"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024) 76741 (Μάϊος 2024)  66828 (Iούνιος 2024)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ NATO,update..-EUROPEAN BANK's update..-EΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ,ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ:η σημαντικότερη δήλωση που έχει γίνει ποτέ για την Ανθρώπινη Παρουσία στον Πλανήτη μας....-Νέα ανακάλυψη στην Κρήτη μπορεί να είναι ο θρυλικός λαβύρινθος του Μινώταυρου..-ΕΒΕΑ επιχειρηματική ενημέρωση..-πΚεραμέως έφη:" το επίδομα ανεργίας πρέπει να γίνει εμπροσθοβαρές.."..-Υπογραφή Yπουργικής Aπόφασης για τον καθορισμό των όρων, προϋποθέσεων και της διαδικασίας άσκησης ιδιωτικού έργου των ιατρών του ΕΣΥ..-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ:σημαντικές πρόσφατες ανακοινώσεις..-ΣτΕ πρόσφατες αποφάσεις..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,update..-Directorate-General for Agriculture and Rural Development..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ:κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,πρόσφατη δραστηριότητα..-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:Ενημέρωση απο τον υβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη..-NOMOI KAI NOMOΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,πρόσφατη δραστηριότητα..-10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί στη δημόσια Παιδεία ..-APEC latest news ..-"ΝΙΚΗ":Η υγεία από αγαθό γίνεται εμπόρευμα και ο ασθενής πελάτης ..-"ΝΙΚΗ":"Η ΝΙΚΗ μόλις αποκτήσει την κυβερνητική πλειοψηφία θα καταργήσει όλα όσα έχει επιβάλει ο ΛΟΑΤΚΙ δικαιωματισμός" ..-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ.:ενημέρωση..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-BATA SHOE MUSEUM..-ΑHEPA's latest..-"ENΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ" Αγροτική Ενημέρωση..-"Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ αφού μου ζητήθηκε:"γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-ΑΝΘΡΩΠΟΣ..το ΑΙΤΖ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!Σκόπιμη Θανάτωση Δελφινιού στο ΒΑ Αιγαίο..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-THINK TANK OTT COMMUNITY,update..-Ενημερωτικό Δελτίο Α.Σ.Ε.Π...-Το ΕΕΑ σύμμαχος σε κάθε δράση που μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια.-Consumer Alerts from the FTC:Avoid scam websites that offer to help you get or renew your passport..-Financial Crimes Enforcement Network:"FinCEN Updates: FATF Identifies Jurisdictions with AML/CFT/CPF Deficiencies"..-ΕΒΕΑ newsletter..-EBEA:Κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος του περιοδικού "Ανάπτυξη"!..-NASA's Earth Observatory,update..-KΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Καταργείται το Τέλος Χαρτοσήμου σε περισσότερες από 600 συναλλαγέ..-COUNCIL OF THE EU,update..- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗN ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ 1€ Ή 3€ ΑΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ TOY ΑΡΘΡΟΥ 25 ΤΟΥ Ν. 5102/2024..-ΕΟΠΠΥ:Σχετικά Με Συνταγογράφηση Σκιαγραφικών Σκευασμάτων Από Ακτινοδιαγνώστες..-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ προς τους Επιθεωρητές....-WORLD TRADE ORGANIZATION's newsletter..-Prime Minister, Justin Trudeau,..-KREMLIN's Weekly information newsletter ..-NORWAY's newest..-Nyhetsbrev fra FSI 2. juli 2024..-WORLD FOOTWEAR:WEEKLY NEWSLETTER..-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MANAGEMENT:ενημέρωση..-Ε.Β.Ε.Α. ενημέρωση..-ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΥΣΣΙΑΣ: Προβληματισμός και ανησυχία για την μεταφορά της Εμποροπανήγυρης..-'ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..- --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

SELECT LANGUAGE

G7 SUMMIT

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ.:Ενημέρωση


Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που επιστρατεύει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά.

