ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!!

Το blog θα ενημερώνεται σε αργούς ρυθμούς αλλά δεν θα σταματήσει την ενημέρωση έως τότε..

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ: @mgvavour

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ:


@MariaCretan - Chadzidakis Vavouranakis

@mgvavour
http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019:Από τον Σεπτέμβριο ε.έ.και με την επιστροφή από τις διακοπές, η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη και ο Γιάννης Βαβουρανάκης,θα βρίσκονται σε «ανοιχτή» επικοινωνία μαζί σας στο e-mail v.ch.maria@gmail.com, απαντώντας αμέσως (την ίδια στιγμή) σε ερωτήματα, προτάσεις, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για σχετικές αναλύσεις με άρθρα και γενικώς σε ο,τιδήποτε θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένο στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ή κινεί το ενδιαφέρον σας, είτε αυτό αφορά τις Αχαρνές,είτε γενικότερα θέματα.Θα απαντώνται μόνον ΕΠΩΝΥΜΕΣ επαφές με ΥΠΑΡΚΤΑ(ελεγχόμενα) e-mails.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με επιθυμία αναγνωστών μας και ανταποκρινόμεθα σ’ αυτή κατά το δυνατόν.

Ορίζεται σε μία φορά ανα εβδομάδα,θα γίνεται στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και στο τέλος της πρώτης «συνάντησης», θα ορίζεται η επόμενη.

Η πρώτη επαφή μας θα πραγματοποιηθεί την 4η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 22.00 και θα διαρκεί για μία ώρα περίπου.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: NOMOΣ:ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..-Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙ.....-"ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ" και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (1) ....-

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,ενημέρωσηΑθήνα, 4 Ιουλίου 2019

«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία ώστε το βράδυ της Κυριακής η χώρα να έχει κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», επισήμανε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχοςμιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μενίδι.
«Στην αντίθετη περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων που πιθανότατα θα καταλήξουν σε νέες εκλογές», προειδοποίησε και υπενθύμισε πως «έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας στην Ελλάδα ούτε μακροημέρευσαν, ούτε είχαν αποτέλεσμα αφού δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα». Ξεκαθάρισε, πάντως, πως «η αυτοδυναμία δεν εμποδίζει τη συνεργασία, στη βάση όμως συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων», όπως εξήγησε.
Ο κ. Γ. Βλάχος προέτρεψε για άλλη μια φορά τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και κάλεσε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας «ως μια ισχυρή ομάδα να αναλάβει ο καθένας προσωπικά την υπόθεση των εκλογών της 7ης Ιουλίου στο κοινωνικό, φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον».

«Ήδη έχουμε βελτιώσει την απήχησή μας στην κοινωνία, έχουμε όμως περιθώρια να τηναυξήσουμεακόμη περισσότερο γιατί η Νέα Δημοκρατία στηρίζεται σε ανθρώπους με θετική παρουσία στο κοινωνικό σύνολο. Ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά και όλοι μαζί το άθροισμα το βράδυ της Κυριακής, ώστε η παράταξή μας με ένα σημαντικό ποσοστό στον ιστορικό Δήμο Αχαρνών να πάρει τη νίκη με καθαρή αυτοδυναμία στη χώρα», τόνισε καταχειροκροτούμενος και ζήτησε από τους πολυπληθείς, παλιούς και νέους, φίλους του να ανανεώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί του αναλαμβάνοντας τη δέσμευση «να είναι μια χρήσιμη παρουσία για την Ανατολική Αττική και μια υπεύθυνη φωνή για την Πατρίδα».

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2019«Στόχος της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι η πάταξη του λαθρεμπορίου γενικά και ειδικότερα στα καπνικά προϊόντα,», διαβεβαίωσε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος, σε συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής Γ. Δούκα.
Μετά την συνάντηση ο κ. Γ. Βλάχος προέβη στην εξής δήλωση:
«Η αύξηση της φορολογίας στα καπνικά προϊόντα, ενώ είχε στόχο την αύξηση των εσόδων του κράτους, οδήγησε στη μείωσή τους, λόγω της γιγάντωσης του λαθρεμπορίου. Με την απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μην αντιμετωπίζει το λαθρεμπόριο, λόγω είτε επιλογής, είτε ανικανότητας και διάλυσης των ελεγκτικών μηχανισμών του Κράτους, το λαθρεμπόριο στα καπνικά προϊόντα έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σε συνδυασμό με τη μείωση του ποσοστού κέρδους των Καπνοπωλών, έφερε σε εξαιρετικά δυσχερή θέση τον κλάδο.
Στόχος μας είναι τόσο η πάταξη του λαθρεμπορίου όσο και η γενικότερη στήριξη ενός κλάδου με χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και πολύ μεγάλη συμβολή στα δημόσια έσοδα».


Αθήνα, 3 Ιουλίου 2019

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει ως νέα κυβέρνησηστην ανάπλαση και ανάπτυξη της πληγείσας από την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου 2018 περιοχής του Μαραθώνα μετέφερε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος, σε συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους του από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι επαναβεβαίωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.
Στην ομιλία του ο κ. Γ. Βλάχος χαρακτήρισε «μονόδρομο για την Ελλάδα τη νίκη με καθαρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου» και τόνισε:
«Εδώ από το Δ. Μαραθώνα, που πριν ένα χρόνο υπέστη τη μεγάλη καταστροφή με τη φωτιά, 102 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους κι εκατοντάδες τα υπάρχοντά τους και ταλαιπωρούνται, η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ως νέα κυβέρνηση να στηρίξει όσες πρωτοβουλίες λήφθηκαν – που δεν είναι δα και πολλές - και ουσιαστικά να προχωρήσει γρήγορα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς στην ανάπλαση και ανάπτυξη της πληγείσας περιοχής.
Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Απορώ αν αυτοί οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, παρέμεναν στην κυβέρνηση την 23η Ιουλίου, τι θα έβρισκαν να πουν; Πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κανείς για να βγει απέναντι στους συμπολίτες που υπέστησαν αυτή τη συμφορά και να τους πει λόγια, μόνο λόγια…».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου