"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024)
76741 (Μάϊος 2024) 
66828 (Iούνιος 2024)
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 80104 
Aύγουστος 2024 79553  Σεπτέμβριος 2024 71739

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ "ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ" newsletter..-Η Νέα Δημοκρατία ενεργοποιεί τον «Ασημένιο Εθελοντισμό»..-ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ..-ΕUROPEAN JOURNALISM CENTRE,update..-Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού ο 1ος Αγώνας Δρόμου για ΜμΕ και επαγγελματίες από το Ε.Ε.Α...-EIΣ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΤΩΝ ΦΙΛΤΑΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ.....-OBAMA's newest..-ΕUROPEAN BANK's update..-ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ,πρόσκλησις σε εκδήλωση..-ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:σφαιρική,ενδιαφέρουσα αγροτική ενημέρωση..-EUROPEAN COMMISSION:AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-IMF Country Focus....-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΑΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....-ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΝΥΠΕΚΚ",ενημέρωση..-Δικαστήριο Ευρωπαϊκής Ένωσης:οι εκπρόσωποι κρατών μελών διορίζουν 9 Δικαστές και 1 Γενικό Εισαγγελέα..-NIH Health Information..-WTO update..-IGCAT Newsletter Third Quarter 2024 ..-U.S.Department of the Treasury,update..-U.S.A.'s interesting latest news..-ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 4.000.000€ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2001-2010..-Ποιοί επιχειρηματίες διαθέτουν μέσα μαζικής ενημέρωσης; Η πρώτη δημοσιογραφική έρευνα....- EUROPEAN COMMISSION:FINANCE NEWS HUB..-PROLEPSIS INSTITUTE:ημερίδα..-10ετής ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών από συνδέσεις αγροτικού ρεύματος με μηδενικό επιτόκιο..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ομιλία στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ....-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:Ενημέρωση απο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη..-ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ,ενημέρωση..-Απάντηση του Ινστιτούτου Prolepsis στις συκοφαντικές επιθέσεις..-"WORLD FOOTWEAR" update..-Ενημερωτικό Δελτίο Α.Σ.Ε.Π...-NASA's Earth Observatory update..-EUROGROUP,COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Dr Alexandra Sherlock: Footwear Research Network is a bridge between the footwear industry and academia..- "Η άνεση των υποδημάτων είναι μια σύνθετη και πολύπλευρη έννοια .."..-Minister Sean Fleming delivers Ireland’s national statement at UN General ..-podcasts απο τον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΛΕΛΟ.....-WORLD TRADE ORGANIZATION's latest..-Ε.Β.Ε.Α. επιχειρηματική ενημέρωση..-Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ:εκδήλωση της Σειράς Συζητήσεων..-Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τον Προσωπικό Ιατρό από το Υπουργείο Υγείας..- Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης.. --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

SELECT LANGUAGE

ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ
Μια μικρή, δική σου κίνηση, φέρνει μία μεγάλη αλλαγή για όλους μας. Σε ευχαριστούμε, που κλείνεις τη βρύση! Μάθε ακόμα περισσότερα για το πώς μπορείς να εξοικονομήσεις, κάθε μέρα, νερό, έξυπνα και εύκολα, εδώ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ,πρόσφατη ενδιαφέρουσα συνέντευξις

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ενδιαφέρουσα συνέντευξις

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:σφαιρική,ενδιαφέρουσα αγροτική ενημέρωση


Οι φθινοπωρινές ασθένειες στα ελαιόδεντρα και η αντιμετώπισή τους
Η έλευση του Φθινοπώρου σηματοδότησε τη ριζική μεταβολή των καιρικών συνθηκών. Η παρατεταμένη ανομβρία και οι σταθερά υψηλές θερμοκρασίες έδωσαν τη θέση τους σε άστατο, βροχερό, υγρό, ανεμώδη και δροσερό καιρό. Αυτή η απότομη αλλαγή του σκηνικού του καιρού, σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου κατά την οποία αρχίζουν να δραστηριοποιούνται και να μεταδίδονται παθογόνοι μύκητες και βακτήρια που προκαλούν οικονομικής σημασίας ασθένειες στην ελιά.
Διαβάστε περισσότερα


Πληρωμές σε μελισσοκομικές Δράσεις μέχρι τις 15 Οκτωβρίου
Η οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση των εγκριθεισών Πράξεων κατά το προγραμματικό έτος 2024, καταβάλλεται από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το αργότερο έως τις 15 Οκτωβρίου 2024.
Διαβάστε περισσότερα


Μετασυλλεκτικές επεμβάσεις στο αμπέλι
Συμβουλές προς τους αμπελουργούς, από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου.
Διαβάστε περισσότερα



Να επανεξεταστούν τα κονδύλια της ΕΕ για τις αποζημιώσεις των ζωονόσων

Ο Κώστας Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας πρότεινε την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης από το γεωργικό αποθεματικό.
Διαβάστε περισσότερα



Τσιάρας: απαιτείται νέα λογική στη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων
Νέα λογική στη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, που θα είναι προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνουν οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης στον πρωτογενή τομέα, πρότεινε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας & Αλιείας.
Διαβάστε περισσότερα

Υπερδέσμευση επιπλέον πόρων Στρατηγικά σχέδια ΚΑΠ: απολογισμός του δεύτερου έτους εφαρμογής
Το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας αξιολόγησε, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση στις Βρυξέλλες, το δεύτερο έτος εφαρμογής των στρατηγικών σχεδίων της κοινής αγροτικής πολιτικής.
Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση της χρήσης ΑΠΕ στον τομέα των υπηρεσιών
Το 2022, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ξεπέρασαν τόσο τη θερμότητα όσο και το πετρέλαιο και τα προϊόντα πετρελαίου στην τελική κατανάλωση από τον τομέα των υπηρεσιών στην ΕΕ για πρώτη φορά.
Διαβάστε περισσότερα

Βραβεία βιολογικής παραγωγής 2024: οι νικητές
Οι φετινοί νικητές ακολουθούν τα υψηλά πρότυπα που έθεσαν οι προκάτοχοί τους και προβάλλουν βιώσιμα και εμπνευσμένα έργα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αλυσίδα αξίας των βιολογικών προϊόντων.
Διαβάστε περισσότερα
Η καινοτόμος φωτοβολταϊκή τεχνολογία μπορεί να σταθεροποιήσει την αγορά ενέργειας
Οι ηλιακοί συλλέκτες διπλής όψης Ανατολής-Δύσης θα μπορούσαν να ενισχύσουν την οικονομική αξία της ηλιακής ενέργειας και να συμβάλουν στη σταθεροποίηση των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας σε ολόκληρη την ΕΕ.
Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Αγρινίου: οδηγός των εξελίξεων στον αγροτικό χώρο
Γιατί ο Συνεταιρισμός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή σε πανελλαδικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα




Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.Διαβάστε περισσότερα



Οι κυρώσεις αν δηλωθεί μεγαλύτερη έκταση ή περισσότερα ζώα
Σε νέα τροποποίηση της απόφασης για τον καθορισμό των οριζοντίων θεμάτων για την εφαρμογή των παρεμβάσεων άμεσων ενισχύσεων προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Διαβάστε περισσότερα
Υποστήριξη της ψυχικής υγείας των αγροτών και των αγροτικών κοινοτήτων
Πρόσφατες μελέτες σε αρκετές χώρες της ΕΕ έχουν υπογραμμίσει την επείγουσα ανάγκη για ολοκληρωμένη υποστήριξη της ψυχικής υγείας για την αγροτική κοινότητα, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τις μοναδικές προκλήσεις της αγροτικής ζωής και τα ειδικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ασκούν το επάγγελμα του γεωργού.
Διαβάστε περισσότερα
Καταβάλλονται 21,7 εκατ. € για τις ζημιές φυτικής παραγωγής από Daniel και Elias
Οι αποζημιώσεις φθάνουν τα 310 εκατ. € - Ήδη έχουν καταβληθεί 292 εκατ. €
Διαβάστε περισσότερα



Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Ρυζιού
Το 1ο Φεστιβάλ Ρυζιού είναι γεγονός και έρχεται για πρώτη φορά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μια διοργάνωση του Συνδέσμου Ορυζόμυλων Ελλάδος (ΣΟΕ), με την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Δέλτα, για το νόστιμο, ασφαλές και με υψηλή διατροφική αξία ελληνικό ρύζι, που καλλιεργείται και παράγεται δίπλα μας.
Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Τιμή Αγοράς ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ Ιουλίου 2024 – Διορθωτικ

