"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2024"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 24 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι τέσσαρα (24) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ:

71316 (Απρίλιος 2024) 76741 (Μάϊος 2024) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΝΩΜΕΣ MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-ΕΒΕΑ Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα..-EBEA ενημέρωση..-Τελευταία Νέα του Αρχιπελάγους: Iούνιος 2024..-USDA latest news..-NATO latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT..-"ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ":ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..-IMF Weekend Read: Georgieva on the US Economy..-EUROPEAN BANK's latest..-NTERNATIONAL INSTITUTE OF GASTRONOMY,CULTURE,ARTS & TOURISM,newsletter..-data.europa.eu,newsletter..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πρόσφατη δραστηριότητα..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ..-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA..-Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ..Νέα από το «Ξεκίνημα»..-International Monetary Fund Sovereign Debt Restructuring Process Is Improving Amid Cooperation and Reform..-CONSUMER ALERTS...update..-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΞΑΑΑ & ΕΕΣ..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION:update..-"ΕΘΝΟΣ" Ειδήσεις..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος:Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου...-Nutri Score: η ετικέτα που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πάνω σε κάθε τρόφιμο.....-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ και απόψεις..-WTO interesting latest news..-EUROPEAN BANK's update..-NASA's Earth Observatory,update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,update..-YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ επιχειρηματική πληροφόρηση..-EUROPEAN COMMISSION Finance news hub,,0ΙΜF COUNTRY FOCUS....-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ:Διεκόπη η Δίκη....-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..-Αλλάζουν όλα στις ειδικότητες των νέων γιατρών .....-Υ --

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΑΓΓΕΛΙΑ

Συνταξιούχος Κυρία,ζητά απογευματινή 4ωρη εργασία υποστήριξης Γραμματείας. Τριανταπεντάχρονη (35) εμπειρία, ισχυρότατες ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας,πλήρης επίγνωση σοβαρότητος προθεσμιών, αρχειοθέτηση, “τυφλό” σύστημα δακτυλογράφισης, δημιουργική γραφή παντός τύπου εγγράφων, ορθογράφος, άριστη γνώστις H/Y και χρήσης social media, αποτελεσματική υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αποδεκτή και συνεργασία εξ αποστάσεως. Επικοινωνήστε: polisisnet@gmail.com - tipovafia@gmail.com (Θα δοθούν απαντήσεις ΜΟΝΟΝ σε σοβαρές προτάσεις)

SELECT LANGUAGE

G7 SUMMIT

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας:όπου και αν πάει..στο μυαλό του έχει ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ...


Β.Κικίλιας: «Άμεσα αντιμετωπίστηκαν οι πρώτες επικίνδυνες πυρκαγιές της ημέρας - συνελήφθη εμπρηστής»
Δελτίο Τύπου 07 Ιουν 2024



Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024

Η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με τους πυροσβέστες μας να δίνουν μάχες με τις φλόγες, καθώς εκδηλώθηκαν 4 επικίνδυνες πυρκαγιές, εκ των οποίων η μια οφείλεται σε εμπρησμό από πρόθεση.

Στο Καλέντζι Κορινθίας και στην Ελευσίνα οι φωτιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Το ίδιο και στη Σάμο, όπου έγινε μεγάλη κινητοποίηση επίγειων δυνάμεων, drones και ενός ελικοπτέρου, λόγω του δύσβατου σημείου που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά σε κορυφογραμμή του νησιού.


Λίγο αργότερα εκδηλώθηκαν δύο εστίες στο Σέιχ Σου σε απόσταση 150 μέτρων η μία από την άλλη. Συνελήφθη άνδρας 25 ετών με τα μαλλιά του καψαλισμένα, ενώ πάνω του βρέθηκαν πευκοβελόνες και αναπτήρας. Κρατείται και έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πυροσβέστες μας, οι οποίοι θα βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή για να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αντιπυρική περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει.

