ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»!!

Το blog θα ενημερώνεται σε αργούς ρυθμούς αλλά δεν θα σταματήσει την ενημέρωση έως τότε..

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ: @mgvavour

Θα χαρώ να με συναντήσετε και εδώ:


@MariaCretan - Chadzidakis Vavouranakis

@mgvavour
http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» με απαίτηση αναγνωστών.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019:Από τον Σεπτέμβριο ε.έ.και με την επιστροφή από τις διακοπές, η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη και ο Γιάννης Βαβουρανάκης,θα βρίσκονται σε «ανοιχτή» επικοινωνία μαζί σας στο e-mail v.ch.maria@gmail.com, απαντώντας αμέσως (την ίδια στιγμή) σε ερωτήματα, προτάσεις, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για σχετικές αναλύσεις με άρθρα και γενικώς σε ο,τιδήποτε θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένο στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ή κινεί το ενδιαφέρον σας, είτε αυτό αφορά τις Αχαρνές,είτε γενικότερα θέματα.Θα απαντώνται μόνον ΕΠΩΝΥΜΕΣ επαφές με ΥΠΑΡΚΤΑ(ελεγχόμενα) e-mails.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με επιθυμία αναγνωστών μας και ανταποκρινόμεθα σ’ αυτή κατά το δυνατόν.

Ορίζεται σε μία φορά ανα εβδομάδα,θα γίνεται στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και στο τέλος της πρώτης «συνάντησης», θα ορίζεται η επόμενη.

Η πρώτη επαφή μας θα πραγματοποιηθεί την 4η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 22.00 και θα διαρκεί για μία ώρα περίπου.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: NOMOΣ:ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..-Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΙ.....-"ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ" και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (1) ....-

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Ιωαννιτών,Περιφέρεια Ηπείρου, Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων...

Όταν τα κανάλια της Ολλανδίας συναντούν τα μεσογειακά ποτάμια του προορισμού 
«Ιωάννινα – Ήπειρος»

Στο πλαίσιο του θεσμού της “διπλωματίας πόλεων” και της στρατηγικής εξωστρέφειας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Ιωαννιτών, σε άμεση συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και την εταιρεία επικοινωνίας One Team, διοργανώθηκε στο διάστημα από 10 μέχρι 14 Νοεμβρίου 2018 οδοιπορικό στην Ολλανδία.

Η ελληνική αποστολή στελεχωμένη από όλα τα προαναφερόμενα μέρη επισκέφτηκε τις πόλεις ΆμστερνταμΧάγη και Ουτρέχτη
 περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμά της σειρά από δράσεις και προγραμματισμένες συναντήσεις, που διοργανώθηκαν με τοπικούς φορείς και εκπρόσωπους, της αυτοδιοίκησης, των διπλωματικών αρχών, της ελληνικής κοινότητας, αεροπορικών εταιριών και των ενώσεων τουρισμού.

Η κορύφωση των ενεργειών του οδοιπορικού έλαβε χώρα στην Ουτρέχτη, προκαλώντας εστιασμένη εκδήλωση για την Παρουσίαση-Προβολή-Δικτύωση του προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος», σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ-Benelux. Η τελευταία, απευθύνονταν σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους Φορέων του Τουριστικού κλάδου, καθώς και εξειδικευμένων ΜΜΕ-bloggers της χώρας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο έκδηλα, το θερμό ενδιαφέρον του επαγγελματικού τουριστικού κοινού της εν λόγω χώρας. Για μία ακόμα φορά καταδεικνύεται, ότι οι ομορφιές της Ελλάδας είναι μοναδικές και συνεπαίρνουν όλους τους λαούς, τόσο με την απλότητα όσο και με την ιδιαιτερότητα τους.

Επιπροσθέτως, για πρώτη φορά σε εκδήλωση του προορισμού στο εξωτερικό, το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε εκτενή δημοσιότητα στην ολλανδική αγορά, μέσω live streaming της παρουσίασης των Ιωαννίνων στη σελίδα I Love Griekenland. Η συγκεκριμένη καινοτομία, οργανώθηκε από τον έγκριτο έλληνα δημοσιογράφο και ανταποκριτή της Κομισιόν για την ελληνική τηλεόραση, κ. Γιώργο Συριόπουλο.
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης και επιχειρηματίες-εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής Ιωαννίνων & Ηπείρου, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν με τους αντίστοιχους επαγγελματίες της Ολλανδίας και να θέσουν τη βάση, για επικείμενες επιχειρηματικές συνεργασίες. Στόχος πάντα, το θετικό ενδεχόμενο της επίσκεψης ολλανδών τουριστών στο προορισμό  «Ιωάννινα- Ήπειρος» μέσα στο 2019.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του οδοιπορικού στην Ολλανδία, τα μέλη της αποστολής μίλησαν για μία «επιτυχημένη και σημαντική κίνηση εξωστρέφειας», για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Μέσα από τις προαναφερόμενες ενέργειες αναδείχθηκαν, πέρα από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και οι υποδομές φιλοξενίας που βρίσκονται πλέον σε πολύ καλό επίπεδο. “Έγιναν τα πρώτα βήματα σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά και ελπίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά”, ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κος Ν.Γκόλας, ενώ ο λόγος του στάθηκε και στη σημασία που έχει η συνεργασία των τοπικών φορέων στην επιτυχημένη έκβαση τέτοιων αποστολών.

Στην αξία της συνεργασίας επέμεινε και ο κ. Ι.Εμμανουηλίδης, χαρακτηρίζοντας την Ήπειρο «all season»προορισμό, ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, ειδικότερα λόγω της ποικιλομορφίας των επιλογών που απαντώνται (Βουνά, ποτάμια, θάλασσα, αρχαιότητες, μουσεία, δραστηριότητες, μαγειρική, κ.τ.λ.).

Επιπρόσθετα, δόθηκαν στοιχεία από τα μέλη της αποστολής για την γενικότερη άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή, με αφορμή τις κρατήσεις τόσο των Σαββατοκύριακων, με αργία ή χωρίς αργία, όσο και ενόψει των εορτών Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, που δείχνουν ότι και φέτος θα αγγίξουν υψηλά ποσοστά πληρότητας.

«Υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε λογικές τιμές», ήταν τα λόγια του Αντιδημάρχου, γεγονός που αποτελεί ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και την επαναφορά των πτήσεων από την αεροπορική εταιρία Tus. Τόνισε ότι, οι στοχευόμενες πρωτοβουλίες που έλαβε η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, οδήγησαν στην βελτίωση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων, κάτι που φαίνεται άλλωστε από το ενδιαφέρον εταιριών όπως η Apollo, η Sky, στον προγραμματισμό πτήσεων από και προς αυτό.
Η συνέχεια του έργου θα προκύψει στο επόμενο έτος, με νέους προορισμούς και αποτελέσματα στις ήδη υπάρχουσες προσεγγίσεις.

Καλή επιτυχία «Ιωάννινα-Ήπειρος», μέσα από την δυναμική σας εξωστρέφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου