ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!
X
ΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com or fill the contact-form

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΟΣΗΣ - PROFILE

Ο παρών ιστότοπος, αντιπροσωπεύει την σχεδόν εικοσαετή έκδοση έντυπης και ηλεκτρονικής Εφημερίδας με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Δεν ασχολείται με διαφήμιση,δεν απολαμβάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους,Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς,δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές». Είναι μια εθελοντική προσφορά στους Ελληνες Απανταχού της Γης, ειλικρινούς και αδέσμευτης από κάθε πολιτική σκοπιμότητα δημοσιογραφικής – αυστηρά επιλεγμένης και χρήσιμης- ενημέρωσης. Ο,τι διαβάζετε εδώ, είναι καθαρή ΕΙΔΗΣΗ, χωρίς προηγούμενη «επεξεργασία». Είναι απλά, η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τα άρθρα της ώδε Εφημερίδας, που εκδίδεται από το έτος 2000, ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαψεύστηκαν από κανέναν. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Μαρία και Ιωάννης Γ. Βαβουρανάκης


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

http://politikinewsaaa.blogspot.gr :

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Aναζητήστε παλαιότερα άρθρα πατώντας εδώ:

http://politikinews.blogspot.gr

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ:εκτενές σχόλιό της στο facebook που αξίζει να διαβάσετε....-COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION latest news..-NORWAY latest..-Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου Βουλευτής Π.Ε. Β΄ Αθηνών:δελτίον τύπου..-Λεωνίδας Κουμάκης-ΙΗΑ:16 Μαρτίου 1964: Το καίριο πλήγμα στον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης..-κ. Νικόλαος Λ. Μωραΐτης. Ph.D.: Η Παγκόσμια επανάσταση της επιστήμης πληροφοριών .....-ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ:Προς την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα.....-Κρητική,υπέροχη Κουζίνα της ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ..-Ποινή φυλάκισης της υπαιτίου οικονομικής εκμετάλλευσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»..-Συνάντηση του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου....-Λ. Αυγενάκης από την Επισκοπή Ηρακλείου:«Καινοτομία και Πρωτογενής Τομέας: Αγροτουρισμός, Αγροδιατροφή, Κτηνοτροφία»..-Παναγιώτης Μαυροειδής:Aπό το όνειρο της εισόδου στην ΕΕ, στη συζήτηση για την έξοδο ..-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ δελτίον τύπου..-ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Από σήμερα προτάσσουμε το πρόγραμμά μας, το οποίο μας δίνει και την απόλυτη υπεροχή"..-ΡΕΘΕΜΝΟΣ:Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019 - 1ο Ευχαριστήριο..-2ο ΟΠΑ Run«Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως»..- 4ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα: «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος»..-Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,δελτία τύπου..-Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στην Ολομέλεια..-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : επίκαιρο Σεμινάριο με θέμα: “Τεχνικές Προώθησης Καταλυμάτων, Ξενοδοχείων & Βραχυχρόνιων Μισθώσεων με Ψηφιακά Μέσα” ..-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτίον τύπου..-"αυτοδιοίκηση" newsletter..-ΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΟΥ,Διδάκτορος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Freie Universitat BERLIN,άρθρο:Η Νέα Μεγάλη θανάσιμη Ιδέα της ελληνικής λούμπεν μπουρζουαζίας..-Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών..ενημέρωση..-Δελτίο τύπου Γιώργου Αρβανιτίδη και Εύης Χριστοφιλοπούλου.....-Nέα από το «Ξεκίνημα»..-ΝΕΑ ΕΤΙΚΕΤΤΑ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ":ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΝΗΜΗ:αυτό..το θυμάστε;..-ΟΠΕΚΑ:άνοιξαν οι πλατφόρμες για επίδομα Παιδιού και Επιδόματος Στέγασης..-ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..-

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Το blog της Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»,δημοσιεύει-εκτός των διεθνών ειδήσεων και ποικίλων άλλων θεμάτων- δελτία τύπου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,άνευ καμίας απολύτως διακρίσεως,από τα πλέον «μικρά» έως τα μεγαλύτερα χωρίς να προβαίνει σε σχολιασμούς,αφού οι τελευταίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ. Η καταχώρηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, αφού η εφημερίδα ΔΕΝ ασκεί επάγγελμα,αλλά η προσεκτική,χρήσιμη και επιλεγμένη πληροφόρηση,αποτελεί προσφορά στους Ελληνες τόσο της Ελλάδος,όσο και του Εξωτερικού.