Β. Κικίλιας: «Η ενίσχυση του στόλου της Πυροσβεστικής μέσω της υλοποίησης του ΑΙΓΙΣ, τεράστια προίκα για την Πολιτική Προστασία»


Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024

«Έχουμε δεσμευθεί ότι από την αντιπυρική περίοδο του 2025 θα αρχίσουν να παραδίδονται σημαντικά κομμάτια του προγράμματος ΑΙΓΙΣ, πόσο μάλλον δε τέτοια οχήματα που είναι άκρως απαραίτητα για το Πυροσβεστικό Σώμα», υπογράμμισε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στην τελετή υπογραφής τριών συμβάσεων προμήθειας 35 οχημάτων ανάμεσα στο Υπουργείο, το ΤΑΙΠΕΔ και τις αναδόχους εταιρείες.

Ειδικότερα, οι τρεις συμβάσεις, που ανέρχονται στα 13 εκατομμύρια ευρώ, αφορούν την προμήθεια 7 βυτιοφόρων και 28 υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων. «Με την παραλαβή των σύγχρονων αυτών οχημάτων ως Πυροσβεστικό Σώμα θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί για την κοινωνία» τόνισε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, μετά το πέρας της εκδήλωσης.



Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας για τη σύμβαση προμήθειας των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε πως «αποτελεί υπόδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να πραγματοποιούνται οι διαγωνισμοί στο Δημόσιο». Στην τελετή, επιπλέον, παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι εξής: Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΤΕΜΑΞ ΑΕ Πέτρος Ταγκαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας AIGLON AE Γιώργος Αγραφιώτης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Παύλος Ιωάννης Κοντέλλης ΑΕΒΕ, Ιωάννης Κοντέλλης.

Ακολουθούν ολόκληρες οι δηλώσεις:

Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας: Ευχαριστώ πολύ, κύριε, Αρχηγέ, κύριε Υπαρχηγέ, κύριε Επιτελάρχη, κύριοι Στρατηγοί, κύριε Εντεταλμένε Σύμβουλε του ΤΑΙΠΕΔ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εξαιρετική συνεργασία με τα στελέχη των επιτελικών δομών και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και του Πυροσβεστικού Σώματος. Θέλω να ευχαριστήσω και την αγορά και τις αναδόχους για την εξαιρετική συνεργασία. Πέρυσι το καλοκαίρι, που ξεκίνησε δύσκολα, σκέφτηκα ότι είναι καθήκον μας να ολοκληρώσουμε όλους τους διαγωνισμούς και τις προμήθειες πυροσβεστικών οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, σε εποχές δύσκολες, περιοριστικών δημοσιονομικών πολιτικών και δίνεται μία ευκαιρία, μέσα από μια πολύ πολύ μεγάλη προμήθεια από το «ΑΙΓΙΣ», να αποκτήσει 1.100 πυροσβεστικά οχήματα όλων των τύπων.

Οι επιτελείς και οι επιχειρησιακοί παράγοντες του Πυροσβεστικού Σώματος που επέλεξαν τους τύπους των οχημάτων και προχωρήσαμε, θεωρώ σε χρόνους ρεκόρ κ. Σταμπουλίδη, οι διαγωνιστικές διαδικασίες για όλους τους διαγωνισμούς, για όλους τους τύπους των οχημάτων. Άρα, ευελπιστούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξαναβρεθούμε εδώ, προκειμένου να υπογράψουμε κάποιες τελικές συμφωνίες.

Έχουμε δεσμευθεί ότι από την αντιπυρική περίοδο του 2025 θα αρχίσουν να παραδίδονται σημαντικά κομμάτια του προγράμματος ΑΙΓΙΣ, πόσο μάλλον δε τέτοια οχήματα που είναι άκρως απαραίτητα για το Πυροσβεστικό Σώμα. Κύριες και κύριοι, εάν ακολουθήσετε μία μέρα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τους πυροσβέστες και τις πυροσβέστριες για να δείτε, τι απαιτείται επιχειρησιακά στην κατάσβεση αστικών ή δασικών πυρκαγιών και άρα, πόσο σημαντική και καίρια είναι για εμάς, η χρήση πυροσβεστικών οχημάτων θα καταλάβετε πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι διαγωνισμοί. Χαίρομαι που και ο επόμενος έχει ευοδωθεί, οπότε καταλαβαίνω υπογράφονται οι συμφωνίες με τους αναδόχους κ. Σταμπουλίδη και επίσης ο τρίτος και μεγαλύτερος, προκειμένου να ολοκληρώσουμε και να μπορούμε να έχουμε έναν οδικό χάρτη το πότε θα παραλαμβάνουμε τα οχήματα για το Πυροσβεστικό Σώμα. Προίκα για το Πυροσβεστικό Σώμα, σήμερα, προφανώς όμως, και για τους πυροσβέστες και αξιωματικούς του αύριο. Συγχαρητήρια σε όλους.

