"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..O Iστοχώρος Γνώμης εκφραζόμενης με άρθρα των Γιάννη και Μαρίας Βαβουρανάκη καθώς και επιλεγμένων αρθρογράφων που δημοσιεύονται και ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA!! Η μετεξέλιξη μιας 22χρονης εκπληκτικής Εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022"που ιδρύθηκε το έτος 2000,έκλεισε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 για να επανέλθει με την αλλαγή του τίτλου της σε "η Χρήσιμη Εφημερίδα" προκειμένου να συνεχιστεί μια εξαίρετη πορεία 23 ετών

"η Χρήσιμη Εφημερίδα"..a new usefull beginning after twenty three wonderful years !!

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:
26/4/2024
Χθες 2905  Αυτόν τον μήνα 57139  Τελευταίος μήνας 64042 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ: IGCAT update..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-Europe Direct Contact Centre:Απολογισμός των επιτευγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2019..-Ο "Κύκλος Ιδεών" σας προσκαλεί στο συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης.....-Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννη Χατζή,ομιλία.....-Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι..- ΓΣΕΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..-Prime Minister, Justin Trudeau, ....-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..-SPD news..-Kevin Kühnert | SPD:Deine Entscheidung jetzt ein Plakat zu kaufen..-Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος,νεώτερα..-U.S.A.Board of Governors of the Federal Reserve System,update..-NATO news..-European Bank for Reconstruction and Development:update..-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ,ενημέρωση..-Ahepans Mourn Passing of Congressman Donald M. Payne, Jr...-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-OBAMA's newest..-Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών:Ευχές και πολύτιμες πληροφορίες..-ΒΑΤΑ MUSEUM newsletter..-"FINANCIAL TIMES" newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-Background brief - Agriculture and Fisheries Council..-IMF Blog:Sub-Saharan Africa's Growth Requires Quality Education for Growing Popul..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub..-" Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ"..-ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»..-Τρόπος συνεδρίασης συλλογικών οργάνων των νομικών προσώπων των Ο.Τ.Α. .....-Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους..-ΑΑΔΕ: Ψηφιακή διαδικασία αμφισβήτησης ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα..-Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών..-ENΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:"..παρατηρείται ότι συγκεκριμένοι συνήγοροι προτιμούν μία συγκρουσιακή μέθοδο υπεράσπισης.."..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-Ν.Δ.:"Ο κ. Κασσελάκης , μας ενημέρωσε ότι έχει στόχο να ρίξει τις δαπάνες Υγείας στο 5% του ΑΕΠ από 5,8% που είναι σήμερα!!.."..-Νέα εξέταση σε μία μόνο σταγόνα αίματος ανιχνεύει τρεις τύπους καρκίνου μέσα σε λίγα λεπτά..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-Aπόδοση των ξενοδοχείων Ά τριμήνου 2024 ..-"Κύκλος Ιδεών":συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης..-Φιλοσοφικού Δοκιμίου Βασίλη Τσαμπρόπουλου..-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(1):γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ*..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA....-

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών

Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών
O διευθύνων το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Ευάγγελος Καραμανές, το ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Θερμές Πασχαλινές Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές

ΓΣΕΕ,Ευχές
ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Πασχαλινές Ευχές

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου











Με εντολή Μέρκελ - Ε.Ε.: Και άλλοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


-Συμφωνία του αριστερού Τσίπρα και του σοσιαλιστή Σάντσεθ από την Ισπανία για “επαναπατρισμό” λαθρομεταναστών. Σύμφωνη και η Ν.Δ.

-Βέτο από την Ιταλία που αντιστέκεται στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης να καταστρέψει τα εθνικά κράτη.

-Στο πλευρό της Ιταλίας Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, αλλά και η Βουλγαρία. Ακόμη και η Αλβανία δεν θέλει “Hot Spot” στο έδαφός της!

Ο πρωθυπουργός της αριστεράς Αλέξης Τσίπρας, που αντιπροσωπεύει πλέον μία κυβέρνηση μειοψηφίας στο λαό, προχώρησε στη πρόσφατη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. σε μία συμφωνία με την Γερμανία, αποδεικνύοντας ότι λειτουργεί απόλυτα σαν υποτακτικός της Μέρκελ. Η Γερμανία απαίτησε την επιστροφή σε Ελλάδα και Ισπανία όλων των λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα εντοπίζονται από τούδε και στο εξής στο έδαφός της και οι οποίοι θα έχουν εισέλθει στην Ευρώπη από Ελλάδα και Ισπανία! 

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για την Πατρίδα μας, που ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το ζήτημα αυτό, προβλήματα τα οποία θα γίνουν ακόμη περισσότερο έντονα στο μέλλον. Η όλο και μεγαλύτερη παρουσία αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα, μαζί με την πρόθεση της κυβερνήσεως να τους “ελληνοποιήσει” και με δεδομένη την μεγάλη δημογραφική κρίση του Έθνους μας, θα οδηγήσει τους Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στις επόμενες δεκαετίες μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Σε αντάλλαγμα ο Τσίπρας πήρε αναστολή της αυξήσεως του ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου για λίγους μήνες μέχρι της 31 Δεκεμβρίου του 2018! Για το θέμα αυτό εξέδωσε ανακοίνωση και η Ν.Δ. στην οποία τονίζει ότι: “όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. μπορούν να προκύψουν θετικά αποτελέσματα για την χώρα”! Θετικό αποτέλεσμα για την χώρα θεωρεί η Ν.Δ. την επιστροφή λαθρομεταναστών έναντι του ΦΠΑ! 

Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΚΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Στα γερμανικά σχέδια αντέδρασε έντονα ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, ο οποίος είπε ένα ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στην Σύνοδο κορυφής. Απαίτησε δε την κατάργηση της συμφωνίας του Δουβλίνου, με την οποία επιστρέφουν στην πρώτη χώρα εισόδου της Ευρώπης οι λαθρομετανάστες, μια συμφωνία ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος, που έπρεπε πρώτα η Πατρίδα μας να απαιτήσει την κατάργησή της, αλλά δυστυχώς ευθυγραμμίστηκε με το Βερολίνο. Ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συζητήσεις για θέματα εμπορίου και άμυνας αν δεν συμφωνηθεί πρώτα το προσφυγικό.


Στο πλευρό της Ιταλίας που αντιστέκεται στην καταστροφή της εθνικής ταυτότητας των κρατών της Ευρώπης στάθηκε η Αυστρία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, αλλά και η Βουλγαρία! Η Βουλγαρία που βρίσκεται στα βόρεια σύνορά μας και αρνείται την πολιτική των ανοικτών συνόρων που ακολουθεί σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου, αλλά και παλαιότερα οι κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και η Αλβανία με δήλωση του πρωθυπουργού της Έντι Ράμα αρνήθηκε την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο έδαφός της ακόμη και εάν αυτό έχει σαν αντάλλαγμα την είσοδό της στην Ε.Ε.! 

Ένα Κίνημα γεννιέται στην Ευρώπη, Κίνημα που συνεχώς γιγαντώνεται και αντί η κυβέρνηση Τσίπρα Καμένου (με σύμφωνη και την Ν.Δ.!) να είναι πρωτοπόρος και σημαιοφόρος στο Κίνημα αυτό γιατί η Ελλάδα πλήττεται από το πρόβλημα των λαθρομεταναστών περισσότερο από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης, αντ’ αυτού υποτάσσεται πλήρως στις εντολές της Γερμανίας, της παγκοσμιοποίησης και του Τζωρτζ Σόρος και θέλει να κάνει την Ελλάδα μια χώρα χωρίς ταυτότητα, θέλει να καταστρέψει το εθνικό κράτος των Ελλήνων.