Επειδή διατυπώνονται παράπονα από αναγνώστες, εάν δεν βλέπετε δημοσιευμένα δελτία από κάποια κόμματα, είναι επειδή ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. Η εφημερίδα ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τα κόμματα ιδιαιτέρως ούτε έχει προσωπικές σχέσεις με κανένα απολύτως.

Ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε…και για το ενδιαφέρον Σας, που είναι η μεγαλύτερή μας αμοιβή.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ απο την Μαρία

Κάθε φορά,θα σας γράφω κάποιο «μυστικό» υγείας ή ομορφιάς.ΜΟΝΟ αυτά που τα έχω εφαρμόσει στην οικογένειά μου επι χρόνια,και τα αποτελέσματα είναι θαυμαστά.
Να ξέρετε πως τα φυτά περιέχουν στο dna τους φρουρούς της υγείας του ανθρώπου.
Πολύ λίγοι-συγκριτικά πάντα-έχουμε καταλάβει την ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ δύναμη των φυτών που η Φύση μας έχει χαρίσει.

Όμως,ανατριχιάζω κάθε φορά που μου λέει κάποιος πως «πίνει το τάδε φυτό που αγόρασε στην λαϊκή ή σε καταστήματα βοτάνων»…
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πίνει κάποιος βότανα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.Δεν υπάρχει ποιο επικίνδυνο πείραμα,από το να χρησιμοποιεί τα βότανα όπως του λέει κάθε άσχετος.ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ μπορεί να πει αν είναι ή όχι επικίνδυνο ένα βότανο για σας.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Μπορεί  μάλιστα να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα εάν τα πίνει κάποιος χωρίς άδεια ιατρού ενώ κάνει θεραπείες ή παίρνει φάρμακα.Εγκληματεί… στην κυριολεξία!

Να σας θυμίσω αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι:

-τα φυτά,όσο είναι φρέσκα,είναι λουλούδια.Οταν αποξηρανθούν,ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ..

Σήμερα,σας γράφω μια..συνταγή «ομορφιάς» απλή,αλλά που στο σπίτι μας έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.Την χρησιμοποιώ από τα νειάτα μου και δεν την αλλάζω με καμία…

Προμηθευτείτε φρέσκο, γνήσιο Ελληνικό Ελαιόλαδο.Προτιμήστε το Κρητικό με οξύτητα «0».Αν σας είναι δυνατόν,προμηθευτείτε το κατ’ ευθείαν από το Ελαιοτριβείο.

Αγοράστε μια γλάστρα με άγρια,λευκή τριανταφυλλιά.Απαραιτήτως «άγρια» και λευκή,γιατί υπάρχει και με ρόζ πέταλα.

Βάλτε σε ένα βάζο,δύο περίπου φλυτζάνια ελαιόλαδο.Πάρτε από την τριανταφυλλιά σας τα πέταλα μόλις ανθοφορήσει,την Άνοιξη.Η δική μου,βγάζει κάθε χρόνο αρκετά πέταλα για να έχω το ροδέλαιο που χρειάζομαι όλη την χρονιά και μάλιστα δίνω και αρκετό σε ανθρώπους που αγαπώ.
Βάλτε τα πέταλα στο ελαιόλαδο,κλείστε καλά το βάζο, ανακινείστε δυνατά και βάλτε το στον ηλιο.Σε 10 περίπου ημέρες,αφαιρέστε τα πέταλα και προσθέστε στο λάδι καινούρια. Ξανακάνετέ το σε άλλες 10 ημέρες.
Τρείς φορές,είναι καλά. Στραγγίξτε καλά το περιεχόμενο του βάζου, χρησιμοποιώντας σουρωτηράκι και βαμβάκι, και βάλτε το ροδέλαιο  σε μπουκάλι σκούρου χρώματος.

Το βράδυ, πριν κοιμηθείτε,κάνετε ένα ελαφρό πήλινγκ με καλαμποκάλευρο!Γελάτε;Μην γελάτε,το χρησιμοποιώ περισσότερο από 25 χρόνια με θαυμαστά αποτελέσματα!

Μόλις κάνετε καθαρισμό για πέντε περίπου λεπτά,απλώστε το λαδάκι σας. Και κοιμηθείτε….

Την επόμενη ημέρα, θα καταλάβετε τι γράφω,μόλις κοιταχτείτε στον καθρέπτη σας.

Υ.Γ:βεβαίως,κάνει καλό και στο ανδρικό δέρμα…
Με την αγάπη μου…


https://politikinewsaaa.blogspot.com/2018/11/m.htmlΈνα πολύ καλό σπιτικό σιρόπι για το βήχα,που το φτιάχνω πολλά χρόνια,  με θαυμάσια αποτελέσματα:

Βράζω  δύο φλυτζάνια (400ml) νερό ή δυνατόν όχι από την βρύση.
Σε ένα μικρό δοχείο  ρίχνω δυο κουταλιές της σούπας αποξηραμένο θυμάρι και μια κουταλιά βήχιο (θα το βρείτε στα καταστήματα που πωλούν βότανα,δεν είναι δυσεύρετο). Προσθέτω το νερό ,το σκεπάζω  και το αφήνω  να κρυώσει εντελώς.Το στραγγίζω  και προσθέτω  ένα φλυτζάνι  πολύ καλό μέλι,ή δυνατόν θυμαρίσιο.
Ανακατεύω καλά,κλείνω  σε ένα βάζο με καλό καπάκι και  το βάζω  στο ψυγείο.Χρησιμοποιήστε το σε κουταλιά σούπας, όταν χρειάζεται.

Όταν έρχεται ο χειμώνας,φτιάχνω διπλάσια ή τριπλάσια ποσότητα γιατί χρειάζεται..Θα σας πω ότι το έχω δώσει και στα ζωάκια μου (σε ενδεικνυόμενη αναλογία)  όταν χρειάζεται και το αποτέλεσμα με έχει δικαιώσει.

Έχετε Λεβάντα,Μέντα και Δεντρολίβανο; Εχετε ένα εξαιρετικό στοματικό διάλυμα,απολύτως φυσικό ..

Βάζω σε δύο φλυτζάνια ΒΡΑΣΤΟ νερό,δύο γεμάτες κουταλιές  της σούπας από τα τρία βότανα.Το αφήνω να κρυώσει, ή συνήθως το χρησιμοποιούμε την επόμενη ημέρα,αφού το σουρώσω..
Nα θυμάστε,ότι κρατάτε το "μπούκωμα" στο στόμα σας, όσο περισσότερο μπορείτε, και αντέχετε το "κάψιμο" που νοιώθετε.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ.

Στο διαδίκτυο,θα βρείτε χιλιάδες «συνταγές» που συνήθως γράφουν απλοί αντιγραφείς,χωρίς να έχουν ειδικότητα.Μην  τις ακολουθείτε. 
Η ασφαλής χρησιμοποίηση των βοτάνων,προκύπτει ΜΟΝΟΝ μετά από μακροχρόνιες Επιστημονικές Μελέτες και όχι «όπως λάχει».
Ακολουθήστε μια συνταγή που υπογράφει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ: Ιατρός, Φαρμακοποιός,  ή Βοτανολόγος.
ΠΟΤΕ άσχετος..


Αν θέλετε να με ρωτήσετε  κάτι κατ’ ιδίαν,γράψτε μου στο e-mail: v.ch.maria@gmail.com.
Για να σας απαντήσω,χρειάζομαι αληθινό όνομα και δικό σας e-mail..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.