"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
Χθες 14/5/2024
Χθες 3856 
Χθες 11/5/2024 5280  Τελευταίος μήνας 71316 
1/5/2024 Χθες 2831  Τελευταίος μήνας 71316 
28/4/2024 Χθες 3683  Αυτόν τον μήνα 64108  Τελευταίος μήνας 64042 
27/4/2024
Χθες 2991  Αυτόν τον μήνα 60681  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: GOVERNMENT HOUSE WESTERN AUSTRALIA:Unveiling the new Battle of Crete Memorial..-Australia honours the 83rd anniversary of the Battle of Crete..-Get to Know the Wines of Crete with These 4 Bottles..-https://greekherald.com.au/:Delving into the Battle of Crete with the Athens War Museum..-ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ πρόσφατη ενημέρωση..-ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ"Για τη Λίμνη και το δημόσιο χώρο":Άρθρο του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη..-ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για την 83η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης..-ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ πρόσφατη ενημέρωση..-Ενημέρωση απο τον Δήμο Ηρακλείου..-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:Η Περιφέρεια της Προκοπής και του Πολιτισμού...ενημερώνει!!..-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ.:Ενημέρωση..-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ:ενημέρωση..-Οδηγίες προς τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα..-"ENΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ" αγροτική σφαιρική ενημέρωση..-Fruit and vegetables newsletter..-BENEFITS.GOV..update..-GAIN reports..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-APEC latest..- IMF latest news..-OBAMA's newest..- Ενημερωτικό Δελτίο Α.Σ.Ε.Π...-NORWAY's latest news..-CDU latest news..-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συμμετοχή στην ενημέρωση για το νέο Ψηφιακό Σχολείο ....-IGCAT PRESS RELEASE..-COUNCIL OF BARS AND LAW SOCIETIES OF EUROPE,update..-ΣτΕ:Συνταγματικό το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων Ελληνικών Πανεπιστημίων..-Παράταση της προθεσμίας υποβολής πρότασης διδακτικού βιβλίου..-68.851 ο αριθμός των εισακτέων σπουδαστών στην Γ΄ εκπαίδευση 2024-2025..-Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία.....-ESM:GLOBAL FRAGMENTATION ON THE AGENDA OF 8TH JOINT RFAS RESEARCH SEMINAR..-"ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ" σημαίνει....-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΪΤΗ:Έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» 2024... Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε!..-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ στο ΣτΕ για την χάραξη ΒΟΑΚ..-ΣτΕ:Αναστέλεται η έκδοσης άδειας ....-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ:προσοχή στην υποχρέωση να αποστέλλονται προδικαστικά ερωτήματα στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..-H AYTOKAΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..-IMF:An AI-Powered Boost to Anguilla's Revenues..-Think Tank reports on Russia’s war of aggression against Ukraine and more latest news..-ENYPEKK newsletter..-ΑΑΔΕ:Προχωρά η ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων ΔΟΥ στο ΚΕΦΟΚ Αττικής .. --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα

 

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2022 

 

Σε λειτουργία τα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Ενόψει της 86ης ΔΕΘ, η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά τη λειτουργία περιπτέρων της σε εξωτερικούς χώρους σε δυο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης: στην Πλατεία Αριστοτέλους και στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Τα βίντεο που προβάλλονται στις οθόνες στους χώρους των περιπτέρων προβάλλουν τη δράση του κόμματος, ενώ τα ενημερωτικά φυλλάδια που μοιράζονται, αναδεικνύουν το κυβερνητικό έργο. Κάθε πολίτης, σαρώνοντας τον κωδικό QR, που υπάρχει στα φυλλάδια μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για το Κυβερνητικό έργο της τελευταίας τριετίας, αλλά και για τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που έγιναν πράξη.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου επί της Πλατείας Αριστοτέλους το πρωί της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν το πρωί ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ρωμανός, ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου. Η Οργάνωση της νεολαίας, από κοινού με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ και την αρμόδια γραμματέα Πίστη Κρυσταλλίδου ενημερώνουν και εγγράφουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο χώρο του περιπτέρου, μια σημαντική πρωτοβουλία την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.


Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2022

 

Επίσκεψη κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα
 
Επίσκεψη στην Α΄ Θεσσαλονίκης

 
Στα πλαίσια των επισκέψεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει της 86ης ΔΕΘ ο  Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, επισκέφθηκε Δήμους της Α΄ Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού κ. Θανάση Κοντογεώργη και τη Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παυλίνα Καρασιώτου.
 
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις σε Δήμους όπου και συναντήθηκε,  στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης με τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, στο Δημαρχείο Κορδελιού - Ευόσμου με τον Δήμαρχο κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, στο Δημαρχείο Παύλου Μελά με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη και στο Δημαρχείο Καλαμαριάς με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη, ενώ συμμετείχε και σε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών οργανώσεων του κόμματος που προκάλεσε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ά Θεσσαλονίκης κ. Θοδωρής Μητράκας. «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του σχεδιασμού της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και το αποδεικνύουμε με πράξεις και έργα» επεσήμανε ο κ .Καραμανλής και συνέχισε: «Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Σε ένα σταυροδρόμι που βλέπετε ότι τα πάντα γύρω μας αλλάζουν.
 
Αυτά που θεωρούσαμε ως δεδομένα και κεκτημένα, αλλάζουν. Δείτε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο, δείτε τι γίνεται στην Ευρώπη. Είμαστε λοιπόν πολύ τυχεροί, που έχουμε μία Κυβέρνηση, η οποία καταρχήν έχει βάλει τα εθνικά ζητήματα στην πρώτη γραμμή. Δεν είμαστε ούτε Βέλγιο, ούτε Ελβετία» Παράλληλα σημείωσε ότι «και τα έργα υποδομής “κουμπώνουν” με τα εθνικά θέματα, αναφερόμενος και στην Αλεξανδρούπολη. Τόνισε μάλιστα ότι με τα έργα που γίνονται στην πρωτεύουσα του νομού Έβρου όπως πχ η σύνδεση του περιφερειακού με την Εγνατία, η Ελλάδα αναβαθμίζεται στο γεωπολιτικό χάρτη, καθώς δημιουργείται μία εναλλακτική δίοδος στα στενά του Βόσπορου».
 
Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να παίξει και η Περιφέρεια της χώρας το ρόλο που πρέπει, σημειώνοντας ότι και τα περισσότερα έργα υποδομής, που πραγματοποιούνται, είναι έργα περιφερειακά.
 
Παράλληλα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κώστα Γιουτίκα και είδε το συνολικό σχεδιασμό που αφορά στην εξυγίανση του δυτικού παραλιακού μετώπου, επισκέφθηκε τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Γεράνη, συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών οργανώσεων του κόμματος, ενώ παρακολούθησε την επίδειξη του προγράμματος «Safe Ride».Αμέσως μετά ο ίδιος δήλωσε: «Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας πόρους, μέσα και δυνατότητες ώστε να εξελίξουν το έργο τους προς όφελος των κατοίκων της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η ανάπλαση του δυτικού παραλιακού μετώπου της πόλης, η αντιπυρική προστασία και ανάδειξη του περιαστικού δάσους Σέιχ Σου, η προώθηση της μικροκινητικότητας με ηλεκτροκίνητα μέσα, η «πράσινη» αξιοποίηση των απορριμμάτων είναι μερικά από τα πεδία της αποτελεσματικής δράσης και συνεργασίας μας!»
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού κ. Θανάσης Κοντογεώργης, παράλληλα από το βασικό πρόγραμμα επισκέφθηκε  και το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 
 

Επίσκεψη στο νομό Ημαθίας

 
Το νομό Ημαθίας επισκέφθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, το Βουλευτή του νομού και Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους Βουλευτές του νομού Αναστάσιο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τους Βουλευτές Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη και Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλο, τον πρόεδρο ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέα Λυκουρέντζο, την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ Μαρία Νάτσιου, τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ανδρέα Καρασαρίνη και τον Γραμματέα Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΝΔ Κώστα Μαμουλή.
 
Το κλιμάκιο υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, συμμετείχε σε σύσκεψη αγροτικών φορέων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας παρουσία των Βουλευτών των νομών, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη καθώς και με μέλη της Δημοτικής Αρχής, επισκέφθηκε την αγροτική επιχείρηση Αντωνίου Βεζύρογλου και Σία, συναντήθηκε με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μελίκης στην έδρα του Δημοτικού Διαμερίσματος, επισκέφθηκε το περιφερειακό υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Καρανικόλα και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανθεμίων και συναντήθηκε με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας. Τα μέλη του κλιμακίου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,  ενώ συμμετείχαν σε συνάντηση με μέλη της ΔΕΕΠ Ημαθίας που προκάλεσε ο Πρόεδρός της κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής.
 
Στην υλοποίηση προγράμματος που θα περιορίζει τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή από την κλιματική κρίση, προχωρεί το ΥΠΑΑΤ, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των αγροτικών συλλόγων και συνεταιριστών από τις ΠΕ Ημαθίας και Πέλλας που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο κ. Γεωργαντάς ανακοίνωσε ότι το ΥΠΑΑΤ θα καλύψει και τις 1.224 αιτήσεις αντιχαλαζικής προστασίας, υπερδιπλασιάζοντας τον αρχικό προϋπολογισμό που ήταν στα 15 εκατ. ευρώ, ο οποίος πλέον θα καλύψει αιτήσεις ύψους 34 εκατ. ευρώ.
 
Σε ό,τι αφορά στις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγοί από τις έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις που δεν καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, ο κ. Γεωργαντάς ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί σε τρία επίπεδα:
1. Με δεδομένο ότι, επί συνόλου περσινών παραχθέντων 180.000 τόνων, οι εξαγωγές σε Ουκρανία (36.000 τόνοι) και Λευκορωσία (6.000 τόνοι), εφέτος λόγω του πολέμου μηδενίσθηκαν, θα ζητήσει την κάλυψη της απώλειας του εισοδήματος των αγροτών από την Ε.Ε και συγκεκριμένα από τα κονδύλια που υπάρχουν για αποζημιώσεις λόγω του πολέμου.
2. Τα αδιάθετα προϊόντα που βρίσκονται στα ψυγεία, θα γίνει καταγραφή και θα οδηγηθούν σε κομποστοποίηση, ώστε να αποζημιωθούν από de minimis.
3. Με την ολοκλήρωση των εκτιμήσεων από τον ΕΛΓΑ, θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομική δυνατότητα για τη στήριξη των αγροτών, ώστε να καλυφθεί – και μέσω de minimis- η απώλεια εισοδήματος των παραγωγών.
 
Ο κ. Γεωργαντάς υπενθύμισε ότι για το 2021 ο ΕΛΓΑ πλήρωσε για αποζημιώσεις 350 εκατ., εκ των οποίων μόνο τα 158 προήρχοντο από εισφορές στον Οργανισμό, ενώ τα υπόλοιπα προήλθαν από τον προϋπολογισμό.
 
Τέλος, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι αποτελεί κυβερνητική δέσμευση η επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ και αυτό θα πραγματοποιηθεί εντός της παρούσης κυβερνητικής θητείας. Σχετικά με τους εργάτες γης, αναφέρθηκε στη ρύθμιση που ψηφίσθηκε για δυνατότητα 5ετούς παραμονής και ανακοίνωσε ότι εξετάζεται η επιδότηση, μέσω προγραμμάτων, για την κατασκευή καταλυμάτων.
 
Ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλος που μετείχε στη σύσκεψη τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, και αναφέρθηκε στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις των αλλεπάλληλων εξωγενών κρίσεων.
 
Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα φορολογικά κίνητρα που δίνονται για ενίσχυση του συνεταιριστικού κινήματος, με ιδιαίτερη αναφορά στην έκπτωση φορολογίας κατά 50% στα κέρδη των αγροτών που μετέχουν σε συνεργατικά σχήματα.
 
Παράλληλα  το κλιμάκιο υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλο, βρέθηκε στο κέντρο της Βέροιας και επισκέφθηκε έργα που έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας μεταξύ των οποίων ο Ιερός Ναός του Χριστού Παντοκράτορα Βεροίας και ο Αρχαιολογικός χώρος Αγίου Παταπίου. Λίγο αργότερα τα μέλη του κλιμακίου συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιατζίδη και μέλη της Δημοτικής Αρχής, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιώργο Μπίκα και μέλη της διοίκησης, με το Δήμαρχο Νάουσας κ. Νικόλαο Καρανικόλα καθώς και με μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ επισκέφθηκαν το Δημοτικό Διαμέρισμα Ανθεμίων όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας.
 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν, η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και η Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Η ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα Παραγωγής και η αναβάθμισή του στην ψηφιακή εποχή».
 

Επίσκεψη στο νομό Πέλλας

 
Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρας επισκέφθηκε το νομό Πέλλας, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του νομού κ.κ. Γιώργο Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Λάκη Βασιλειάδη, τους Βουλευτές  Α' Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη και Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο, καθώς και την Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη. Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή των Βουλευτών, επισκέφθηκε τόσο το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών, όσο και το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, συναντήθηκε στις έδρες των Δήμων τους, με το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, τη Δήμαρχο Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου και επισκέφθηκε την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας όπου και συνομίλησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιορδάνη Τζαμτζή. Παράλληλα συναντήθηκε με πολίτες αλλά και με μέλη του κόμματος στην Έδεσσα, σε μία εκδήλωση που προκάλεσε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας κ. Θεοδόσης Ουραηλίδης. Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης μετά το πέρας των συναντήσεων του δήλωσε: «Η σημερινή επίσκεψη στο νομό Πέλλας, επιβεβαίωσε το διαρκές και έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Κυβέρνηση για την ελληνική περιφέρεια και τα ζητήματα που χρήζουν επίλυσης. Στο πλαίσιο αυτό, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τα Δικαστικά Μέγαρα Γιαννιτσών και Έδεσσας, όπου συζητήσαμε με τους εκπροσώπους του νομικού κόσμου και τους τοπικούς φορείς όλα τα μείζονα θέματα αλλά και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Κυβέρνηση.
 
Οι κυβερνητικές προτεραιότητες για το νομό Πέλλας, τέθηκαν επί τάπητος και κατά τη διάρκεια των συσκέψεων με τους Δημάρχους Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή.
 
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης συνεχίζει, μεταξύ άλλων, να συμβάλλει στην ενίσχυση της χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των δικαστικών υποδομών της περιοχής, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να βρισκόμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και σε κάθε πολίτη».
 
Η Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη στο δικό της πρόγραμμα, επισκέφθηκε τους αρχαιολογικούς χώρους της Πέλλας και του Λόγγου Έδεσσας, ξεναγήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο Πέλλας αλλά και στο Κάστρο της Χρυσής, επισκέφθηκε τον Δήμο Αλμωπίας όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση ενώ επισκέφθηκε και τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ.κ. Ιωήλ. Στις δηλώσεις της η ίδια τόνισε: «Η Πέλλα διαθέτει εξαιρετικά σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ διεξοδικά για αυτά από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κα Ελισάβετ Τσιγαρίδα και να επισκεφθώ ορισμένα εξ αυτών, όπως την εμβληματική αρχαία πόλη της Πέλλας και το Βυζαντινό Κάστρο των Μογλενών, γνωστό και ως Κάστρο της Χρυσής, έναν από τους σημαντικότερους βυζαντινούς οχυρωμένους οικισμούς. Εδώ θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα, καθώς το 2022 το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενέταξε το έργο συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης του Κάστρου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με προϋπολογισμό 1.850.000 ευρώ. Με το έργο αυτό, όπως έχει υπογραμμίσει σε επίσκεψή της και η Υπουργός κα Λίνα Μενδώνη, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών. Συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κο Χρήστο Μπάτση επισκέφθηκα το μνημείο και ενημερώθηκα από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων της ΕΦΑ Πέλλας, κο Γιώργο Σταλίδη για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, που έχουν ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025. Το έργο αυτό θα αναδείξει το πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής και θα αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες ενισχύοντας έτσι και τον τουρισμό».
 

Επίσκεψη στο νομό Πιερίας

 
Το νομό Πιερίας επισκέφθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο, υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, τους Βουλευτές του νομού κ.κ. Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη, τους Βουλευτές Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα και Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, καθώς και την Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη.
 
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο, επισκέφθηκε το Δήμο Κατερίνης όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Δίου - Ολύμπου με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Γερολιόλιο, ενώ συνομίλησε με πολίτες, μέλη και στελέχη στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια συνάντησης που προκάλεσε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας της ΝΔ, κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης. Ο κύριος Θεοδωρικάκος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: ««Η ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με το Στρατό μας είναι εκεί και κάνει τη δουλειά της και με την παρουσία της αποτρέπει το να μπαίνουν παράνομα στη χώρα παράτυποι μετανάστες. Είναι υποχρέωση μας απέναντι στον ελληνικό λαό, στο έθνος μας, στο κράτος, τον πολιτισμό μας, τα ιδεώδη μας, το διεθνές δίκαιο, απέναντι στην Ε.Ε. η οποία οφείλει και αξίζει να στηρίζει την Ελλάδα για την προσφορά της σε όλη την Ευρώπη»
 
Παράλληλα ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, αρμόδιος για τις μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πύδνας - Κολινδρού και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Αναστάσιο Μανώλα, περπάτησε στον Εκθεσιακό Χώρο της εμποροπανήγυρης Αιγινίου και συνομίλησε με πολίτες και στελέχη στο κέντρο του Αιγινίου. Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι παρούσα στην Περιφέρεια και στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους της παραγωγής. Στο Δημαρχείο  του Κολινδρού συζητήσαμε για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η αξιοποίηση του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα εξετάσει το σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση με γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών στον τομέα των Υποδομών και των Μεταφορών».
 
Η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη, επισκέφθηκε τόσο το Ναυτικό Μουσείο, όσο και τον αρχαιολογικό χώρο Δίου, συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του σωματείου προστασίας ορφανών παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
 
 

Επίσκεψη στο νομό Κοζάνης

 
Το νομό Κοζάνης επισκέφθηκε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο, τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή του νομού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, τους Βουλευτές του νομού κ.κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, Παρασκευή Βρυζίδου και Γιώργο Αμανατίδη, τους Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης κ. Στράτο Σιμόπουλο και Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων ΝΔ κ. Άκη Μπάφα, τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ κ. Πίστη Κρυσταλλίδου και τον Συντονιστή του Διαγραμματειακού Οργάνου κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
 
Το κλιμάκιο υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επισκέφθηκε το Παρατηρητήριο Απολιγνιτοποίησης αλλά και την ΑΕΒΑΛ Εορδαίας, όπου είχαν σειρά συναντήσεων και ενημερώσεων με στελέχη, συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο ενώ παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπό τον συντονισμό του Προέδρου της ΔΕΕΠ Κοζάνης κ. Λύσσανδρου Μεταξά. Ο κύριος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του τόνισε: «Η δυτική Μακεδονία έχει αποτελέσει για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ίσως το πιο κεντρικό σημείο της Ελλάδας για την πολιτική της. Έχουν γίνει ήδη επενδύσεις, αλλά ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή. Από τη στιγμή που θα πάρει μπρος η μετάβαση στη μεταλιγνιτικήεποχή, δηλαδή από το 2023 και μετά, θα μπορούν να διατεθούν στην περιοχή απέραντοι πόροι. Είμαστε εδώ για να φέρουμε εις πέρας το σχέδιο που έχουμε καταρτίσει στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεωνγια την μετάβαση της περιοχής. Σας διαβεβαιώ ότι η δυτική Μακεδονία θα έχει ένα λαμπρό μέλλον και μετά τον λιγνίτη».
 
Παράλληλα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος επισκέφθηκε την κτηνοτροφική μονάδα «Πουτογλίδη» στην περιοχή της Ακρινής Κοζάνης, ξεναγήθηκε στην πρότυπη μονάδα εκπαίδευσης αγροτών και γεωργών «Πασχαλίδη» στον Άγιο Δημήτριο, είδε τη λειτουργία του διαλογητηρίου πατάτας στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και επισκέφθηκε την κτηνοτροφική μονάδα «Ματσαρίδη» στο Δρέπανο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου παράλληλα με το βασικό πρόγραμμα, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κοζάνης όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επενδυτών Φωτοβολταϊκών Δυτικής Μακεδονίας στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν. Κοζάνης.
 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Επεν-Δυτική Μακεδονία: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Νέα Οικονομία».
 

Επίσκεψη στο νομό Ξάνθης

 
Το νομό Ξάνθης επισκέφθηκε ο Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον Βουλευτή Καβάλας κ. Ιωάννη Πασχαλίδη και τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο.
 
Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεκίνησε το πρόγραμμά του από την έδρα της  Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Κουρτίδη, των Δημάρχων του νομού Ξάνθης καθώς και εκπροσώπων επιστημονικών φορέων και παραγωγικών τομέων του νομού. Αμέσως μετά, το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα Θερμοκήπια Ερασμίου  στο Δήμο Τοπείρου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη της ΔΕΕΠ Ν. Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Προέδρου της κ. Αλέξανδρου Νταμπουρατζή. Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «η κυβέρνηση μέχρι σήμερα στηρίζει με προσήλωση τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, αλλά και τους Ο.Τ.Α», εξηγώντας ότι «η κυβέρνηση αυτόν τον μήνα έδωσε 1,9 δις για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων», ενώ κατέστησε σαφές ότι «ο κρατικός προϋπολογισμός δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει το ενεργειακό κόστος της χώρας».
 
Παράλληλα ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος, επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Σταυρουπόλεως, Εχίνου και Αβδήρων ενώ συναντήθηκε με Διοίκηση και εργαζόμενους από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ξάνθης.


Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2022

 

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Δράμας

 
 
Τον Νομό Δράμας επισκέφτηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή του νομού Κωνσταντίνο Μπλούχο και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δράμας Αλέξανδρο Γεωργιάδη.
 
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο Δήμο Προσοτσάνης όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αθανασιάδη με τον οποίο συνομίλησαν για τα έργα υποδομής που προχωρούν στο Δήμο μέσω των προγραμμάτων «Αντώνης Τρίτσης» και «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», το ζήτημα της αγροτικής οδοποιίας, καθώς και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής εξαιτίας της γεωμορφολογίας της. Ο κ. Αθανασιάδης, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Προσοτσάνης Βούλα Παπαστεργίου και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ευχαρίστησαν τον Γραμματέα και τα στελέχη του κόμματος για την επίσκεψη, τονίζοντας το γεγονός ότι είναι πολύ σημαντική η επαφή με τους πολίτες.
 
Στη συνέχεια, ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη του κόμματος και πολίτες κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Δήμο.
 
Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο LAB 40 του επιμελητηρίου Δράμας, ένα ΝΠΔΔ το οποίο στηρίζει μέσω κύκλων επιμόρφωσης και εκπαίδευσης την επιχειρηματικότητα και τις νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω και του Elevate Greece. Ο πρόεδρος Στέφανος Γεωργιάδης και τα μέλη του ΔΣ ανέπτυξαν στα στελέχη της ΝΔ τον τρόπο λειτουργίας του Lab και το πως συμβάλει στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας στην τοπική οικονομία. Το LAB 40 έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το ΕΒΕΑ και δημιουργεί συνεχώς νέα εργαλεία με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
 
Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ ήταν η Ένωση Κυριών, μια ένωση η οποία δημιουργήθηκε το 1995 και στηρίζει κακοποιημένες γυναίκες. Η πρόεδρος Αλίκη Τζιαμούρα μίλησε στα στελέχη της ΝΔ για το έργο της Ένωσης, τη στήριξη που παρέχουν σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης με νομική, οικονομική, ψυχολογική βοήθεια, τα προγράμματα που «τρέχουν» με στόχο την επιμόρφωση όλων των συνεμπλεκόμενων φορέων σε ζητήματα κακοποίησης, αλλά και για την αρωγή που προσφέρουν σε συμπολίτες μας από την τοπική κοινωνία που έχουν ανάγκη. Η λειτουργία της Ένωσης διακρίνεται για την καινοτομία της αφού έχει βραβευθεί για τις πρακτικές και την προσφορά της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ, είναι από τους πρώτους κοινωνικούς συλλόγους που δημιούργησε ψηφιακή κάρτα για τους ωφελούμενούς του προσωποποιημένη ανάλογα με τις ανάγκες τους. Σε συνεργασία μάλιστα με το Δήμο Δράμας και το LAB 40 έχουν δημιουργήσει έναν εκπαιδευτικό κύκλο για τις ωφελούμενες της Ένωσης προκειμένου να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά.
 
Ο Παύλος Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Ένωσης Κυριών, αλλά και τόνισε την προσφορά όλων των εργαζομένων αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Ένωση Κυριών Δράμας είναι πρότυπο ανθρωπιάς. Η λειτουργία της Ένωσης, όπως μας την περιέγραψε η πρόεδρος και οι εργαζόμενες αποτελεί ένα αληθινό «μοντέλο» που είναι φάρος ελπίδας για την τοπική κοινωνία και όλη την Ελλάδα».
 
Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας βρέθηκε στον Δήμο Παρανεστίου και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Αναστάσιο Καγιάογλου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και συναντήθηκε  με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 
Η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου συναντήθηκε με ομάδα πατατοπαραγωγών στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Κάτω Νευροκόπι, βρέθηκε στην εταιρία υδροπονικής καλλιέργειας ντομάτας «Wonderplant» και επισκέφτηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας συνομιλώντας με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων.
 
Ο Αν. Υπουργός Στέλιος Πέτσας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς, μαζί με στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, με τον οποίο συνομίλησαν για τα έργα υποδομής που προσχωρούν μέσω του «Αντώνης Τρίτσης» στους Δήμους όλου του νομού, την αναβάθμιση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δράμας, ενός θεσμού 45 ετών που είναι γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο, την ενίσχυση των Δήμων σε ενεργειακό επίπεδο και την ανάγκη για επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό στους ΟΤΑ.
 
Στην συνάντηση συμμετείχαν, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Δράμας, ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, ο Μιχάλης Τάσσου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο Αναστάσιος Χατζηγιάννης, Πρόεδρος ΔΕΥΑΔ, ο Αλέξανδρος Ράδος, Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας, ο Παντελής Ηλιάδης, Τομεάρχης ΔΕΕΠ Ν. Δράμας και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, Συντονιστής Οργανώσεων ΑΜΘ ΝΔ.
 
Στη συνέχεια τα στελέχη της Κυβέρνησης και του κόμματος συναντήθηκαν με πολίτες και μέλη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ από τον Νομό, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας Λευτέρης Σαμαράς, με τους οποίους συνομίλησαν για τα νέα μέτρα στήριξης των πολιτών απέναντι στην ενεργειακή και πληθωριστική κρίση και την επερχόμενη έναρξη της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
 
Πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων Γραφείων της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Δράμας στα οποία ήταν παρών ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.
 
Ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την θερμότατη υποδοχή, ως απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης εδώ στην Δράμα νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα και βρήκα πολλούς και καλούς φίλους. Τον Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο που συνεχώς μας «βομβαρδίζει» με την θετική έννοια, με πληροφορίες, προβληματισμούς που έχουν ως σκοπό να κάνουν καλύτερο το μέλλον όλων των πολιτών.
 
Ευχαριστώ πολύ τον Βουλευτή του νομού κ. Μπλούχο που με υποδέχθηκε στην Προσοτσάνη, καθώς και τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αθανασιάδη, τους κατοίκους, τους πολίτες όλου του νομού. Έχω την χαρά και την τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, έναν άνθρωπο που πάντα ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα, είτε είναι για ένα κομματικό-κυβερνητικό κλιμάκιο, είτε για ένα αίτημα οποιασδήποτε περιοχής για να κάνει καλύτερη την ζωή των κατοίκων.
 
Έτσι αντιλαμβάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία όλες αυτές τις κομματικές δράσεις, δίπλα σε κάθε πολίτη. Για εμάς δεν είναι ένα απλό σύνθημα, είναι τρόπος σκέψης και δράσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και έρχομαι εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη που μαζί γυρίζουμε όλη την Ελλάδα.
 
Να μιλήσουμε για μια Ελλάδα που παρά τις πολλές και παγκόσμιες μεγάλες κρίσεις που ταλανίζουν και τον τόπο μας, αλλάζει. Η Ελλάδα αλλάζει με έργο και όραμα και όχι με θεωρητικές προσεγγίσεις. Αυτήν τη στιγμή στην χώρα μας έχουμε την μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας την τελευταία 15ετία – κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες, την μείωση των περισσότερων φόρων – πάνω από 50 φορολογικούς συντελεστές, έχουμε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη, μόνο για αυτό το τρίμηνο 7,7%, έχουμε ρεκόρ εξαγωγών, ρεκόρ επενδύσεων, έχουμε ένα νέο κράτος – είτε αναφερόμαστε στην ψηφιακή διακυβέρνηση είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Ένα νέο κράτος με λογοδοσία, με απορρόφηση πόρων, συγκεκριμένα έργα, χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Εκεί αναφέρεται η πολιτική μας και το κυριότερο – γιατί πολλοί μιλούσαν για κοινωνική πολιτική τα προηγούμενα χρόνια κάνοντας πορείες και καταλήψεις, έχουμε μια κοινωνική πολιτική που καθιστά την χώρα μας πρώτη συναρτήσει του ΑΕΠ στην στήριξη νοικοκυριών για την ενεργειακή και πληθωριστική κρίση.
 
Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αυτό είναι το καθήκον μας, να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, να καταγράφουμε τα προβλήματα, αλλά και να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο. Μπαίνουμε σε μια προεκλογική χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι να κριθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία με βάση το έργο τους και την αλήθεια».
 
Ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας τόνισε: «Με χαρά επισκέπτομαι σήμερα τη Δράμα, ως μέλος κυβερνητικού κλιμακίου, για τρίτη φορά μέσα σ’ έναν χρόνο - τη μία, μάλιστα, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό. Όπως τότε, έτσι και τώρα, διαπιστώνω ότι οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Ό,τι είπαμε, το κάνουμε.
 
Για τον Νομό Δράμας έχουμε αναδείξει ένα πακέτο αναπτυξιακών έργων που δίνουν προοπτική σε κάθε Δήμο της περιοχής ξεχωριστά. Μόνο από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, υλοποιούνται έργα ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ.
 
Έργα ύδρευσης, αγροτικής οδοποιίας, αλλά και ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτροκίνησης. Και σε αυτά προστίθενται φυσικά έργα πολλών εκατομμυρίων από το ΕΣΠΑ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά πλέον και από το Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόκειται, δηλαδή, για μία ολιστική αναπτυξιακή πολιτική που δείχνει ότι όταν υπάρχει σχέδιο, σωστή μελέτη και καλή συνεργασία μεταξύ μας, μπορούμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που αναμένουν οι πολίτες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
 
Παράλληλα στηρίζουμε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, αλλά και τους Δήμους μας, για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και την πρωτοφανή εξωγενή ενεργειακή κρίση που προκαλεί εισαγόμενο πληθωρισμό. Ήδη έχουμε ξεδιπλώσει ένα πακέτο στήριξης πάνω από 10 δισ. ευρώ, το υψηλότερο μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.  Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε για όσο χρειαστεί, χτίζοντας πάνω στην εμπιστοσύνη που αποκαταστήσαμε στα τρία χρόνια διακυβέρνησης του Κυριάκου  Μητσοτάκη. Εμπιστοσύνη που εκτόξευσε στο 7,8% την ανάπτυξη στο πρώτο εξάμηνο του 2022, σπάζοντας κάθε προηγούμενη πρόβλεψη εγχώριων και διεθνών αναλυτών.
 
Και τελικά, αυτό που εισπράττει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας είναι ότι παρά τις εξωγενείς κρίσεις δουλεύουμε –όλοι μαζί– για μια πιο φωτεινή επόμενη ημέρα. Και σε αυτό, πολίτες, Κυβέρνηση και Αυτοδιοίκηση, προχωράμε ενωμένοι, κρίκοι στην ίδια αλυσίδα που πάει την Πατρίδα μπροστά».
 
Η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάννα Καλογήρου δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το συσκευαστήριο της ομάδας παραγωγών πατάτας Νευροκοπίου, όπου συνομιλήσαμε με εργαζόμενους, παραγωγούς και εκπροσώπους φορέων για τις προοπτικές και τις δυνατότητες του δυναμικού αυτού κλάδου.
 
Επίσης, στην πρωτοποριακή υδροπονική καλλιέργεια τομάτας «Wonderplant», στην Πετρούσα, συζητήσαμε για τις απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις ανάπτυξης του κλάδου, που με καινοτόμες μεθόδους συμβάλλει στην ορθή διαχείριση της ενέργειας και των φυσικών πόρων, δίνοντας απαντήσεις στα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής.
 
Είμαστε πάντα δίπλα στους παραγωγούς μας και συνεργαζόμαστε, σύμφωνα με τις οδηγίες του Πρωθυπουργού μας, ενθαρρύνοντάς τους με κάθε πρωτοβουλία για περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση των εξαιρετικών τους προϊόντων».

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024