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ αλαζονείας και αμετροέπειας θα έλεγα. Έχει περίπου 120 βουλευτές περισσότερους από το δεύτερο κόμμα και επισείει τον τρόμο της αστάθειας; Πριν έναν χρόνο του έδωσε ο λαός 41% κι έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια στην Ευρώπη, πληρώνουμε τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην ευρωζώνη, τις δεύτερες υψηλότερες στην Ευρώπη των 27, -μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία-, έχουμε τη μικρότερη αγοραστική δύναμη στην ευρωζώνη και τη δεύτερη χειρότερη στην Ευρώπη των 27. Αντί να απολογηθεί που έναν χρόνο τώρα δεν έχει κάνει τίποτα για όλα αυτά, έρχεται στο παρά πέντε να πει “σας εκβιάζω να με ψηφίσετε γιατί θα πάμε σε αστάθεια”. Το θεωρώ κοροϊδία και είμαι σίγουρος ότι αυτήν την αλαζονεία θα την αποδοκιμάσει στις ευρωπαϊκές εκλογές ο ελληνικός λαός» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα πάρει την πρωτοβουλία να στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό για «να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά στα πρότυπα της Ισπανίας για όσο διαρκεί η κρίση προκειμένου να μειωθούν οι τιμές και να αντέξουν οι πιο ευάλωτοι. Επίσης, θα τον καλέσω να κάνει μία Ενιαία Αρχή Καταναλωτών στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών κρατών, ώστε να γνωρίζουμε ποια προϊόντα στη Γερμανία ή σε άλλες χώρες είναι φθηνότερα σε σχέση με την Ελλάδα, και να γίνονται εκστρατείες ενάντια σε αυτές τις πολυεθνικές, που αισχροκερδούν στην πλάτη του ελληνικού λαού».

Στον απόηχο της βαρύτατης πρόκλησης της Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε: «Το όνομα του κομματικού συνασπισμού, που ουσιαστικά εκπροσωπεί η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, ονομάζεται “Η δική μας Μακεδονία”. Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλούς μήνες. Τι έκανε η κυβέρνηση; Μα, μόνο το όνομα του συνασπισμού στον οποίο συμμετέχει και το VMRO μέσα είναι ένα μνημείο αλυτρωτισμού. Έκανε κάποιο διάβημα το υπουργείο Εξωτερικών; Έκανε κάτι; Δηλαδή, ενώ κοιμάται το υπουργείο Εξωτερικών, εκπλήσσεται που βγαίνει μια ωραία πρωίαν πρόεδρος μια γνωστή εκπρόσωπος του πανσλαβισμού και λέει κάτι που είναι εις βάρος αυτής της συμφωνίας;»

«Έχουμε, δε, και μια γκάφα ολκής. Την ώρα που έχουμε προσβολή της συμφωνίας από την Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, έρχεται ο κ. Κασσελάκης και λέει να φέρουμε προς κύρωση τα μνημόνια. Δηλαδή να της δώσουμε το έδαφος να πει “δικαιώθηκα, με τον αλυτρωτισμό μου τους οδήγησα στην κύρωση”. Η συμφωνία έχει ένα τεράστιο έλλειμμα και αυτό είναι ευθύνη εκείνων που την υπέγραψαν: δεν έχει μηχανισμό εφαρμογής και επιτήρησης της συμφωνίας» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ως προς τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι «δεν μπορεί να μιλάς για “ήρεμα νερά” και ο κ. Ερντογάν να θέλει να βάλει στα βιβλία τη “γαλάζια πατρίδα”, στο Κυπριακό να υπονοεί διχοτόμηση και να μην σέβεται τον παγκόσμιο πολιτισμό. Η Αγία Σοφία μετά την μετατροπή της σε τζαμί παρατηρούνται επιπτώσεις στο μνημείο. Αν ήμουν στη θέση του κ. Μητσοτάκη, θα έδειχνα τη δυσφορία μου για αυτήν την πρόκληση τέσσερις ημέρες πριν πάει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Άγκυρα, με μία αναβολή της επίσκεψης».

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε την πρόταση του για debate ενόψει των ευρωεκλογών.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει debate, γιατί δεν θέλει δεσμεύσεις. Θέλει να κάνει μονολόγους. Έχουμε πολύ κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές και πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Εάν ο Πρωθυπουργός έχει ταυτίσει τις ευρωπαϊκές εκλογές με το ζήτημα της σταθερότητας, οφείλει να κάνει debate. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να τα θέλει άσπρα-μαύρα δικά του. Να διαλέξει επιτέλους. Αν οι ευρωπαϊκές εκλογές επισείουν το ζήτημα της σταθερότητας, τον καλώ σήμερα από το στούντιο της ΕΡΤ να έρθει όπως κάναμε στις εθνικές εκλογές να δώσουμε debate με δύο κύκλους: ευρωπαϊκά και εθνικά ζητήματα, με καθαρές δεσμεύσεις».

