"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024) 76741 (Μάϊος 2024) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ......-UNIDO LEATHER PANEL.....-BioShoes4All:Producing in Portugal.....-"ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ VERTIGO..και άλλες πικρές διαπιστώσεις!" γράφει ο Γιάννης Γ.Βαβουρανάκης..-YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,επιχειρηματική ενημέρωση..-Ανοίγει το σύστημα από 1η - 5 Ιουλίου για υποβολή ενστάσεων αποσπάσεων στο σύστημα (ΟΠΣΥΔ)..- IΔΡΥΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ..-Εγκύκλιος ΑΑΔΕ Ε.2047/2024 [28-6-2024] Εφαρμοστέος συντελεστής ΦΠΑ, από 1.7.2024, στην διάθεση για επιτόπια κατανάλωση καφέ, .....-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ,ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΟΜΙΛΙΑ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής..- Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου:αγανάκτηση για τις νέες αυξήσεις έως και 357% σε πάνω από 400 φαρμακευτικά σκευάσματα που προωθεί η κυβέρνηση..- ΕΞΑΡΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΚΚΥΤΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ..-Τροποποίηση κοινής απόφασης περι " Καθορισμός και εξειδίκευση κινήτρων για την ενθάρρυνση εγγραφής των πολιτών σε Προσωπικό Ιατρό.....-Ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης των σχολικών επιτροπών..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΕΒΕΑ Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα..-EBEA ενημέρωση..-Τελευταία Νέα του Αρχιπελάγους: Iούνιος 2024..-USDA latest news..-NATO latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-"ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ":ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..-IMF Weekend Read: Georgieva on the US Economy..-EUROPEAN BANK's latest..-NTERNATIONAL INSTITUTE OF GASTRONOMY,CULTURE,ARTS & TOURISM,newsletter..-data.europa.eu,newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ..-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ..Νέα από το «Ξεκίνημα»..-International Monetary Fund Sovereign Debt Restructuring Process Is Improving Amid Cooperation and Reform..-CONSUMER ALERTS...update..-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION:update..-"ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος:Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου...-Nutri Score: η ετικέτα που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πάνω σε κάθε τρόφιμο.....-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ και απόψεις..-WTO interesting latest news..-EUROPEAN BANK's update..-NASA's Earth Observatory,update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,update..-YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ επιχειρηματική πληροφόρηση..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub,,0ΙΜF COUNTRY FOCUS....-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ:Διεκόπη η Δίκη....-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..-Αλλάζουν όλα στις ειδικότητες των νέων γιατρών .....-Υ --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

SELECT LANGUAGE

G7 SUMMIT

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

E.E.Φα.Μ. newsletter







ΑΣΕΠ: Ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα η τελική «15αδα» για τους Διοικητές ΥΠΕ – Τι ακολουθεί

Το ΑΣΕΠ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γνωστοποιήσει ποιοι Διοικητές ΥΠΕ προηγούνται
Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr

Τι αναμένουν οι Ευρωπαίοι για την υγεία μετά τις Ευρωεκλογές

Η αναμενόμενη νίκη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Ευρωεκλογές επισκιάζεται φυσικά από την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων, ωστόσο, όσον αφορά την υγεία, τα κόμματα αυτά δεν διαφοροποιούνται από τις θέσεις του ΕΛΚ.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr

Διαγνωστικές εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέως εντέρου: Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΣΙΠΥ

Την έντονη διαμαρτυρία της στον υπουργό Υγείας αναφορικά με τις διαγνωστικές εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέως εντέρου, εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ).

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthmag.gr



Ακτινολογική Εταιρεία: Τι πληρώνουν οι ασθενείς για τη χορήγηση σκιαγραφικών φαρμάκων

Οι ακτινοδιαγνώστες λαμβάνουν διαφορετική αμοιβή, πέραν της συμμετοχής των ασφαλισμένων στο κόστος της εξέτασης.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι οφειλές του δημοσίου προς τις φαρμακευτικές εταιρείες

Αυξημένα κατά 22% εμφανίζονται τα χρέη του δημοσίου προς τις φαρμακευτικές εταιρείες συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Στο ΕΣΥ αντιστοιχεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr



Digital4Pharma 2024: Mind The Gap (Τρίτη 9 Ιουλίου | OTEAcademy)

Η GET2WORK διοργανώνει την εκπαιδευτική ημερίδα Digital4Pharma 2024, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, Π.Ε.Φ., PIF, Ε.Ε.Φα.Μ., ΕΦΕΧ και ΕΛ.Ε.Μ.Α.! Ελάτε και εξερευνήστε την Τρίτη 9 Ιουλίου στην OTEAcademy στο Μαρούσι, πρακτικές, εμπειρίες και τάσεις από την «επιβίβαση» της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς στον συναρπαστικά αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: get2work.eu



O χάρτης της αιμοδοσίας στην Ελλάδα – Ποιο νησί είναι παράδειγμα προς μίμηση

Οι ανάγκες των ασθενών με Μεσογειακή αναιμία και άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες ανήλθαν σε 100.000 μονάδες αίματος

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

Καρκίνος παχέος εντέρου: Πώς γίνεται το self test – Όλη η διαδικασία

Ο καρκίνος παχέος εντέρου παρουσιάζει δραματική αυξητική πορεία στους νέους ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr



iPHARMA – ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

GALENICA A.E. – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ QC – ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες θέσεις εργασίας



Αλλάζει νομικό χαρακτήρα το ΕΣΥ – Τα σχέδια Άδωνι

Το σχέδιο Άδωνι Γεωργιάδη για τα νοσοκομεία και το ΕΣΥ μετά το καλοκαίρι που θα αποτυπωθεί σε νομοσχέδιο

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr

Πως θα μεταμορφωθούν τα ΤΕΠ στα νοσοκομεία της χώρας- Τα οφέλη για ασθενείς και κράτος

Σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής στο μισό και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών εκτιμάται ότι θα διασφαλιστεί με την αναδιοργάνωση των ΤΕΠ των δημόσιων νοσοκομείων σύμφωνα με τον Γιώργο Χαραλάμπους επικεφαλής της ομάδας εργασίας της 1ης ΥΠΕ, για την οργάνωση και τη λειτουργία των ΤΕΠ και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής του υπουργείου Υγείας. Οι αλλαγές που προωθούνται θα φέρουν βελτιωμένους δείκτες θνητότητας της θνησιμότητας καθώς και της νοσηρότητας.
Διαβάστε περισσότερα Πηγή: virus.com.gr

Ειρήνη Αγαπηδάκη: “Δρομολογούνται ήδη 1.375 προσλήψεις μόνο για την Πρωτοβάθμια”

“Το Κέντρο Υγείας Ίου θα ενισχυθεί περαιτέρω με έναν γενικό ιατρό, τρεις νοσηλευτές, μια επισκέπτρια υγείας, θέσεις διοικητικού προσωπικού, οδηγών και βοηθών εργαστηρίων”, τόνισε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη από την Ίο, τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της, υπογραμμίζοντας ότι δρομολογούνται ήδη 1.375 προσλήψεις μόνο για την Πρωτοβάθμια.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthmag.gr



Η Bayer Ελλάς ανάμεσα στις εταιρείες-πρότυπα Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα

Η Bayer Ελλάς, ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εφαρμογή και προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, κατακτώντας επάξια μια θέση στην ηγετική ομάδα των «The 50 Most Sustainable Companies in Greece» για το 2024, αποσπώντας ανώτατη διάκριση στον τομέα της βιωσιμότητας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr

Αλτσχάιμερ: Στην Ελλάδα παράγεται ένα από τα μόλις τρία παγκοσμίως ραδιοφάρμακα που συμβάλλει στη διάγνωση της νόσου
Ένα πρωτοποριακό ραδιοφάρμακο που χρησιμοποιείται ως βιοδείκτης στη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ, παράγεται εδώ και μερικούς μήνες στη χώρα μας, από την ελληνική εταιρεία «ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ», στο πλαίσιο της αποκλειστικής στρατηγικής συνεργασίας της με τη Life Molecular Imaging (LMI).