Διευθύνων Σύμβουλος ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτης Σταμπουλίδης: Ο διαγωνισμός για την προμήθεια 35 οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας αποτελεί υπόδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να πραγματοποιούνται οι διαγωνισμοί στο Δημόσιο. Ευχαριστώ το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθώς με τη σοβαρή και μελετημένη συνδρομή του και σε συνεργασία με την αγορά, συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση αυτού του διαγωνισμού με ανοιχτούς και διαφανείς όρους, χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας έχει ολοκληρώσει όλους τους διαγωνισμούς για την προμήθεια οχημάτων για το Πυροσβεστικό Σώμα και πολύ σύντομα αναμένεται να υπογραφούν οι τελευταίες δύο συμβάσεις. Εντός του καλοκαιριού θα ωριμάσουν πολύ σημαντικές διαδικασίες, ώστε μέχρι τον Δεκέμβριο να έχουν υπογραφεί όλες οι συμβάσεις που αφορούν στους διαγωνισμούς που διενήργησε το ΤΑΙΠΕΔ για το Πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η αγορά μέχρι στιγμής στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, καθώς οι προμηθευτές γνωρίζουν ότι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε σημαντικά ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία. Το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ αποτελεί μια μεγάλη εθνική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους και να εξοπλίσουμε κατάλληλα το Πυροσβεστικό μας Σώμα. Το ΤΑΙΠΕΔ, με τη βοήθεια των εξαίρετων στελεχών του Σώματος, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή και θα συνεχίσει να το κάνει με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενο στην εμπιστοσύνη της πολιτείας.

Εκπρόσωπος ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ, Ιωάννης Κοντέλλης: Εκ μέρους της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ, η οποία είναι εταιρεία που είναι ήδη 105 χρόνια στην εμπορία οχημάτων στην Ελλάδα. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ καλή συνεργασία, την άψογη διαγωνιστική διαδικασία και για την εμπιστοσύνη που για μία ακόμα φορά μας δίνετε και ελπίζουμε πάλι να σταθούμε εντάξει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και καλή επιτυχία και καλή πορεία σε όλους.

Γενικός Διευθυντής Ομίλου Συγγελίδη, Γιώργος Αγραφιώτης: Με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή εκπροσωπώντας τον Όμιλο Συγγελίδη και την AIGLON, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Υπουργό, το ΤΑΙΠΕΔ και τους επιτελείς του Υπουργείου και τους φορείς και τους εντεταλμένους, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο οποίος θα ήθελα να τονίσω ότι τελείωσε χωρίς πρόβλημα και είναι πολύ σημαντικό αυτό και για εσάς και για τις εταιρείες. Το μόνο που θα ήθελα να πω και να συμπληρώσω είναι ότι θα φροντίσουμε και θα κάνουμε το παν και ώστε η προμήθεια να ολοκληρωθεί σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο, έτσι ώστε τα οχήματα αυτά να ενταχθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα, όσο το δυνατόν συντομότερα και νωρίτερα. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό το διαγωνισμό και για και για τις διαδικασίες. Να είστε καλά.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΤΕΜΑΞ ΑΕ, Πέτρος Ταγκαλάκης: Κύριε Υπουργέ, κύριε Υφυπουργέ, κύριε Αρχηγέ, κύριε εντεταλμένε Σύμβουλε του ΤΑΙΠΕΔ, φίλοι και φίλες πυροσβέστες. Φέτος κλείνουμε τα 59 χρόνια ως εταιρεία κατασκευής πυροσβεστικών αυτοκινήτων εδώ στην Ελλάδα και τα 90 χρόνια παρουσίας στον χώρο της αμαξοποιίας. Με αυτά τα αυτοκίνητα, τα οποία θα υπογράψουμε σήμερα, συμπληρώνουμε, πλησιάζουμε τα 1.900 πυροσβεστικά αυτοκίνητα. Οπότε, είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα μπορέσουμε να κατασκευάσουμε αυτά τα αυτοκίνητα με ελληνική σχεδίαση, ελληνική κατασκευή. Η αξιοπιστία της κατασκευής μας είναι γνωστή ήδη στο Πυροσβεστικό Σώμα, που δικά μας αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται για πάνω από 30 χρόνια χωρίς προβλήματα. Και έτσι στηρίζεται, με τη διαδικασία αυτή το μεν Πυροσβεστικό Σώμα με αξιόπιστα αυτοκίνητα και η ελληνική βιομηχανία με την ενασχόληση της και την εξειδίκευση της πάνω στο υπό προμήθεια είδος. Οπότε, εύχομαι καλορίζικα, καλοτάξιδα και θα ήθελα να πω και αχρείαστα, αλλά αυτό μάλλον δεν θα ισχύσει δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ.



Β. Κικίλιας: «Απετράπησαν τα χειρότερα στη Ζάκυνθο». Πρόστιμο 2.578 ευρώ σε 55χρονη για εμπρησμό από αμέλεια


Διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.578€ επέβαλε η Πυροσβεστική σε γυναίκα 55 ετών στην Ζάκυνθο, η οποία έκαιγε ξερά χόρτα σε ακαθάριστο οικοπεδικό χώρο δίπλα σε πυκνή δασική βλάστηση με πεύκα στο Γύρι Ζακύνθου.

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στο Γύρι της Ζακύνθου απετράπησαν τα χειρότερα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την καταστροφή που θα είχε επέλθει αν η φωτιά που άναψε η 55χρονη για να κάψει ξερά χόρτα επεκτεινόταν στο πυκνό πευκοδάσος του νησιού. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.578€ και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, βάσει του νέου αυστηροποιημένου νομικού πλαισίου. Έχουμε προειδοποιήσει τους πάντες και το επαναλαμβάνουμε: Καμία επιείκεια στους εμπρηστές.»


Β. Κικίλιας από Σάμο: «Ενωνόμαστε όλοι μαζί για να προασπίσουμε το νησί - προσφορά ψυχής από τους εθελοντές για να προστατέψουν τον τόπο τους»

Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη Πυροσβεστική Υπηρεσία, επενδύουμε πλέον και στην αερομεταφερόμενη μονάδα μας των δασοκομάντος και φυσικά στους εθελοντές μας, οι οποίοι είναι πολλοί και σημαντικοί για εμάς στο νησί», δήλωσε σήμερα από τη Σάμο ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά άσκηση επί χάρτου και πραγματοποίησε δύο συσκέψεις. Η μία με τον διοικητή της ΔΙΠΥΝ Σάμου, αξιωματικούς, πυροσβέστες και εθελοντές. Η δεύτερη ήταν ευρεία σύσκεψη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη, τον Δήμαρχο της Ανατολικής Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου, τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, του νοσοκομείου Σάμου, της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής (ΚΕΔ) Σάμου, της Υπηρεσίας Υποδοχής & Ταυτοποίησης (ΥΠ.Υ.Τ.) του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και εκπροσώπους των κοινοτήτων του νησιού.

«Πιστεύουμε στην πρόληψη, επενδύουμε στην πρόληψη» είπε ο Υπουργός, τονίζοντας ότι η Σάμος είναι ένα ξεχωριστό, ακριτικό νησί με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και πλούσιο σε δασικές εκτάσεις. Επίσης, αναφέρθηκε στους εθελοντές μιλώντας για ανθρώπους «με προσφορά ψυχής και προσωπικότητα τέτοια που αφιλοκερδώς προσφέρουν για να προστατέψουν τον τόπο τους». «Θα ενωθούμε όλοι μαζί, θα λειτουργήσουμε όλοι μαζί φέτος αποτελεσματικά και θα προασπίσουμε το νησί μας» τόνισε.

Αναφερθείς στη δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε, υπογράμμισε ότι, λόγω του άνυδρου χειμώνα που πέρασε, οι ενάρξεις πυρκαγιών αποτελούν πιθανότητα για όλες τις περιοχές της χώρας. Επιπροσθέτως, επισήμανε πως «θέλω να είμαστε έτοιμοι και οργανωμένοι, πρώτα απ' όλα να προασπίσουμε τις ανθρώπινες ζωές, τις περιουσίες των ανθρώπων και μετά το φυσικό κάλλος».

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου σημείωσε πως «όπου χρειαστεί ο Δήμος μας θα είναι άμεσα στο πεδίο και θα λειτουργεί άψογα όπως είπε και ο κ. Υπουργός, γιατί η φωτιά αν δεν σβηστεί στη πρώτη μισή ώρα δε θα έχουμε αποτελέσματα». Τέλος, ο βουλευτής ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης δήλωσε: «Έχουμε μαζί μας ένα κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, απ’ όπου πέρασε, άφησε ισχυρότατο αποτύπωμα, τώρα στο πιο κρίσιμο ίσως Υπουργείο, ειδικά αυτή την εποχή, νομίζω ότι είναι μια εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά και εδώ για τη Σάμο».

Στη σύσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, με τους φορείς συμμετείχαν οι ακόλουθοι: ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Παπαγεωργίου Πάρης, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής, ο Δήμαρχος Φούρνων Καρύδης Δημήτριος, ο Διοικητής 4ου Σταθμού Αναφοράς Επισμηναγός Ψαρρής Αποστόλης, ο Διοικητής Ναυτικού Σταθμού Αντιπλοίαρχος Γκρούτσης Θεόδωρος, ο Ταξίαρχος 79 ΑΔΤΕ Οικονόμου Ελευθέριος, ο Λιμενάρχης Σάμου Τσινιάς Δημήτρης, η Υποδιευθύντρια Αστυνομίας Βεργίνη Νίκη, η Δασάρχης Σάμου Κινιαζοπούλου Ζωή, η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ανατολικής Σάμου Φερεντίνου Καλλιρρόη, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου Πανούσος Αρτέμης, η Διοικήτρια ΚΕΔ Σάμου Σταμούλη Ανεζινιώ, η Υποδιοικήτρια ΥΠ.Υ.Τ. Νιούτσικου Μαρία – Δήμητρα, η Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Σάμου Χατζηκωνσταντής Ιωάννης και ο πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Κοκκαρίου Αμυρσώνης Γιακουμής.

Ακολουθούν οι δηλώσεις:

Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας: «Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Δήμο, το Πυροσβεστικό Σώμα και όλους τους συναρμόδιους φορείς, διοργάνωσε μια άσκηση επί χάρτου, σημαντική. Πιστεύουμε στην πρόληψη, επενδύουμε στην πρόληψη. Όπως είπε ο κ. συνάδελφος, που ήταν ιδιαίτερα τιμητικά τα λόγια του για μένα, καθότι ήταν και καθηγητής μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η Σάμος είναι ένα ξεχωριστό νησί με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, πλούσιο νησί σε δασική περιοχή και ακριτικό νησί μαζί.

Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επενδύουμε πλέον και στην αερομεταφερόμενη μονάδα μας των δασοκομάντος και φυσικά στους εθελοντές μας, οι οποίοι είναι πολλοί και σημαντικοί για μας στο νησί. Ξεκινάω από αυτούς κάνοντας μια έκκληση είναι άνθρωποι με προσφορά ψυχής και προσωπικότητα τέτοια που αφιλοκερδώς προσφέρουν για να προστατέψουν τον τόπο τους. Θα ενωθούμε όλοι μαζί, θα λειτουργήσουμε όλοι μαζί φέτος αποτελεσματικά και θα προασπίσουμε το νησί μας.