Ανακοίνωση του ΔΑΠΕΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα


Ευρωβαρόμετρο: οι θέσεις των ευρωπαίων πολιτών για την ενέργεια

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου οι Ευρωπαίοι λαμβάνουν μέτρα για να εξοικονομήσουν ενέργεια και να υιοθετήσουν καθαρές μορφές ενέργειας.
Διαβάστε περισσότερα

Κενά και ασυνέπειες αποδυναμώνουν τις πολιτικές για τη βιολογική παραγωγή
Ο στόχος το 25% της γεωργικής έκτασης της ΕΕ να καλλιεργείται βιολογικά έως το 2030 φαντάζει ανέφικτος.
Διαβάστε περισσότερα
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε παραγωγούς χρήστες φυτοφαρμάκων
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι επαγγελματιών χρηστών φυτοπροστατευτικών προϊόντων με τη συνδρομή των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών των τοπικών ΔΑΟΚ των ΠΕ και των Περιφερειακών Κέντρων Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου του ΥΠΑΑΤ.
Διαβάστε περισσότ
Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.
Διαβάστε περισσότερα


Πως πρέπει να γίνεται ο απογαλακτισμός – Τι να προσέξουν οι κτηνοτρόφοι

Ο απογαλακτισμός είναι μια από τις πιο στρεσογόνες διαδικασίες για όλα τα αρνιά, όχι μόνο όσον αφορά τη σχέση με την μητέρα, αλλά και λόγω της πιθανής επίδρασης της διαδικασίας στην υγεία των αμνών.
Διαβάστε περισσότερα



Αλλάζει σύντομα το καθεστώς προστασίας των λύκων

Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εξέδωσε απόφαση για την υποβολή, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρότασης για την τροποποίηση της κατάστασης διατήρησης του λύκου από αυστηρά προστατευόμενα είδη πανίδας σε προστατευόμενα είδη πανίδας, ενόψει της 44ης συνεδρίασης της μόνιμης επιτροπής της σύμβασης της Βέρνης.
Διαβάστε περισσότερα

Διατροφικό προφίλ επιτραπέζιας ελιάς
Η επιτραπέζια ελιά, ένα εξαγώγιμο προϊόν με μεγάλη απήχηση στις διεθνείς αγορές, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Μεσογειακής Ελληνικής διατροφής, ιδιαίτερα σε περιόδους νηστείας, εξαιτίας της θρεπτικής της αξίας αλλά και των γευστικών και αρωματικών συστατικών της.
Διαβάστε περισσότερα


Σχέδια Βελτίωσης: καμία παράταση στο τρέχον πρόγραμμα – αρχές 2026 το νέο, με 135 εκατ. €
Πραγματοποιήθηκε χθες – μετά από αίτημα του ΣΕΑΜ – μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Χρήστο Κέλλα.
Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική εκστρατεία στην Αμερική για να επανέλθει το κρασί στην καρδιά της κοινωνίας

Δεδομένης της επίθεσης από όλες τις πλευρές από ένα ολοένα και πιο επιθετικό απαγορευτικό κίνημα, η κατανάλωση κρασιού στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται σε κίνδυνο.
Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερος Ανταγωνισμός και Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές στον Αγροτικό Κλάδο
Ο αγροτικός κλάδος αποτελεί έναν από τους κυριότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με σημαντικό αριθμό πολιτών να απασχολείται σε αυτόν, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα

Μύγα Μεσογείου: οδηγίες αντιμετώπισης
Το έντομο προσβάλει τους καρπούς από την αλλαγή του χρώματος και έως την συγκομιδή, με αποτέλεσμα να ωριμάζουν πρόωρα και να πέφτουν. Τα θηλυκά ωοτοκούν ομάδες αυγών στους ώριμους καρπούς όπου η οπή ωοτοκίας στην αρχή είναι αδιόρατη

Διαβάστε περισσότερα

Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένες αποζημιώσεις για την πανώλη

Στα 250 € το ανώτατο ποσό η αποζημίωση για κάθε ζώο που θανατώθηκε.

Διαβάστε περισσότερα





Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής αμπελοοινικής περιόδου 2024-2025
H υποβολή των δηλώσεων συγκομιδής για την αμπελοοινική περίοδο 2024-2025 γίνεται μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ. έως την 15η Δεκεμβρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταβολή του καιρού, με πτώση θερμοκρασίας και βροχές
Μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη χώρα μας την Κυριακή και τη Δευτέρα (29 και 30-09-2024) με πολύ ενισχυμένους ανέμους, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Διαβάστε περισσότερα



Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας 2024
Οδηγώντας την Ανάπτυξη στον Πρωτογενή Τομέα: Επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, συνέργειες & τοπικό bran.
Διαβάστε περισσότερα


Εκπαίδευση και έρευνα καθοριστικοί παράγοντες για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα
Ο Κ. Τσιάρας επισκέφθηκε τις εκπαιδευτικές δομές του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην Αβερώφειο Σχολή και το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα η εξειδικευμένη γνώση.
Διαβάστε περισσότερα

Αμετάβλητη η εισφορά δακοκτονίας
Η εισφορά δακοκτονίας ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της αξίας λαδιού που παράγεται. Αυτή υπολογίζεται στη μικρότερη τιμή συγκέντρωσης μεταξύ εκείνων που καθορίζονται για τις ποιότητες των βρώσιμων λαδιών κατά το χρόνο της παραγωγής, δηλαδή την τιμή (παρέμβασης) για το κοινό Παρθένο Ελαιόλαδο οξύτητας 2%.-3,3%.
Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση κτηνοτρόφων από την Δ/νση Κτηνιατρικής της ΠΔΕ
Η Δ/νση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προγραμματίζει την οργάνωση κύκλου εκπαίδευσης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Κτηνοτρόφου Σπερματεγχύτη

Διαβάστε περισσότερα

Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.
Διαβάστε περισσότερα


Επίσκεψη Χάρη Δούκα στην Ένωση Αγρινίου
Τον κ. Δούκα υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη της Ένωσης και εκπρόσωποι των εργαζομένων. Ο κ. Κουτσουπιάς αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν το ΠΑΣΟΚ με τον αγροτικό κόσμο, επισημαίνοντας την ανάγκη επανασύνδεσης του πολιτικού φορέα με τον κόσμο της παραγωγής, κάτι που θα επιτευχθεί μόνο με στοχευμένες δράσεις και στρατηγικές στο επίκεντρο των οποίων θα είναι οι ίδιοι οι αγρότες και τα προϊόντα τους.
Διαβάστε περισσότερα
Εντερίτιδες αμνών: ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση
Στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, σχεδόν το 30% του Η εμφάνιση διάρροιας σε νεογέννητα απασχολεί πολύ τους κτηνοτρόφους ιδιαίτερα λόγω των απωλειών που αυτή συνεπάγεται.
Διαβάστε περισσότερα
Πως θα λειτουργήσει το πλαίσιο για τα αγροτικά «κόκκινα δάνεια»

Θα δημιουργηθεί σε πρώτη φάση, ένα νέο πλαίσιο διαχείρισης από φορείς που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία χρηματοδότησης στον πρωτογενή τομέα.
Διαβάστε περισσότερα


Τσιάρας: Εντός του Οκτωβρίου η νομοθετική ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια
Με το νέο έτος θα ξεκινήσει η εφαρμογή της.
Διαβάστε περισσότερα



Ζητούνται απαντήσεις…και πληρωμές για τη βιολογική μελισσοκομία

Επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στρατάκο, σχετικά με την «Πληρωμή μελισσοκόμων Δράσεων 11.1.2 και 11.2.2 του Μέτρου 11 Βιολογικής Γεωργίας», απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας.
Διαβάστε περισσότερα


Τελική παράταση υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ, έως 4 Οκτωβρίου
Σύμφωνα μα τα στοιχεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., έως τώρα έχουν υποβληθεί μέσω του GOV.GR, 634.253 οριστικές αιτήσεις.
Επιχειρησιακές Ομάδες: η συνεργασία είναι καίριας σημασίας για την καινοτομία

Η «Μελέτη σχετικά με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από τα έργα της επιχειρησιακής ομάδας EIP-AGRI στο πλαίσιο της ΚΓΠ» αποσκοπούσε στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρησιακών ομάδων (OG), του τρόπου με τον οποίο σχεδιάζουν και εκτελούν τις διαδικασίες συνδημιουργίας καινοτομίας και του τρόπου διάδοσης καινοτόμων λύσεων.
Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ένωση Αγρινίου: οδηγός των εξελίξεων στον αγροτικό χώρο
Γιατί ο Συνεταιρισμός αναδείχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή σε πανελλαδικό επίπεδο.
Διαβάστε περισσότερα




Τμήμα Επιδοτήσεων
Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.
Διαβάστε περισσότερα



Το πάρτι με μαϊμού βοσκοτόπια συνεχίζεται με υπογραφή ΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδη
Αμετανόητο το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ κλείνει το μάτι σε όσους επιθυμούν να δηλώσουν δημόσιες εκτάσεις για δικές τους προκειμένου να γίνουν δικαιούχοι επιδοτήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

10ετής ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών αγροτικού ρεύματος με μηδενικό επιτόκιο
Οι δικαιούχοι, οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία υπαγωγής.



Τσιάρας: Έχει διασφαλιστεί η συνέχεια των πόρων για την καταβολή ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
«Η επιβίωση του πρωτογενή τομέα είναι εθνικό θέμα και αφορά και την οικονομία και την κοινωνική συνοχή», υπογράμμισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, στη κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Διαβάστε περισσότερα


Συνάντηση Κέλλα με παραγωγούς ακτινιδίων
Μέσω της Κρατικής Αρωγής η ανασύσταση του φυτικού κεφαλαίου – Θα κοστολογηθεί από τον ΕΛΓΑ η «κρεβατίνα».
Διαβάστε περισσότερα



Έναρξη της 19ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των αλεπούδων
Για το Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας.
Διαβάστε περισσότερα



Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της 1ης Αγροτικής Έκθεσης (AGREAMFI) Αμφιλοχίας
H νέα διοργάνωση που εγκαινιάζει ο Δήμος Αμφιλοχίας πραγματοποιείται, στο πλαίσιο των ενεργειών για την ανάδειξη του αγροδιατροφικού τομέα. Θα συμμετέχουν ντόπιοι εκπρόσωποι του μεταποιητικού κλάδου, εκθέτες αγροτικών προϊόντων, καθώς και εκθέτες του αγροτικού – γεωργικού κλάδου.
Διαβάστε περισσότερα
Προβλήματα στις πληρωμές από τη λανθασμένη καταχώριση ζώων που επλήγησαν από πανώλη

Η ΕΘΕΑΣ απέστειλε επιστολή προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με θέμα τα προβλήματα στην καταβολή των ενισχύσεων και των αποζημιώσεων 2024 στους κτηνοτρόφους από τη λανθασμένη οδηγία του ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με την καταχώριση του ζωικού κεφαλαίου, που επλήγη από την πανώλη και έχουν απόφαση θανάτωσης.
Διαβάστε περισσότερα
Αιτήσεις για πιστοποίηση προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ και μέσω gov.gr
Νέα δυνατότητα υποβολής αίτησης Πιστοποίησης για προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) μέσω του gov.gr παρέχεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες τεχνολογίες για τη διασφάλιση των τροφίμων
Η αύξηση των δόλιων πρακτικών στην αγροδιατροφική αλυσίδα αποτελεί αυξανόμενη ανησυχία τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους έντιμους παραγωγούς.


Διαβάστε περισσότερα
Χαρακτηριστικά τοπίου στη γεωργική γη
Τα χαρακτηριστικά τοπίου στη γεωργική γη μπορούν να βελτιώσουν τη βιοποικιλότητα και να στηρίξουν τις οικοσυστημικές υπηρεσίες.
Διαβάστε περισσότερα


Ημέρα Βιολογικής Παραγωγής: γιατί βιολογικά
Τα βιολογικά τρόφιμα και η βιολογική γεωργία αποτελούν μέρος της λύσης σε πολλές από τις σημερινές προκλήσεις – κυρίως στην κλιματική κρίση και την κρίση βιοποικιλότητας.

