ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δημόσια Τηλεόραση της Σερβίας (RTS) ..-ΕU interesting latest..-Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας:ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"..-Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την ποινική δίωξη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρου Κιτσάκου..-UK's Economic Outlook in Six Charts..-RUSSIA's interesting latest news..-Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση..-AHEPA e-News!..-"ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ":Κωδικοποίηση θέσεων και πολιτικών κατευθύνσεων ..-κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ, Συγγραφέως, Ιστορικού Ερευνητή,άρθρο:"Η «Συμφωνία των Πρεσπών», Μέρος Β."..-Γράφει ο κ. Λεωνίδας Κουμάκης,Mέλος ΙΗΑ: "Οι πειρατές και το ποντίκι που βρυχάται"..-ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:[IHA Greece] Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας..-Speech by Federal Chancellor Angela Merkel at the opening of the Paris Peace Forum on 11 November 2018..-"ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ":ζητείται περίσσευμα ψυχής....-

ΑΓΓΕΛΙΑ


Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»
ΙΔΡΥΤΗΣ:ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΕΔΡΑ:ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
e-mail:v.ch.maria@gmail.com
Κινητό:+30.6906.392391

ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ «ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»»

-Η δύναμη να πουν οι Νέοι «ΟΧΙ» στον έμπορο,είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος και το μόνο ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην μάστιγα της Κόλασης!


«Στην ζωή ,υπάρχουν πολλοί τρόποι να πολεμήσεις.Και άλλοι τόσοι,να νικήσεις.

Ο πόλεμος κατά των Ναρκωτικών,όπως γίνεται μέχρι σήμερα είναι ατελέσφορος.Οχι επειδή όσοι πολεμούν είναι αναποτελεσματικοί,ή αδέξιοι.Κάθε άλλο.Πολλοί από αυτούς, είναι και ικανοί και ιδεαλιστές.Ομως…ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ των εμπόρων ναρκωτικών,δεν είναι στόχος Εθνικός μόνον,ή στόχος Φορέων.Είναι Διεθνής απόφαση η οποία ούτε ελήφθη ποτέ,ούτε εφαρμόστηκε κάπου,ούτε φαίνεται να εφαρμοστεί.Για λόγους πολλούς που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε.

Υπάρχει όμως ένας άλλος δρόμος.Σίγουρα πολύ πιο βατός,πολύ πιο ελπιδοφόρος: η θωράκιση της ψυχής και του Νου των Παιδιών και των  Νέων από το  Δημοτικό!!

Η ΓΝΩΣΗ-με αποδείξεις-  για την χρήση,τις επιπτώσεις στην Υγεία, στην Ψυχή τους,στην Ζωή τους, στο Περιβάλλον τους, στις προοπτικές του μέλλοντός τους, τις τραγικές επιπτώσεις στην Οικογενειά τους, στην Κοινωνία και τόσα άλλα.
Η ΓΝΩΣΗ –με αποδείξεις- για το ότι «το λούκι έχει ΕΞΟΔΟ»,η ατραπός τους έχει ξέφωτο,όλα μπορούν να γίνουν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ «ΠΩΣ», και το ΠΟΙΟΙ μπορούν να τους βοηθήσουν.
Η ΓΝΩΣΗ-με αποδείξεις και καθοδήγηση- για το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ διαφυγής και πως θα «λειάνουν» τον δρόμο της εξόδου…
..αλλά-ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ-
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ όχι μόνο για ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,αλλά και πως μπορούν να σώσουν και άλλους..
Η δύναμη να πουν «ΟΧΙ» στον έμπορο,είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος και το μόνο ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην μάστιγα της Κόλασης!

Παράγοντες επιτυχίας,αυτοί που τους αγαπούν περισσότερο απ’ όλα,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ και οι Επιστήμονες Οδηγοί,που με την Γνώση,ανοίγουν δρόμους ελπιδοφόρους και ενισχύουν ψυχές στο να λένε «ΟΧΙ»!!!
Με αυτές τις σκέψεις οδηγήθηκα στην Ιδρυση της «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»,σε Εθελοντική Πανελλήνια Βάση,με όπλο την δύναμη των Γονιών,των Επιστημόνων,και όσων έχουν την διάθεση για μάχες, αλλά και την αγάπη για τον φως των ματιών μας:τα παιδιά μας.
Θέλει ΤΡΟΠΟ, κόπο, Αγάπη και Θυσίες για να  αποτελέσει ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Η Ιδρύτρια
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ»
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: e-mail:v.ch.maria@gmail.com
Κινητό:+30.6906.392391
ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΛΕΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...συνεχίστε στον χυδαίο,πρόστυχο,σαθρό σας κόσμο.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...