ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!!

Το blog θα ενημερώνεται σε αργούς ρυθμούς αλλά δεν θα σταματήσει την ενημέρωση έως τότε..

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ: @mgvavour

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ:


@MariaCretan - Chadzidakis Vavouranakis

@mgvavour
http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019:Από τον Σεπτέμβριο ε.έ.και με την επιστροφή από τις διακοπές, η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη και ο Γιάννης Βαβουρανάκης,θα βρίσκονται σε «ανοιχτή» επικοινωνία μαζί σας στο e-mail v.ch.maria@gmail.com, απαντώντας αμέσως (την ίδια στιγμή) σε ερωτήματα, προτάσεις, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για σχετικές αναλύσεις με άρθρα και γενικώς σε ο,τιδήποτε θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένο στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ή κινεί το ενδιαφέρον σας, είτε αυτό αφορά τις Αχαρνές,είτε γενικότερα θέματα.Θα απαντώνται μόνον ΕΠΩΝΥΜΕΣ επαφές με ΥΠΑΡΚΤΑ(ελεγχόμενα) e-mails.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με επιθυμία αναγνωστών μας και ανταποκρινόμεθα σ’ αυτή κατά το δυνατόν.

Ορίζεται σε μία φορά ανα εβδομάδα,θα γίνεται στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και στο τέλος της πρώτης «συνάντησης», θα ορίζεται η επόμενη.

Η πρώτη επαφή μας θα πραγματοποιηθεί την 4η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 22.00 και θα διαρκεί για μία ώρα περίπου.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: NOMOΣ:ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..-Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙ.....-"ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ" και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (1) ....-

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ(3) Με την πένα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη


ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ(3)

    Είναι το τρίτο μου άρθρο για το εν θέματι αναφερόμενο αφού περί των αναιμάκτων πολέμων,έγραφα πριν αρκετά χρόνια όταν έβλεπα να χάνουμε ένα-ένα Εθνική Περιουσία, δουλειές, αξιοπρέπεια..

     Με την τελευταία Εθνική Προδοσία και τα 153 gollum της και την αδυναμία όλων μας να την σταματήσουμε ή –έστω- να την τιμωρήσουμε, πείστηκα με αληθινή θλίψη ότι σωστά έβλεπα τότε.
Όμως μπροστά σε μια τραγωδία,δεν μου άρεσε ποτέ ο θρήνος. Κάθε φορά που την αντιμετώπιζα σκεπτόμουν αμέσως τον τρόπο με τον οποίο θα την μετέτρεπα σε λιγότερο αιχμηρή ή πως θα την άλλαζα σε…χρήσιμη! Ισως αυτό να μην ισχύει βεβαίως στο θέμα της παρούσης γραφής. 

Ομως:
Ζούμε σε μια εποχή που τα loby που αποφασίζουν τις τύχες των Λαών, που μοιράζουν τα εκτάρια των χωρών κατά το προσωπικό τους όφελος, έχουν πια περάσει σε μια νέα εποχή -για όσους θέλουν να βλέπουν καθαρά-  ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και εάν τα αποθέματα των όπλων πρέπει …να λιγοστέψουν. 
Σε πλείστες όσες περιπτώσεις, οι «μεγάλοι» παίρνουν αυτό που θέλουν με ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ και τους εφαρμόζουν όπου τους είναι δυνατόν.

Τα όπλα τους δεν είναι βεβαίως οι πολεμικές μηχανές, αφού αυτές, σε αυτό το είδος πολέμων, δεν είναι απαραίτητες. Εδώ τα όπλα είναι το χρήμα, η υπομονή, ο σχεδιασμός που όσο πιο μακροχρόνιος γίνεται, τόσο καλύτερα αποτελέσματα επιφέρει, η εξεύρεση προθύμων Εφιαλτών (είναι πάρα πολλοί), η «νάρκωσις» των λαών με πολλούς τρόπους ώστε να μην πολυκαταλαβαίνουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ τι τους γίνεται, όπως ας πούμε η κάθε είδους πνευματική εξάρτηση (όπως αυτή με την άρρωστη πλευρά της Τεχνολογίας, τις ναρκωτικές ουσίες, την ανάγκη επίδειξης … «πλούτου» από κενούς εγκεφάλους γεμάτους με ψεύτικη «κοινωνική»… διαφορά) η ένδεια Παιδείας, τροφής και πρώτων αναγκών, η ανεργία, ο αργός αλλά σίγουρος θάνατος των Αξιών, η αποδυνάμωσις της αντίστασης και της δυνατότητας αλληλοϋποστήριξης μέσα στην Οικογένεια και η μετατροπή του ΦΩΤΟΣ σε ΣΚΟΤΟΣ.

Όλα αυτά,εφαρμόστηκαν στην Πατρίδα μας και πάνω στο κορμί της, τελευταία μάλιστα κραυγαλέα και το ζήσαμε και το ζούμε ΟΛΟΙ.

Και τώρα τι;;;

Χρειάζεται ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Πρώτα-πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι υπογράψαμε στην συμφωνία με την Ε.Ε. τότε. Να διαβάσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ-και όχι ό,τι μας λένε οι «δημοσιογράφοι»- τι στο διάβολο έχουμε υπογράψει και να δούμε αν τηρείται ή όχι.Να διαπιστώσουμε δηλαδή, αν μας συμφέρει ή όχι να ανήκουμε εκεί αλλά αυτό ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και να ρωτήσουμε ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που υπάρχουν «παγίδες» και στην μια και στην άλλη περίπτωση. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.

Να προσπαθήσουμε για πρώτη φορά στην Ιστορία να οργανωθούμε σε  ομάδες. Δεν έχει σημασία αν είμαστε άνεργοι, έχουμε δουλειά, έχουμε χρήματα ή όχι. Η συνένωση ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ είναι κεφαλαιώδης ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ μπορεί να μας σώσει. Η συζήτηση πολιτών ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δεν έβλαψε και δεν βλάπτει ποτέ κανέναν.

Να ενημερωθούμε για τις Νομικές δυνατότητες που μας δίνουν οι ΝΟΜΟΙ να διεκδικούμε το δίκιο μας ή το δικαίωμα της  ΤΙΜΩΡΙΑΣ των κάθε είδους επίορκων ή ριψάσπιδων.

Να εφαρμόζουμε εμείς οι ίδιοι, πολιτικές τιμωρίας των επίορκων όχι με βία αλλά ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ και συμπεριφορές απαξίωσής τους. Ετσι,θα τιμωρηθούν αλλά και εμείς δεν θα πέσουμε στην παγίδα του ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

Οσοι δεν έχουμε δουλειά, ή νοιώθουμε χαμένοι και αποτυχημένοι, να ρωτήσουμε την «ομάδα» μας αν είμαστε όντως έτσι, ή θα εκπλαγούμε από το αποτέλεσμα της συζήτησης. Να «παντρέψουμε» τις ικανότητες και δεξιότητες του καθ’ ενός μας, και θαρρώ πως το αποτέλεσμα που θα γεννηθεί, θα μας σώσει.

..και τέλος,να δίνουμε αέρα ζωντάνιας στην ΨΥΧΗ μας και να την κρατάμε ΨΗΛΑ.
Τότε, οι αναίμακτοι πόλεμοι θα έχουν αποτύχει σε μεγάλο μέρος των στόχων τους.
Μπορούμε;

Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη
v.ch.maria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου