ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "KAΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" απο τον Γιάννη και την Μαρία Βαβουρανάκη..-TO XAMOΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ενημερώνει...-ΜΙΧΑΗΛ ΙΓΝΑΤΙΟΥ-https://hellasjournal.com:διαβάστε έναν απο τους εγκυρότερους δημοσιογράφους του Πλανήτη....-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ..-NORWAY's latest..-ΟΒΑΜΑ's latest..-ΡΕΘΕΜΝΟΣ:8η Γιορτή Κρητικής Διατροφής..-Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης:"Ελληνική – Κυπριακή ΑΟΖ & Τουρκική στρατηγική"..-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:ενημέρωση ..-CCBE info June 2019..-"EΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ"..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ δελτίον τύπου..-Mignatiou.com:ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση....-Νίκος Ανδρουλάκης - Διάκριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με τoν διεθνή φορέα αξιολόγησης Times Higher Education..-Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ :Όχι στη δημοκρατική οπισθοδρόμηση της Ε.Ε...-Ahepans Elect George Horiates Supreme President..-THE WHITE HOUSE's latest news..-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest interesting news..-Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ενημέρωση..-CANADA latest news..-Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας:νέο τεύχος του περιοδικού «Οικονομικά Χρονικά»..- Αρνητικά τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία της Αθήνας (και) για το Α’ εξάμηνο του 2019 ..-IGCAT Newsletter Second Quarter 2019 ..- Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ..-"ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ" και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΛΑΦΙ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (1) ....-

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»

ΙΔΡΥΤΗΣ:ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΕΔΡΑ:ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: e-mail:v.ch.maria@gmail.com
Κινητό:+30.6906.392391
ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ «ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»»


-Η δύναμη να πουν οι Νέοι «ΟΧΙ» στον έμπορο,είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος και το μόνο ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην μάστιγα της Κόλασης!

«Στην ζωή ,υπάρχουν πολλοί τρόποι να πολεμήσεις.Και άλλοι τόσοι,να νικήσεις.
Ο πόλεμος κατά των Ναρκωτικών,όπως γίνεται μέχρι σήμερα είναι ατελέσφορος.Οχι επειδή όσοι πολεμούν είναι αναποτελεσματικοί,ή αδέξιοι.Κάθε άλλο.Πολλοί από αυτούς, είναι και ικανοί και ιδεαλιστές.Ομως…ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ των εμπόρων ναρκωτικών,δεν είναι στόχος Εθνικός μόνον,ή στόχος Φορέων.Είναι Διεθνής απόφαση η οποία ούτε ελήφθη ποτέ,ούτε εφαρμόστηκε κάπου,ούτε φαίνεται να εφαρμοστεί.Για λόγους πολλούς που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε.
Υπάρχει όμως ένας άλλος δρόμος.Σίγουρα πολύ πιο βατός,πολύ πιο ελπιδοφόρος: η θωράκιση της ψυχής και του Νου των Παιδιών και των  Νέων από το  Δημοτικό!!
Η ΓΝΩΣΗ-με αποδείξεις-  για την χρήση,τις επιπτώσεις στην Υγεία, στην Ψυχή τους,στην Ζωή τους, στο Περιβάλλον τους, στις προοπτικές του μέλλοντός τους, τις τραγικές επιπτώσεις στην Οικογενειά τους, στην Κοινωνία και τόσα άλλα.
Η ΓΝΩΣΗ –με αποδείξεις- για το ότι «το λούκι έχει ΕΞΟΔΟ»,η ατραπός τους έχει ξέφωτο,όλα μπορούν να γίνουν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ «ΠΩΣ», και το ΠΟΙΟΙ μπορούν να τους βοηθήσουν.
Η ΓΝΩΣΗ-με αποδείξεις και καθοδήγηση- για το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ διαφυγής και πως θα «λειάνουν» τον δρόμο της εξόδου…
..αλλά-ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ- ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ όχι μόνο για ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,αλλά και πως μπορούν να σώσουν και άλλους..
Η δύναμη να πουν «ΟΧΙ» στον έμπορο,είναι η μόνη ασφαλής διέξοδος και το μόνο ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην μάστιγα της Κόλασης!
Παράγοντες επιτυχίας,αυτοί που τους αγαπούν περισσότερο απ’ όλα,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ και οι Επιστήμονες Οδηγοί,που με την Γνώση,ανοίγουν δρόμους ελπιδοφόρους και ενισχύουν ψυχές στο να λένε «ΟΧΙ»!!!
Με αυτές τις σκέψεις οδηγήθηκα στην Ιδρυση της «ΓΟΝΕΩΝ ΦΑΛΑΓΓΑ»,σε Εθελοντική Πανελλήνια Βάση,με όπλο την δύναμη των Γονιών,των Επιστημόνων,και όσων έχουν την διάθεση για μάχες, αλλά και την αγάπη για τον φως των ματιών μας:τα παιδιά μας.
Θέλει ΤΡΟΠΟ, κόπο, Αγάπη και Θυσίες για να  αποτελέσει ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Η Ιδρύτρια
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ»
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: e-mail:v.ch.maria@gmail.com
Κινητό:+30.6906.392391
ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου