ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!!

Το blog θα ενημερώνεται σε αργούς ρυθμούς αλλά δεν θα σταματήσει την ενημέρωση έως τότε..

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ: @mgvavour

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ:


@MariaCretan - Chadzidakis Vavouranakis

@mgvavour
http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019:Από τον Σεπτέμβριο ε.έ.και με την επιστροφή από τις διακοπές, η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη και ο Γιάννης Βαβουρανάκης,θα βρίσκονται σε «ανοιχτή» επικοινωνία μαζί σας στο e-mail v.ch.maria@gmail.com, απαντώντας αμέσως (την ίδια στιγμή) σε ερωτήματα, προτάσεις, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για σχετικές αναλύσεις με άρθρα και γενικώς σε ο,τιδήποτε θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένο στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ή κινεί το ενδιαφέρον σας, είτε αυτό αφορά τις Αχαρνές,είτε γενικότερα θέματα.Θα απαντώνται μόνον ΕΠΩΝΥΜΕΣ επαφές με ΥΠΑΡΚΤΑ(ελεγχόμενα) e-mails.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με επιθυμία αναγνωστών μας και ανταποκρινόμεθα σ’ αυτή κατά το δυνατόν.

Ορίζεται σε μία φορά ανα εβδομάδα,θα γίνεται στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και στο τέλος της πρώτης «συνάντησης», θα ορίζεται η επόμενη.

Η πρώτη επαφή μας θα πραγματοποιηθεί την 4η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 22.00 και θα διαρκεί για μία ώρα περίπου.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: NOMOΣ:ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..-Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙ.....-"ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ" και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (1) ....-

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

ΑΧΑΡΝΕΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/11/2018ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης των Πολιτικών Οργάνων
Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα
Τ.Κ. 136 73, Αχαρνές
Τηλ.: (+30) 213 2072398 - 399
Fax:   (+30) 213 2072396
Συντ.: κ. Αντώνιος ΣπανάκηςΠρος:

Κοιν.:Αχαρνές: 22/11/2018
        Αριθ. Πρωτ.: 50935

     


κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους

1. Δήμαρχο Αχαρνών
    κο Ιωάννη Κασσαβό
2. Γενικό Γραμματέα
    κο Αθανάσιο Κατσιγιάννη
3. Γενικό Δ/ντή
   Κο Γεωργακόπουλο Νικόλαο
4.Πρόεδρο Δημ. Ενότητας Αχαρνών
   Κα Κατή Γεωργία
5. Πρόεδρο Δημ. Ενότητας Θρακ/νων
   Κα Δουρίδα Χρύσα
                                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                                                                  

  Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην ΤΑΚΤΙΚΗ (21η)  Δημόσια συνεδρίαση του  Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) στις 26/11/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30  για να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα :


Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Β. ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 26ης/11/2018


1  Καθορισμός  των τελών καθαριότητας  και φωτισμού  έτους 2019  για την  αντιμετώπιση  των δαπανών  παροχής υπηρεσιών  καθαριότητας  και φωτισμού  καθώς  και άλλης δαπάνης  από πάγια  παρεχόμενες  δημοτικές  υπηρεσίες   ανταποδοτικού  χαρακτήρα

2  1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Αχαρνών

3  Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Δήμου Αχαρνών έτους 2019.

4  «Έγκριση κατάρτισης Σχεδίου Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών».

5  «3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. ΅Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών΅ οικονομικού έτους 2018»

6  «Έγκριση Ισολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) του έτους 2017.»

7  Κανονισμός χρήσης κοινοχρήστων χώρων Δήμου Αχαρνών.

8  Α)Έγκριση επαρκών και πρόσφορων χώρων για την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων πλαισίων για την προβολή διαφημίσεων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αχαρνών για τα τρία έτη από 7-3-2018 έως 7-3-2021 όπως ορίζεται από το άρθ. 3 του Ν. 2946/2001 περί «Υπαίθριας διαφήμισης».
      Β)  Τροποποίηση κανονισμού υπαίθριας διαφήμισης  του Δήμου Αχαρνών ως προς τα άρθρα 7 και 17.
      Γ) Επικαιροποίηση κανονισμού υπαίθριας διαφήμισης  του Δήμου Αχαρνών.

9  Λήψη απόφασης για την διατύπωση απόψεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όσον αφορά την Περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «Αποθήκευση αποβλήτων συσσωρευτών μολύβδου-οξέως και νικελίου-καδμίου (Ni-Cd)-& ηλεκτρικών στηλών (Η.Σ), αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε) και μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων (R13) εν αναμονή εργασιών αξιοποίησης R1-R12» της εταιρείας «ΟΙΚΟΚΥΚΛΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε» επί της Λεωφόρου Τατοϊου 349.

10  Λήψη απόφασης για την αμοιβή του δικαιούχου δικηγόρου Ανδρέα Κ. Παπαρρηγόπουλου ποσού 1.000,00 € πλέον ΦΠΑ για παραστάσεις σε δικαστήρια και χειρισμό ακολούθων διαδικασιών στην υπόθεση Energa-Hellas Power σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 46/2015 απόφαση Δημάρχου και τις υπ΄αριθμ. 182/2017 και 152/2018 Αποφάσεις Οικ. Επιτροπής ορισμού του.

11  «Ορθή επανάληψη της υπ’ αριθμ. 139/03-07-2018 απόφασης του Δ.Σ. ως προς τον ΚΑ 00-8261.001προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 ποσού 106,28 €»

12  Ανάκληση ή μερική ανάκληση αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορούσαν αποκατάσταση  ιδιοκτησιών λόγω ρυμοτομίας.

13  Ανάκληση α) της υπ’ αριθμ. 26/07-12-2016 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  και  β) της υπ΄ αριθμ. 315/20-12-2016 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

14  Αντικατάσταση μελών της με αρ. 43/29-03-2016 απόφασης Δ.Σ., Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Αχαρνών.»

15  Αντικατάσταση μέλους της με αρ. 242/16-10-2014 απόφασης Δ.Σ., για τον ορισμό αντιπροσώπων του Δήμου στον ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π..»

16  Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της
Δημοτικής  Κοινότητας Αχαρνών σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2/18-6-2018 πρακτικό της Επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότειου Τομέα.

17  Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής  Κοινότητας Αχαρνών σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 3/18-7-2018 πρακτικό της Επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου Τομέα

18  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τις υπηρεσίες διαμόρφωσης δικλίδων ασφαλείας στη λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών.

19  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τις εργασίες πλυσίματος - γρασαρίσματος των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου.

20  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών ετήσιας συντήρησης συστημάτων Η/Ζ (γεννήτριας) – υποσταθμού μέσης τάσης –UPS των κτιρίων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

21  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τις εργασίες πλυσίματος - γρασαρίσματος των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου.

22  Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών επισκευής ελαστικών των οχημάτων - μηχανημάτων του Δήμου.

23  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών συντήρησης των ανελκυστήρων στους χώρους στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου.

24  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών του ιατρού εργασίας του Δήμου.

25  Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας του Δήμου.

26  Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των εργασιών τοποθέτησης  ανταλλακτικών για τα οχήματα του Δήμου.

27  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών για τη συντήρηση των πυροσβεστικών συγκροτημάτων, τη συντήρηση των Η/Μ εγκαταστάσεων κτιρίων του Δήμου, τη συντήρηση συστημάτων Η/Ζ (γεννήτριας) – υποσταθμού μέσης τάσης – UPS των κτιρίων του Δήμου, τη συντήρηση και τις εργασίες ελέγχου και πιστοποίησης ανελκυστήρων κτιρίων του Δήμου, τις εργασίες συντήρησης – επισκευής  του τηλεφωνικού κέντρου κτιρίων του Δήμου, τη συντήρηση των οκτώ (8) μηχανημάτων split και των τριών (3) ψυκτών κτιρίων του Δημαρχιακού Μεγάρου και κλιματιστικών μονάδων κτιρίων του Δήμου, τη συντήρηση των συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης κτιρίων του Δήμου, τις εργασίες επισκευής των πυροσβεστικών συγκροτημάτων, την παραγωγή εκτυπώσεων τοπογραφικού και σχεδιαστικού υλικού,  τις εργασίες επισκευής και συντήρησης αντλιοστασίων και τις λοιπές εργασίες συντήρησης και επισκευής κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου, για το έτος 2019.

28  Ορισμός επιτροπής παραλαβής εργασιών επισκευής γεωργικών μηχανημάτων, και τις εργασίες ή υπηρεσίες που σχετίζονται με τη συντήρηση πρασίνου (αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων, παρτεριών, κ.λ.π.), για το έτος 2019.

29  Ορισμός επιτροπής παραλαβής για την μίσθωση μηχανημάτων έργου και οχημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, για το έτος 2019.

30  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών για την ετήσια παροχή ασφάλισης των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου, τις εργασίες επισκευής ελαστικών των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου, τις εργασίες πλυσίματος των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου και τις εργασίες συντήρησης και επισκευής των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου, για το έτος 2019.

31  Ορισμός επιτροπής παραλαβής για την μίσθωση μηχανημάτων έργου και οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, για το έτος 2019.

32  Ορισμός επιτροπής παραλαβής εργασιών μυοκτονιών και απολυμάνσεων, για το έτος 2019.

33  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών για την ετήσια συνδρομή σε βάσεις δεδομένων (π.χ. ΔήμοςΝΕΤ, Νομοτέλεια, κ.λ.π.), τις εργασίες παραμετροποίησης μηχανογραφικών εφαρμογών και ασφάλειας διακίνησης των πληροφοριών, τις εργασίες υποστήριξης, αναβάθμισης και συντήρησης λογισμικού (Software), τις εργασίες συντήρησης και επισκευής μηχανογραφικού εξοπλισμού (Hardware) και τις εργασίες συντήρησης και επισκευής των μηχανημάτων ανάγνωσης καρτών, για το έτος 2019.

34  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών ιατρού εργασίας και τεχνικού ασφαλείας, για το έτος 2019.

35  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών οικονομικών ελέγχων και υποστήριξης των οικονομικών υπηρεσιών, για το έτος 2019.

36  Ορισμός επιτροπής παραλαβής συμβουλευτικών – υποστηρικτικών υπηρεσιών, για το έτος 2019.

37  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών και εργασιών για το Αυτοτελές Τμήμα Διαχείρισης & Συντήρησης Δημοτικών Κοιμητηρίων, όπως αποκομιδή και απόρριψη μπαζών των Δημοτικών Κοιμητηρίων, εργασίες συντήρησης – επισκευής  μηχανημάτων και λοιπών συναφών υπηρεσιών, για το έτος 2019.

38  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και τηλεομοιοτυπικών συσκευών (Fax) και υποστήριξης συστήματος γραμματοσήμανσης, για το έτος 2019.

39  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών για τις πολιτιστικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, για το έτος 2019.

40  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών συλλογής, φιλοξενίας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων, για το έτος 2019.

41  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών καθαρισμού κτιρίων και μεταφοράς εξοπλισμού κτιρίων, για το έτος 2019.

42  Ορισμός επιτροπής παραλαβής μίσθωσης οχημάτων - μηχανημάτων αποχιονισμού του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, για το έτος 2019.

43  Ορισμός επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών απομαγνητοφώνησης και επιμέλειας έκδοσης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για το έτος 2019.

44  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ασφάλτου και ασφαλτικής προεπάλειψης, οικοδομικών υλικών και σκυροδέματος, προκατασκευασμένων γραφείων και αιθουσών, διαφόρων πλακών, πλακιδίων, κολωνακίων και προχυτών κρασπέδων πεζοδρομίου και λοιπών συναφών μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών, για το έτος 2019.

45  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ξυλείας, σιδηρουργικών υλικών, χυτοσιδηρών καλυμμάτων φρεατίων αποχέτευσης και ομβρύων και μεταλλικών κατασκευών, κατασκευών αλουμινίου και ξύλου, παγκακίων και λοιπών συναφών ειδών και υλικών, για το έτος 2019.

46  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας μηχανήματος βαφής διαγραμμίσεων οδού, υλικών χρωματισμού, πινακίδων σήμανσης, μπαρών ελέγχου κυκλοφορίας και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

47  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων, βραχιόνων, εορταστικού στολισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, αντλιών, ανταλλακτικών για την επισκευή αντλιών, λέβητα – καυστήρα για κτίρια του Δήμου, ανταλλακτικών για την επισκευή ανελκυστήρων, ανταλλακτικών για την επισκευή του Η/Ζ – υποσταθμού μέσης τάσης των κτιρίων του Δημαρχιακού Μεγάρου, υδραυλικών υλικών και προμήθεια και αναγόμωση πυροσβεστήρων και διαφόρων υλικών πυροπροστασίας και ανταλλακτικών για τη συντήρηση και επισκευή μονίμων εγκαταστάσεων και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

48  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας διαφόρων υλικών για την επισκευή
 παιδικών χαρών, για το έτος 2019.

49  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ελαστικών και ανταλλακτικών για τα οχήματα – μηχανήματα του Δήμου, πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, βενζίνης, λιπαντικών, ορυκτελαίων και λαδιού μίξης, διαφόρων εργαλείων, μηχανημάτων και αναλωσίμων υλικών για τα οχήματα -  μηχανήματα, εξοπλισμού ψηφιακής καταγραφής εικόνας και ήχου, για το έτος 2019.

50  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας οχημάτων - μηχανημάτων, υπερκατασκευών απορριμματοφόρων οχημάτων και λοιπών οχημάτων, για το έτος 2019.