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή ατζέντα των σοσιαλιστών, ο κ. Ανδρουλάκης ανέδειξε: «Εμείς οι σοσιαλιστές από το 2010 μιλάμε για ευρωομόλογο για το κοινωνικό κράτος της Ευρώπης και για ένα ταμείο ευρωπαϊκής οικονομικής κυριαρχίας που θα επαναφέρει στην παραγωγική της βάση βιομηχανικούς και μεταποιητικούς τομείς που έχουν πάει σε τρίτες χώρες όπως στην Κίνα, άρα να έχουμε αυτονομία».

«Αντιπροτείνω ευρωστρατό, κοινή εξωτερική πολιτική και, σε θέματα που αφορούν εξοπλισμούς -και το έχω περάσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με δική μου πρωτοβουλία-, όποιο κράτος θέλει να πουλήσει όπλα σε τρίτη χώρα, να ελέγχεται αν αυτή η χώρα απειλεί την Ευρώπη» σχολίασε ως προς την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αμυντικό ευρωομόλογο.

Σχετικά με δημοσιεύματα για την άρνηση της ΕΥΠ να εισφέρει στοιχεία στην ΑΔΑΕ για την παράνομη παρακολούθηση του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε: «Διάβασα σήμερα ένα ρεπορτάζ και περιμένω την επίσημη ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής για να τοποθετηθώ. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ξεκάθαρη: Πρέπει να ενημερωθώ νόμιμα για την τυπική αιτιολογία. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το 2024 σε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, οι μυστικές υπηρεσίες δεν σέβονται τη δικαιοσύνη και, μάλιστα, την ανώτατη δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα είναι ένα τεράστιο πολιτικό κόστος και μια ακόμα μαύρη σελίδα στην διακυβέρνηση του κ. ΜητσοτάκηΠεριμένω, λοιπόν. Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω νομικά, διότι αν κάποιος φανταστεί μια τέτοια απάντηση, θα έχει νομικές επιπτώσεις».

Τέλος, σχετικά με τον πολιτικό στόχο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «φιλοδοξώ το βράδυ εκείνο να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση που να μπορεί να είναι και η επόμενη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος της παράταξής μας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, γιατί βλέπω ότι εάν δεν υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θα υπάρχει και κυβερνητική εναλλακτική για να αντιμετωπίσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Προτεραιότητά μου είναι να ανοίξει ένας διάλογος με τις πραγματικές προοδευτικές δυνάμεις σε κάθε περίπτωση. Όπως έγινε στην Αυτοδιοίκηση και πετύχαμε πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το κάλεσμα εγώ μπορώ να το υπηρετήσω. Μπορεί να το υπηρετήσει ο κ. Κασσελάκης; Ο κ. Κασσελάκης είναι πρόεδρος του κόμματος Κασσελάκη. Δεν είναι πρόεδρος του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν θέλουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα. Στο ΠΑΣΟΚ έρχονται στελέχη, από εκεί φεύγουν. Άρα μιλάμε για δύο άλλα πρότυπα. Εγώ θα πάω επιμένοντας πολιτικά μέχρι τέλους. Όταν δεν υπάρχει ισχυρή πολιτική, ο μόνος κερδισμένος είναι η εγχώρια ολιγαρχία. Ισχυρή πολιτική σημαίνει ισχυρή δημοκρατία» κατέληξε. 

Ν. Ανδρουλάκης: Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού

Την αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωπαϊκών εκλογών εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη σημερινή του περιοδεία στα Γρεβενά. Σημείωσε πως όταν οι άλλη πέφτουν, το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει δυναμική άνοδο ποσοστών. «Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ το βράδυ της 9ης Ιουνίου σημαίνει, σε πρώτη φάση, ισχυρή, σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση και, σε δεύτερη φάση, στις επόμενες εθνικές εκλογές, προοδευτική διακυβέρνηση για τον τόπο», επισήμανε. Αναφερθείς στη Δυτική Μακεδονία και ειδικά στα Γρεβενά, εστίασε στο μεγάλο εθνικό ζήτημα του δημογραφικού και στην ανάγκη να δημιουργηθούν οι υποδομές ενός ισχυρού κοινωνικού κράτους, δημόσιας υγείας και δημόσιας παιδείας ως πυλώνας μείωσης των ανισοτήτων και προοπτικής όλων των Ελλήνων. Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μία ανάπτυξη βιώσιμη, δυναμική, που θα δημιουργήσει πολλές και καλές θέσεις εργασίας για να μείνουν εδώ τα ελληνόπουλα, να κάνουν οικογένειες, να υπάρχει ευημερία και προοπτική», όταν σήμερα ειδικά στη Δυτική Μακεδονία το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε τρεις φορές τροπολογία στη Βουλή για το επίδομα μητρότητας που αφορούσε σε γυναίκες ελεύθερες επαγγελματίες, την οποία και τις τρεις φορές απέρριψε η Νέα Δημοκρατία μέχρι να το κάνει πράξη πριν από μερικές εβδομάδες.