Και αν και εφόσον έχουμε ενάρξεις πυρκαγιών, κάτι το οποίο σε μια δύσκολη αντιπυρική περίοδο που θα αντιμετωπίσουμε, σε έναν άνυδρο χειμώνα που είχαμε, δυστυχώς έβρεξε λίγο, είναι μια πιθανότητα για όλες τις περιοχές της χώρας. Θέλω να είμαστε έτοιμοι και οργανωμένοι, πρώτα απ' όλα να προασπίσουμε τις ανθρώπινες ζωές, μετά τις περιουσίες των ανθρώπων και μετά το φυσικό κάλλος.

Έχουμε μια συνάντηση αμέσως μετά με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές μας, προκειμένου να διευθετήσουμε όλα αυτά τα θέματα τα οποία υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση εξήγησα ότι όλοι οι άνθρωποι της προσφοράς θα συμμετέχουν στη μάχη την οποία θα δώσουμε φέτος.

Εδώ θα είναι την επόμενη εβδομάδα ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, ο κ. Τριαντόπουλος. Έχει ήδη μιλήσει με τον βουλευτή και έχουν ήδη συνεννοηθεί έτσι ώστε οι οικονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου να μπορέσουν να εκδώσουν τα παραστατικά, προκειμένου για την επιδότηση του Υπουργείου και ό,τι άλλο αφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Οπότε σας δίνω και μια είδηση, στην επόμενη εβδομάδα ο κ. Υπουργός εδώ πέρα, που έχει την αρμοδιότητα ακριβώς για αυτό το θέμα, είμαι σίγουρος ότι θα διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σας στο Δήμο.»

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Πάρης Παπαγεωργίου: «Eπί του πεδίου ήταν νομίζω πάρα πολύ καλοί και πάρα πολύ κατατοπιστικοί και πιστεύω ότι το σενάριο αυτό ήταν εξυφασμένο από τη Πολιτική Προστασία και από την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε να έχουμε σε ετοιμότητα εφόσον αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα στην περίοδο που διανύουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή περίοδο, μια περίοδο η οποία δε θα έχει φωτιές και δε θα χρειαστεί να κάνουμε αυτές εκκενώσεις, αλλά όπου χρειαστεί ο Δήμος μας θα είναι άμεσα στο πεδίο και θα λειτουργεί άψογα όπως είπε και ο κ. Υπουργός, γιατί η φωτιά αν δεν σβηστεί στη πρώτη μισή ώρα δε θα έχουμε αποτελέσματα.»

Βουλευτής ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Έχουμε μαζί μας ένα κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, απ’ όπου πέρασε, άφησε ισχυρότατο αποτύπωμα, τώρα στο πιο κρίσιμο ίσως Υπουργείο, ειδικά αυτή την εποχή, νομίζω ότι είναι μια εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά και εδώ για τη Σάμο, όπως είπε το ευλογημένο νησί. Αυτή η άσκηση αυτό αποδεικνύει και η υπόλοιπη περιοδεία που θα κάνει και οι επαφές, νομίζω ότι θα ενισχύσουν αυτό όλο το δυναμικό και την προσπάθεια για να περάσουμε μια καλή αντιπυρική περίοδο.»


Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

ΑΧΑΡΝΕΣ: Ενημέρωση...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθηνών, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη για τρίτη φορά. Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη για μία ακόμη φορά πρώτος στη Β’ Αθηνών, ενώ ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Στη Βουλή των Ελλήνων έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος και στις Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών και Άμυνας ενώ διετέλεσε για δύο χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Έως τις εκλογές του 2012 ήταν Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει επισκεφθεί πολλές περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές της χώρας, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια για το περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ αυτών στις διεθνείς διασκέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή στο Μπαλί, το Πόζναν, το Κανκούν και την Κοπεγχάγη. Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015. Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών τετραπλασιάζοντας τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012. Στις 10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στις 7 Ιουλίου 2019 εξελέγη Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει εκδώσει το βιβλίο «Οι Συμπληγάδες της Εξωτερικής Πολιτικής». Έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"

OMAΔΑ FACEBOOK "ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ"
ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024

ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024
ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2024