51  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας κάδων και επιδαπέδιων κάδων απορριμμάτων, νάιλον σάκων απορριμμάτων, ανταλλακτικών για κάδους απορριμμάτων, υγρού καθαρισμού για κάδους απορριμμάτων, χορτάρινων σκουπών, χειραμαξιδίων οδοκαθαριστών και απορριμματοδεκτών δαπέδου και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

52  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας αντ/κών και αναλωσίμων υλικών για την επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, σπόρων, φυτών και δενδρυλλίων, γεωργικών εργαλείων, μηχανημάτων, εκπαιδευτικού υλικού  και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

53  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας τροφίμων και ποτών και υλικών φαρμακείου, για το έτος 2019.

54  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας μηχανογραφικού εξοπλισμού (Hardware), λογισμικού (Software) και ανταλλακτικών για επισκευές Η/Υ, εκτυπωτών και λοιπών συναφών ειδών και υλικών, για το έτος 2019.

55  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας αναλώσιμου φωτοτυπικού και μηχανογραφικού υλικού, γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου και σφραγίδων και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

56  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, ραφιών τύπου ντέξιον, επίπλων, καρεκλών και τραπεζιών, τηλεφωνικών συσκευών, ανταλλακτικών για επισκευές φωτοτυπικών μηχανημάτων και συσκευών Fax, φωτοτυπικών μηχανημάτων και συσκευών Fax, βιβλίων και εντύπων, ηλεκτρονικών καρτών χρονομέτρησης παρουσίας προσωπικού, συστημάτων προτεραιότητας και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

57  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών και υλικών σημαιοστολισμού, διαφόρων ειδών και υλικών για τη διοργάνωση πολιτιστικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων, για το έτος 2019.

58  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και λευκών ειδών, για το έτος 2019.

59  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας αλατιού για τον αποχιονισμό των δρόμων, μηχανημάτων, διαφόρων εργαλείων, αντλιών και λοιπού εξοπλισμού του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών και Διαχείρισης κρίσεων, για το έτος 2019.

60  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας και γάλακτος, για το έτος 2019.

61  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ταϊστρών, ζωοτροφών και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

62  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας ειδών κοιμητηρίου, όπως κεριών, εργαλείων, κομπρεσέρ, ανταλλακτικών για επισκευές εργαλείων και μηχανημάτων και λοιπών συναφών ειδών, για το έτος 2019.

63  Ορισμός επιτροπής παραλαβής προμήθειας στολών (ειδών ένδυσης και υπόδησης) για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, για το έτος 2019.

64  Ορισμός επιτροπής παραλαβής για την μίσθωση μηχανημάτων έργου και οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, για το έτος 2019.

65  « Διαγραφή  της  κ. Θανοκώστα Σουλτάνας  του Ανάργυρου από τους Β.Κ.452-453-454-9-10-2013 & 198/3-4-2018 για τα έτη 2011-2017 ποσού 439,86€  διότι το ακίνητο έχει ηλεκτροδοτηθεί  ».

66  «Διαγραφή του οφειλέτη κ. Καλαμιώτη Αναστάσιου  από τον Β.Κ. 455/28-6-2018»

67  Διαγραφές οφειλετών  από τους  βεβαιωτικούς καταλόγους 247/30-6-2000, 357/1-9-2000, 137/28-3-2001, 156/19-6-2003, 195/29-4-2015, 202-203/4-5-2015, 283-284/11-5-2015, 294/12-7-2016, 334/20-7-2017, 573-574-575-576/29-9-2017, 580-581/29-9-2017 και 198/3-4-2018 που αφορούν δόσεις Δ.Τ. , Δ.Φ. & Τ.Α.Π.

68  «Διαγραφή  του κ. Τζαβέλλα Πέτρου του Αριστοτέλη από τον Β.Κ. 198/03-04-2018 για τα έτη 2014-2017 ποσού 274,39 € διότι έγινε πώληση του ακινήτου»

69  «Διαγραφή οφειλών του κ. Παπαδόπουλου Ανδρέα του Ιωάννη από τον Β.Κ. 198/3-4-2018 για τα έτη 2014-2017 ποσού 77,48€  διότι έγινε πώληση του ακινήτου , του κ. Θωμαϊδη Ευάγγελου του Κυριάκου ποσού 12,14€ από τον Β.Κ. 198/3-4-2018 διότι έχει εξαντλήσει το Σ.Δ. & του κ. Τούντα Αναστάσιου του Στυλιανού, για το έτος 2017 από τον Β.Κ.198/3-4-2018 ποσού 30,87€ διότι το ακίνητο έχει ηλεκτροδοτηθεί»

70  «Διαγραφή  ποσού   οφειλετών   από τους  βεβαιωτικούς  καταλόγους  413 & 414/2018 που αφορούν ποσά από  τετραγωνικά μέτρα τελών διέλευσης»


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΡΟΥΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου