"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"
"ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ 1821..ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
6/2/2024
 Τελευταίος μήνας 64917 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: Νέο webinar Ε.Ε.Α. – ΠΑ.ΠΕΙ.: «Τεχνητή νοημοσύνη στο λιανικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο»..-Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter..-Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού..-Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συζήτηση με τον επιχειρηματία Nik Nanos σε εκδήλωση του Economic Club of Canada..-Πότε παραγράφονται τα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-..για την καταβολή και πιστοποίηση της πληρωμής τελών, παγίων και αναλογικών, υπέρ του Φορέα "Ελληνικό Κτηματολόγιο..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AHEPA E-News..-EUROPEAN COMMISSION,Banking and Finance..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,think tank..QThink Tank Review - March 2024..-Άρθρο γνώμης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα..:«Οι προοπτικές της ελληνικής κεφαλαιαγοράς»..-Στα όρια όρια της ύφεσης η Γερμανία ..- ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις προσβλητικές δηλώσεις πολιτικού στελέχους.."..-Υπουργού Δικαιοσύνης Γεωργίου Φλωρίδη ομιλία Στην Τακτική Γενική Συνέλευση Της Ένωσης Δικαστών Και Εισαγγελέων..-Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* :" Τουρκία 2024: Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!"..-Elysée:Votre condensé de bonne humeur est de retour !..-Παροχές Εγγραφής στο 14ο Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management..-NASA's Earth Observatory,update..-IMF update..-28η "Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΒΑΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, το Υπουργείο Παιδείας οριοθετεί....- Εuropean Media Freedom Act: Council adopts new rules to protect journalists and media providers..-Αναγνώσατε ώδε, το νέο νομικό πλαίσιο της Ε.Ε.για την ελευθερία των Δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε Ισχυρή στήριξη και των δύο, προστασία της Ελεύθερης Δημοσιογραφίας και στήριξη των Μ.Μ.Ε...-FINANCE-NEWSLETTER@ec.europa.eu:SAVE THE DATE 11 June, Asset tokenisation,European Commission workshop..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..--

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ,ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,newsletter


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου & Παρουσίαση υποψήφιων

Ανάρτηση στις: Mar 24, 2019 10:35 am
Ο Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννης Κασσαβός σας προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίωνδημοτικών συμβούλων. 
Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 19:00
 Αρχαίου Θεάτρου 42 (πρώην Σαλαμίνος)
Διαβάστε περισσότερα »
share on Twitter Like Εγκαίνια εκλογικού κέντρου & Παρουσίαση υποψήφιων on Facebook

Γιάννης Κασσαβός: Μαζί Σταθερά Μπροστά!

Ανάρτηση στις: Mar 24, 2019 10:34 am
Γιάννης Κασσαβός: "Από την αρχή της θητεία μου ως Δήμαρχος Αχαρνών βασικός μου στόχος ήταν να βγάλω τον Δήμο Αχαρνών από την απομόνωση, από την αντίληψη ότι είναι η πίσω αυλή της Αττικής. 
Να αντιμετωπίσω χρόνια προβλήματα και πρωτίστως την αδιαφορία της κεντρικής διοίκησης, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα ορισμένων περιοχών του δήμου μας.
Να κατορθώσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου μέσα στην ύφεση και την οικονομική κρίση της χώρας και με έναν Δήμο πνιγμένο σε χρέη και δάνεια, να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή όλων των πολιτών μας, χωρίς εξαιρέσεις. 
Και ναι, πιστεύω και μπορώ και το αποδεικνύω ότι σε ένα βαθμό το πετύχαμε. Ως Δήμαρχος σε μια ιστορική πόλη που διαθέτει αστείρευτη δυναμική, διανύσαμε μια δημοτική περίοδο σε ένα περιβάλλον γεμάτο εμπόδια, περισσότερα από κάθε άλλη φορά.
Ζητώ να με κρίνετε αυστηρά και δίκαια, ως δικό σας άνθρωπο, που μόχθησε και δούλεψε για το κοινό καλό.
Να με συγκρίνετε με τους προηγούμενους, αλλά κυρίως να με συγκρίνετε με αυτούς που σήμερα τάζουν λαγούς με πετραχήλια, τους θιασώτες των μαγικών χαλιών και ραβδιών και τους υπερασπιστές του "Με τα λόγια, χτίζω ανώγεια και κατώγεια". 
Να κρίνετε εμένα και να συγκρίνετε έργα και πρωτοβουλίες. Τι παραλάβαμε και που φτάσαμε.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σας ζητώ να κρατήσουμε, όρθια, στέρεα και ακλόνητη τη γέφυρα εμπιστοσύνης που μαζί χτίσαμε το 2014.
Έχουμε πετύχει πολλά και έχουμε χαράξει ήδη την πορεία μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα
!"

Διαβάστε περισσότερα »
share on Twitter Like Γιάννης Κασσαβός: Μαζί Σταθερά Μπροστά!  on Facebook

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Κασσαβό!

Ανάρτηση στις: Mar 24, 2019 09:14 am
Η φωνή του έχει ταυτιστεί με την παράδοση μας. Στο άκουσμα και μόνο μίας εισαγωγής νησιώτικου τραγουδιού αντιλαμβανόμαστε αμέσως ποιος είναι ο ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός του! Όμως, εκτός από ένας τραγουδιστής που έχει ως συνώνυμό του την λέξη επιτυχία, είναι και ένας εξαιρετικός συνδημότης που σέβεται, αγαπά και επιθυμεί να βοηθήσει ενεργά τις Αχαρνές. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού και ανήκει πλέον στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες! 
«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του φίλου Γιάννη Κασσαβού γιατί είναι από τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν τον πολιτισμό με έργα και όχι μόνο λόγια. Παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκείνος έθεσε γερά θεμέλια στον πολιτισμό και κυρίως στην ανάδειξη της ιστορίας των Αχαρνών με πρόσφατο παράδειγμα την έκδοση του ιστορικού λευκώματος που αναφέρει όλη την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας. Ζω στις Αχαρνές με την οικογένειά μου από επιλογή, όπως από επιλογή επιθυμώ να βοηθήσω ώστε το έργο του Γιάννη Κασσαβού να έρθει εις πέρας και να αναδείξουμε όχι μόνο την πλούσια ιστορία των Αχαρνών, αλλά και την τέχνη μέσα από τους δεκάδες καλλιτέχνες που γεννά αυτός ο τόπος. Είμαι υπερήφανος για την πόλη που ζω και θα παλέψω για το καλύτερο» δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Κονιτόπουλος. 
Ό Βαγγέλης Κονιτόπουλος είναι το τελευταίο παιδί του Μιχάλη Κονιτόπουλου και της Μαρίας Φυρογένη,αδελφός της Ειρήνης Κονιτοπούλου-Λεγάκη,του Γιώργου,του Κώστα,και της Αγγελικής Κονιτοπούλου.
Διαβάστε περισσότερα »
share on Twitter Like Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Κασσαβό!  on Facebook

Παναγιώτης Μπούτσης: Στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό γιατί γνωρίζω τους αγώνες του

Ανάρτηση στις: Mar 22, 2019 09:05 am
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, μέσα από αγώνες προσπάθησε ώστε η συνοικία της Λαθέας να αποκτήσει όλα όσα δικαιούται και τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο λόγος για τον τ. Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Λαθέας» και ενεργό μέλοςΠαναγιώτη Μπούτση ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να συμπορευτεί μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
«Στήριζα αλλά πλέον στηρίζω και με την παρουσία μου στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες τον Γιάννη Κασσαβό γιατί καταρχήν τον γνωρίζω πολλά χρόνια και γνωρίζω από κοντά τους αγώνες του για το καλό της πόλης. Με τον Γιάννη Κασσαβό βρεθήκαμε σε πολλούς αγώνες και διεκδικήσεις για την συνοικία της Λαθέας. Πάντα βρισκόταν στο πλευρό μας. Όμως, στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό πάνω απ’ όλα γιατί θεωρώ πως πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε και που θα αναδείξει την ιστορική πόλη των Αχαρνών» δήλωσε ο κ. Μπούτσης.
Ο κ. Μπούτσης είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και εκτός από την ενασχόλησή του με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο είναι και ένας ταλαντούχος μουσικός με πλούσιο βιογραφικό. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μαράντου και έχουν δύο παιδιά.


Διαβάστε περισσότερα »
share on Twitter Like Παναγιώτης Μπούτσης: Στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό γιατί γνωρίζω τους αγώνες του on Facebook

Αριστοτέλης Σπανάκης: Ένας Κρητικός στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κασσαβού

Ανάρτηση στις: Mar 21, 2019 02:58 pm
Ένα γνήσιο τέκνο της λεβεντογέννας Κρήτης, ο Αριστοτέλης Σπανάκης, αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Κασσαβού να συστρατευτεί μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ενισχύοντας την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες! ΟΑριστοτέλης Σπανάκης αν και Κρητικός δηλώνει πως δεύτερη πατρίδα του, αλλά και μεγάλη του αγάπη είναι η Αχαρνές και συγκεκριμένα η Βαρυμπόμπη στην οποία μεγάλωσε και ζει με την οικογένεια του. Ο Αριστοτέλης δεν θα μπορούσε να μην αγαπά την Βαρυμπόμπη, καθώς είναι γιος του γνωστού για τους αγώνες του στον συγκεκριμένο οικισμό Νικολάου Σπανάκη, Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου. 
«Θα είμαι στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού γιατί πιστεύω πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο Γιάννη, αλλά κυρίως στο όραμά του για ένα καλύτερο τόπο. Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος από το 1989, αυτό σημαίνει πως από μικρός έχω, όπως η πλειοψηφία των συναδέλφων στην παράταξη του Γιάννη Κασσαβού, μάθει να εργάζομαι. Δεν ασχολούμαι με τα κοινά για να λύσω το βιοποριστικό μου πρόβλημα, αλλά για να λύσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που ταλανίζουν τις Αχαρνές. Η πόλη μας δεν έχει ανάγκη από «επαγγελματίες» πολιτικούς αντιθέτως έχει ανάγκη από ανθρώπους της διπλανής πόρτας όπως είναι ο Γιάννης Κασσαβός που σέβονται τον πολίτη και κυρίως εκτιμούν τους κόπους του» δήλωσε ο Αριστοτέλης Σπανάκης.
Ο Αριστοτέλης Σπανάκης είναι παντρεμένος με την Ποντιακής καταγωγής Μαρία Ξυπολιτίδου και έχουν 3 παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα »
share on Twitter Like Αριστοτέλης Σπανάκης: Ένας Κρητικός στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κασσαβού  on Facebook

Αναστασία Τασίδη: Είμαι με τον Γιάννη Κασσαβό γιατί τον εμπιστεύομαι!

Ανάρτηση στις: Mar 20, 2019 12:50 am
Είναι μία νέα γυναίκα, μητέρα, μαχήτρια της ζωής, μία κοπέλα που αγαπά την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και που αρνείται να δεχτεί αρνητικά σχόλια για τις Αχαρνές από τον οποιοδήποτε. Η Αναστασία Τασίδη ανήκει πλέον στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες, καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση του Γιάννη Κασσαβού να σταθεί στο πλευρό του και να πολεμήσει για το όραμα μίας καλύτερης πόλης δίχως τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
«Έχω μάθει να παλεύω για όλα όσα αξίζουν. Έχω δώσει μάχες, άλλοτε βγήκα νικήτρια, κι άλλοτε χαμένη. Όμως, αν δεν παλέψεις δεν θα μάθεις ποτέ το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σου. Ο Γιάννης Κασσαβός αυτά τα 5 χρόνια πολέμησε με το κατεστημένο και βγήκε νικητής. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη Κασσαβό και το όραμά του για την πόλη μας γιατί είδα την προσπάθειά του, τις πράξεις του και όχι τα «μεγάλα λόγια». Είμαι σίγουρη πως έχοντας δίπλα του μαχητικούς ανθρώπους που αγαπούν τις Αχαρνές όλες οι υπόλοιπες μάχες θα είναι πολύ πιο εύκολες και σίγουρα ακόμη πιο επωφελής για το μέλλον της πόλης μας» δήλωσε η Αναστασία Τασίδη.
Η Αναστασία Τασίδη είναι απόφοιτη ΤΕΕ, Υπάλληλος Διοίκησης, δραστηριοποιείται στις πωλήσεις 16 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών. Δεν ξεχνά την Ποντιακή της καταγωγή αντιθέτως με κάθε τρόπο παλεύει ώστε να διαδώσει και να διασώσει τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων της για τους οποίους δηλώνει υπερήφανη!
Διαβάστε περισσότερα »
share on Twitter Like Αναστασία Τασίδη: Είμαι με τον Γιάννη Κασσαβό γιατί τον εμπιστεύομαι!  on Facebook

Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα: Στηρίζω τον Κασσαβό γιατί δεν έκρυψε τα προβλήματα αντιθέτως τα αποκάλυψε και τα έλυσε!

Ανάρτηση στις: Mar 20, 2019 12:46 am
Μία ακόμη αναγνωρισμένη επιστήμονας, κάτοικος Βαρυμπόμπης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να ενταχθεί στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες και να συστρατευθεί μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Η Δικηγόρος Διονυσία - Κρίνα Τζαβάραείναι από τους επιστήμονες, αλλά και συμπολίτες εκείνους που θεωρούν πως η ανάπτυξη και η τάξη που έχει ήδη βάλει ο Γιάννης Κασσαβός τόσο στα οικονομικά, όσο όμως και στα έργα πνοής που χρειάζεται η πόλη, δεν πρέπει να σταματήσουν από υποψήφιους με «μαγικά ραβδιά». «Ο Γιάννης Κασσαβός κατάφερε να φέρει την λογική στην διοίκηση του Δήμου Αχαρνών. Πλέον δεν ζούμε με ψευδαισθήσεις όσο αφορά τις δυνατότητες ή τις αδυναμίες της πόλης μας. Αντιθέτως ο Γιάννης Κασσαβός δεν έκρυψε τα προβλήματα κάτω από το χαλί ούτε τα μετέφερε στις επόμενες γενιές όπως έκαναν οι προκάτοχοι του. Έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα τα οποία όμως με σθένος και μαχητικότητα κατάφερε να φέρει σε λύση. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθειά του καθώς ανανεώνοντας την θητεία του ως Δήμαρχος του δίνουμε την ευκαιρία να γίνουν πράξη όλα όσα σχεδίασε και εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση.» δήλωσε η κ. Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα.
Η Διονυσία - Κρίνα Τζαβάρα είναι απόφοιτος της Ιταλικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Γνωρίζει τρεις γλώσσες Αγγλικά, Ιταλικά, και Γερμανικά. Το 1997 ξεκίνησε την άσκηση της ως δικηγόρος σε γνωστή μεγάλη δικηγορική εταιρεία της Αθήνας. Το 1999 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Με συνέπεια και μαχητικότητα υπηρετεί το δικηγορικό λειτούργημα μέχρι σήμερα και διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα από το 2005. Είναι παντρεμένη με δημόσιο λειτουργό και είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 12 και 14 ετών αντίστοιχα. Από το 2011 διαμένει μόνιμα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Διαβάστε περισσότερα »

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022