Ξεκάθαρη η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο μεγάλο αυτό ζήτημα. Καταγγέλλει την αντεθνική στάση του πολιτικού κατεστημένου και απαιτεί να κλείσουν τα σύνορα, οι λαθρομετανάστες να γυρίσουν στις χώρες τους και η Ελλάδα να ξαναγίνει Ελληνική χωρίς “Hot Spot”, χωρίς ΜΚΟ, με τις οποίες θησαυρίζουν οι “ημέτεροι” και οι επαγγελματίες “αντιρατσιστές”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Μακεδονικό: Το τελευταίο "οχυρό" - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

 

Όταν στα 1897 η Πατρίδα μας υπέστη μία ταπεινωτική ήττα από την Τουρκία, τότε ο Ελληνισμός αντέδρασε και αντέδρασε δυναμικά. Η πίκρα έγινε οργή και έφερε τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13, έφερε την Γαλανόλευκη στην Σμύρνη και έως τα βάθη της Ελληνικής Μικράς Ασίας. Η πίκρα έγινε οργή, έγινε θυμός και διπλασίασε την Ελλάδα! 

Στην Ελλάδα του μεταπολέμου με τα κάλπικα ιδανικά του καταναλωτισμού, της “ανοικτής κοινωνίας”, της μίζας και της ρεμούλας δεν υπάρχει χώρος ούτε για πίκρα, ούτε για οργή, ούτε θίγεται το οποιοδήποτε Εθνικό φιλότιμο. Ο καθένας δίνει τα πάντα για την χαμερπή επιβίωσή του, για το χρήμα και προπαντός για να τα έχει καλά με το “γκουβέρνο”.

Δυστυχώς, ούτε ο Αττίλας το 1974, ούτε η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια το 1996 έφεραν την εθνική οργή, μία εθνική οργή, που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες να εκδηλώνεται, όπου εμφανίζονται βουλευτές και υπουργοί της εθνομηδενιστικής αυτής κυβερνήσεως, η οποία υπέγραψε την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, το σύστημα καλά κρατεί και με μηχανισμούς προπαγάνδας εντελώς αντιδημοκρατικούς προσπαθεί να αλλάξει την πραγματικότητα, να κάνει το άσπρο μαύρο. 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ… “ΘΑΥΜΑΤΑ”!

Αμέσως μετά την συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα όχι τυχαία στο ίδιο σημείο, στο χωριό Ψαράδες, όπου ο Ζαχαριάδης και το Κ.Κ.Ε. πρόδωσαν την Μακεδονία μας, υπογράφτηκε μία συμφωνία, η οποία όλοι παραδέχτηκαν ότι θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση και θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του διευθυντού τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού την οποία σας παραθέτω:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ: “Θα δούμε να μετατοπίζονται δυνάμεις στο πολιτικό σκηνικό. Το βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας ότι μετακινούνται τεκτονικές πλάκες …”

Στην εφημερίδα “Καθημερινή” πιο συγκεκριμένα εγράφη το εξής: 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΓΚΟΣ - Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό: “Oι ΑΝΕΛ είναι το πρώτο «θύμα» των αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό … Δεύτερο θύμα το Κίνημα Αλλαγής … Πρωταρχικός στόχος του Αλ. Τσίπρα ήταν να πλαγιοκοπήσει τη Νέα Δημοκρατία με το Μακεδονικό. Να την πιέσει με τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της, ακόμη και να τη διασπάσει. Αυτό δεν το κατάφερε. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τώρα αν και ποιος θα ευεργετηθεί τελικά από τη συμφωνία. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, δυστυχώς.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα κείμενα του διευθυντού των “ΝΕΩΝ” Καρακούση καθώς και άρθρο στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” αλλά και δήλωση του ίδιου του υπουργού εξωτερικών Κοτζιά ότι ανεβαίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βόρειο Ελλάδα.

Αυτά έγραψαν αυτά είπαν και αυτό λέει η λογική, λέει δηλαδή ότι με την κρίση αυτή σε ένα εθνικό θέμα θα ανέβαινε (και ανεβαίνει!) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, οι δημοσκόποι άλλα κάνουν … 

Τραγικά προβλέψιμοι παρουσίασαν πολιτικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέφτει και ανεβαίνει το Κ.Κ.Ε. με τις μεγάλες ενοχές και προδοσίες στο Μακεδονικό και το ΠΑΣΟΚ που διαλύεται! Ο σκοπός τους προφανής, να σταματήσουν αυτό που έρχεται. Το έχουν επιχειρήσει και άλλες φορές πάντοτε με αποτυχία.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην συμφωνία των Πρεσπών δεν υπήρξε τίποτε άλλο από μία επίδειξη μικροπολιτικής. Η πρόταση δυσπιστίας, την οποία κατέθεσε και την οποία υπερψήφισε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έπασχε σε δύο σημεία. Το πρώτο σημείο ήταν ότι αφορούσε το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής και όχι αποκλειστικά το Μακεδονικό. Η διατύπωση αυτή έδωσε την δυνατότητα στους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να … ξεφύγουν, υποστηρίζοντας το κυβερνητικό έργο και δηλώνοντας υποκριτικά ότι διαφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών. Εάν η πρόταση δυσπιστίας είχε αποκλειστικά και μόνο σαν θέμα της το Μακεδονικό, τότε οι θέσεις των ΑΝΕΛ θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Το δεύτερο σημείο του σκόπιμου λάθους στην πρόταση δυσπιστίας της Ν.Δ. ήταν ότι δεν ξεκαθάριζε την θέση της στο ζήτημα του ονόματος και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω το επίμαχο απόσπασμα: 

“Είναι μια επιζήμια συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα. Αναγνωρίζει δήθεν «Μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα για τους βόρειους γείτονες μας. Πρόκειται για μείζονα εθνική υποχώρηση που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.”

Όπως διαβάσατε για το ζήτημα του ονόματος ούτε λέξη …

Πέρα από τα λάθη αυτά το ζητούμενον είναι τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία εάν γίνει κυβέρνηση. Θα αναφερθώ σε αυτό, αφού προηγουμένως τονίσω ότι από την εποχή ακόμη του 1950 η φιλελεύθερη παράταξη, τόσο της κεντροδεξιάς όσο και της κεντροαριστεράς, μεγάλη ευθύνη φέρει για το ζήτημα των Σκοπίων, αφού ακολουθώντας μία δουλική πολιτική έναντι του ΝΑΤΟ είχε αναγνωρίσει την Γιουγκοσλαβία, η οποία και δημιούργησε το πρόβλημα με πρώτον τον Πλαστήρα το 1950.  

Τι θα κάνει λοιπόν ο Μητσοτάκης με την συμφωνία των Πρεσπών εάν γίνει κυβέρνηση; Σε πλήρη αντίθεση με τους αγοραίους κομματάρχες της Ν.Δ., οι οποίοι λένε ότι θα καταργήσει την συμφωνία, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ είπε ότι εάν έχει κυρωθεί από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και από την παρούσα Βουλή τα πράγματα θα είναι… δύσκολα! Ερμηνεύοντας τι ακριβώς είπε στην συνέντευξη προς άρσιν πάσης αμφιβολίας η φιλική προς τον Μητσοτάκη εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” έγραψε:

“Για να εντοπίσει κανείς στον Μητσοτάκη κάτι αρχαιομητσοτακικό δεν χρειάζεται, πάντως, να καταφύγει στον πνευματισμό. Πιο ενεργά είναι τα στοιχεία της πολιτικής κληρονομιάς που δεν δηλώνονται: Οπως η άρνησή του να το παίξει «σκίστης», τάζοντας ότι θα εξαφανίσει «μ’ ένα άρθρο» τη συμφωνία για το Μακεδονικό, αν την παραλάβει τετελεσμένη. Όπως η σύστοιχη άρνησή του να υποσχεθεί – ή πονηρούτσικα, έστω, να υπαινιχθεί– την άρση των προψηφισμένων μέτρων για τις συντάξεις και το αφορολόγητο.”

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι εάν γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών και να σταθεί ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

Ούτε ο Αττίλας το 1974, ούτε τα Ίμια το 1996 λειτούργησαν σαν εφαλτήριο, προκειμένου να σταθεί και πάλι το Έθνος στα πόδια του, να δημιουργηθεί ένα πνεύμα πατριωτικό, το οποίο θα δημιουργούσε μία νέα κατάσταση πραγμάτων. Το Μακεδονικό είναι το τελευταίο “οχυρό”, το τελευταίο “οχυρό” μίας αντιλήψεως ασυμβίβαστα Εθνικής και Πατριωτικής, η οποία θα επιβληθεί στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Μη ξεχνάμε ότι μετά το Μακεδονικό σειρά παίρνει η Κύπρος, όπου κάποιοι Εφιάλτες συζητούν ακόμη και την εκ περιτροπής προεδρία με τους Τούρκους, σειρά παίρνει το Αιγαίο και η Θράκη γιατί η Βόρειος Ήπειρος πήρε ήδη σειρά…

Τραγικά επίκαιρα τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη ότι  “αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώση”. Έξω από τη Βουλή στην Πλατεία Συντάγματος το Σάββατο, όταν ψηφιζότανε η πρόταση δυσπιστίας, ακουγόταν δυνατά ένα σύνθημα “Προδότες, προδότες”. Το ίδιο σύνθημα ακούγεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Η εθνική οργή απλώνεται σε κάθε γωνιά της Πατρίδας. Θα νικήσει την ηττοπάθεια, την κακομοιριά, τον ραγιαδισμό αυτό το Πνεύμα; Θα σώσει για μια ακόμη φορά η Μακεδονία την Ελλάδα; 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Ωρωπό - Φωτορεπορτάζ

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/aT9VeW1VG8k



Στην κατάμεστη πλατεία Ηρώων στην Σκάλα Ωρωπού πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.


Εκατοντάδες κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής παρά την ζέστη και την θλιβερή αντισυγκέντρωση μερικών ταλαίπωρων αριστεριστών έδωσαν δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση.


Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αρχηγό και τους εκπροσώπους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και παράλληλα να ενημερωθούν για το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.


Το κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος αναφέρθηκε στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής την οποία δεν μπορούν να κρύψουν πλέον ούτε οι δημοσκόποι.  


Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε πως η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιμετωπίσει την κομμουνιστική λαίλαπα και τον Σύριζα είναι η Χρυσή Αυγή καθώς η ψοφοδεξιά ΝΔ έχει αποδείξει με τις ψηφοφορίες στην βουλή ότι έχει στηρίξει όλα τα αντεθνικά νομοθετήματα της κυβέρνησης.


Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος ο οποίος αρχικά συνεχάρη όλους τους συναγωνιστές και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου που βρέθηκαν στην σημερινή συγκέντρωση δείχνοντας τι θα πει αντίσταση ενάντια στην τρομοκρατία των ψευτοδημοκρατών που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.


Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι οι βουλευτές και υπουργοί των Σύριζα-Ανέλ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε καμιά της γωνιάς της Ελλάδος, αφού σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός τους αποδοκιμάζει για την προδοσία της Μακεδονίας μας. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε προδοτική την συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε αυτή η συμφωνία να μην περάσει.  

Σημείωσε πως στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία οι βουλευτές της ΝΔ ήταν απόντες και ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ ήταν ενάντια στις συγκεντρώσεις και αποκαλούσαν από τότε τους σκοπιανούς, «Μακεδόνες». «Πιστεύουν ότι το 35% που συγκυριακά τους έφερε στην εξουσία είναι αριστεροί, όμως κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν στις επόμενες εκλογές που θα πέσουν κάτω και από το 20%» ανέφερε μεταξύ άλλων.


Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλοκιάκος κάλεσε όλους συναγωνιστές και τους φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου να είναι δίπλα στους αγώνες της Χρυσής Αυγής και τότε η νίκη θα έρθει!


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.


"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια ΕΝΤΥΠΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Δεκέμβριο 2022 οπότε και σταμάτησε την κυκλοφορία της για να μεταλλαχθεί σε THINK TANK BLOG. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, έδινε βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στήριζε τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, πρόβαλλε με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημέρωνε για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην διακοπείσα πλέον ηλεκτρονική έκδοσή της, ήταν ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Υπήρξε ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολάμβανε όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενούσε ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη-κάτι που συνεχίζεται και σήμερα- πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα (που συνεχίζεται ως σήμερα). Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκε, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022
ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2022