοινωνία.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ:Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Γιορτάστηκε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Ρέθυμνο

Η ομάδα του «Rethymno Recevin», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη διάκριση του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινικών Πόλεων RECEVIN, συνεχίζει τις δράσεις για την ανάδειξη του κρητικού κρασιού. Αυτή τη φορά, συμμετείχε στον εορτασμό  της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού, στις 11 Νοεμβρίου 2018,  διοργανώνοντας μία ημέρα πριν, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, έναν οινοτουριστικό περίπατο. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στην Κρήτη, διοργανώθηκε από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete).
 Επίκεντρο της βόλτας ήταν τα Boutique Hotels της πόλης, τα οποία προσφέρουν κρητικό εμφιαλωμένο οίνο. Οι πάνω από 30 Ρεθυμνιώτες και επισκέπτες που συμμετείχαν, ενημερώθηκαν τόσο για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και τις δράσεις που διοργάνωσε το Wines of Crete για τον εορτασμό εκείνης της ημέρας, όσο και για τη διάκριση του Ρεθύμνου και το δίκτυο RECEVIN.
Σημείο εκκίνησης ήταν τα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ, απ’ όπου και έλαβαν πληροφοριακό υλικό για τις επικείμενες δράσεις. Έλληνες και ξένοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν ιστορικές γωνιές και σημεία της πόλης. H ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από την ξεναγό Κωνσταντίνα Κακογιαννάκη και την αρχαιολόγο Ματίνα Αρβανίτη, από το γραφείο Παλιάς Πόλης Ρεθύμνης. Μαζί, ήταν τα μέλη της ομάδας του «Rethymno-Recevin»: η οινοχόος Εύη Δενδράκη, ο οινοποιός Στέλιος Κλάδος, η γλωσσολόγος Μαρία Κουφάκη, η οινολόγος Ηλιάνα Μαλίχιν και η επιχειρηματίας Κατερίνα Ξεκάλου, οι οποίοι, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και έδωσαν πληροφορίες για το κρητικό κρασί, τις ποικιλίες και, φυσικά, την κρητική γαστρονομία.
Ο περίπατος περιελάμβανε γευστική δοκιμή κρασιών από τις ποικιλίες Bιδιανό, Mοσχάτο Σπίνας, Λιάτικο, Cabernet Sauvignon και  συνοδεύτηκε αρμονικά από επιλεγμένα μεζεδάκια, που προσέφεραν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Η βόλτα είχε ιδιαίτερη επιτυχία και έδωσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινοτουριστικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Ρεθύμνου, με βασικό στόχο να παροτρυνθούν οι συμμετέχοντες, να επισκεφθούν τα κρητικά οινοποιεία την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και να γνωρίσουν το κρητικό ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί.
Ο Δήμος Ρεθύμνης και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Rethymno-Recevin ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η οινική περιήγηση στην πόλη: Petite Fleur, Palazzino di Corina και  Historic Boutique Hotel Avli.
Όλες οι δράσεις της ομάδας “Rethymno-Recevin” μεταδίδονται ζωντανά και ανακοινώνονται στην σελίδα στο facebook: www.fb.com/rethymnowinecity και στο Instagram: @rethymnowinecity.
Μεγάλος χορηγός στις δράσεις του Ρέθυμνο: Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 είναι το Βoutique Wine Hotel “La Grotta”.

Δήμος Ρεθύμνης
Γραφείο Τουρισμού-Πολιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.