Διαβάστε περισσότερα
Άμεσα η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών
Η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια στον αγροτικό τομέα θα έλθει -εφ’ όσον έχει ολοκληρωθεί- στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα γίνει στο τέλος του μηνός.
Διαβάστε περισσότερα


Νέο πλήγμα για τους κτηνοτρόφους – Επιφυλακή για τον Καταρροϊκό Πυρετό
Μετά την πανώλη και την ευλογιά, τώρα και κρούσματα καταρροϊκού πυρετού - Επιβεβαιώθηκαν 6 εστίες στην Ξάνθη.
Διαβάστε περισσότερα




Μνημόνιο συνεργασίας για τα αγροτικά μεταξύ Ελλάδας- Κύπρου και Μάλτας
Μνημόνιο συνεργασίας για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας στον πρωτογενή τομέα, Κύπρου και Μάλτας, υπέγραψαν στο περιθώριο του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί των τριών χωρών Κώστας Τσιάρας, Μαρία Παναγιώτου και Anton Refalo.
Διαβάστε περισσότερα

120 εκατ. ευρώ από το γεωργικό αποθεματικό, σε 5 χώρες
Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε να διατεθούν 119,7 εκατομμύρια ευρώ από το γεωργικό αποθεματικό για την άμεση στήριξη γεωργών από τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Εσθονία, την Ιταλία και τη Ρουμανία που έχουν πληγεί από εξαιρετικά δυσμενή κλιματικά φαινόμενα την άνοιξη και τις αρχές του καλοκαιριού.

Διαβάστε περισσότερα

Αποφασισμένη η ΕΕ να υπερασπιστεί τα γαλακτοκομικά προϊόντα
Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε αίτημα διαβούλευσης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ), αμφισβητώντας την έναρξη έρευνας κατά των επιδοτήσεων από την Κίνα κατά των εισαγωγών ορισμένων γαλακτοκομικών προϊόντων από την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Έως 7 Οκτωβρίου τα παραστατικά για το Κομφούζιο
Σε τροποποίηση της σχετικής εγκυκλίου για την υποβολή παραστατικών συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων της Δράσης 10.1.08 (Κομφούζιο), προχώρησε το υπουργείο.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση προθεσμίας του διαγωνισμού για το πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α., αποφάσισε την παράταση της χρονικής διάρκειας της δημόσιας Διαβούλευσης της Διακήρυξης του Νέου Διεθνούς Διαγωνισμού του Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας 2025-2028 έως την 4η Οκτωβρίου 2024, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από πλευράς υποψηφίων αναδόχων, όπως καταγράφεται στα σχόλια τα οποία διατυπώνονται στην συγκεκριμένη διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερα

Φυτοφάρμακα: καταψηφίστηκαν 2 αποφάσεις για τα κατάλοιπα στα εισαγόμενα τρόφιμ

Οι ευρωβουλευτές ζητούν τα ίδια πρότυπα για τα εισαγόμενα προϊόντα για να εξασφαλιστούν ίσοι όροι ανταγωνισμού - Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει τώρα να αποσύρει τις προτάσεις της.

Διαβάστε περισσότερα

Κτηνιατρικά μέτρα: οι δαπάνες για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση εγκρίθηκαν οι δαπάνες για τη διενέργεια προμηθειών που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου της χώρας (διερεύνηση, πρόληψη, επιτήρηση, έλεγχος, εκρίζωση, έκτακτες επεμβάσεις) στο πλαίσιο εφαρμογής των ισχυουσών ειδικών κτηνιατρικών διατάξεων, για το έτος 2024.

Διαβάστε περισσότερα


Ο εντοπισμός, η κωδικοποίηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων πραγματοποιείται από τα εκπαιδευμένα συνεργεία της Ένωσης Αγρινίου, με βάση το νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο που διέθεσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη χρήση συγκεκριμένου λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα


social iconsocial icon

ΝΕΑ

Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση

Παπαϊωάννου 23, Αγρίνιο 

Τηλ: 2641069000  Fax:  2641069010 email: easa@easagr.gr





Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024