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthview.gr



Έγκριση θεραπείας ενήλικων ασθενών με μη εγχειρήσιμο ή μεταστατικό ουροθηλιακό καρκίνωμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το nivolumab σε συνδυασμό με σισπλατίνη και γεμσιταβίνη για την πρώτης γραμμής θεραπεία ενήλικων ασθενών με τη νόσο.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

Καινοτόμα θεραπεία για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας

Καινοτόμα θεραπεία για την ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας ανακάλυψαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, του Παγκόσμιο Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας του Λονδίνου και της εταιρείας-τεχνοβλαστού του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ “Cirrus Therapeutics ” που παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού “Science Translational Medicine”.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: allabouthealth.gr



Scaling national e-health: Best practices from around the world

We examined best practices from around the world to identify proven ways to implement e-health successfully. These insights could help other countries unlock their own e-health potential.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: mckinsey.com



Robert S. Kaplan: Οργανώνουμε το σύστημα δημιουργώντας κέντρα αριστείας γύρω από μια ασθένεια

Ομιλία στο συνέδριο The Future of Healthcare in Greece

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr

Lieven Annemans για αξιολόγηση και αποζημίωση νέων φαρμάκων: Πρέπει να προχωρήσουμε σε συμφωνίες επιμερισμού του ρίσκου
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο «Τhe Future of Healthcare in Greece, o Ανώτερος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και της Ευημερίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γάνδης στο Βέλγιο Lieven Annemans, επισήμανε

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr



Π. Κατσαούνου: Η εξάρτηση από τη νικοτίνη είναι μεγαλύτερη από της κοκαΐνης

Δέκα έως 14 τσιγάρα την ημέρα οκταπλασιάζουν τον κίνδυνο καρκίνου στον πνεύμονα σε σχέση με τους μη καπνιστές.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

ΕΟΔΥ: Επιδημία κοκκύτη με θανάτους βρεφών και νοσηλείες σε ΜΕΘ – 230 κρούσματα σε πέντε μήνες

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εμβολιαστούν οι έγκυες κατά του κοκκύτη, επισημαίνει ο ΕΟΔΥ.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatropedia.gr

Καρκίνος παχέος εντέρου: Ξεκινούν τα δωρεάν self test για 2,8 εκατ. ηλικίας 50-69 ετών – Όλη η διαδικασία

Ο καρκίνος παχέος εντέρου μπορεί να προληφθεί έγκαιρα με τις προληπτικές εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr



iPHARMA – ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

GALENICA A.E. – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ QC – ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

TARGET PHARMA – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

KRKA – MEDICAL REPRESENTATIVE – ATHENS

Διαβάστε περισσότερα


Ανοιχτή επιστολή θέσεων Ενώσεων Ασθενών για τις ευρωπαϊκές πολιτικές Υγείας ενόψει των ευρωεκλογών
Οι ανισότητες στον τομέα της Υγείας παραμένουν έντονες.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

Υπουργείο Υγείας: Ξεκινάει η αναβάθμιση του φορέα για την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (HTA) στην Ελλάδα

Τι θα αλλάξει το υπουργείο Υγείας στο φορέα για την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (HTA) στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr

Μετά τις Ευρωεκλογές η διευκρινιστική υπουργική απόφαση για το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ – Πώς θα ελέγχονται

Τι θα προβλέπει η υπουργική απόφαση για το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr



Ποιες εταιρείες ετοιμάζονται να μπουν στην αγορά φαρμάκων για απώλεια βάρους

Που εκτιμάται ότι θα αξίζει περίπου 150 δισ. δολάρια μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr



Νέο εμβόλιο θα μπορούσε να προστατεύσει από επερχόμενους κορωνοϊούς

Πρόκειται για ένα βήμα προς την «προληπτική εμβολιολογία», όπου τα εμβόλια αναπτύσσονται κατά απειλών προτού μολύνουν τον άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: allabouthealth.gr


Το pegcetacoplan έλαβε έγκριση στην Ευρώπη για τη χρήση σε ενήλικες ασθενείς με παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία (PNH)

Η Sobi™ ανακοίνωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ) ενέκρινε την επέκταση της ένδειξης για το pegcetacoplan (πεγκσετακοπλάνη), για τη θεραπεία ενήλικων ασθενών με παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία (PNH) που πάσχουν από αιμολυτική αναιμία.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthview.gr



Στο Ζάππειο η 9η Πανελλήνια Διημερίδα Παθολογικής Ανατομικής

Στο Ζάππειο Μέγαρο, η 9η Πανελλήνια Διημερίδα Παθολογικής Ανατομικής, με θέμα “Το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο στη Νέα Εποχή”.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: dailypharmanews.gr



Στον αέρα οι ανασφάλιστοι αιμοκαθαιρόμενοι στις ιδιωτικές κλινικές μετά τις 30 Ιουνίου
Έκκληση στον Πρωθυπουργό να δώσει λύση, απευθύνει ο Γρηγόρης Λεοντόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

Σήμα κινδύνου για τα καρδιαγγειακά νοσήματα στις ΗΠΑ – Κινδυνεύουν 184 εκατ. άνθρωποι

Τουλάχιστον το 60% των ενηλίκων στις ΗΠΑ -184 εκατομμύρια άνθρωποι σε απόλυτους αριθμούς- αναμένεται να αναπτύξουν κάποιο είδος καρδιαγγειακής νόσου μέσα στα επόμενα 30 χρόνια και αυτό υπολογίζεται ότι θα έχει άμεσο και έμμεσο κόστος 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με προβλέψεις της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr

Το νέο λειτουργικό site του ΦΣΑ είναι «στον αέρα»

Με οργανωμένο και ευκολόχρηστο interface και μοντέρνα αισθητική

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: farmakeutikoskosmos.gr



iPHARMA – ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

GALENICA A.E. – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ QC – ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

TARGET PHARMA – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

KRKA – MEDICAL REPRESENTATIVE – ATHENS

Διαβάστε περισσότερα


Υπουργείο Υγείας: Πώς θα προσλαμβάνεται το επικουρικό προσωπικό στα νοσοκομεία – Τι προβλέπει υπουργική απόφαση
Tο υπουργείο Υγείας θα ανάβει το πράσινο φως για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού πλην γιατρών
Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr

Φυσικοθεραπευτές: Ζητούν από τα κόμματα απαντήσεις για την κατάργηση των clawback και rebate

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τα κόμματα που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών – Π.Σ.Φ. ΝΠΔΔ, με την οποία ζητάει να του κοινοποιήσουν τις θέσεις τους αναφορικά με την κατάργηση των επαίσχυντων και ληστρικών μέτρων του claw back και του rebate, που επιβλήθηκαν στο όνομα των μνημονίων το 2013 και παραμένουν έως και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: dailypharmanews.gr

Οι Βρυξέλλες «ανάβουν το πράσινο φως» για 50.000 δωρεάν απογευματινά χειρουργεία

Προ των πυλών είναι η υλοποίηση του προγράμματος για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των Βρυξελλών για τη διάθεση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: dailypharmanews.gr



«Κληρώνει» μετά τις Ευρωεκλογές για αυξήσεις στα φάρμακα – Πόσα ακριβαίνουν

Μετά τις κάλπες αναμένεται τελικά να αυξηθούν οι τιμές σε περίπου 400 φάρμακα

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr

Η Kavita Patel νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Ελλάς Α.Ε.

Η Kavita Patel είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Ελλάς Α.Ε. για την Ελλάδα και την Κύπρο, από την 1η Ιουνίου 2024, διαδεχόμενη τον Ezat Azem, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην εταιρεία ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Pharma Κορέας.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr

Ολοκληρώθηκαν από την ΗΔΙΚΑ οι παράμετροι των πρωτοκόλλων συνταγογράφησης εξετάσεων

Πολύ νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, ολοκλήρωσε η ΗΔΙΚΑ την ενημέρωση των παραμέτρων των θεραπευτικών πρωτοκόλλων συνταγογράφησης με τιμές αποτελεσμάτων εξετάσεων από το Ψηφιακό Αποθετήριο Εξετάσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Στόχος του έργου, που αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα, είναι να ελεγχθεί η υπερσυνταγογράφηση.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: dailypharmanews.gr

Έρχεται στα φαρμακεία νέο φυτικό σκεύασμα για τη διακοπή του καπνίσματος

Σύμφωνα με τη FIP πρέπει οι κυβερνήσεις να αξιοποιήσουν περισσότερους φαρμακοποιούς στις προσπάθειες για τη μείωση του αριθμού των καπνιστών

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: farmakeutikoskosmos.gr



Ο ΕΜΑ ενέκρινε νέα γονιδιακή θεραπεία για την αιμορροφιλία Β

Το Durveqtix έλαβε στήριξη μέσω του προγράμματος PRIority Medicines (PRIME) λόγω της δυνατότητάς του να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr

ΕΜΑ: Τριδύναμα αντί για τετραδύναμα τα νέα εμβόλια κατά της εποχικής γρίπης

Τι ανακοινώθηκε από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr



Νέα δεδομένα για πρωτοποριακή θεραπεία του ορμονοευαίσθητου καρκίνου μαστού

Η προσθήκη ενός νέου PI3K αναστολέα του Inavolisib στην καθιερωμένη θεραπεία με αναστολέα των κυκλινοεξαρτώμενων κινασών (CDK) 4 και 6, για τον ορμονοευαίσθητο καρκίνο μαστού φαίνεται πως θα είναι η νέα πρωτοποριακή θεραπείαμ πρώτης γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: virus.com.gr

Η προστασία των δεδομένων αυξάνει την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα φάρμακα: Μελέτη σε 53 χώρες

Για νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την αξία της ρυθμιστικής προστασίας δεδομένων (RDP) και τον αντίκτυπό της στην ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα και την πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα, κάνει λόγο σε άρθρο της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (EFPIA).

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr


Ελπιδοφόρα αποτελέσματα από το εμβόλιο για τον καρκίνο του δέρματος των Moderna και MSD

Έδειξε όφελος στην επιβίωση σε μακροχρόνια παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr



Χ. Σωτηρίου: Η επόμενη μέρα του φαρμάκου θέλει σταθερό και βιώσιμο θεσμικό πλαίσιο

Τα γενόσημα είναι το άρμα για τη συγκράτηση της φαρμακευτικής δαπάνης Της Τάνιας Η. Μαντουβάλου

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: dailypharmanews.gr



iPHARMA – ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα


GALENICA A.E. – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ QC – ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

TARGET PHARMA – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

KRKA – MEDICAL REPRESENTATIVE – ATHENS

Διαβάστε περισσότερα=


ΕΟΠΥΥ: Από κόσκινο ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις για πλασματικές χρεώσεις – Τα νέα μέτρα

Ποιος είναι ο νέος τρόπος ελέγχου του ΕΟΠΥΥ για να διαπιστώνονται πιθανές πλασματικές εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthreport.gr

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ενέκρινε νέους κανόνες για την πρόληψη των ελλείψεων σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Το Συμβούλιο ενέκρινε νέους κανόνες για την επικαιροποίηση της νομοθεσίας για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, προκειμένου να συμβάλει στην πρόληψη των ελλείψεων και να διευκολύνει τη μετάβαση σε μεγαλύτερη διαφάνεια και πρόσβαση στις πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr



«Επενδυτικό clawback 2.0»: Τα επενδυτικά προγράμματα που αιτούνται συμψηφισμό

Το δεύτερο μέρος του «επενδυτικού clawback», που αφορά στα έτη 2024-25, μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτημάτων. Το ύψος των επενδυτικών προγραμμάτων που αιτήθηκαν συμψηφισμό φθάνουν τα 200 εκατ. ευρώ

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: news4health.gr

Χρηματοδότηση 145 εκατ. δολαρίων στην BioNTech από τη CEPI

Για τη δημιουργία μονάδας παραγωγής mRNA εμβολίων στην Αφρική

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr

Verona’s ensifentrine will be a ‘paradigm shift in COPD treatment,’ GlobalData says

By Kevin Dunleavy After no advances to treat chronic obstructive pulmonary disorder (COPD) in more than a decade, Verona Pharmaceuticals is set up for an FDA decision on ensifentrine on June 26. Meanwhile Sanofi and Regeneron have a PDUFA date of June 27 for Dupixent in the indication. Both are prospective add-on candidates to current therapy. (Stock photo/Getty Images)

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: fiercepharma.com

Φαρμακευτικές παρακάμπτουν φαρμακαποθήκες και φαρμακεία

Η νέα τάση απαιτεί direct-to-consumer

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: farmakeutikoskosmos.gr



Τα ανησυχητικά συμπτώματα καρκίνου παχέος εντέρου σε νεότερες ηλικίες

Προσοχή συνιστάται για την έγκυρη ανίχνευση του καρκίνου του παχέος εντέρου. Τα επιδημιοογικά δεδομένα καταμαρτυρούν αύξηση του ποσοστού διαγνώσεων σε ηλικίες κάτω των 50 ετών.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: virus.com.gr

Ξεκινά ο εμβολιασμός για χιλιάδες καρκινοπαθείς στη Βρετανία

Περισσότερα από 30 νοσοκομεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στις δοκιμές εμβολίων κατά του καρκίνου, οι οποίες περιλαμβάνουν μέχρι σήμερα μελάνωμα, καρκίνο του προστάτη, καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου και καρκίνο του εντέρου.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatronet.gr

ASCO: Novartis’ Scemblix proves edge over predecessor Gleevec in newly diagnosed leukemia

Novartis' Scemblix was designed to be safer and more tolerable than older tyrosine kinase inhibitors. (Novartis)

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: fiercepharma.com



H ανάπτυξη ειδικών θεραπειών στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της GSK Ελλάδος

Η εταιρεία επικεντρώνεται στο να ξεκλειδώσει την επιστήμη του ανοσοποιητικού συστήματος για να γίνει κατανοητό πώς αντιδρά το ανθρώπινο σώμα.

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: iatropedia.gr



Επιτροπή Διαπραγμάτευσης: Στο 1,1 δισ. ευρώ φέτος οι συμφωνίες κλειστών προϋπολογισμών

Με κλειστούς προϋπολογισμούς δεν μπορεί να υπάρξει value based pricing σύμφωνα με τη φαρμακοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: healthdaily.gr

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών στο Ωδείο Αθηνών (5/6)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 στο Ωδείο Αθηνών (αίθουσα Ιωάννης Δεσποτόπουλος).

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: allabouthealth.gr




Πώς η κλιματική αλλαγή έβαλε τη λεπτοσπείρωση στον χάρτη των ασθενειών της Ελλάδας

Σε ανασκόπησή του ο ΕΟΔΥ για τη λεπτοσπείρωση που καταγράφηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα στη Θεσσαλία το περασμένο φθινόπωρο, προειδοποιεί παράλληλα για τη μονιμότητα του βακτηρίου Leptospira και της λοιμώδους ασθένειας που προκαλεί

Διαβάστε περισσότερα Πηγή: ygeiamou.gr




iPHARMA – ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

GALENICA A.E. – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ QC – ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MEDOCHEMIE HELLAS A.E. – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

TARGET PHARMA – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

KRKA – MEDICAL REPRESENTATIVE – ATHENS

Διαβάστε περισσότερα

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες θέσεις εργασίας





Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024