ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!!

Το blog θα ενημερώνεται σε αργούς ρυθμούς αλλά δεν θα σταματήσει την ενημέρωση έως τότε..

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ: @mgvavour

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ:


@MariaCretan - Chadzidakis Vavouranakis

@mgvavour
http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019:Από τον Σεπτέμβριο ε.έ.και με την επιστροφή από τις διακοπές, η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη και ο Γιάννης Βαβουρανάκης,θα βρίσκονται σε «ανοιχτή» επικοινωνία μαζί σας στο e-mail v.ch.maria@gmail.com, απαντώντας αμέσως (την ίδια στιγμή) σε ερωτήματα, προτάσεις, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για σχετικές αναλύσεις με άρθρα και γενικώς σε ο,τιδήποτε θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένο στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ή κινεί το ενδιαφέρον σας, είτε αυτό αφορά τις Αχαρνές,είτε γενικότερα θέματα.Θα απαντώνται μόνον ΕΠΩΝΥΜΕΣ επαφές με ΥΠΑΡΚΤΑ(ελεγχόμενα) e-mails.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με επιθυμία αναγνωστών μας και ανταποκρινόμεθα σ’ αυτή κατά το δυνατόν.

Ορίζεται σε μία φορά ανα εβδομάδα,θα γίνεται στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και στο τέλος της πρώτης «συνάντησης», θα ορίζεται η επόμενη.

Η πρώτη επαφή μας θα πραγματοποιηθεί την 4η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 22.00 και θα διαρκεί για μία ώρα περίπου.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: NOMOΣ:ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..-Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙ.....-"ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ" και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (1) ....-

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΚΕΠ δελτίον τύπου


Οι "Πρέσπες" είναι προδοσίαΗ κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέβαλε με την επιρροή της στη διαμόρφωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», επειδή θέλει να διευκολύνει την ένταξη των «Σκοπίων» στο ΝΑΤΟ -όπου οι ΗΠΑ ηγεμονεύουν, έτσι ώστε να προωθεί με ευνοϊκότερους όρους τα γεωοικονομικά και γεωπολιτικά της συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων ενάντια στα αντίστοιχα συμφέροντα Γερμανίας-Ρωσίας.

Η κυβέρνηση της Γερμανίας συνέβαλε με την επιρροή της στη διαμόρφωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», επειδή θέλει να διευκολύνει την ένταξη των «Σκοπίων» στην ΕΕ -όπου η Γερμανία ηγεμονεύει, έτσι ώστε να προωθεί με ευνοϊκότερους όρους τα γεωοικονομικά και γεωπολιτικά της συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων ενάντια στα αντίστοιχα συμφέροντα ΗΠΑ-Ρωσίας.

Εμβληματικές προσωπικότητες διεθνούς κύρους (Μίκης Θεοδωράκης, Μανόλης Γλέζος κλπ.), καθώς και κορυφαίοι καθηγητές Πανεπιστημίου γεωπολιτικοί επιστήμονες, τεκμηριωμένα και πειστικά, έχουν εναντιωθεί απερίφραστα στην προαναφερόμενη συμφωνία, χαρακτηρίζοντάς την αντεθνική. Μάλιστα, ο Μίκης Θεοδωράκης ονόμασε εκείνους που υποστηρίζουν τη «Συμφωνία των Πρεσπών» «εθνομηδενιστές» και εξήγησε το γιατί ο «αριστερός φασισμός» είναι πιο επικίνδυνος για τον λαό από τον «δεξιό φασισμό».

Δυστυχώς, η κυβέρνηση Τσίπρα, με επιχειρήματα που θυμίζουν τα λόγια που έβαλε στο στόμα της «Γυναίκας της Ζάκυθος» ο εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός, και υποκύπτοντας εθελόδουλα κυρίως στο γερμανικό imperium, που με τους 700 και πλέον εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους και τις χιλιάδες μνημονιακές ρυθμίσεις έχει καταστήσει την Ελλάδα πεονία χρέους, σπεύδει να κυρώσει, ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Την Κυριακή 20 Γενάρη 2019 στις 2μμ, μακεδονικές οργανώσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, καθώς και άλλες συλλογικότητες, προσωπικότητες, κινήσεις κλπ., ευρύτατου πολιτικού και ιδεολογικού φάσματος, καλούν σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα τον ελληνικό λαό για να διατρανωθεί αγωνιστικά η βούληση του «Κυριάρχου».

Στο συλλαλητήριο της 20 Γενάρη, όλοι όσοι μετέχουν σε αυτό και ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση, θα διατρανώσουν αγωνιστικά την αντίθεσή τους με τους κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στο «μακεδονικό», την αντίθεσή τους στην κυβέρνηση Τσίπρα. Και αυτό είναι μία καλή αρχή.

Δυστυχώς, πολιτικές οργανώσεις του εξωκοινοβουλευτικού χώρου που αυτοπροσδιορίζονται αντι-ιμπεριαλιστές, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες, καλούν στις 20 Γενάρη 2019 σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια, και εκφράζουν θέσεις στο «μακεδονικό» που υπερθεματίζουν και ενισχύουν τα πολιτικά επιχειρήματα των ιμπεριαλιστικών κύκλων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που υπερθεματίζουν και ενισχύουν τα πολιτικά επιχειρήματα της κυβέρνησης Τσίπρα.

Οι οργανώσεις αυτές, ενώ αντιπαλεύουν τον ελληνικό εθνικισμό-φασισμό (και ορθά πράττουν), ταυτόχρονα με τα επιχειρήματά τους, τουλάχιστον ως προς το «μακεδονικό», ενισχύουν τον εθνικισμό-φασισμό των αστικών τάξεων των γειτονικών χωρών.

Επίσης, δημοσιογράφοι και στελέχη του κοινοβουλευτικού ριζοσπαστικού πολιτικού χώρου, απαριθμώντας στα κείμενά τους δεξιές συλλογικότητες που θα μετέχουν στο συλλαλητήριο, το απαξιώνουν και αποτρέπουν δημοκρατικούς πολίτες, πατριώτες και ριζοσπάστες να μετέχουν σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουν την λαϊκή παθητικότητα και την καθεστηκυία τάξη.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του ριζοσπαστικού χώρου τη στάση και τη θέση του Νίκου Ζαχαριάδη, έγκλειστου στις φυλακές της Ακροναυπλίας, στο «ΟΧΙ» του Ι. Μεταξά. Τους υπενθυμίζουμε το περίφημο γράμμα της Ακροναυπλίας, που συνέτεινε στο έπος της Αλβανίας, στο έπος του ΕΑΜ και της εθνικής αντίστασης.

Το ΑΚΕΠ θα βρίσκεται στις 20 Γενάρη στις 2 η ώρα στο Σύνταγμα μαζί με τον ταξικά διαρθρωμένο λαό. Μαζί με την εργατική τάξη, το πολυπληθέστερο τμήμα του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, τη σημαντικότερη παραγωγική δύναμη της κοινωνίας, που προς το παρόν συμπεριφέρεται σαν τάξη «καθ’ εαυτό» και που, από τα λάθη και τις επιλογές του ριζοσπαστικού πολιτικού χώρου, παραμένει έρμαιο της ιδεολογίας του αστισμού.


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ


Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2019
ΑΚΕΠ-Γραφείο τύπου, Μίκα Στάθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου