ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: IHA: ΠΕΝΘΙΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ..-"NA KΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΜΥ"!!!!! Η απάντηση της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο facebook ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..-Δημάρχου Αχαρνών,κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ,δελτίον τύπου..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ αλλά και ΕΚΔΡΟΜΗ!!..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτίον τύπου με αφορμή την παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION :Council conclusions on EU-ASEAN relations..-ΕUROGROUP:Remarks by M. Centeno following the Eurogroup meeting of 21 January 2019..-SOS Ιατροί:ενημέρωση..-επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη..-"KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ":πίτα στις 5 Φεβρουαρίου..-IMF:A Weakening Global Expansion Amid Growing Risks..-Council of Bars and Law Societies of Europe: press release..-Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας "Η Μεγαλόνησος" κοπή πίτας ..-NAΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Τη Μακεδονία για ένα iPhone ..-ΑΑΔΕ:απαλλαγή απο ΦΠΑ των νέων μικρών επαγγελματιών..-H ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Αφράτο γλυκό ψωμί (σαν τσουρέκι) με κίτρινη κολοκύθα..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-"Aυτοδυναμία:αγαθό πολλαπλών απαιτήσεων" Γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΚΡΗΤΗ της Προκοπής:ενημερωτικά δελτία της Περιφέρειας ..-"Πρώτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ"..πολιτικός σχολιασμός με την πένα του Γιάννη Γ. Βαβουρανάκη..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»

ΙΔΡΥΤΗΣ:ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΕΔΡΑ:ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: e-mail:v.ch.maria@gmail.com
Κινητό:+30.6906.392391
ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ «ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»»


-Η δύναμη να πουν οι Νέοι «ΟΧΙ» στον έμπορο,είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος και το μόνο ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην μάστιγα της Κόλασης!

«Στην ζωή ,υπάρχουν πολλοί τρόποι να πολεμήσεις.Και άλλοι τόσοι,να νικήσεις.
Ο πόλεμος κατά των Ναρκωτικών,όπως γίνεται μέχρι σήμερα είναι ατελέσφορος.Οχι επειδή όσοι πολεμούν είναι αναποτελεσματικοί,ή αδέξιοι.Κάθε άλλο.Πολλοί από αυτούς, είναι και ικανοί και ιδεαλιστές.Ομως…ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ των εμπόρων ναρκωτικών,δεν είναι στόχος Εθνικός μόνον,ή στόχος Φορέων.Είναι Διεθνής απόφαση η οποία ούτε ελήφθη ποτέ,ούτε εφαρμόστηκε κάπου,ούτε φαίνεται να εφαρμοστεί.Για λόγους πολλούς που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε.
Υπάρχει όμως ένας άλλος δρόμος.Σίγουρα πολύ πιο βατός,πολύ πιο ελπιδοφόρος: η θωράκιση της ψυχής και του Νου των Παιδιών και των  Νέων από το  Δημοτικό!!
Η ΓΝΩΣΗ-με αποδείξεις-  για την χρήση,τις επιπτώσεις στην Υγεία, στην Ψυχή τους,στην Ζωή τους, στο Περιβάλλον τους, στις προοπτικές του μέλλοντός τους, τις τραγικές επιπτώσεις στην Οικογενειά τους, στην Κοινωνία και τόσα άλλα.
Η ΓΝΩΣΗ –με αποδείξεις- για το ότι «το λούκι έχει ΕΞΟΔΟ»,η ατραπός τους έχει ξέφωτο,όλα μπορούν να γίνουν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ «ΠΩΣ», και το ΠΟΙΟΙ μπορούν να τους βοηθήσουν.
Η ΓΝΩΣΗ-με αποδείξεις και καθοδήγηση- για το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ διαφυγής και πως θα «λειάνουν» τον δρόμο της εξόδου…
..αλλά-ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ- ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ όχι μόνο για ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,αλλά και πως μπορούν να σώσουν και άλλους..
Η δύναμη να πουν «ΟΧΙ» στον έμπορο,είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος και το μόνο ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην μάστιγα της Κόλασης!
Παράγοντες επιτυχίας,αυτοί που τους αγαπούν περισσότερο απ’ όλα,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ και οι Επιστήμονες Οδηγοί,που με την Γνώση,ανοίγουν δρόμους ελπιδοφόρους και ενισχύουν ψυχές στο να λένε «ΟΧΙ»!!!
Με αυτές τις σκέψεις οδηγήθηκα στην Ιδρυση της «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»,σε Εθελοντική Πανελλήνια Βάση,με όπλο την δύναμη των Γονιών,των Επιστημόνων,και όσων έχουν την διάθεση για μάχες, αλλά και την αγάπη για τον φως των ματιών μας:τα παιδιά μας.
Θέλει ΤΡΟΠΟ, κόπο, Αγάπη και Θυσίες για να  αποτελέσει ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Η Ιδρύτρια
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ»
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: e-mail:v.ch.maria@gmail.com
Κινητό:+30.6906.392391
ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ


AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.