ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ειδήσεις...ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!

Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2025) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

2000 - 2025

2000-2025 - ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2025"

Διαβάζετε ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομική στήριξη (αυτοδιοικητική, χορηγική, δημοσία ή άλλη ) ηλικίας 25 ετών Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, με αξιοσημείωτη ΔΙΕΘΝΗ αναγνώριση και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Είκοσι πέντε (25) ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ!!
Contact: politikimx@gmail.com v.ch.maria@gmail.com
Ενδεικτική αναφορά αναγνωσιμότητος είναι:
76762 (Ioυλιος 2025..λέει η γκούγκλ)
80410 (Aύγουστος 2025..είπαμε.."λέει η γκούγκλ”)
87122 (Οκτώβριος 2025) 
104589 (Νοέμβριος 2025) 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

PROLEPSIS INSTITUTE...update..-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο το Υπουργείο Εξωτερικών..-ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ενημέρωση..-Συνεδρίαση Ολομέλειας Διοίκησης ΓΣΕΕ..-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ειδήσεις..- SOS ΙΑΤΡΟΙ 1016..-ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. :ενημέρωση..-..-Statement by Prime Minister Carney..-ΣτΕ Δ΄ 2257/2025: Ανάκληση διοικητικής πράξης ως παράνομης εντός πενταετίας από την έκδοσή της..-Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2026..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" Ειδήσεις..-NORWAY's latest..-KREMLIN's Weekly information newsletter..-ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.....-ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ πρόσφατη ενημέρωση..-ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ετήσια Εκθεση 2024..-Ολοκληρώθηκε η διήμερη Σύνοδος των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας(ολες οι ομιλίες)..-ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ψήφισμα..-Ε.Ε.Φα.Μ. Newsletter ..-"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" Ειδήσεις..-"ENΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ" Αγροτική Ενημέρωση..-NATO update..-ΑΣΕΠ νέα..- USDA Foreign Agricultural Service,update..-F2F WEEKLY NEWSLETTER..-EUROPEAN BANK's update..-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, πρόσφατη ενημέρωση..-Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ,ενημέρωση..-Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,ομιλία.....-APEC News ..-TTB Newsletter for December 12, 2025..-CCBE comments on ......-IMF Weekend Read..-OTT's newsletter..-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενημέρωση..-"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" Ειδήσεις..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" Ενημέρωση..-Τέλος η «ομηρία» από χρέη..-ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ενημέρωση..-MAΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA,..-KALLISTO:Απολογισμός Ανοιχτής Εκδήλωσης: «Ο Λύκος της Πάρνηθας: Από τη φύση στον άνθρωπο»..-Δίκτυο Αλληλεγγύης AΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...-Dassana's Veg Recipes..-ΓΣΕΕ:Στήριξη στα δίκαια αιτήματα των αγροτών..-EUROPEAN PARLIAMENT,update..-NASA's Earth Observatory,SPACE,update..-think tank,COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..- Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,oμιλία.....-ΕΝΥΠΕΚΚ ενημέρωση..-Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.):webinar..-"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ειδήσεις..-Ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2026.-ΕΒΕΑ επιχειρηματική ενημέρωση..-WTO update..-BOARD OF GOVERNORS OF THE FERERAL RESERVE SYSTEM,update..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..-"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" Ειδήσεις..-ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ..-Η απόφαση ΣτΕ σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ανοίγει δρόμο στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να αγνοήσει συνταγματικές προβλέψεις και να στείλει πολιτικά πρόσωπα κατευθείαν στο εδώλιο..-NASA's Earth Observatory,update..-European Public Prosecutor's Office ,Δικαιοσύνη,update..-EUROGROUP,COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION,update..-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ &ΝΗΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:newsletter..-"ΤΟ ΒΗΜΑ" Ειδήσεις..- ..- --

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ, Συνέντευξις που πρέπει να παρακολουθήσουμε ΟΛΟΙ

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

SELECT LANGUAGE


6/12/2025 ώρα 10.13', 1.622 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ.Παρέμβαση counter το μετατρέπει σε ...984 (!!!) ώρα 10.13'
Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2025" πολεμιέται απο της γέννησής της.Αντί να εξαφανιστεί, μετετράπει στον χειρότερο εφιάλτη των δολοφόνων της-πάσης..προέλευσης-με μια πρωτόφαντη αναγνωσιμότητα εξαίρετα νοημόνων Αναγνωστών οι οποίοι την στήριξαν και την στηρίζουν ως ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΦΟΡΦΩΣΗ ΓΝΩΜΗΣ.
Είναι ένα Μέσο τόσο ειλικρινές, ανιδιοτελές και ΕΝΤΙΜΟ που αποδεικνύει περιτράνως εδώ και ένα τέταρτο αιώνα πως "ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ".
Η τεχνογνωσία και η προσφορά ψυχής...ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ.
Που θα πάει;;Θα το εμπεδώσετε αλλά καταλαβαίνω: μέχρι να κάνει το ερέθισμα την διαδρομή αυτιού-ματιού-κέντρο εγκεφάλου σας..ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ...ΧΡΟΝΙΑ!!!(ζητήστε να σας..το μεταφράσει ένας αναγνώστης μας γιατί είμαι βεβαία πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ Τ Ι Ε Ν Ν Ο Ω στην τελευταία μου παράγραφο!!) "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ..."

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΟΣ

6/12/2025 ώρα 10.13', 1.622 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ.Παρέμβαση counter το μετατρέπει σε ...984 (!!!) ώρα 10.13'

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Μια αδελφική ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ:Βοηθήστε τους Αγρότες με δύο τρόπους:ένα μπιτόνι ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ για ένα τρακτέρ ή δέκα σαντουϊτς (αν και αυτοί είναι ΟΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ και δεν το έχουν ανάγκη) είναι η συμμετοχή όσων δεν μπορούμε να είμαστε μαζί τους στα μπλόκα.Είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ φτωχή ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ χωρίς λόγια...αλλά με έργα. ΕΡΓΑ μόνο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ....

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025

IGCAT:Nordland recommended for the title of European Region of Gastronomy 2028

 

PRESS RELEASE

Nordland recommended for the title of

European Region of Gastronomy 2028

14 November 2025
An international jury comprising of four international experts, accompanied by IGCAT’s President, Diane Dodd PhD considered the application of Nordland region for the title European Region of Gastronomy 2028. After reviewing the bid book: Nordland: Seasons Under The Light, submitted on 17 April 2025, the jury visited the region from 10-14 November 2025. The aim of the visit was to assess the region’s appropriateness and readiness to host the title in 2028.The jury will prepare a comprehensive report with recommendations to support the region’s journey.

During the visit, the jury met with more than 50 stakeholders from across the region such as food producers, local authorities, heritage experts, academics, business representatives, educationalists and local non-governmental entities concerned with the development and protection of Nordland’s culture and contributors to the region’s bid. The jury was pleased to get to know so many stakeholders from public, private, third sector and academic institutions and applauded the efforts of all involved from many sectors in the strategies and plans for the region.

After a five-day programme, the Jury concluded that Nordland has the potential to become a global reference for gastronomy and therefore recommends that Nordland receive the title for 2028.


General comments

Dr. Diane Dodd President of IGCAT congratulated Nordland County Council and all the remarkable stakeholders throughout the region for the outstanding hospitality and impressive achievements already made in food production and visitor experiences across Nordland, in particularly the project Food Region Nordland (2025–2028)

She gave a significant mention to the organizational team, Per Theodor Tørrissen, Katrine Wiken and Guro Brown from Northern Norway Competence Center for Food (NKMAT) for putting together an exceptional bid book and noting that their initiative ArktiskMat first attracted IGCAT to the region – showing how important internalisation is for opening up opportunities.

The jury visit aimed to assess Nordland’s readiness to hold the title of European Region of Gastronomy 2028. They noted exceptional examples:



  • Kvitnes Gård – Halvar Ellingsen: Farm-to-table restaurant and farm where Chef Halvar Ellingsen practices holistic land-based gastronomy.
  • Boazovázzi – Máret Rávdná Buljo & Peder Buljo: Sámi cultural enterprise sharing indigenous food traditions through storytelling and hands-on experiences.
  • Lofoten Gårdsysteri – Marielle de Roos & Hugo Vink: Organic, artisanal dairy farm exemplifying biodynamic methods and community engagement.
  • Thon Hotel Svolvær: A hotel integrating circular energy systems, local sourcing and cultural experiences to strengthen regional identity and sustainable tourism.
  • Destination Lofoten: Working to promote the region as one of the world’s most unique and sustainable travel destinations.
  • Museum Nord/ SKREIA comprehensive cultural center dedicated to the Arctic cod and its significance to the Lofoten fisheries.
  • Unstad Arctic SurfFeaturing on-site restaurant and lodging, allowing visitors to enjoy local cuisine and stay overnight right by the beach.
  • LoVe Development: Business network between Lofoten and Vesterålen within food and beverage production, experiences and distribution.
  • Lofoten Seaweed: Innovative, sustainably harvested seaweed enterprise combining traditional knowledge, job creation and strong local storytelling.
  • Stockfish from Lofoten: preserving stockfish and heritage fish drying traditions.
  • Lofotlam (Lamb meat) – and their work to protect the environment for sheep farming
  • Sletten Gård – Solveig B. Rønning & Geir Ove Bentsen: Family-run dairy farm, blending tradition with sustainable and responsible agricultural practices.
  • Til Elise fra MariusElise and Marius focus on fresh, local ingredients, bringing the flavors of the countryside directly to your plate.
  • Mosjøen Upper Secondary School – including programs in Agriculture and Culinary Studies, presented by Lars Henrik Kristiansen and Rolf Jøran Forsmo.
  • Nordland Vocational College - Vocational training integrating farming, gastronomy and sustainability, presented by Eva Narten Høberg and Johnny Laupsa Borge.
  • The Northern Norway Competence Centre for Food (NKMAT): Drivers of ArktiskMat Festival and promoters of Food Region Nordland (2025-2028) project.
  • Espen Laumann & Roderick Sloan: Culinary educators empowering youth through sustainable Arctic ingredients and ethical seafood harvesting.
  • Tine & Nortura Cooperatives – explained by Solveig Bratteng Rønning: Cooperatives providing long-term support and sustainability for the regional agri-food sector.
  • Sjøgata Heritage Area – Rune Krutå: Visit to Mosjøen’s preserved wooden street and presentation of the citizen-driven Porridge Festival by Mayor Rune Krutå.
  • Kirkens Bymisjon, Mosjøen: Community-based organisation supporting vulnerable citizens through volunteer-run social services and meals.
  • Bodø2024 Visibility and Legacy: Strong communication networks and cultural partnerships supporting Nordland’s long-term gastronomy vision.
Finally, the jury wish to thank all the restaurants, hotels and guest houses that provided such a delicious and high-quality food experiences throughout this visit. They did Nordland proud:

Kvitnes Gård, Thon Hotel Svolvær, Barthbryggo AS, Kulturverkstedet, Unstad Arctic Surf, Hattvika Lodge. Til Elise fra Marius, Huset i Gato restaurant, Hotel Scandic Havet, Bryggerikaia restaurant.

In conclusion, the region excels in farm-to-table gastronomy, artisanal and organic production, indigenous food traditions, and circular, environmentally responsible approaches to food and tourism.

The European Region of Gastronomy Award will provide additional stimulus for stakeholders to deepen collaboration, share knowledge, and create cross-marketing opportunities with other awarded and candidate regions, enhancing Nordland’s international visibility. With its strong projects, innovative approaches, and cultural depth, Nordland is exceptionally well-placed to make 2028 a year of remarkable culinary celebration and a lasting gastronomic legacy.

Recommendation

Following the visit, the Jury recommends that Nordland be awarded the title European Region of Gastronomy 2028, provided that several key conditions are met before the official title is confirmed at the Advisory Forum of IGCAT on 12 December 2025.

The jury very much hope to see preparations unfold for the region’s Award Ceremony, which will be an opportunity to share Nordland's food treasures with the world.

Jury composition

Dr. Diane Dodd, IGCAT President accompanied the independent jury to ensure that all financial, governance and legal aspects will ensure a long-term legacy for the region. The independent jury members were:

Dr. Edith Szivas, IGCAT Vice-President and IGCAT expert on sustainable tourism, who focussed her attention on Innovation, Creativity, Tourism and Jobs;

Davinia Galea, IGCAT Ambassador, Gozo European Region of Gastronomy 2026 and IGCAT Expert on cultural policy, focussing on Citizen Empowerment and Education;

Ramon Sentmarti, IGCAT Ambassador, Catalonia World Region of Gastronomy 2025, IGCAT expert in the agri-food sector, business transformation, and international trade, who focussed on Visibility, Communication, Legacy and Evaluation;

Omar Valdez, IGCAT Board and Executive Director of the UN Tourism Academy, focussing his attention on Environment, Agriculture and Sustainability;

Accompanied by: Matilde Ferreira, IGCAT International Projects Manager, and Ben Wills, IGCAT Communications

Acknowledgements:

The Jury wishes to thank all the people that they met during the visit:

• Per Theodor Tørrissen, Nordland Fylkeskommune, Mosjøen Vgs
• Guro Larsen Brown, Nordland Fylkeskommune, Mosjøen Vgs
• Katrine Remmen Wiken, Nordland Fylkeskommune, Mosjøen Vgs
• Halvar Ellingsen, Kvitnes Farm & Restaurant / Official Nordland Ambassador
• Martine Amundsen, Hostess Kvitnes
• Cathrine Thoresen, Hostess Kvitnes
• Leik Torstensen, Sous Chef Kvitnes
• Elias Dyrkorn, Sous Chef Kvitnes
• Ståle Gjerstad, Lofotservice
• Máret Rávdna Buljo, Boazovazzi Reindeer Farm
• Peder Hansen Buljo, Boazovazzi Reindeer Farm
• Erik Taraldsen, Thon Hotel Svolvær
• Line Renate Samulesen, Destination Lofoten
• Jonas Walsøe, Museum Nord / SKREI
• Siriyaporn Rithisirikrerg, Chef, Thon Hotel Svolvær
• Marielle de Roos, Lofoten Gårdsysteri
• Hugo Vink, Lofoten Gårdsysteri
• Marion Frantzen, Unstad Arctic Surf
• Lill Oraas, Unstad Arctic Surf
• Tommy Olsen, Unstad Arctic Surf
• Alf Einar Gjertsen, Hattvika Lodge
• Bjørg-Elin Kärn, LoVe Development
• Gustav A. Karlsen, Lofoten Lamb
• Anne Karine Statle, Stockfish from Lofoten / Lofotenmat SA
• Angelita Eriksen, Lofoten Seaweed
• Oliver A. Kokkonen, Chef Apprentice, Coastal Express / NORA Arctic Young Chef 2024
• Solveig Bratteng Rønning, Sletten Gård / Board Member
• Elise Bratteng Rønning, Til Elise from Marius / Official Nordland Ambassador
• Marius Martinsen, Til Elise from Marius
• Julie Spise, Future Sommelier, Til Elise from Marius
• Runar Hestmark, Driver / Local forager / Former teacher, Mosjøen Upper Secondary School
• Susanne Forsland, Communication, Nordland County Government
• Lars Henrik Kristiansen, Principal, Mosjøen Upper Secondary School
• Rolf Jøran Forsmo, Mosjøen Upper Secondary School
• Eva Narten Høberg, NIBIO / Nordland Vocational College
• Johnny Laupsa Borge, Nordland Vocational College
• Roderick Sloan, Dundrun Seafood AS
• Espen Laumann, Brønnøysund Upper Secondary School
• Hallbjørn Berg-Hansen, Barthbryggo AS
• Bente Berg-Hansen, Barthbryggo AS
• Stefka Vasileva, Barthbryggo AS
• Rune Krutå, Mayor of Vefsn Municipality, Mosjøen
• Heidi Ånes, Kulturverkstedet
• Siv Marita Rørvik, Church City Mission, Mosjøen
• Frank Ivan Bjørkmo, Church City Mission, Mosjøen
• Svein Øien Eggesvik, Nordland County Councillor
• Henrik Sand Dagfinrud, Bodø2024 Legacy AS
• Roger Johansen, EX polar quality
• Bjørg-Elin Kärn, LoVe Development AS
• Bjørg Helene Jenssen, Innovation Norway Nordland
• Robert Johansen, Salten Salmon
• Ingvill Bang, County Governor
• Per Christian Larsen, Innovation Norway Nordland
• Anna Brandal, Nordland County, Communication
• Trond Erlend Willasen, Nordland County, Communication