Ως προς τις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως δεν μπορεί να εκπλήσσεται η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που το ίδιο το όνομα του συνασπισμού του VMRO είναι «Η δική μας Μακεδονία», ενέχοντας αλυτρωτισμό. «Η συμφωνία δεν έχει μηχανισμό εποπτείας της εφαρμογής της. Με αποτέλεσμα σήμερα ακραία εθνικιστικοί κύκλοι στη γειτονική χώρα να προσπερνούν τη συμφωνία, ενώ οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας μας τη σέβονται», είπε, σχολιάζοντας: «Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε μία συμφωνία που θα είχε τα χαρακτηριστικά των μηχανισμών εφαρμογής και επιτήρησης. Και τώρα η Νέα Δημοκρατία απλά κοιμάται εδώ και μήνες, ενώ θα μπορούσε εκ των προτέρων να σηκώσει το ζήτημα όταν σχηματίστηκε ο συνασπισμός αυτών των κομμάτων κάτω από το όνομα «η δική μας Μακεδονία». Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τη θέση ότι τωρά δεν μπορούν να έρθουν τα πρωτόκολλα, καθώς αυτό θα είναι δικαίωση του γειτονικού αλυτρωτισμού. «Θα βγουν και θα πουν: “ορίστε, με αυτά που λέμε, τους οδηγήσαμε στην κύρωση των πρωτοκόλλων”. Άρα, αυτό που προτείνει ο κ. Κασσελάκης είναι ένα πολύ μεγάλο αυτογκόλ».

Περισσότερα ΕΔΩ

Ν. Ανδρουλάκης: Αν οι ευρωπαϊκές εκλογές επισείουν ζήτημα σταθερότητας, όπως επικαλείται ο Πρωθυπουργός, γιατί αρνείται το debate; 

Για ένα «ρεσιτάλ αλαζονείας και αμετροέπειας» από τον κ. Μητσοτάκη έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Σχολίασε πως ενώ ο λαός του έδωσε πριν έναν χρόνο 41%, εκείνος αντί να απολογηθεί που δεν έχει κάνει τίποτα για την ακρίβεια που είναι η μεγαλύτερη στην ευρωζώνη, τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην ευρωζώνη και δεύτερες υψηλότερες στην Ευρώπη των 27, με τη μικρότερη όμως αγοραστική δύναμη στην ευρωζώνη και δεύτερη χειρότερη στην Ευρώπη των 27, εκείνος έρχεται στο παρά πέντε να πει «σας εκβιάζω να με ψηφίσετε γιατί θα πάμε σε αστάθεια». Επανέλαβε την πρότασή του για debate ενόψει των ευρωεκλογών, εξηγώντας πως ο κ. Μητσοτάκης δεν το θέλει, γιατί δεν θέλει δεσμεύσεις. «Εάν ο Πρωθυπουργός έχει ταυτίσει τις ευρωπαϊκές εκλογές με το ζήτημα της σταθερότητας, οφείλει να κάνει debate. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να τα θέλει άσπρα-μαύρα δικά του. Να διαλέξει επιτέλους. Αν οι ευρωπαϊκές εκλογές επισείουν το ζήτημα της σταθερότητας, τον καλώ σήμερα από το στούντιο της ΕΡΤ να έρθει όπως κάναμε στις εθνικές εκλογές να δώσουμε debate με δύο κύκλους: ευρωπαϊκά και εθνικά ζητήματα, με καθαρές δεσμεύσεις», επέμεινε. 

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα στείλει επιστολή στον Πρωθυπουργό για να μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά στα πρότυπα της Ισπανίας για όσο διαρκεί η κρίση, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές και να αντέξουν οι πιο ευάλωτοι, και θα τον καλέσει να συστήσει μία Ενιαία Αρχή Καταναλωτών στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών κρατών, ώστε να γίνονται εκστρατείες ενάντια στις πολυεθνικές εταιρείες που αισχροκερδούν στην πλάτη του ελληνικού λαού. Υπενθύμισε ως προς την ευρωπαϊκή ατζέντα των σοσιαλιστών, ότι από το 2010 μιλούν για ευρωομόλογο για το κοινωνικό κράτος της Ευρώπης και για ένα ταμείο ευρωπαϊκής οικονομικής κυριαρχίας που θα επαναφέρει στην παραγωγική της βάση βιομηχανικούς και μεταποιητικούς τομείς που έχουν πάει σε τρίτες χώρες όπως στην Κίνα. Σχολιάζοντας, δε, την πρόταση του κ. Μητσοτάκη για αμυντικό ευρωομόλογο, αντιπρότεινε ευρωστρατό, κοινή εξωτερική πολιτική και, σε θέματα που αφορούν εξοπλισμούς -όπως έχει περάσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με δική του πρωτοβουλία-, όποιο κράτος θέλει να πουλήσει όπλα σε τρίτη χώρα, να ελέγχεται αν αυτή η χώρα απειλεί την Ευρώπη. 

Ως προς τον στρατηγικό στόχο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε για τις επικείμενες ευρωεκλογές: «φιλοδοξώ το βράδυ εκείνο να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση που να μπορεί να είναι και η επόμενη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές». Επισήμανε, δε, πως εάν δεν υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θα υπάρχει και κυβερνητική εναλλακτική για να αντιμετωπίσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές. Έθεσε ως προτεραιότητα να ανοίξει ένας διάλογος με τις πραγματικές προοδευτικές δυνάμεις σε κάθε περίπτωση, όπως επιτυχημένα έγινε στην αυτοδιοίκηση. «Αυτό το κάλεσμα εγώ μπορώ να το υπηρετήσω. Μπορεί να το υπηρετήσει ο κ. Κασσελάκης; Ο κ. Κασσελάκης είναι πρόεδρος του κόμματος Κασσελάκη. Δεν είναι πρόεδρος του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν θέλουμε να συζητάμε για άλλα πράγματα. Στο ΠΑΣΟΚ έρχονται στελέχη, από εκεί φεύγουν. Άρα μιλάμε για δύο άλλα πρότυπα», σχολίασε, επιμένοντας πως ο ίδιος θα συνεχίσει πολιτικά μέχρι τέλους. «Όταν δεν υπάρχει ισχυρή πολιτική, ο μόνος κερδισμένος είναι η εγχώρια ολιγαρχία. Ισχυρή πολιτική σημαίνει ισχυρή δημοκρατία», επισήμανε.

Ελληνοτουρκικά

Ο κ. Ανδρουλάκης, στον απόηχο της μετατροπής σε τζαμί της Μονής της Χώρας, επισήμανε ότι «δεν μπορεί να μιλάς για “ήρεμα νερά” και ο κ. Ερντογάν να θέλει να βάλει στα βιβλία τη “γαλάζια πατρίδα”, στο Κυπριακό να υπονοεί διχοτόμηση και να μην σέβεται τον παγκόσμιο πολιτισμό». Τόνισε πως στη θέση του κ. Μητσοτάκη θα έδειχνε τη δυσφορία του για αυτήν την πρόκληση τέσσερις ημέρες πριν πάει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Άγκυρα, με μία αναβολή της επίσκεψης.

Υποκλοπές

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της ΑΔΑΕ ώστε να τοποθετηθεί σχετικά όσα δημοσιεύονται περί άρνησης της ΕΥΠ να εισφέρει στοιχεία στην Αρχή για την παράνομη παρακολούθηση του. Τόνισε πως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ξεκάθαρη. «Πρέπει να ενημερωθώ νόμιμα για την τυπική αιτιολογία. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το 2024 σε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, οι μυστικές υπηρεσίες δεν σέβονται τη δικαιοσύνη και, μάλιστα, την ανώτατη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως θα είναι μια ακόμα μαύρη σελίδα στην διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Επέμεινε, δε, πως σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω νομικά, καθώς μια τέτοια απάντηση δεν μπορεί παρά να έχει νομικές επιπτώσεις.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ανακοίνωση Ρωμανού: Τα «γαλάζια» statistics επανέρχονται, αλλά οι πολίτες γνωρίζουν καλά ότι η ακρίβεια στα ράφια φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ελπίζαμε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις λογιστικές αλχημείες, αλλά μάλλον κάναμε λάθος. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ο κ. Ρωμανός επικαλείται τον πληθωρισμό του 2020, αποκρύπτοντας ότι τότε η χώρα είχε αρνητικό πληθωρισμό καθώς είχε τη μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη; Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι μολονότι ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επικαλείται ότι τον Μάρτιο ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων ήταν στην Ελλάδα στο 5,4%, «ξεχνά» ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μόλις στο 1,2% σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Eurostat; Γιατί αποκρύπτει ότι το διάστημα Ιουλίου 2023 – Μαρτίου 2024, ο πληθωρισμός τροφίμων βρίσκεται σταθερά πάνω από τον μέσο όρο των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Για τον Απρίλιο, η Ελλάδα κατατάσσεται δεύτερη στον πληθωρισμό τροφίμων ακολουθώντας τη Μάλτα και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων είναι τελευταία στην ευρωζώνη και προτελευταία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα «γαλάζια» statistics επανέρχονται αλλά οι πολίτες γνωρίζουν καλά γιατί το βιώνουν στην τσέπη τους ότι η ακρίβεια στα ράφια του σουπερμάρκετ και τα ολιγοπώλια στην αγορά που ανθούν, φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, που κυβερνά επί πέντε χρόνια.