About the World/ European Region of Gastronomy Award

The International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism (IGCAT) is the operative institute that oversees the management and coordination of the World and European Region of Gastronomy Award. IGCAT believes that cross-sectoral collaboration will help regions find solutions to current day challenges and thus, the Award is not only given because a region has great gastronomy but because the whole region is working together to create a more sustainable food future. IGCAT encourages not only hospitality industries to participate but everyone across the whole eco-system including public, private, NGO and academic institutions.

The first step in applying for the Award is to bring these different entities together. The next stage is to create a bid book that pulls together as many great initiatives as possible so that people within the region themselves can begin to appreciate how rich their resources are. The third stage is a jury visit that concludes with a recommendation for IGCAT Board and a report to help the region in preparing a successful journey.

Candidate and awarded Regions of Gastronomy, guided by IGCAT, are working together to strengthen food security through the celebration of distinctive food cultures; create employment by stimulating creativity and gastronomic innovation; nourish children and adults through culinary and cultural education; drive environmental sustainability in tourism, hospitality and agricultural sectors; support balance and sustainable tourism practices; highlight and support expertise from within rural and urban communities, creating connections and sharing good practises; and ultimately they contribute to community health and well-being.

www.igcat.org
www.europeanregionofgastronomy.org
info@igcat.org
www.igcat.org
www.europeanregionofgastronomy.org
facebook instagram linkedin youtube 
© 2025 IGCAT, All rights reserved

Ετικέτες

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
"ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ" ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον μικρό μας Αγγελο,ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα ζητά ΕΣΑΕΙ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΟΥΛΟΥΚΟ"!!

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"
Ερευνα,Συνεντεύξεις και επισήμανση της σπουδαιότητος του τότε ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ "ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" απο το Περιοδικό "ΑΧΑΡΝΕΩΝ Εργα" το έτος 2004!!
Ο Ιστοχώρος μας ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τα κείμενα των Αρθρογράφων του. Αυτά δημοσιεύονται εκφράζοντας τους ιδίους.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Tι ήταν η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι τέσσαρα (24) χρόνια, στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, προβάλλει με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό της Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι τέσσαρα ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης–πολίτης, φιλοξενείται στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν ετύγχανε οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν είχε ΠΟΤΕ χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Απολαμβάνει όμως Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διαγράφει απο την γέννησή της μια αξιοζήλευτη πορεία και απέκτησε εξ αιτίας αυτού,ΜΕΓΙΣΤΗ αναγνωσιμότητα. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσι τεσσάρων ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2025

ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2025
ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!! 2000-2025

Οι αρθρογράφοι των οποίων τα άρθρα δημοσιεύονται ώδε ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ επ ουδενί.

Οι αρθρογράφοι των οποίων τα άρθρα δημοσιεύονται ώδε ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ επ ουδενί. Οι απόψεις τους αφορούν τους ιδίους και όχι απαραίτητα την θέση και άποψη της Εφημερίδας.