Περισσότερα ΕΔΩ



Πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την καθιέρωση της 9ης Φεβρουαρίου ως «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας»
18/05/2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος μας είναι η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού. Στόχος της ΝΔ είναι η εξουσία για την εξουσία»
18/05/2024

Ανακοίνωση Στέφανου Παραστατίδη για το ψηφιακό σχολείο / ψηφιακό φροντιστήριο
17/05/2024

«Η Ελλάδα κράτος δικαίου στο οποίο οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να εφαρμόζονται»
17/05/2024

«Το ΠΑΣΟΚ συνδέει την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας με την Ευρώπη»
17/05/2024

«Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού»
17/05/2024

«Προβληματικές αποκαταστάσεις τομών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου του φυσικού αερίου στον δήμο Δράμας»
17/05/2024

Ετοιμόρροπα κτίρια και αμίαντος απειλούν τους σεισμόπληκτους
17/05/2024

Ανακοίνωση του Φραγκίσκου Παρασύρη, για το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
17/05/2024

Διαγωνιστικές διαδικασίες στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
17/05/2024

Εκσυγχρονισμός και καινοτομία στην εθνική άμυνα αλλά με ευρεία διαβούλευση, τεκμηρίωση και συναίνεση
17/05/2024

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την IDAHOBIT
17/05/2024

«Αν οι ευρωπαϊκές εκλογές επισείουν ζήτημα σταθερότητας, όπως επικαλείται ο Πρωθυπουργός, γιατί αρνείται το debate; Τον καλώ εκ νέου»
16/05/2024

Φραγκίσκος Παρασύρης: «Tο ωράριο λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, ενδεικτικό των λειτουργικών του προβλημάτων»
16/05/2024

Aνακοίνωση Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τον Δήμαρχο Περάματος
16/05/2024

Να στηριχτεί η εκπαίδευση στο Καστελλόριζο και στις «ανάλογες» περιοχές
16/05/2024

Ελένη Βατσινά από την Πορτογαλία: Τεχνητή Νοημοσύνη, προκλήσεις και ανθρώπινα δικαιώματα
16/05/2024

«Τα “γαλάζια” statistics επανέρχονται αλλά οι πολίτες γνωρίζουν καλά ότι η ακρίβεια στα ράφια του σούπερ μάρκετ και τα ολιγοπώλια φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη»
16/05/2024

«Δεν πάει άλλο! Χρειάζεται ένα συνολικό αποτελεσματικό πλαίσιο δράσεων για να αντιμετωπιστεί η γάγγραινα των γυναικοκτονιών!»
16/05/2024

«Εταιρεία “φάντασμα” με απευθείας ανάθεση από την ΔΥΠΑ»
16/05/2024

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Ο εφιάλτης συνεχίζεται»
16/05/2024

Στόχος του ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά ο αντίπαλος πόλος της ΝΔ
16/05/2024

«Η κυβέρνηση μοιάζει να βρίσκεται σε βέρτιγκο στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής»
16/05/2024

Δήλωση Χριστίνας Σταρακά για την επίσκεψη του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Αγρίνιο
16/05/2024

«Ο εφιάλτης συνεχίζεται»
16/05/2024

«Ο κ. Αυγενάκης κοροϊδεύει τους Θεσσαλούς αγρότες, εν ψυχρώ!»
16/05/2024

«Εξωτερική πολιτική χωρίς αρχή, μέση και τέλος»
16/05/2024

«Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας»
16/05/2024

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024